• z3d
    Igen, vhol butaság, csak gondoltam, ha már lehet butaságokat beszélni az SwTOR-ról, akkor miért ne trollkodhatnék :-).
    A probléma talán a zemberekben van. Ha van objective, az a baj, ha nincs, az. Ha van gear, az a baj, ha nincs, az. Ha próbálnak balanceolni, az a baj, mert hamar nerfelnek, ha nem próbálnak, akkor szemét BW, sz*r a balance. Ezek a sirámok nincsenek meg egy CSben, ezért bíztatok embereket, hogy hajrá :-P
    Csak a skill számít, nincs grind, csak endgame, sőt, CSAK endgame van, van sok objective map, nincs gear különbség, és van kihívás is :-) Erre vágynak a HC arcok, nem? :P
    (kivéve, hogy a szemét sniper kilő ott is).

Amíg a zemberek a kiskapukat keresik (lásd az egyik patch után Illumon elvolt egymás mellett a két oldal, és leugatták, aki támadni mert), addig a BW a hátsóját a földhöz verheti, akkor sem lesz jobb. Most lesz 4 WZ pvp map, nem sok, nem is kevés. El lehet lenni vele. Remélem lesz open pvp megoldás is.

Egyébként én is NWNeztem persistent mod világban, ment a vallási háború keményen :-) Az egyik itt előfordult mmonomadprOmindentjobbantud emberrel akkor még lehetett szerepjátszani is.