60892
  • Tomy Lee
    Mint minigame szerintem full jól megvan csinálva.Nekem nagyon tetszik
  • oO VinyuS Oo
    Én csak azt nem értem miért kelett beleerőltetni akkor már egy ilyen arcade jellegű űr részt ha a játéknak nem ez lesz a lényege :S
  • paj01
    Hat vagy azt mondana h fizesd ki amit megzabalta aztan takaroggy mashova finnyaskodni:D:D soha nem lehet tudni:D
  • SZilaJMaGGoT
    Tény, hogy sokan túlzásba viszik a fikázást, de ha tegyük fel étterembe valami pocsék kaja miatt reklamálnál mit szólnál hozzá, ha a szakács azt mondaná, hogy "ha nem tettszik főzz jobbat!"? :D Fogyasztóként igen is szíve joga bárkinek fikázni a játékot.

"Szerintem szimplán jobb lett volna ha bele se rakják ez az "extra feature"-t"

Most mondjam azt, hogy szimplán jobb lenne ha meg sem születtél volna? Ugye, hogy nem? Ha nem tettszik majd nem fogsz űr csatázni. Mivel alapvetően nem erről szól a játék nem leszel rákényszerítve...
  • oO VinyuS Oo
    Szerintem szimplán jobb lett volna ha bele se rakják ez az "extra feature"-t tény hogy nem kell egy totál realisztikus szimulátort bele rakni de nem is kell visszabutulni a 90-es évek arcade szinjére. Bőven elég lett volna pár év múlva kiadni hozzá egy űr kieget :S
    Na de majd meglátjuk milyen lesz!
  • BoneDragon
    Egyeseknek semmi se jó. Ha annyira okos itt mindenki, aki csak fikázni tud, csináljon egy jobbat. Szerintem elég jó mini játékhoz képest. Ja és nincs kedvem fikázást olvasni, az menjen más fórumra.
  • [HUN]Crassus
    1 hónapja még azt se tudták az emberek lesz egyáltalán space combat mostmeg "US Air Force-os pilótaoktató szimulátor" is kevés lenne...na befejezem jóéjszakát és gondolkozzatok mielőtt mindent fikáztok!
  • [HUN]Crassus
    hopp egy EVE az aláírásodban......naaa ott ha kiszállsz az űrhajódból BFBC2-es szintű vagy Tom Clancy splinter cell conviction szintű a gameplay?
    mindíg csak a rinya
  • Evoluti0N
    Érdekes. Mondjuk nem látok semmi célzót, de elválik, h a játékban hogy is fog működni :)
  • [HUN]Crassus
    gyurika az a baj te tényleg hülye vagy.....ez elsősorban egy olyan mmo amiben a személyes karaktered játéka az elsődleges.A járműves űrharc csak egy EXTRA FEATURE így az annyira nincs kidolgozva és gondolom enyhén szólva nehéz is lehetne kidolgozni a kibanagy végtelen űrt,hogy neked is megfeleljen,hogy 16 óra repülés után elsuhanjon melletted egy teszemazt fejvadász hajó.....

engedd meg megint az IL2-t hozzam példának: teszem azt ott lelőnek majd a hozzád hasonló maximalisták/de abszolute nem realista/emberkék egy Crysis szintű FPS akciót várnak....na elég vicces is lenne nemde?
    Adj időt a fejlesztőknek és ha majd 1-2 éve megy az MMO rendesen lehet elkezdik fejleszteni a mélyűrt is a kedvedért!
    na csókolom!

ui: remélem ha megveszed 1 óra után majd jössz fikázni,de remélem a 2. hónapban már nem látlak előfizetőként....
  • Torzonborz
    köszönjük emese ,igen hülyék vagyunk.

de tudod ha már space combatot írnak akkor én ilyesmire gondolok :
    SWG JTL

elite-el meg játszottam.
  • kissssss
    hagyd ezeknek semmi még az isten pénze sem lenne jó vagy elég.
  • Monoton
    Nem de abban igazuk van, hogy kiegészítőben jöhetett volna egy STO féle űr rendszer. Bár még jöhet.
  • [HUN]Crassus
    ti hülyék vagytok bazze! ez egy extra feature teljesen jól megvan csinálva és gondolom még fejlesztik is.....! mi az Istent akartok? il2 szintü szimulátort? játszottatok volna anno az ELITE-el c64-en nem nyavajognátok mint a fürdős kárvák:P
  • Tababo
    Olyan mintha a környezet mozogna a hajó meg állna egy helybe de nem vészes, tetszik, kellemes meglepetés volt mert azt hittem ez is olyan gagyi lesz mint a többi gameplay.

"ez csak egy minigame" Ezzel takaróznak nem kell szépíteni.
    Ahhoz képest hogy az SW világ meghatározó része az űrcsata, kapott egy minigame szekciót. Ráértek volna kiegben kiadni, normálisan...senki nem haragudott volna meg.
  • XenHai
    Ha egérrel lehetne irányítani amerre te akarsz menni tök jó lenne
  • Nephin
    Mert ez csak egy minigame a játékban, semmi köze az MMO-részhez...
  • Monoton
    Nekem tetszik, csak ennek így semmi köze egy mmo-hoz.
  • Khabbas
    Nekem se bejövős, remélem lesz majd vmi értelmesebb egy kiegben pl.
  • Torzonborz
    nemgyó
  • TDC Geronimo
    space combat videó
  • MrStokes
    Hmmm, tenyleg vmi harci droid mint jatszhato faj poenos volna. :))
  • Jockey
    off:
    np, én is azzal bohóckodom most:p
  • TDC Geronimo
    war is jó Legalábbis nekem :p
  • Jockey
    tudom, ha te rakattansz valamire az ugyis jo, remelem ez is az lesz, es vegre egyszer igazad lesz:)
  • Jockey
    en azt irtam le, amit lattam, leehet ez nem tudas, es a videoba felismerni 400 skillt stb, de nekem nem jott at, de en csak 1 vagyok a sok kozul, ennyi
  • TDC Geronimo
    Szerintem meg marha jól néz ki :p
  • SZilaJMaGGoT
    Elhiszem, hogy nem tettszik, nem is akarlak meggyőzni semmiről, de ne akard már úgy előadni mintha értenél is hozzá. :)
  • Jockey
    hat, nekem meg mindig gagyinka tunik ez a video, ha osszesegebe nezed mirol szol? mi az action benne? nem latok a harcrendszerbol semmit, csak egy jatek az engine(ami igen csunya, nezd meg a csaj panceljat, 6 polygon?:)-l keszitett scriptet..
    ehh, lehet felevig inkabb nem is fogok nezni ilyen videokat, mert elszomorit amit latok..
  • arcosharcos
    A dizájnról,grafikai körítésről annyit,hogy számomra az első olyan mmo ahol csajsziban végre a tank is jól néz ki.A vidiben felbukkanó sithek
    maszkja meg valami félelmetesen jól néz ki,mintha tényleg félelmet sugározna.

Interjúban mondták,hogy a JK kasztot Mace Windu mintájára alkották.

Vidiben JK skilljei közül ami megragadt az a Sith Force Lighting fénykardba fókuszálása volt.A vidi végén meg a JK lerúgta ellenfelét a
    hajóról a sarlacc szájába:))Na az nagyon alattomos megoldás volt.

Írok valami kritikát is,mert végül az a vád ér,hogy SW hypeolt vagyok.

Vidiben 1:04-05-nél van egy frankó közelharcos droid és azon filóztam hogy nekem hiányzik még 1-2 kaszt.

Ha healerben meg RDPS-ben is van erő használó meg nem erőhasználó kaszt is akkor közelharcosban mér csak erőhasználó kaszt létezik
    Ha valaki szeret közel harcolni de nem szereti az erőhasználókat akkor annak nincs kaszt
  • paj01
    jah jo a video:) mondjuk egy sw fannak ezzel a zenei alafestessel egy allokepet is mutogathattak volna... zenei teren nagyon ott lesz a cucc. Ebbol a szempontbol nalam verhetetlen lesz. Az oreg john williams altal komponalt notakat magukba is szivesen meghallgatom. Ha meg tarsulnak hozza a tipikus lezerkard meg egyeb hangok akkor mar ott is van a SW atmoszfera, a latvanyrol nem is beszelve. Nagyon elkene szurniuk a gameplayt h ne vegyem meg:)
    Ebbe a vidibe mintha mar nem lenne olyan darabos a mozgas. Jo lesz ez.
  • TDC Geronimo
    király a videó. Faszák a combat animok itt már.
  • Nephin
    Játék közben fejlődő skillek: volt ilyen, igen ,az Elder Scrolls kb. minden részében, sőt, MMO-ban is, lásd Lotro skillek, traitek. A TOR játékmenetét nem ismerjük még, akár itt is lehet.

Rejtett bónusz: ebbe szerintem bármi beletartozhat a fejlődéskor kapott skillek közül.

Akadályok makróval történő megkerülése: na ezzel nagyon nem értek egyet. Egyáltalán, milyen akadályok? Nem tudja használni a hotbart? Én a skilleket klikkelem egérrel, semmi makró, semmi billentyűzetkombináció, mégis sikeresen raidelek, pvpzek. Mi értelme van egy lemakrózott harcnak? Ennyi erővel egy brazil-magyar focimeccsen a brazilok 3 emberrel álljanak ki, mert a magyarok nem képesek kezelni a labdát... :) Vannak jó játékosok és kevésbé jók, ezt el kell fogadni.

Emlékező világ: tapasztalataim szerint ez minden MMO-ban működik, egy sztoriorientált játékban valószínűleg még erősebben fog.

Sok frakció: ez is lesz, pl. házak, bűnszövetkezetek stbstb.

• Nephin
    PvP leak videó? Ezt hol nézted?
  • Tababo
    Teletubbies Ultimate online
  • shaba23 #2299
    Lego MMO:) az már inkaming
  • Tababo
    Hello Kitty Online 2
    Privátba vagy msn-en folytassuk (mert az olyan izgi) elvégre swtor topic.
  • Torzonborz
    fps nézetet élveztem , külön kihívás így a harc.

"Nextgen meg jön 2011-ben." ööö melyik is ?
  • arcosharcos
    JK frissítést kaptunk egy rövid vidi formájában és felkerültek
    JK alosztályok+ JK első kompanionja

Agent update is jöhetne már
  • Tababo
    Csak ne legyen fps nézet és a mozgást szépen csinálják meg (ne legyen robotszerű, darabos maszlag álá Mortal) hehehe ez már egyéni probléma.
    Nextgen meg jön 2011-ben.

Esvétorra visszatérve...Jockey 2230-as üzenetével teljesen 1et értek. Semmi elkápráztató dolgot nem mutattak még, leszámítva a cinematic trailereket.
    hype az van meg hogy a bioware szart még nem adott ki...