maniac002#36577
Mivel a trollhadjáratomban elvesztek az érdemi véleménymorzsáim, én is összefoglalom mi a véredényem a játékról…
Antialaising… Nem működik HD6xxx kártyán. Először azt éreztem hogy a beleimet húzzák. No de kérem…! Mi az hogy ezen a kártyán nem megy??? De aztán megtudtam, hogy az ingame AA jobban lassítja a játékot mint a VGA forced. Így nem fáj a hiánya. PvP… Nekem igazából nincs bajom vele, nem nagyon érzékeltem az ability delay-t, és 30 FPS megvolt WZ-okon. Az Ilum PvP nem érdekel, nincs benne számomra értékelhető koncepció. Olyat tudnék elképzelni, mint a Birodalom visszavágban a Hoth ütközet (hogy a hónál maradjunk ha már Ilum). Vannak ott járművek szépen, lehetne használni, és ilyen bázistámadásos móka. A két csapat egymással szemben és lőjjük egymást dolog „nemgyerebe”. A sztori dolog jó, de nem fogok mégegy karaktert felhúzni. Valamiért csak egy kaszt jön be, ezt maxolom ki. A raidekben nem sok SW feelinget találok, ettől függetlenül nem rosszak. Nekem HH annyira nem jön be, de EV nem rossz. Várjuk a következőt. Ami nekem nagyon hiányzik, a gear kusztomizálhazóság (hijnye be szíp szó). Remélem ez a mindent kiszedek és barna cuccba átrakok szetbónusszal együtt dolog hamarosan belekerül. Az UI állíthatósága nem érdekel, nekem úgy jó ahogy van. A CD-s spellek animációja megjavul. Bár egyszerűbb lett volna egy számlálót belerakni.