60892
-
Tomy Lee #2699 Mi?Lesz kommunikáció a 2 oldal között? -
akkor az 1 klánba való tömörülés problémás lesz nekik , vagy megcsinálják mindkét oldalon. -
El lesz, de cross realm chat az lesz. -
"Mindegy hogy melyik oldalon állsz nálunk szívesen látunk!!!! "
Ööö tudunk arról vmi infot hogy a 2 oldal el lesz e különítve vagy sem ? -
úgy gondolod hogy az SW:TOR next gen. mmo-nak számít ? -
arcosharcos #2694 Több hazai és külföldi fórumokon is rengeteg klán invitálást lehet olvasni,egyre növekszik a különböző klánok saját weboldalainak száma,pedig hol van még a megjelenés.Ez jó jel,mert azt bizonyítja,hogy sokan szeretnének már most is rámozdulni erre az univerzumra.
Kb. egy éve,hogy elfogadtak ToR zárt tesztre jelentkezéseket és már az első hetekben a jelentkezők száma meglépte az egymilliót.
Akkor nyilatkozta az EA,hogy a ToR a valaha volt legnagyobb projektjük és a csillagászati fejlesztési költségek miatt egymillió előfizetőre lenne szükségük de két millióra számítanak.
Szerintem a megjelenés első napjaiban eléggé megrohanják majd a szervereket,aztán már csak rajtuk áll,hogy mennyire tudják megtartani a tömegeket.
Mindenesetre jó lenne már egy kövi generációs MMO aminek hosszú távon is van jövője és folyamatosan nagy játékos tömegbázissal rendelkezik.
A közeljövőben úgy kb 2 éven belül lesz több esélyes is ami eddig nagyon ígéretesnek tűnik.
Biztos,hogy előbb-utóbb lesz ilyen,kíváncsi vagyok,hogy melyik lesz a befutó a kövi a Next.Gen. MMO-k közül,melyik foglalja el a közeljövőben a trónt -
krisz073 #2693 Üdv Mindenkinek!
Megkezdődött a Toborzás a klán oldalán és van egy pár érdekesség is!
Várunk minden jelentkezőt minden korosztályt és minden Frakciót!
Mindegy hogy melyik oldalon állsz nálunk szívesen látunk!!!!
cim:
http://users.atw.hu/swtorclan/news.php -
arcosharcos #2692 SI Korriban Tomb of Ajunta Pall SI gameplay vidi -
arcosharcos #2691 Smuggler és Zabrak Sith Inquisitor gameplay vidik
SI gyakorló kardal kezd amint láthatjuk ebben a vidiben,fénykardal
kapcsolatban lesz valami küldije amiben elkészítheti saját fénykardját. -
bejövős a hangulat, a mozgás, harc teljesen rendben van, a hangok zseniálisak -
Hát beta a legelső lépés és az közelebbinek tűnik, mint a megjelenés :D -
arcosharcos #2688 Bakker,NPC életrajz és rajongói péntek frissülést kaptunk:( Ez klassz meg minden de valahogy nem emelte az élmény küszöbömet 
No problemo,legalább e-heti frissítésben megtudtam,hogy Diab Duin nevű NPC-nek "életembe nem hallottam még róla" van két gyereke.Hát hurrá,most hova evezzek?
A világért sem akarom sürgetni őket de tolhatnának arcunkba valami gameplay-el kapcsolatos tartalmat.
EU béta? Az is jó gondolat de lassan már a gamárra kéne gerjedni és nem a bétájára. -
Jó szar helyen lett a videó levágva, de még jobban néz ki, mint régebben és még hol a megjelenés :( -
huh? MMO láncs széleskörű beta teszt nélkül? Az érdekes lesz. Azt vágom, hogy most game test megy ami igencsak szűk körű, de úgy tudtam, hogy lesz beta teszt is később -
Nem lesz béta csak sima teszt. -
Mai update is elég silány. Nem értem miért nem indul már az EU beta... -
Sith Inquisitor HD leaked gameplay. -
Terrorcigano #2682
-
arcosharcos #2681 Ezek akkor is sírni fognak,mert a sírás az életformájuk:)
Csak akkor meg azért fognak sírni,mert nem találnak jó csapatot akikkel végig tudják tolni ezt a sok részes quest láncot.Ha meg találnak
csapatot abban mindenki láma vagy noob ezért az első wipe után halaszthatatlan dolga akad és lépnie kell másfelé...Nem is ragozom ezeket
tovább. -
legalább elhallgatnak kicsit azok akik azért sírtak ,hogy ez egy single palyer játék lesz.... -
arcosharcos #2679 Mai frissítésben Holonet - Timeline vidit kaptunk.Amelyben a legendás Sith Lord,Exar Kun történetét ismerhetjük meg.
Ezzel a vidivel szinte bejelentették a kövi játszható bolygót is a Yavin 4-et.Valószínűleg ez lesz a kövi bolygó amit majd bejelentenek.
Itt érdemes megemlíteni,hogy lesznek a gaméban un.World Questek,ebből többféle is lesz.Már az egyszerűbb,rövidebb World questekhez is csapat kell,de lesznek a még több küldi sorozatból álló quest lánc World Questek is(csapat nélkül nem fog menni)amelyekből megismerhetjük majd az adott bolygóra jellemző történetet,történelmét.
Ebből a szempontból mondjuk jó a sok bolygó bejelentés,mert mindnek lesz World Questje és ezek erősíteni fogják a csapatjátékot.Illetve
az instán kívüli csapatjátékot,outdoor csapat questelést fogja ösztönözni
-
Bhalage #2678 na jah kurwa jó lenne már! :ddd alig varom mar hogy szetlojjem malav picsajat

-
Nem beta megy hanem playtest. Remelem euba is elkezdődik mar, nagyon ideje lenne -
Ez most az európai tesztre vonatkozik vagy globál? Mert tudtommal Amerikában már megy egy zárt tesztelés. -
Nagyon ideje! -
Hah! "Rumors are circulating that #SWTOR is about to launch into Closed Beta. Hands up (RETWEET) to give us an idea of who wants beta keys?" Ideje vagy ideje? :D -
krisz073 #2673 Sziasztok.
Megjelenés tudom még kicsit odébb van, de elindítottuk egy új klán weboldalát.Mind a 2 oldal játékosait várjuk szeretettel,gyertek és jelentkezzetek, hogy induláskor már egy összeszokott társasággal tudjunk indulni.
http://users.atw.hu/swtorclan/news.php
-
Igazából, ha van egy márka, amit el lehet adni, akkor - ha nem is WOWos méreteket tekintve - lehet működő MMOt csinálni, akár sand boxot is. Csak 1x meg kéne próbálni, és nem változtatni folyamatosan a játékmeneten, hogy az éppen előző nap kijött MMOhoz is hasonlítson egy kicsit. -
Erre pl. kitűnő ellenpélda anno az swg :), aminél még ráadásul a butítás szarul is sült el. Lehet ám egy köztes állapotot is fenntartani, nem feltétlen kell csak és kizárólag a profit irányba menni.
De ebben igazad van, hogy emiatt kár a fejlesztőkre/kiadókra neheztelni, ha az emberek nem lennének ennyire "egyszerűek", akkor a developing sem ilyen irányba tendálna. -
Tomy Lee #2670 Így van,AoC+WhO azért adta ki korán mert nem volt pénz tovább fejlesztésre és jól tudták,hogy már csak az eleinte eladott példányszámból simán fejlesztikk majd és időben mindig be is jött nekik AoC a jó pve tartalommal(szerintem instance best itt) egyedi világgal és WhO a profi pvp résszel.
SWTOR olyan lesz tudtommal,hogy nem kell aggódnunk mikor jönnek súlyos bugokat javító ill.gameplay-t újító update-k és az igazi mmo ami ilyen elven alapszik mint itt ez a ToR.
Csak várni kell rá sokat:D -
Pici off :) -
Tababo #2668 hehehe.anarchy online mekkora jó, nyomatod még?
-
OFF
Hát a blizz sem hülye nem a kevesebb "hc gamer" kedvére fogja alakítani a játékot mert abban nincs nagy lóvé. Anyagi szempontból nekik úgy jövedelmező a játék ha egyszerűsítik több játékos több lóvé ennek sokan nem örülnek de többen vannak aki örülnek neki :/. Továbbá minnél több játékos annál népszerűbb a game stbstbstb....
Bár ugye vannak ellenpéldák is ahol nemigen alkutárgya az elképzelése a fejlesztőknek és bár kisseb hasonnal de mégis megélnek az ilyen MMO-k is nem kell több milliós játékosbázis.
OFF -
Bhalage #2666 ebben igazad van -
Mondjuk amit itt a WotLK instákban megy az már tényleg elég gyépés szinten van, ész nem kell hozzá csak nyomni az aoe-t.
BC-ben legalább még volt valami kihívás, figyelni kellett az add-okra, menedzselni a cc-t, de most már ez sem kell... -
Nem így indult, de most már igen, butult azért a wow is jócskán ezalatt az 5 év alatt, nem véletlenül nem csökkent, hanem nőtt a játékos bázis. Könnyen emészthető instant fos = örülő nép. -
Bhalage #2663 erdekes en meg ugy vettem eszre hogy pont a wowban lofaszt nem erdekli a tarsasag csak a gearscore meg a loot legyen meg oszt csá
off off -
Pont azt írtam, hogy nem feltétlen bukta egyik említett MMO-sem csak idő kell nekik :) de ott annyi volt a hasonlat lényege hogy hiába ismert az univerzum lehet kevésbé sikeres játékot csinálni belőle.
Én eddig rossz BIO játékkal nem játszottam az a stílus amit ők képviselnek nekem bejön lehet másnak nem szive joga mindenkinek :)
Meglátjuk mi sül ki az egészből ha megjelenik és saját magunk tapasztaljuk meg. Addig úgyis minden csak messzemenő spekuláció semmi több ;) -
Ez tény, ha nem lenne a baráti kör már évekkel ezelőtt letettem wolna a wow-ot is de jó a társaság.
Én csak arra utaltam nekem személyszerint könnyeb beleélni magam a játékba ha jó a sztori anélkül nemigen szokott átjönni a hangulat :) -
Bandras DaSilva #2660 Azért hasonlít mindenki mindent a wowhoz mert az közismert és a legnagyobb játékos bázissal rendelkező mmo a nyugati féltekén. Van kismillió MMO - mert most egy ideje igen nagy divat lett MMO-kat készíteni - de hiába jön az ember olyanokkal amiket max pár ezren játszanak, mert kb. senki más sem hallott róla.
A wowot lehet szidni, de azért azt érdemes elmondani, hogy valahogy nekik sikerült azt a receptet megtalálniuk amire bukik a nép. A kiadókat meg kb a profit érdekli csak. tehát ha van vmi jól működő recept akkor azt megpróbálják a saját termákükbe is beépíteni. Aztán ez vagy jó ötlet vagy nem.
Amiket említesz, AoC, warhammer, stb meg nem azért lett bukta mert sztori alapú vagy nem sztori alapű volt, hanem azért mert kb félig-, negyedrészt voltak kész és kellett nekik még 1-2 év mire nagyjából elfogadható szintre fejlesztették őket. Itt van a legnagyobb gond. Most már lehet, hogy jó az AoC, de bebukták az elején. A Warhammer, meg ahogy hallom még mindig nem tudja mit akar.
Szerintem amúgy egy erős sztori központú játék inkább vonzza a vérpistikéket mint a sandboxosabb. Pont azért, mert a sok hülye csak akkor érzi jól magát ha fogják a kezét és mindent 100x elmagyaráznak neki.
Lehet, hogy a történet jó lesz, de ez kb be is korlátozza a világot. Egy ideig lehet izgalmas a történetet több szempontból is végigcsinálni, de aztán az x. insta után már nem akkor nagy fun. Az meg kevésbé elképzelhető, hogy monjuk havonta tök új tartalmakat töltenek bele.
A szintes rendzser is kicsit idejét múlt már. A szintek nagy része amúgy is használhatatlan és kb a játékosok nagy része végig fog rohanni mindenen csak hogy minél előbb elérje a max szintet. A skillek szabadabb variálása szerintem sokkal kellemesebb élményt nyújt. Itt még mindig ez eredeti swg skill rendszere viszi a pálmát.
A tesztelésról. Ha csak zártan tesztelik az is gáz. láttunk már sok olyat, hogy közölték velünk, hogy minden fasza, simán fut az egész, nagyon teszteltük, aztán amikor fölment x játékos összeomlott az egész és úgy is maradt napokig (Darkfall stb). ha nagyon tesztelni akarom, akkor igenis engedjek be rengeteg embert egy időben.
Én azért szorítok ennek a játéknak és remélem, hogy a fenntartásaim, félelmeim csak légbőlkapottak.
Majd meglátjuk mi lesz.