60876
  • Boncmester
    Nem, 32 sec immune-t kapnál. Ebbe beleszámítódna az a 8 sec is, amit elméletileg cc-ben töltenél. Viszont ki kell belőle jönnöd, ahhoz meg kell legyen a cc breaker képességed.
  • DummyBoy
    A shadow/assa 8 seces, a sage/sorci viszont 60 sec ...
  • j0nNyKa
    félrenyelted? írt egy konkrétumot, ami tetszik, mint ötlet, és most buzgómócsing módjára ezt le is írtam a biowarenek, mint ötletet.
    melyik résszel van bajod?
  • Boncmester
    És gondolod, hogy ezt ő találta ki, és nem azért tudja, mert már működik másik játékban? Konkrétan a Mythic játékában. Ez a baj, hogy el sem tudod képzelni, mi lehet a jó, mi meg egyrészt már láttuk, másrészt meg tudjuk, hogy most a BioWare-Mythicnél házon belül megvan ez a tudás, csak basznak rá.
    Szóval ez most pont az, amiért Devilt lebasztad, hogy szerinted ő olyan dologról beszél, amit ki sem próbál, és nem tud róla eleget. Erről meg te nem tudsz, csak csodálkozol, miért mondják mások, hogy máshogyan is lehetne, jobban, mikor te sosem láttál jobbat ennél.
  • j0nNyKa
    azt olvashattad még régen, a security question problémás időkben, hogy amcsi skype accal (vagy valami ilyesmivel) ingyér lehet telefonálni, és hogy ez pár embernek sikerült is - szerintem egyszerűbb, ha feltöltöd 2-3 ojróval, mert kurvaolcsón telefonálsz, és később is jól jöhet
  • s0n1c
    Erről hosszasan lehetne beszélgetni, de nagyon off, ezért csak annyit, hogy rinyálni egyszerűbb :) És valaki át tud lépni a komfort zónáján, valaki meg nem (ill. nem akar!). Nagyjából ennyi a lényeg :)
  • j0nNyKa
    ww 8 sec playerre, és gondolom ha kijössz belőle mondjuk 2 sec után, akkor csak 8 sec immunt kapsz - folytatva a lenti logikát
  • N1ggA
    Tudom, de valahol azt írják az interneten, hogy ingyenesen el lehet őket érni.
  • j0nNyKa
    igen, ez konkrét, és jól is hangzik
  • Boncmester
    Szerintem nem lehet ingyenesen fölhívni normál telefonszámot, szóval ezen ne csodálkozz nagyon. Az én mobilomat sem tudnád pl ingyen fölhívni skype-ról, csak a skype-omat tudod ingyen hívni.
  • Boncmester
    Amúgy meg CC immunity rendszer mellé nyilván a CC-ket is át lehet kicsit nézni, de persze egyesek korlátoltak, hogy erre gondoljanak, ez nyilvánvaló :)
  • N1ggA
    Hogy kell ingyenesen felhívni őket? A +442035642555 -ért pénzt kér a skype.
  • Boncmester
    PvP-ben az 1 perces stagger azért nem normális, bár ott talán csak 10 secre jó, nem?
  • Boncmester
    Veled olyan beszélgetni, mint sajtreszelővel rejszolni, szóval a továbbiakban inkább ingorollak.
  • DummyBoy
    Tehát egy Whirlwind-re kapsz 4 perc immunityt, és azonnal kijössz belőle.

Király. Pont jó. Tökkkéletes.
  • picket
    Gondolom felvennél rá egy diákot, hogy fejlesztgesse, és kiadnád még 1.2-ben.

Ja, és ez szarkazmus. Mert mindenki érti, hogy nem így gondolom. Az, hogy "kék a kedvenc színem" nem szarkazmus, mert nem tudjátok rólam, hogy valójában a piros. Egyébként tényleg a kék.
  • Boncmester
    Mindegyikre láttunk már ezer másik példát, csak el kéne "lopni" a konkurencától, vagy akár házon belülről. De ki lehet találni másfajtát is, csak ne olyat, ami szarabb, mint ami a piacon van.
  • Pacho
    Normális CC immunity: kapsz egy stunt és a proccolás pillanatában megjelenik rajtad az immun - és a teljes stun time négyszeresére kapsz immunet. Tehát 4 secre lestunolsz valakit, akkor ő rajta végigmegy a stun (ha csak nem töri meg mondjuk force of will-el) de kap 16 másodperc immunet. Legjobb esetben tehát 15 legrosszabb esetben 12 másodpercre immune lesz. Ezen idő alatt minden stun jellegű cc (sleep, knockdown, disable) amit rásütnek nem teszi be őt stunba (de a dmg-et megkapja) az ellenfél annyit lát majd, hogy immune.
    Knockacknél a knockback lenght adja az immune timer szorzóját (kétszeres-négyszeres) viszont snare-re nem jár immun.

Ez így konkrét?
  • PiszkosFred
    Pont ezert lenne jo, ha ez a nagy magyar fajdalom es keserges, amely miatt ott tart ez az egesz ahol, az legalabb a virtualis tarsadalmakat, virtualis terekben nem hoditana. Tudom, ugyanaz a lelkileg megnyomoritott ember ul az avatarja mogott, mint aki a keritest razza egy-egy tuntetesen, vagy kesereg a munkanelkuli hivatalban a hivasra varva, esetleg puffog a zsarnok es kiszipolyozo fonoke miatt, de akkor is... nem lehetne legalabb itt ezt elfelejteni? Nem erre van a jatek, mint szorakozas? Tudom, hogy moralisan egy kurva nagy szarban van az orszag, de muszaj ezt a szart razuditani azokra is, akik nem kernek belole?

Mindegy, oszinten kivanom a sok megkeseredett embernek, hogy egyszer az eletben tapasztaljak meg azt, amikor kifizetodobb a dolgok jo oldalara fokuszalni, es nem csak a rosszra.
  • z3d
    Hát, sry ...
    Igazad van, már ismétlem magam, igazság szerint nem is tudok új dolgot felhozni.
    HC pvp helyett HC work.
  • Boncmester
    Keresgélj vissz a fórumban, már legalább 10-15 ember leírta itt, hogy milyen lenne szerintük egy jó open world pvp rendszer a star wars világában, foglalható bolygókkal, stbvel. Arról senki nem tehet, hogy te ilyet el sem tudsz képzelni, mert még sosem láttál, de hidd el, akik másmilyet akarnak, mint a mostani, hasonlóan képzelik el.

Ergonomikus kezelhetőségen mit kell magyarázni? Te nem programozó vagy véletlenül? Mert akkor szerintem tudnod kéne, legalábbis nekünk a progmaton több beadandó, stb eseténben, vagy a szakdoga esetében is külön nézték/nézik az ergonómikus használhatóságot. Szegeden ez nem divat? Ahogy pl most is egy banknak csinálunk front-end rendszert, ha olyan lenne a végeredmény, mint néhol az SWTOR kezelhetősége, biztos nem kapnánk egy fillért se. De akkor leírom, ha nem világos:
    Pl hogy ne dobjon szét warzone után (tudom, ilyet se láttál még), vagy a context menü rendesen működjön mindenhol, rendesen lehessen keresni, szűrni vendoroknál, AH-ban, stb.

Normális CC immunity rendszer: ne kerülhess konstans 10 mps CC-be, hogy közben 10-en lőnek, pl.

Bugok megoldása: ennek nem kell örülni külön, ez elvárás.
  • picket
    De amúgy pl, a teljesség igénye nélkül:
    -Normális Open World PvP rendszer - semmi konkrétum
    -Normális CC immunity rendszer - semmi konkrétum
    -Ergonómikus, logikus kezelhetőség - semmi konkrétum
    -Grafikai, audio, töltő képernyő bugok megoldása - semmi konkrétum
    ...és kb végtelen hosszúságúvá lehetne tenni a listát. - semmi konkrétum

kkthxbai
  • darth devil
    Akár, Kartácsék tegnap elmondták, h ott milyen volt, az is jó megoldás az alapján amit hallottam róla. Igazából mind1 mi, csak ne az ami most van. :D
  • picket
    Megnéztem az oldalszámot, hogy visszalapoztam-e tegnapra.
  • darth devil
    Nem szokásom olyan dologról írkálni amit nem láttam, vagy tapasztaltam.
  • Laroa
    CC immunity rendszert csak át kellett volna emelni warhammerből pl.
  • s0n1c
    Imo ez szerintem teljesen rendben van ill. normális, hogy nem akkora nagy durranás, nagyon nehéz überelni az első részt (ami kurvajól sikerült) játékokban, de pl. filmekben is csak nagyon kevés eset van erre.
  • z3d
    A pluszt pedig azokra az RPG elemekre értettem, amit a BW bele tud rakni, egy blizzard meg már azt sem tudja, mi az. Elnézést a blizz fanboioktól.
  • darth devil
    CC immunity rendszer, chance alapon működne, vagy épp az első cc után immunitást kapnál x ideig.
    Normális open pvp úgy indul, hogy a két frakciót egy térképre hozom a fejlődése alatt is, h legyen kis pvp. itt ez nem valósult meg.
  • j0nNyKa
    rendben-rendben, lépjünk túl, szarok. :)

olvasd el fred hozzászólásait, és értelmezd - szerintem jól leírja, hogy miért unalmas pl. azt olvasni, hogy valami szar, amit még nem is láttál :\

valóban minden vélemény fontos - csak szerintem nem egyenértékű annak a véleménye, akinek halvány fogalma nincs a dologról, amit véleményez egy olyan játékoséval, aki legalább már látta futni egy számítógépen az adott produktot

vagy.. nem jól látom?
  • z3d
    Igen, vhol butaság, csak gondoltam, ha már lehet butaságokat beszélni az SwTOR-ról, akkor miért ne trollkodhatnék :-).
    A probléma talán a zemberekben van. Ha van objective, az a baj, ha nincs, az. Ha van gear, az a baj, ha nincs, az. Ha próbálnak balanceolni, az a baj, mert hamar nerfelnek, ha nem próbálnak, akkor szemét BW, sz*r a balance. Ezek a sirámok nincsenek meg egy CSben, ezért bíztatok embereket, hogy hajrá :-P
    Csak a skill számít, nincs grind, csak endgame, sőt, CSAK endgame van, van sok objective map, nincs gear különbség, és van kihívás is :-) Erre vágynak a HC arcok, nem? :P
    (kivéve, hogy a szemét sniper kilő ott is).

Amíg a zemberek a kiskapukat keresik (lásd az egyik patch után Illumon elvolt egymás mellett a két oldal, és leugatták, aki támadni mert), addig a BW a hátsóját a földhöz verheti, akkor sem lesz jobb. Most lesz 4 WZ pvp map, nem sok, nem is kevés. El lehet lenni vele. Remélem lesz open pvp megoldás is.

Egyébként én is NWNeztem persistent mod világban, ment a vallási háború keményen :-) Az egyik itt előfordult mmonomadprOmindentjobbantud emberrel akkor még lehetett szerepjátszani is.
  • s0n1c
    Ti nem ebben az országban éltek? :) Több éve már az élet minden területén ez a hozzáállás tapasztalható. Miért most lepődtök meg ezen? :)
  • j0nNyKa
    ne általánosságokat, konkrétumokat!
    azt le tudja írni bárki, hogy "ha megírják a tökéletes mmo-t, lehozzák a csillagokat az égről, és még fizetnek is érte", akkor boldogság lesz

valósítsd meg nekem pl. itt pár mondatban, esetleg egy hosszabb hszben a "Normális Open World PvP rendszer"-t, amit ha implementálnának, arra mindenki egyöntetűen azt mondaná, hogy fasza, senki nem keresné benne a hibát

vagy: milyen az az "Ergonómikus, logikus kezelhetőség", és miben tér el a mostanitól?

hogy nézne ki egy "Normális CC immunity rendszer"?

Grafikai, audio, töltő képernyő bugok megoldása: ezen meg tényleg csak röhögni tudok - megjelenés óta százával javítják az ilyen jellegű hibákat, és kb. geron kívül mást még nem láttam, hogy "örülne" nekik. De legyen igazad, ha ez "megtörténne" (mert ugye eddig nem), akkor mindenki boldog lenne, senki nem fikázná ezeket a dolgokat.

megintcsak: ö.
  • Laroa
    áh látom megint megy a napi az swtor szar és haldoklik móka
  • darth devil
    Nem lehet ez a véleményem? Tuti nem láttam őket még csak képen sem, azért mondom azt amit mondok. Más szerint überkirály lesz a d3, szerintem messze nem lesz akkor durranás mint az 1 vagy a 2 volt. Sc2 messze nem szólt akkorát mint az első része. Igen szerintem szarok. El kell fogadni a másik véleményét is.
  • s0n1c
    szarazegész :)
  • Boncmester
    Szerintem 10-20-30 ezer forint úgy 5-10 évnyi játékért azért annyira nem sok, főleg, ha tudod, hogy amit kapsz, az bevált formula, élvezetes, csak szebb kicsit, meg kicsi változatosság van benne :)
  • Boncmester
    Én nem érzem problémának azt, hogy az emberek leírják a véleményüket, akár többször is. Csak nem feltétlenül kell hülyének nézni azt, akinek más a véleménye. Mind pozitív, mind negatív értelemben. Pl Jonny kapásból mindenkit lehülyéz, akinek valami nem tetszik a játékban, Crassus meg (mostanság egyre kevésbé mondjuk), vagy Alienator mindenkit lehülyéz, akinek valami tetszik. Szerintem alapvetően ezekkel van a baj, nem azzal, hogy kinek mi tetszik meg nem tetszik benne.
  • j0nNyKa
    tehát az sc2 szar valami most kitalált indokból, a dio3 meg szar lesz, mert pénzcsinálásra mennek
    és természetesen egyiket sem láttad még képen sem.

ö.
  • s0n1c
    "Ha nem kéne plusz, hanem skill pvpni szeretnék, sok sok mapon, egyenlő esélyekkel, felraknám a CS-t." - Sorry, de ez viszont butaság :) Más az fps pvp, és más az mmo pvp, teljesen, ne keverjük pls. Van nagyon jó pvp rendszer mmoba, és van nagyon szar is, de a jó pvp rendszer nem zárja ki a jó pve-t és fordítva. Nem mmo, de multiba (persistent world) toltuk anno a neverwinter nights-ot, és ott volt egyik legnagyobb pvp élményem.