60869
  • Boncmester
    Írd le ezeket a BW-nek is, hátha segít valamit.
  • Alienator
    target of target*
  • Alienator
    na gondoltam átmegyek pozitívba, és megnézem ezt az 1.2 PTS-t. úgy voltam vele, hogy ezzel nagyot fog illetve kell durrantani különben elveszik a bizalom ennyi bug és hiányosság után. egyenlőre lvl9-ig vittem egy sage-t. lássuk:

UI állíthatósága: remek. komolyan, teljesen jól megcsinálták
    teret of target: nagyon jól működik. csak épp a bekapcsolását megtalálni nagyobb kihívás mint SoA-t HM-ba szólózni. nem ám hogy majd bekapcsolom egy menüben... áh az túl egyszerű. meg kell nyitni az UI editort, abban megkeresni, kijelölni, akkor jön elő egy menü és ott engedélyezni. gz...
    a hang random eltűnik, majd visszajön totál szaggatva, teljes game restart kell hogy helyreálljon.
    a party member a minimapon random kikerül a minimapo kívülre, ott mutatta az action bar mellett...
    ATI HD6xxx-en továbbra sincs AA (nem, nem az AMD hibája, más játékoknál működik csak itt nem)
    az árnyékok rosszabbak mint volt nem kicsit, ezt sem értem miért.
    a chatban 2 mondat szerepelt milliószor:
    hol lehet bekapcsolni a target of targetet, a másik pedig hogy igen ez bug.
    color matching: volt egy barna színű chestem, szereztem egy szürke csizmát. na mondom majd jól bekapcsolom hogy "összeszínezze" őket. jah persze... a barna chesthez a szürke csizmából csinált egy sárga/fehér csizmát.
    na szóval tényleg pozitívan ültem le elé, de ez akkora fail lesz hogy kész. ahogy jósoltam, millió új bug lesz amit majd az 1.3-ban tuti javítanak, az akkor keletkezőket meg az 1.4-ben stb.

nem megy ez nekik.

• Rubint
    A második felével ne törődj. Végülis az itt felvázolt megoldás is jó.
  • Rubint
    Meg tudnád nézni, hogy crew skill trainerekhez (armstech, artifice) került-e be 400-as levelnél alacsonyabb orange item? Valamint az is érdekelne, hogy az epic itemek unlockoltak-e (tehát lett-e cserélhető armoring/mod/enhancement slotjuk)... persze ez utóbbihoz már bőszen kraftolni kéne, meg reengineer-elni, szóval nem életbevágó. Talán van info róla valahol.
  • Rubint
    De érdekes, hogy pont azon a két hétvégén van free trial, amikor az early access és a release date-es alapjáték+gamecard játék vásárlások lejártak.
  • TDC Geronimo
    Ahogy nézem kliens is kevesebb ramot eszik. 1 gigát eszik PTSen most kb 2 óra játék után, liven azt hiszem sokszor megzabált 1.5öt is.
  • Fpocok
    Megcsekkolom, miről maradtam le.
  • TDC Geronimo
    új raid stream most megy
  • TDC Geronimo
    ja tényleg :y
  • j0nNyKa
    dehát most írtad le.
  • TDC Geronimo
    Most toltam egy huttballt is. Leírhatatlanul jobb játszani ilyen performance mellett.
  • darth devil
    Anno elég volt a pvpért játszani. Ma már kell a reward a sok vérpistikének, és megint oda jutottunk h a mai játékosok igénytelenek.
    Ma 20 wz-t toltam, abból legalább 15ben egyedül voltam healer.
  • N1ggA
    Én is játszottam akkoriban vele, ráadásul doctorként, és iszonyat fun volt, lekötött, de miután kijött a wow, esélye se volt. Nem véletlen próbálkoztak CUval, meg NGEvel, elötte is sok játékost elvesztettek.
    Akkor az a konstrukció nagyon jó volt, de mostmár tuti halálra unnám magam benne, a végtelen mission terminalos grindelés és hasonlók miatt, egyszerűen a wow és hasonló játékok jobbak. Persze én is azt hittem, hogy nem, és sokáig követeltem vissza a pre-cut, de mostmár nem működne, a wowok jobban lekötik/lekötnék az embereket.
  • Boncmester
    Ha a mondandómból kiszeded a toplistás részt, akkor ugyanaz, amit te leírtál. A lényeg az volt, hogy ezt állítottam szembe egy rewardos, gear szerző rendszerrel.
  • a.carkey
    Szerntem sok healer van, és egyre újabbakkal akadok össze. Sok a jó játékos. Igazából kevés olyannal akadok össze, aki csak úgy nyomogatja a gombokat. Azért furcsa az imp oldal, mert a repek körbegyógyítanak, és ezáltal jobbnak tűnnek, de ha szétesik a rep csapat, és huttballban összeakadsz velük, akik addig szinte alig sebződtek, 1vs1ben már simán legyőzhetőek, még úgy is, hogy nem barmol bele más az 1vs1be.
  • a.carkey
    "Ha viszont maga a játék élmény újra és újra előjön, ha a harc izgalma tart a játékban, ha azért küzdesz, hogy az első legyél mondjuk a toplistán, ha pedig első vagy, akkor az is maradj, na az ilyen játék tudja nagyon nagyon hosszú távra lekötni az embereket."

Ez szerintem nem igaz.

SWGben pl. iszonyat jó pvp volt Starsideren. Amikor Coronet, Theed, Mos Espa, Anchorhead ellen indult több banda. Előtte sorbanállás buffokért, majd a sebesülések gyógyítása a kantinban. :)

Amikor Coronetben többen beszorultak a klonozóba és nem tudtak kijönni olyan nyomás alatt voltak. Emlékezetes volt. ÉS NEM VOLT SEMMI REWARD ÉRTE! Csak azért nyomták az emberek, mert élvezték. Nem voltak szintek. Csak skillek. Néha elő került egy-egy AT-ST, egyéb companion, és azonnal hatalmas fun lett a dolgokból. Különösen amíg nem voltak mountok, meg járművek. De még utána is.

NEM VOLT SEMMI REWARD, mégis élvezték.

Más kérdés, hogy jött a WOW és a hülye LA+SOE iszonyat nagy változtatást hajtott végre, ami kicsinálta a játékosállományt.

Szóval lehet jó SW játékot is csinálni! Nem igazán volt benne az a tipikus endgame, de mindenki megtalálta a számítását:
    aki akart questelt, pvpzett, craftolt, majd jött az űr, a kiegbolygók, kiegquestek, stb.
  • Boncmester
    Lehet, csak akkor miért írták az oldalon, hogy március 19-én kell fizetnem a következő hónapot, miért írták 18-án, hogy 0 további napom van, és miért vonták le másoknak tegnap a havidíjat. Ez akkor szimplán köcsögség lenne, hogy feleslegesen pengessék be az emberek a lóvét. Valószínűbbnek tartom, hogy ez is valamiféle bug lehet.
  • a.carkey
    Próbáld ki a Pirates of the Burning Sea-t! Jó pvp rész, és még ingyenes is lett.
  • MarkBlade
    már írtam szerintem a 4 nappal megtoldották a free miatt.
  • j0nNyKa
    na jó, de mi itt alapvető ténynek vesszük, hogy az 1.2 azért készül, hogy visszacsábítsa a cancel subosokat, meg hogy megtartsa azokat, akik még elő vannak fizetve...

szerintem magasról szarnak azokra, akik inaktívak, ők szépen fejlesztik a játékot, meg közben x időnként bedobnak egy trialt - láthatóan sikerrel
  • Boncmester
    Nekem 2 napja lejárt az accom, de még most is beenged. Furcsa :)
  • TDC Geronimo
    Amúgy nem vágom miért nem várják meg 1.2 ezzel, mert jóval jobb a játék a PTSen elég sok tekintetben. Bár biztos lesz 1.2 után is ilyen. Azon se csodálkoznék, ha régi játékosok kapnának pár free napot, hogy lássák a patchet
  • j0nNyKa
    TAKE PART IN OUR UPCOMING WEEKEND PASS

The Weekend Pass Free Trial opens Thursday, March 22nd at 12:01AM CDT / 5:01AM GMT and ends on Monday, March 26th at 2:00AM CDT / 7:00AM GMT.
  • j0nNyKa
    szerintem sok apró tényező, például villámot szórni sokkal gizdább, mint kavicsot dobálni
  • darth devil
    Áruljatok már el valami. Empire oldalon miért olyan kevés a healer? Minden hülye csak dpselni akar.
  • TDC Geronimo
    ja és nem mennék még el szó nélkül amellett sem, hogy végre NORMÁLIS a kamerakezelés. Gyors, nem "csúszik", kikapcsolható smart camera stb. Kis dolognak tűnik, de (legalábbis nekem) rengeteget hozzáad.
  • RaSzTaH
  • TDC Geronimo
    Feltoltam PTSen 10re karit, hogy megnézzem wzket. Új wz egész jó lett, de mégis ami a legszembetűnőbb volt az a performance. Sokkal jobban fut, mint liven, alderaanról nem is beszélve. Valamit csináltak effekt rendszerrel is, mert liven ha sokan ütnek/lőnek bizony be-beakad rendesen, de itt tükörsimán fut. Na off további tesztre.
  • Boncmester
    Az lófaszt se számított, csak hogy mennyit játszott az illető azon a héten. Ott én is voltam top 3-ban a kis szintű Archmage-emmel, csak azért, mert kis szinten több RP jött.
    Plusz valszeg nem is számolt teljesen jól. Amikor Watdan volt a legjobb heti 40 millió renown-al. Kiszámoltuk, abból 1 hét alatt kb 3x lépte volna meg a max szintet 0-ról...
  • talos86
    WAR-ba meg volt a kihívás, mert ott volt egy 10-es rangsor a heti legjobb Renown holderek között. Emlékszem még arra, ahogy Sogi kiakadt, mikor Norn-ra transzefereltünk, hogy a heti top one egy Shadow Wari.
  • Boncmester
    Nem mondtam, hogy legyőzhetetlen vagyok, csak azt, hogy ebben a játékban nagyon sok a béna, ezért uncsi.
    A WAR-ban szerintem közepes pvp játékosnak számítottam, itt meg érzésem szerint valahol a felső pár %-ban lehetek. Nincs nagyon hova fejlődni. Olyanokat nem nagy cucc legyőzni, hogy nézed, mit alkot, és rájössz, hogy tök random nyomogatja a gombokat, azt sem tudja, mit csinál.
    Majd ha lesz egy tényleges ranglista játékosokról/guildekről/csapatokról/akármikről, amin előre lehet jutni, ott lesz kihívás.

Addig meg majd húzogatok altokat, mert az vicces.
  • talos86
    Ahhoz elég sokat kéne visszafejlődnie a noobfaktor felé.
  • picket
    Egy transzformáción mész keresztül. Hosszú folyamat, de a végén Crassus leszel, a legyőzhetetlen pvp harcos! Csak így tovább!
  • Tababo
    1et értek veled. ezért lesz jó a struktúrált pvp...mindenki totál egyenlő.
  • Boncmester
    Ami kihívás lesz, az pl a hetente, havonta, évente megrendezett pvp versenyek. Na ott majd oda kell tenned magad, ha jól akarsz szerepelni, ez pedig folyamatos fejlődés lesz neked. De nem gearben, hanem a te saját tudásodban. Főleg, hogy egy idő után a gyengék elhullanak, és valszeg főleg ügyesebb játékos maradna majd.

Most pl SWTOR-ban a columi/centurion/champion cuccomban is 10-ből 9 BM cuccos ellenfelet megölök, szal sok kihívás nincs benne. Azt se tudja a többség, hogy mit csinál. Gondoltam, hogy mert túl OP a Powertech, de igazából Sorcival és Marauderrel (amit előtte tök béna kasztnak gondoltam) is simán legyakok szinte bárkit. Zéró kihívás...
  • Boncmester
    Na ezaz, de jelenleg én is ezt éreztem az SWTOR-ban. A kihívás abban lenne, hogy az ellenfelek kihívást jelentenek. De azok meg nem jelentettek már kihívást nekem. Ha még 10 fajta setet tudnék szerezni a karakteremnek, ami jobb, mint a mostani, az se jelentene kihívást, meg elérendő célt, az csak elbaszott időt.
  • Nephin
    Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.

Maga a fejlődés hiányozna, ennek csak egy része a gear. Egy unalomig kiismert karakter a többi unalomig kiismert ellenféllel nem igazán ösztönöz arra, hogy játsszak (még ha van is benne néhány változófaktor, példaként - bár PvE - megint a Rift dinamikus eventjeit hozhatnám, amik pár hét alatt dögunalmasak lettek), de ez persze szubjektív. Tudom, hogy kiegészítővel jöhet új bármi, de azért egy normál fizetős MMO két kiegészítő között is nyújt fejlődési lehetőséget általában. A GW2-ben is lesz ilyen? Annyira nem ismerem.

A TOR-ban egy darab BM-gearem sincs, tök jó kihívás a full BM-ek ellen harcolni, főleg, ha így is nyerünk.
  • Boncmester
    Nincs gond azzal, ha előnye van a HC PVP-snek. Ez az előny abban is kijön, hogy valszeg jobban tud játszani, jobban összejátszik a csapattársaival, stb. De ha mondjuk a gearből is jön pár %-nyi előny, az szerintem nem gáz. Olyan ne legyen, hogy egy béna ember ellen, akinek jó gearje van, ne legyen esélye annak, aki nagyon ügyes, de szar gearben van.
  • Boncmester
    Furcsa, hogy ezt minden általam eddig játszott MMO-ban meg tudták oldani :)
    WAR-os megoldás, de ha jól emlékszem, a többiben is így van:
    Ott a party, ha valaki a partyból bemegy WZ-be, akkor a többiekhez képest az ugyebár awaynek számít, ha pedig fölé viszed az egeret, kiírja a tooltip, hogy wz-ben van. Ezek után ha kijön a WZ-ből, akkor visszakerül oda, ahonnan bement, és kész. Ergo van egy party, ami a WZ-n kívül akkor is él, ha egy vagy akár minden tagja bent van WZ-ben, és van egy party(ops group) magán a warzone-on belül, az előbbitől teljesen függetlenül.
    Azért, mert neked nem jutott még ez eszedbe, és nem láttál másfajta működést, mint az SWTOR-ér, had vessem már a szemére a BW-nek, hogy nem voltak képesek megnézni más MMO-kat a piacon.