60890
  • a.carkey
    UPC?
  • DummyBoy
    Players will no longer experience limited audio, black portraits, or the inability to initiate conversations when they reconnect after being disconnected.

Na ennek örülök ... Itthon ülök, mert várom a Neteseket (Persze kedden, mikor máskor ...) mert szakadozik a netem mostanában, ami nem vicces FP közben :( Múltkor Cademimu-ban boss ölés közben egyszer csak huss ... elment a net ... kilépés, vissza, közben persze meghaltam, hurrá, futás a többiekhez, fel a liftre, lift elindul lefelé ... karakter áll a levegőben ... majd mikor a lift leért, szépen utánaestem ... F@sza ... futás megint, liften figyelek ... minden okénak tűnik ... erre félúton a karakterem gondolt egyet és hirtelen halt. o.O ... Megint előről, megint ugyanez ... (finom repair számla lesz ...) na ezt még 1-szer eljátszottam, majd megkértem a többieket jöjjönek vissza értem ... Visszajöttek, resurrect, majd az első conversation-nél kiderült hogy sz@r van a palacsintában, nem jön be semmi (fura is volt hogy nincs hang ...) ... na relog ...

Zsenge 2 órás Cademimu ... Minden tiszteletem azoké akikkel voltam, hogy nem anyáztak. (legalábbis hangosan nem ...)
  • LSC
    ha cucc esne ok, de commendaton jön amiből kell 1-3, viszont legalább azt veszek ami kell. Btw annyira prók a designerek hogy a bm cucc 2/3-a szarabb mint a champion pl accuracy van rajta power helyett, meg sorolhatnám...40 power ad kb 1% dmg uppot, ugyanennyi accuracy meg 0.1% accuracyt!!!
  • Laroa
    25% esély van a BM cucc-ra táskából. Bár tényleg elég igazságtalan ez a szerencsefaktoros bohócrendszer.
  • a.carkey
    Van az Alderanon egy egyedül IS simán questelhető insta H4es. Na ott 1x végigmész, 35-40 perc, és van úgy +250 ezred az eladható cuccokkal együtt. Tele van robottal, még scavengingnek is szuper territory.
  • MrStokes
    Csak annyit mondok, probald meg elkuldeni slicing grade 5 rich lockbox-okra is azokat a companionokat.
  • LSC
    battlemaster bagekkel is csinálhatnának valamit mert eddig 14-ből 2 bm comm. esett.... szerintem nem fair ez a random fos. Lehetne mindegyikben és az árakat mondjuk 2-3* -ra növelni.
  • Ferro_TwL
    "ÉS" lesz. Elvileg ez a rendszer sokkal jobb, de evvel kellett volna kezdeni, most mar a legtöbb embernek ugyis mind1.
  • DummyBoy
    Én is gondolkodom rajta, hogy lecserélem, bár Sniperként jól jönnek a kék medpackok, meg kék implantok ... Viszont pénzem sosincs ...

Haveromnak Treasure Hunting hordja a kék cuccokat folyamatosan, lvl 20-on több lóvéja volt mint nekem 34-en o.O

Szétnézek mennyibe kerül a Medical Supply az AH-ba, aztán lehet én is skippelem a Diplomacyt :(
  • a.carkey
    Champion bags now always contain 15 Centurion Commendations and 7 Champion Commendations, and the chance to obtain a direct trade item token has been reduced.

Kiváncsi leszek, hogy az and az náluk ÉS vagy VAGY lesz.

Eddig qsok táskából nekem 3 tokent dobott, szóval ha még ezt is lecsökkentették, akkor überfaszagyerekek. :)
  • nowan
    Ha négyen nyomták volna, meglenne a social X.
    De szerintem is túlzás a követelmény.
  • Johika
    ahoz sehogy:) en is az vagyok:DD
  • Laroa
    3.-ban semmi vicces nincs, annyit értek el, hogy lehet ezerrel grindolni a táskákat, és hatalmas lesz a gear gap a friss 50esek és a már BM 50esek között.
  • Laroa
    Igen, és ez hogy jön ahhoz, hogy slicingból mennyi pénz jön be?
  • a.carkey
    Korrealis Baron

Ez azért szép, de social X kell hozzá, ami - egy guildtagunk végig haverral nyomta a questeket - és Level V -ig jutottak úgy, hogy szinte minden questet együtt nyomtak le ...
  • MaRee
    Further improved response time for ability activation requests, especially in low-framerate situations.

Instant combat abilities no longer occasionally start their combat animations twice, resulting in jerky behavior on the executing player's client.

Champion bags now always contain 15 Centurion Commendations and 7 Champion Commendations, and the chance to obtain a direct trade item token has been reduced. Battlemaster bags now always contain 15 Champion Commendations.

• Johika
    mihez kell exploit?:)
    siman jon minden, egyik 50es karimnak van 2 es fel champion setje, felsobol van 5 db:)
  • a.carkey
    Boosted Classic Speederbike

szerintem nincs benne.

Bár sokan mondták, hogy Nar Shaadaan sincs GTN, de mégis van.
  • Kazagor
    Hopp ezt ma rakták fel, azt hittem egy hetet várnak még vele: 1.1.2 Patch Notes — 2/7/2012
  • t0xikus
  • Johika
    regen nem ment ilyenkor a test server?
  • Laroa
    exploiter SL tag vagyok
  • a.carkey
    A jelenlegi pvp PC és gear függő, aztán mivel a csapat is sokszor random, így WOT szinten mozog a matchmaking is, nem szólva a bugos WZkről. Szerintem hanyagoljuk a témát arra az időre, ha minden szuperul és zökkenőmentesen fog futni, és minden character ua cuccosban lesz!
  • t0xikus
    nálam kb slicing questre elküldök egy companiont: kerül 1500be és hoz 2000-2500 creditet. csítelsz:)
  • MaRee
    Igazából csak azért vettem fel a diplomacyt hogy hamar elérjem a Dark V-öt, azóta semmi hasznát nem látom(bár a dark v-nek sem :D). Lehet lecserélem majd slicingra.
  • Laroa
    Diplomacyt elég akkor felvenni, ha 50es vagy csillió pénzzel és megvan az összes companion. Kb fél nap alatt fel tudod húzni 400ra, ha folyamatosan járnak a companionok gift missziókra, és ez ugye az affectionnek is jót tesz :)
    Ilumon is vannak napi questek, illetve ha van időd, akkor az űrcsaták is jó pénzt hoznak.
  • MaRee
    Én a biochem - bioanalysis - diplomacy triót nyomom, most mire kifarmoltam és megcsináltam magamnak a rakata medpackot meg hasonlókat plusz vettem magamnak normális epic fegyvert(mert az istennek se akarja kidobni az a fránya champion bag:D) eléggé vékony lett a pénztárcám, pedig volt kb 300-400ezrem. Meg a javítási költségek is elég drágák már sajnos, de ha tényleg ilyen sok pénzt adnak a belsavisos dailyk akkor megyek is nyomni őket.
  • Laroa
    Nekem most van 38on félmillióm. Taktika: napi űrquestek, és slicing. Felvettem a biochemet, bioanalysist és a slicingot. Biochemet húzom úgy hogy felszedem a cuccokat amiket questelés során találok, és gyártom a zöldeket, kékkel már nem foglalkozom. Közben 2 companion mást se csinál, mint a slicing lockbox missziókat farmolja, meg én is felszedem a lockboxokat a földről. Mission discovery, meg lila 49es augmentek mennek ah-ba. Ja és kb. 30as szint óta 400 a slicing skill.
  • MaRee
    Dejó hogy nektek milliós mountokra van pénzetek, nekem 50 ezer creditem van a mainemmel :D Lehet el kéne kezdeni dailyzni
  • t0xikus
    nagy és rusnya.
  • Laroa
    Asszem marad mountnak a Gurian Shadow, vagy megveszem a másfél millás vip mountot.
  • N1ggA
    Hat az már a tier 3-as pve cucc, jobb mint a columi.
    torheaden beírod, kapsz konkrét statokat, én Jedi Sage vagyok, ott annyi a különbség a championhoz képest (eddig az volt), hogy nem alacrityt hanem surge-t ad az implant, + minden jobb egy kicsit.
  • Johika
    minek? nem megy gyorsabban:DD
  • Laroa
    Köszi
  • nowan
    Vehetsz belőle 3 másfél millás mountot.
  • nowan
    Level 50 mountok gyűjteménye Köztük vannak azok is.
  • Johika
    Jonny es mire kell a credit?:)

Karijaimnal ossz van kb 5 milla, csak azt nem tudom minek:D
  • DoctorStryker
    Rakata gearekben milyen különbség van? Ha van.
  • Laroa
    Napi quest commendation mountról van screenshot vhol?
  • N1ggA
    ha egyedül csinálod, csak a hc questekre keresel csapatot, akkor kb. 2 óra alatt kényelmesen meg lehet csinálni az összeset, és 25 commendationt kapsz. Rakata implant és a fülest lehet belőle venni 120 commendationért, azaz 360-at kell gyűjtened a full gearhez.
    Ha az ember kitartó és türelmes, 2 hét alatt megvan az egész, utána már annak se lesz értelme.
    Emellett kb. 150k a fix bevétel kreditben (pontosan nem tudom)