60898
-
arcosharcos #3145 A SW/CW Overlords epizód után,nem hittem volna,hogy még valamin megtudok lepődni de a "guitar hero a bestof" dumán borultam :xDD 
Szinte látom amint Darth El Mariachi végig mészárolja a TORos kocsmákat:))
-
csitt :D -
Bhalage #3143 igy van
-
biztosíthatlak hogy sokan leszünk, akik a játék élvezetéért nyomjuk -
Bhalage #3141 teli van a falam gitarokkal : ) igaz cska wiire, de megvan mind
-
gavor #3140 Áhh elgurult a gyógyszer csupán, de már megtaláltam!
Csak bosszantó, hogy az a játék, amit látatlanban szeretek, évek óta dédelgetett vágyam, hogy játszhassak vele, sokan mint egy olimpia sportágat úgy kezelnek. Ezért hagytam abba a wowot is. Nem értem miért nem úgy áll mindenki ehhez, hogy egy játék, nem pedig egy makroökonómiai példatár! -
ha ennyire rendrakós kedvedben vagy, olvasd végig ezt a topicot :) -
gavor #3138 Béta: Senki nem fog kapni béta meghívót úgysem, ha erre vártok. Kb a lottó ötöshöz tudnám hasonlítani, és azt minden héten húzzák, akár erről lehetne rizsázni.Nem kell halálra bétatesztelni, wowban is röhejes volt, hogy kiegek és pecsek megjelenése előtt 1 héttel fent voltak a végigjátszások és taktikák! Ezért érdemes várni bármit, ha úgyis tudod előre 110%-ban hogy mit kapsz.
ME3 meg withcher vagy mi a franc: Valószínűleg ha kiadok egy gofrisütőt, aznap egy téligumit sem vesznek meg. Véleményem szerint, ha valakit érdekel valami megveszi. Az a 2 ember akit meg mind a kettő érdekel, vagy megveszi mindkettőt, vagy egyiket és kicsit később a másikat. Nyilván csak a megjelenés napján lehet elkezdeni minden játékot, ma már senki nem áll neki wowozni, csak aki már 5 éve nyomja, azok vesznek! Nem vagyok olyan szakértő, mint itt sokan, de az a véleményem ,hogy egy mmo bevételeinek nagyja, nem az első napi eladásokból jön, hanem hosszú évekig tartó előfizetésekből. Valaki írta korábban, hogy úgyis akkor adják ki, amikor megéri nekik stb. Ez így igaz, különben már rég tönkrementek volna.
Lehet találgatni, meg ötletelni, hogy milyen lesz a game, de az hogy itt minden második ember világméretű kiadók munkájának szakértője, és leosztja azokat akiket a játék érdekel és nem a mögötte megbújó közgazdaságtan, elég gáz.
Mint ahogy a sok eddigi megjelenéses meg hasonló spekuláció is milyen szépen bejött.
Legyen egy király game, amit évekig örömmel lehet játszani, senki nem fog arra visszagondolni 2 év múlva, hogy volt 3 hónap csúszás. Ha meg szar lesz, az nem a csúszás miatt lesz.
Ne legyünk már ilyen negatívak lányok és fiúk! Aki vár erre a játékra, és szereti az sw-t vagy egyáltalán az mmo-kat, nem tudom annyira fáj-e neki a várakozás. Én 2005 októbere óta, amikor dühömben canceleztem az swg accom, de valahol hallottam, hogy talán lesz egy ilyen kotor idején játszódó játék, nem vágtam fel az ereim.
-
Letagadlak. :p -
OFF
Kinect pedig jó móka, sports/fitness/dance odabasz :) Bár nekem még mindig guitar hero a bestof konzolon :D -
Bhalage #3135 na errekivancsi leszek!
-
Bhalage #3134 tudom, en nem is az e3rol irtam ;) de koszi -
E3 az egy kiállítás nem összekeverendő az ME3 al -
tél -
tenyleg, a holiday az most tél vagy nyár? -
Bhalage #3130 nem tudom mit ME3aztok, lehet hulye vagyok (sot biztos) de az ME3 az 2011 holiday" megjelenessel van a trailerben, amit en 2011 telre gondoltam oO vagy ez juniust jelentene?! nemtudom, mind1, jojjon! -
Naja, E3 Június 7-9. Maradva a szeptemberi kiadásnál akár az E3on is bejelenthetik a megjelenést + EU bétát és így a PAXon csak egy kis demo lesz.
-
fölösleges ezen spekulálni, úgyis ők tudják, hogy mi a jó nekik pénzügyileg
az meg a másik, hogy a játéknak el is kell készülni, át kell esni egy open beta fázison, majd az open beta alapján egy javítási fázison, stb.
nem beszélve aztán a kiadás utáni rohammal járó problémákról - lagok, sorbanállások, stb.
pl. az is kérdés, hogy az eu, illetve magyarország felé lesz-e valamilyen késlekedés, bár ha az EA-t nézzük, ők nyitnak ezirányba hálisten
aztán az ára is kérdés, bár én biztos, hogy ráköltök, akármilyen összeget mondanak -
E3on -
Ha március után fog megjelenni de a májusi konferencián árulnak majd el részleteket akkor szerintem PAX-on nagyjából semmi a megjelenéssel kapcsolatos info nem lesz. Bár azt sem hinném ,hogy a befektetőknek tartott konferencia lenne az ahol hivatalosan is bejelentik a megjelenést. A nagyközönségnek tehát valószínűleg utána lesz csak bejelentve a megjelenés.
PAX-on a maximum egy EU beta lenne amit bejelentenek már ha ragaszkodnak ahhoz ,hogy ott valami nagyot dobjanak a tányérba. Ezek alapján egyre inkább a szeptember kezd reális megjelenési dátum lenni ha tartják magukat ahhoz ,hogy nyáron semmit sem adunk ki. -
Hmm azért nem lennék biztos benne. Engem érdekel mind a 2 játék de nyilván tisztában vagyok a 2 game közötti különbségről, és az egyik "létezése" számomra nem akadály, hogy a másikkal ne játszak, ne vegyem meg. -
Semmi gond, de a gondolatmeneted helyes volt, ha a witcher nem is, mass effect 3, és dragon age 2 jönni fog bioware berkekből.
Bár szerintem a kiadást az EA rendezi, ők meg aztán minden hónapban adnak ki valami játékot, ezért nem gondolom hogy ez így nagyon befolyásol bármit. Ha valamennyire igaz, hogy mennyit költöttek rá, akkor szerintem inkább a többi játékot tolják, mint ezt. -
Meg a battlefield 3 is. Jó évük lesz :D -
Jajj ne, ez fájt :D -
illetve a szokásos fifa - nhl - nba trió, illetve valami need for speed is jön -
Pedig általában négy AAA-t szoktak egybe csomagolni... :)
(szar poén, fákkjeee) -
Kazagor #3119 Igazad van, ezt benéztem. Ciki...
-
Idén azért rendesen kaszálni fog EA biowareval. DA2, ME3, swtor. 3 AAA játék 1 éven belül. -
ööö witcher cd projekt-es játék nem BW-s. -
btw lehet ám, hogy a mass effect 3-mal keverted a witcher 2-t, nem? mert az me3 tényleg mostanság jön, és ott tényleg lehet olyan, hogy furcsa lenne egyszerre kiadni -
ők inkább -
Arra várhatsz még 3, de inkább 4 évet. Nem csak halo létezik ám konzolra... -
Bhalage #3113 itt a games alatt egy kurva szo nem esik errol -
Bhalage #3112 ooo miert lenne a W2 bioware ? -
Hát szerintem a witcher nem bioware játék, de lehet hogy én tévedek.. -
Kazagor #3110 Szerintem te vagy nem érted amit irok, vagy nem tudtad eddig, hogy a Witcher 2 is Bioware játék, mint ahogy az SWTOR is.
Ezért nem fogják egyszerre kiadni 2 terméküket, rontva az eladási statisztikákat. -
Bhalage #3109 nem, en next nextgenre gondoltam x360 minek kellene atom gepem van, halot meg szarom gecc
ja, a kismacska/kiskutyaszelidito kinectet meg egyenesen lehanyom oO -
nincs itt sgn valami ignore funkció? -
boxot vegyé', az van nekem is! :d -
Bhalage #3106 itt egy ps3as gyereket tudok, a cicababak nem "compjútereznek" a managerek is inkabb vitorlaznak, kocsmaznak, kurvaznak..
szerencsere 360as ratyiak nincsenek
ps- amugy vettem egy 47es fullhd lcd tivut, kene mar vmi nextgen konzol
off off