60898
-
magyarországot ne vedd számításba,mert lehúzós köcsög az összes bolt.... -
Szerintem pont emiatt nem tud terjedni eléggé, igazából furcsa is mert ilyenkor nincs szükség dvd gyártásra, csomagolásra, szállításra, terjesztésre, csak fellövik a Steam-re és schedule alapján pedig majd jön, így jó esetben a megjelenés napján 00:01-kor már játszható. -
Boncmester #4107 Miért is?
Pl a WAR-ban a szörnyeknek ha jól tudom, nincs armorjuk meg resistjük, a playereknek meg van. Ezért pl az armor penetration-nek csak player ellen van értelme, szörnyek ellen nincs. Bár lehet tévedek. Mindenesetre itt is valami hasonlót lehet csinálni. -
Tababo #4106 aha hát persze...amikor még a bc2őt 9900-ért kaptad meg magyar boltokban már akkor 4500ft-ért tölthetted lefele. napestig sorolhatnám...tény vannak drágább játékok is.
kurva jó kis akciók vannak plusz még ott van a 2pack és 4pack-es megoldások -
Tababo #4105 én valami olyasmit képzelnék el hogy csak collectors jön ki dobozosan a sima meg digitálisan így mindenki jól jár. volt már hogy így jött ki mmo. -
na igen csak pofátlanságnak tartom ,hogy drágább a DD verzió... -
Kazagor #4103 Én elképzelhetetlennek tartom, hogy egy ekkora MMO dobozos verzió nélkül kerüljön a piacra. Mivel már több száz millió dollárt beleöltek a fejlesztésbe, igy minden lehetőséget meg fognak ragadni, hogy profitot termeljenek. Igy szerintem, az SWTOR-os kulcstartótól kezdve az egérpadig mindent le fognak gyártani, a dobozos verziót is, amit ugyanúgy profittal fognak árulni. -
Tababo #4102 "ez még gyerekcipőben jár" ezt honnan vetted? sok játékot már csak digitális formában adnak ki és nem véletlenül... -
Nephin #4101 A digitális eladás legfeljebb nálunk jár gyerekcipőben, a világ normálisabb felén alap, elég, ha csak a Steamet említem... :) -
Tababo #4100 végre valami pvp infó...jó lesz ez -
hippy #4099 A Turbine már 2009-ben megcsinálta ezt.A Lotro kiegészítőt csak digitális formában lehetett megvenni.Biztos volt még több ilyen is,szóval szerintem nem lehetetlen. -
arcosharcos #4098 Lehet,hogy bejelentették de én erősen kétlem,hogy csak digitális formában lehet majd hozzájutni a játékhoz.Jelenleg a játékpiacon a digitális verzió még nincs annyira elterjedve,hogy ez minden játszani akaró számára megfeleljen.Az,hogy kizárólag erre az eladási megoldásra hagyatkozzanak ahhoz ez még gyerekcipőben jár és a játékos populációra nem biztos,hogy kedvezően hatna.
------------------------------------------------------------------------
Úgy látom,hogy A WHO-ból sok minden átkerült ide.Tank guard képesség rulez,már csak ez a képesség is biztosítja,hogy nem lehet őket helyettesíteni tankolgatni is tudó vagy off tankoknak.
A PvP gear elképzelhető,hogy PvP-ben ad majd mindenféle plusz dolgokat ami hatékonyabbá teszi,de valószínüleg ezek hatása csak PvP-ben lesz aktív és nem biztos,hogy ez kiemelkedően nagy bonusokat jelent.
A PvE felszereléseknek akkor meg PvE bonust kellene kapni,ezzel nagyobb szakadékot csinálnak a PvP és PvE felszerelések közt.
Ha valóban csak 10% különbség lenne oda-vissza akkor az még nem jelentős és mindkettő besorolású gear-nek lenne esélye a másik területen is.
Gondolom a PvP gear set bonusok,PvP serveren is csak akkor aktív ha PvP-zel vagy PvP zónában automatikusan aktív.
PvE szerveren meg örülök a flag rendszernek,ez az egy jó megoldás van.
Másik WHO megoldás,kisebb kari is bemehet nagyobb warzoneba mert szintkiegyenlító rendszer segíti(valamennyire felturbozza) -
8x8 ha jól tudom, valaki erősítsen meg -
mai pvp infók után kezdek kicsit megnyugodni. Azt hittem PvEnubság lesz ez a játék, de egész jó pvp lesz benne, legalábbis papíron :)
A tankok guard képességének meg külön örülök. Imádtam warban. -
ehhez majd a bazinagykéziágyus trooperemnek lesz egy-két keresetlen szava:P:D -
EnxTheOne #4094 És hány fös volt az alderaani aréna?
Sniperel jó lesz majd. :D:D
Illetve tatooinon a sarlacot jedikel etetni :D -
azt úgy érdekes lesz leprogramozni:P -
Boncmester #4092 Szerintem a PvP gear majd csak másik játékosok ellen lesz hatásosabb, mint a PvE gear, de PvE-re meg valszeg kevésbé. Ezért a jó az lesz, ha váltogatod, de akkor sem leszel nagy hátrányban, ha csak PvE-zel általában. -
Bhalage #4091 te is? en is
:D -
Be -
Nephin #4089 Nincs lusta, klikkeljen! :P -
lustáknak tettem be:P -
Nephin #4087 Akkor már legyen hozzá link is... -
ok és bejutsz?:) -
Én már leszarom. Beta induljon már EUba :D -
Itt a vállam, sírjunk együtt..
-
Elég jól hangzik, de most már elegem van az infókból!!! Kockulni akarok!
-
nem értem ezt a PVP sebzésnövekedést....ha PVP szerverre mész és PVP gearben flangálsz akkor is aktív?/mert akkor mindenki pvp gearben PVE-zik majd/ vagy csak warzone-ban? ,de ha meg csak warzoneban aktív akkor mit profitálok a PVP gearemben ha betámadnak "bányászás" questelés közben?:P -
Akkor lássuk! A források megegyeznek az első részben felsorolt oldalakkal. Minden, az alábbiakban felsorolt feature tesztelés alatt áll és a summiton használt buildre érvényes, még bármi változhat.
Warzone-ok általánosan
•minden karakter HP-csíkja alatt egy CC-fogékonyságot jelző csík is lesz, amit mindenki láthat – ha egy karaktert nemrég sorozatban CC-ztek, bizonyos ideig immunis lesz
•a tankok kijelölhetnek egy csapattagot, akiről a “Guard” képességgel elnyelhetik a sebződés 50%-át, míg 15 méternél közelebb vannak egymáshoz
•a warzone-okban lesznek power-upok (megnövelt sebesség, sebzés, gyógyítás)
•minden power-upot felvehetünk stealthben is
•az adott warzone célja és a pillanatnyi állás is egyértelműen jelezve van az UI-n
•PvP-vel szerezhetünk XP-t, Valor pontokat, tokeneket és creditet is (ennyit biztos, a többiről nincs hír)
•a Valor pontokkal speciális címeket és befolyást szerezhetünk (pl. a legtöbb ponttal rendelkező játékos lesz a leader, markokat használhat stb.)
•a tokenekből potikat vehetünk a warzone-on belül vagy összegyűjthetjük őket és beválthatjuk PvP-felszerelésre
•a PvP-felszerelésen lesz egy “PvP stat”, ez megnöveli a sebzést, a sebzéselnyelést és a heal hatékonyságát. A PvP gear legfeljebb 10%-al lesz jobb, mint a PvE cuccok, így a PvP-re koncentrálóknak is van miért küzdeniük, de a PvE-sek sem lesznek esélytelenek
•rengeteg statisztikát kapunk a harcokról (Commendations, Damage Done, Kills, Defense, Deaths, Healing, Objectives, Badges), mindegyik további szempontokra oszlik (pl. a Damage Done-nál a legnagyobb sebzés, a DPS stb. is látható)
•a warzone végén minden játékos adhat egy ajánlást (commendation) egy másik csapattagnak, ezzel megnövelve az illető által kapott jutalmat
•a killeket assistból és killing blow-ból is számolják, a kettő együtt adja az elsődleges pontot az eredményeknél
•a badge-ok (kitüntetések) különböző feladatok megoldásáért járnak majd (pl. 10k sebzéselnyelés túlélése, 100k összsebzés stb.), a nevük jelzi az adott eredményt
•a kitüntetések megszerzése látható a chatablakban, később pedig a scoreboardon is, ezenkívül megjelenik minden, a warzone-ban lévő játékosnál szövegként és hangosan is, hogy a szövetségesek tudják, ki a hősük, az ellenfél pedig lássa, kit kell ütni
Alderaan
•három lövegtornyot kell elfoglalni, amik az ellenfél szállítóhajóját lövik, ha mi birtokoljuk őket
•minden hajónak 600 HP-ja van, a tornyok néhány másodpercenként 5 pontot sebeznek
•a tornyokat “használni” kell, hogy a csapatunké legyenek, ez pár másodpercig tart
•a hajók és a tornyok állapota is folyamatosan jelezve van az UI-n, ez könnyen átláthatóvá teszi a harcot
•a középső tornyot két C alakú feljáró veszi körül, ezek jó lehetőségeket nyújtanak az IA és csempész karakterek coverskilljeihez. Egy sebzésnövelő power-up segíti őket a pozíciójuk megvédésében.
•a két szélső torony rövid rámpákról érhető el, alacsony falakat használhatunk fedezékként. A külső falak mellett HP-növelő power-upok vannak a tornyok között félúton.
•a tornyok oszlopokon állnak, amelyek minden irányból hozzáférhetőek, tehát rejtőzve is elfoglalhatjuk őket – egy effekt jelzi, ha a torony támadás alatt áll
•egy alagút köti össze a két szélső tornyot, ez átmegy a középső alatt és sebességnövelő power-upok vannak benne
•a szállítóhajók biztonságos területek, ahol medkitet és stimpaket vehetünk némi tokenért cserébe
•a spawn timer alatt speeder bike-on körözünk a warzone felett, minél hosszabb az idő, annál tovább, de közben szemügyre vehetjük az aktuális állást
-
mmorpg swtor pvp hands on -
ha mar konyvek:
pusztitas utja c. konyvet olvastatok? nekem hatarozottan az egyik kedvenc sw konyvem -
azt mondjuk használom tepsi kikenéshez:P:) -
Tababo #4077 na igen a könyvek...soha nem vennék "pöcsömebookszart" szeretem érezni az illatát, a tapintását stb...a polc 90% csak könyvek foglalják el...mindig is régimódi maradok könyvek terén de játékokban valahogy már nem.
"tubosból nyalnád a sertéspörit nokedlivel" hehe...amúgy már van vaj spray. igen érdekes... -
ha mindenki így gondolkozna akkor tubosból nyalnád a sertéspörit nokedlivel és hozzá ugyanezt tennéd a jófajta vörösborral...,mert ugye minek szépen feltálalni azt a pörit meghintve friss apróra vágott petrezselyemmel és paradicsom meg zöldpaprika karikával:P:) -
Boncmester #4075 Nyilvánvalóan ha csak a színtiszta logikát követnék az emberek, pl én is, akkor semmi értelme nem lenne a dobozos meg gyűjtői verziónak, de az emberek nem ilyenek. Sokunk számára örömöt jelent egy szép collector's edition doboz kicsomagolása, a benne levő anyagok elolvasgatása, nézegetése, stb... És azt is szeretem, hogy egy játékot kézben foghatok, ott van a polcomon, stb, nem csak egy kód. Pl most akarok venni egy Kindlet, és az is biztos tök furcsa lesz, hogy ezentúl a könyveim nem lesznek ott a polcomon (igen, nem fognak rohadt sok helyet foglalni, de nem is lesz olyan élmény rájuk nézni), csak hát olcsó és kényelmes.
De persze sok játékot letöltősen veszek meg, mert úgy olcsóbb, de amiket igazán szeretek, azoknak szeretem megadni a módját a dobozzal. -
Tababo #4074 engem különösebben nem zavar mert már egy jó ideje mindent steamen veszek. ha az összes játékom dobozosan lenne meg kéne még egy szekrény, másik meg az a 40ft-os doboz és a 100 forintos dvd semmire nem jó csak porfogónak. collectors meg nem kell, sok értelmét nem látom a minifénykardnak. -
Szerintem teljesen rendben van. -
Bhalage #4072 az a homok textcsőr nem tetszik, de remelem mozgas kozben jol fog kinezni a táj
-
Bhalage #4071 ezt szinte teljesseggel kizartnak tartom, hgoy ne legyen
ne baszki, az is egyfajta marketing, ha mindenhol (576 stb boltok, tesco, stb) kint van a doboz
ez vmi apr 1 -i szopatas -
Boncmester #4070 swtor.hu-n olvastam, nem lesz dobozos verzió? Ne már, ez tök gáz, díszhelye lett volna a polcomon valami jól kinéző SWTOR doboznak könyvvel meg minifénykarddal meg mittomén mivel, amiket gondolom belepakolnának :(