60892
-
Párbeszédnél ne legyen skip, ha nem tettszik játszol valami szar grind mmo-val... :) -
4 ev WoW fuggoseg utan nekem mar nagyon szemet szuroak a WoW low poly modeljei, art design ide vagy oda.Mas bajom nincs vele. -
arcosharcos #2012 Developer
Ebben a vidiben demonstrálják,hogy mitől kövi generációs a grafikai
megoldás ami más MMO-ban még nem volt eddig.
Karinktól távolodó másik szereplő arányaiban változik és nem csak
méreteiben,hanem a karakter élessége is csökken.Tárgyak mögött is a karakter körül csökken az élesség.
Ez már pár lépésről is érzékelhető.A hozzánk legközelebbi és legtávolabbi tárgyaknak is más a fókusza.Mindennek mélysége van,lásd vidiben szekrény polcok.Ezt nevezik stilizált realisztikus grafikának.
De ez csak az egyik amiért kövi generációs MMO-nak harangozták be.
A másik,hogy továbbra is ez az első MMORPG amiben HD grafikai technológiában élvezhetjük a gameplayt.
Harmadik amiért még kövi generációs MMO,hogy karinknak jelleme van,
döntéseinknek meg súlya ami hatással lesz skilljeinkre(DS/LS),
felszerelésünkre(AC1/AC2),kompanionunk jellemére,gameplayre,mindenre... -
3-4 év múlva a 16. peccs után.....SE biztos,hogy lesz majd;) lásd WOW:) -
dx11 kinek kell? DX8 óta nem volt látványos fejlődés. Dx10 meg 11 is nagy parasztvakítás. Jól optimalizált dx9es motor bőven elég. -
Tomy Lee #2009 Ha egybegyúrják a dx11 és az alatti dx-es grafikát akkor tuti nem lesz next gen viszont ha megcsinálnák dupla indító exe-re játékot,hogy lenne egy kimondott dx11-es grafika és a másik pedig az alatta levő össz dx egybe ami ugye menne szépen gyengébb gépeken,így elérnének szép dx11-es grafikát ami jobb gépeken ezzel a látványvilággal gyönyörű lenne DE maradjunk annyiban,hogy legyen nagy tartalom,lag mentes szerverek,jól kidolgozott pvp rendszer és sok-sok instance(párbeszédeknél pedig olyan "skip" opció ami átugorja az egész dumát:) -
Nekem nagyon tetszik a grafika stílusa és a design. Ezek ezerszer többet érnek, mint a gigatextúrák meg a sok oda nem illő csili vili, ráadásul valószínűleg fog futni normálisan gyengébb gépeken is. WoW motorja is jó régi mégis nagyon szép még a mai napig, mert nagyon jó az egész design meg persze elég tehetséges artistok is dolgoznak arrafelé, de ilyen szempontból biowarenak se kell szégyenkeznie. Art design > next gen grafika. -
Tomy Lee #2007 Hát én se látom,hogy nagyon über lenne a graf:S -
Tababo #2006 Szerintem maradjunk annyiban hogy sokan elfogadták illetve megszerették a grafikát. Csodának viszont nem nevezhető. -
arcosharcos #2005 A bétázásra valahogy nem gerjedek de azért illene,hogy Augusztusban már
itt is nyomulna a béta.
A megjelenési dátum viszont (ellenben bétázással) remélem egységes lesz óceánon innen és túl.
Nem úgy mint annó WoW több mint két hónappal később jelent meg EU piacon.
-
arcosharcos #2004 A TOR indításához szükséges,ajánlott gépigényt még nem említették de azt
már igen,hogy olyan látványt akarnak ami a gyengébb gépeken is jól néz ki.
Aki teheti "szerezzen" be egy HD grafikus kártyát meg mellé egy
HD monitort is,mert a TOR gameplay már HD-ban is tolható lesz.
Ehhez még a Windows7/DirectX11-el párosítva már maga a grafikai csoda.
Elmondásuk szerint nem a csúcsgrafikára mentek hanem a látványvilágra,
mert a csúcs grafika fölött is eljárhat az idő de a látványvilág
hangulata miatt időtlen.
Ezért a fényképes megoldást kerülték a textúrák készítésekor.Minden
részletet kézzel festettek meg.Ettől lesz olyan mint egy animált festmény. Grafika Vs. Gépigény -
f4ember #2003 Mikor jön a második hullám, amikor az Európaiakat is beleveszik a jóba? -
Monoton #2002 Így van, ahogy látom lvl 2 a játékos.
Gépigényről lehet valamit tudni? -
Nem tudom. Ahogy a videoból látni ez még nagyon kezdő szint (3 képesség össz vissz) szóval lehet itt még béna az ai. -
sadi57 #2000 igen, de csak azoknál a madaraknál. -
Úgy látom, hogy az AI még 0. -
sadi57 #1998 egy kis béta gameplay -
1992-es hsz törölve lett. Ilyen és ehhez hasonló flameindító hszeket törölni fogom a jövőben is! Színvonal ha lehet maradjon az alap sg-s felett. -
Droid vagy. -
Tudom ajanlani a sza'nta'st, az mehet singleplayerben, de ha talalsz par, hozzad hasonloan ertelmes lenyt, akkor tolhatjatok multiban is. -
arcosharcos #1994 Értem én,hogy mire gondolsz,erre szoktam mondani,hogy olyan ez mint a foci és ha valaki elbénáz valamit akkor a csapat többi tagja is megszívja.
Vagy ha valaki hülyébe botlunk(vagy legyen önkritikánk és éppen mi
vagyunk azok),elmehet a kedvünk a csapatjátéktól ilyenkor én is inkább egyedül szeretek pl.farmolgatni.
De bizony ez egy MMORPG(sok szereplős online szerepjáték)amiben
játékostársakkal kapcsolatteremtés,társalgás,kereskedés,fejlesztés,harc ...csapatban történik és ha jól csináljuk eredményesebb lehet mint a
"single player mod"

-
igen ez egy single player mmorpg lesz
mind=blown -
Touché! :) -
pfff -
Szántó Róbert 2003 óta igazán befizethettél volna vip tagságot, hogy tudjál végre hozzászólást szerkeszteni :) -
*WOW:P -
Ez Odabasz a WONAK:P:) -
arcosharcos #1986 Hát igen,nem csak a grafika hanem a profi minőségű hanghatások is nagymértékben megnövelhetik a játékélményt.
Jó,hogy megemlítették ezt a részt,mert lehet profin is elkészíteni pl. egy száguldozó sikló hajtóműjének hangját meg szarul is.
Legyen az egy Sith vagy Jedi bolygó háttérzenéje,karink hangja,fegyverünk vagy skilljeink hanghatása.
A LucasArts-nak minden technikai és egyéb háttere megvan hozzá,hogy
minőséget alkossanak zenék,hanghatások,effektek...területen is. -
Bhalage #1985 lájkolom!
-
SW zenék mindig is a legjobbak voltak
-
Szabi1991 #1983
-
Nagyon jóságos lesz a zene. Már most ráz a hideg :D -
Tababo #1981 Ezért írtam oda 2x is hogy nem gáz mert még béta. -
ez azért nem kamu beta mint amint a random fps játékoknak szoktak demoként csinálni, el fog ez tartani minimum 1 évig, ha nem tovább -
ez a "mit vársz a bétától" meg "ez még csak béta jobb is lesz" szöveg mostanság sajna nem jelent semmit. :(
-
Mit vársz zárt bétától? Ez még semmit sem jelent perpillanat. -
Tababo #1977 Hááát ez nagyon sovány de még béta tehát nincs gáz. AI még nincs jelen remélem nem így marad. Ez a "mob 2centire van tőlem és fedezék mögött lövöldözök az arcába" vicc.
Másik meg hogy én személy szerint nem akarom hogy a mítiktől vegyenek át sok mindent. A pvp az teljesen rendben van de másba ne szóljanak bele és akkor jó lesz.
mind1 a lényeg hogy még bétabétabétabéta... -
Ahogy elnézegetem ezeket a képeket, úgy pár dolog hasonlít a warhammerre. Úgy látszik Mythictől vettek át pár ötletet. Én ezt mondjuk egyáltalán nem bánom, remélem PvP téren is besegítenek. -
Ezen az oldalon is vannak képek meg pár videó. -
Bhalage #1974 nem tudom ki mit vart, de ez most epp olyan, mint barmelyik masik jatek (wow war stb).. semmivel nem rosszabb
ha jobb lesz az win