Alienator#41185
na gondoltam átmegyek pozitívba, és megnézem ezt az 1.2 PTS-t. úgy voltam vele, hogy ezzel nagyot fog illetve kell durrantani különben elveszik a bizalom ennyi bug és hiányosság után. egyenlőre lvl9-ig vittem egy sage-t. lássuk:
UI állíthatósága: remek. komolyan, teljesen jól megcsinálták
teret of target: nagyon jól működik. csak épp a bekapcsolását megtalálni nagyobb kihívás mint SoA-t HM-ba szólózni. nem ám hogy majd bekapcsolom egy menüben... áh az túl egyszerű. meg kell nyitni az UI editort, abban megkeresni, kijelölni, akkor jön elő egy menü és ott engedélyezni. gz...
a hang random eltűnik, majd visszajön totál szaggatva, teljes game restart kell hogy helyreálljon.
a party member a minimapon random kikerül a minimapo kívülre, ott mutatta az action bar mellett...
ATI HD6xxx-en továbbra sincs AA (nem, nem az AMD hibája, más játékoknál működik csak itt nem)
az árnyékok rosszabbak mint volt nem kicsit, ezt sem értem miért.
a chatban 2 mondat szerepelt milliószor:
hol lehet bekapcsolni a target of targetet, a másik pedig hogy igen ez bug.
color matching: volt egy barna színű chestem, szereztem egy szürke csizmát. na mondom majd jól bekapcsolom hogy "összeszínezze" őket. jah persze... a barna chesthez a szürke csizmából csinált egy sárga/fehér csizmát.
na szóval tényleg pozitívan ültem le elé, de ez akkora fail lesz hogy kész. ahogy jósoltam, millió új bug lesz amit majd az 1.3-ban tuti javítanak, az akkor keletkezőket meg az 1.4-ben stb.