gavor#3138
Béta: Senki nem fog kapni béta meghívót úgysem, ha erre vártok. Kb a lottó ötöshöz tudnám hasonlítani, és azt minden héten húzzák, akár erről lehetne rizsázni.Nem kell halálra bétatesztelni, wowban is röhejes volt, hogy kiegek és pecsek megjelenése előtt 1 héttel fent voltak a végigjátszások és taktikák! Ezért érdemes várni bármit, ha úgyis tudod előre 110%-ban hogy mit kapsz.
ME3 meg withcher vagy mi a franc: Valószínűleg ha kiadok egy gofrisütőt, aznap egy téligumit sem vesznek meg. Véleményem szerint, ha valakit érdekel valami megveszi. Az a 2 ember akit meg mind a kettő érdekel, vagy megveszi mindkettőt, vagy egyiket és kicsit később a másikat. Nyilván csak a megjelenés napján lehet elkezdeni minden játékot, ma már senki nem áll neki wowozni, csak aki már 5 éve nyomja, azok vesznek! Nem vagyok olyan szakértő, mint itt sokan, de az a véleményem ,hogy egy mmo bevételeinek nagyja, nem az első napi eladásokból jön, hanem hosszú évekig tartó előfizetésekből. Valaki írta korábban, hogy úgyis akkor adják ki, amikor megéri nekik stb. Ez így igaz, különben már rég tönkrementek volna.
Lehet találgatni, meg ötletelni, hogy milyen lesz a game, de az hogy itt minden második ember világméretű kiadók munkájának szakértője, és leosztja azokat akiket a játék érdekel és nem a mögötte megbújó közgazdaságtan, elég gáz.
Mint ahogy a sok eddigi megjelenéses meg hasonló spekuláció is milyen szépen bejött.
Legyen egy király game, amit évekig örömmel lehet játszani, senki nem fog arra visszagondolni 2 év múlva, hogy volt 3 hónap csúszás. Ha meg szar lesz, az nem a csúszás miatt lesz.
Ne legyünk már ilyen negatívak lányok és fiúk! Aki vár erre a játékra, és szereti az sw-t vagy egyáltalán az mmo-kat, nem tudom annyira fáj-e neki a várakozás. Én 2005 októbere óta, amikor dühömben canceleztem az swg accom, de valahol hallottam, hogy talán lesz egy ilyen kotor idején játszódó játék, nem vágtam fel az ereim.