• DummyBoy
    Players will no longer experience limited audio, black portraits, or the inability to initiate conversations when they reconnect after being disconnected.

Na ennek örülök ... Itthon ülök, mert várom a Neteseket (Persze kedden, mikor máskor ...) mert szakadozik a netem mostanában, ami nem vicces FP közben :( Múltkor Cademimu-ban boss ölés közben egyszer csak huss ... elment a net ... kilépés, vissza, közben persze meghaltam, hurrá, futás a többiekhez, fel a liftre, lift elindul lefelé ... karakter áll a levegőben ... majd mikor a lift leért, szépen utánaestem ... F@sza ... futás megint, liften figyelek ... minden okénak tűnik ... erre félúton a karakterem gondolt egyet és hirtelen halt. o.O ... Megint előről, megint ugyanez ... (finom repair számla lesz ...) na ezt még 1-szer eljátszottam, majd megkértem a többieket jöjjönek vissza értem ... Visszajöttek, resurrect, majd az első conversation-nél kiderült hogy sz@r van a palacsintában, nem jön be semmi (fura is volt hogy nincs hang ...) ... na relog ...

Zsenge 2 órás Cademimu ... Minden tiszteletem azoké akikkel voltam, hogy nem anyáztak. (legalábbis hangosan nem ...)