60890
  • MaRee
    Hát én kicsit realisztikusabb grafikát vártam egy Star Wars játéktól.
  • TDC Geronimo
    720ps dev walkthrough videó szerintem nagyon korrekt. Én imádom az art stílusát a játéknak, az animációk minősége meg eszméletlen jó.

"Ennél még a wow is szebb.. " hagyjuk már... :D
  • MaRee
    Hát ez a Tatooine-os videó engem nagyon nem fogott meg.. Értem én hogy csak béta, de ilyen grafika? 2011-ben? Ennél még a wow is szebb.. És senki ne jöjjön azzal hogy nem a grafikától jó a játék, nem akarok én Rift szitnű grafikát, de szerintem ez elég gyenge. A PAX-os gameplay videókban mintha szebb lett volna, most ez nagyon nem tetszik.
  • TDC Geronimo
    Nuboknak való csak :p
  • Jabar
    Terveznek valami authenticatort itt is mint battle.net-en?
  • Jabar
    ?
  • Fecoo96
    Ezt nem hiszem el ,, nem bírok 1 jelszót találni, segítsen már lécci valaki...
  • j0nNyKa
    E3-as stuffok összeszedve
  • j0nNyKa
    hja hát rosszul emlegették :)
  • Jabar
    @j0nNyKa: Csak gondoltam mert több videóban is emlegették, azt hittem ennél több :)
    @mgerihun: ok köszi
    @Malav: én meg véglegeset már! ^^
  • TDC Geronimo
    Leaket akarok az új buildből!44 Ja meg betat! :(
  • mgerihun
    swtorhun.tk oldalon találsz néhány beta talentfát, asszem béta infók alatt, de használd az oldal keresőjét :D
  • j0nNyKa
    honnan veszed hogy teljes talent fák vannak? :)
  • Boncmester
    Csak annyi van, meg esetleg mindenféle videókból kiszedett tooltipek összevissza a neten.
  • Jabar
    Már néztem egy párazor az alább linkelt oldalt az advanced classokrol de én sehol nem talállom benne a talentfákat. :/
    Ezek szerint nagyon béna vagyok :D....vagy csak a classonként feltüntetett 6 talent/skill amit látni lehet?
  • Torzonborz
    szerintem lesz több guild is bőven , pvp szerveren is. csak nem publikálja mindenki . :P
  • Boncmester
    Gondolom az, hogy egy guildnek az a fő célja, hogy szanaszéjjel szedje az összes Operationt amint lehet, független attól, hogy PvP vagy PvE szeróra akarnak menni, mivel a ruleset úgyis csak a raiden kívül más.
    Eddig úgy látom, lesz 2 guild PvP szerveren Empire oldalon, a Nemesis és mi, a többiek pedig PvE szerveren.
  • arcosharcos
    Nagyon jó ez az oldal,azt nézem,hogy az Assassin és Shadownak tényleg van defensive-t erősítő ága vagyis akár tankolgathat is de még mindíg kétlem,hogy egyenértékű lesz mondjuk egy JK/Guardian/Defense vagy egy SW/Juggernaut/Immortal talent ággal.

Továbbá ahogy nézem az SI/Assassin és JC/Shadow-nak eddig nem látok kifejezettn heal képességet de bizonyos skillekben a közös AC talentfán
    (Madness)lesznek healt szerző vagy valamennyi healt visszanyerő képességei.

Rengeteg kombinálási,variálási lehetőség lesz,ráadásul annak tudatában,hogy fejlesztők azt mondták,hogy csak egy ágra is tehetünk minden talent pontot és az is életképes lesz.
    ------------------------------------------------------------------------
    Az Agent meg számomra kezd ilyen rejtélyes,misztikus kaszt lenni,mert szinte semmi infó,OP/IA-ról meg még annyi sem.Smuggler bezzeg még cinemában is szerepel Advanced oldalnak azért tudtam örülni.

OP/IA közös ága a toxic/poison/course,nagyon komoly és több mint kellemetlen lehet akire ráteszi,mert ez az ellenfelet legyengítő talent ág.Én kihagyom,mert más szerepkört akarok de nagyon csábító.

Aztán van egy lopakodom és DPS-t tol ág és még root-olja is a célpontot,hogy ne tudjon menekülni.Én nem is értem miért ilyen alacsony a kaszt népszerűségi indexe.

Medic ág skilljeit már most imádom,passive a toxic scan,magától leszedi a mentalis debuffokat és még valamennyi healt is beletol páciensbe.Másik skill is rulez,crit healnél 2% energiát visszatölt,még rátolok egy energy töltö szondát és sose fogy ki az energym:)Több skill nem is kell ez már most jó:)
    (#5919)jOnNyKa:Már csak karmester:)Viszont guild témával kapcsolatban mielőtt off lettem akkor PvP-re gerjedtél de ha jól láttam a guild amit kinéztél PvE/Operation/flashpoint...felé hajlik még guild szabályzatban is.Most pedig azt látom,hogy az elsősorban PvE beállítottságú guild PvP servere megy.

Próbál mindenki egy serverre kerülni,vagy megbeszéltétek többi klánokkal,hogy egy servere tömörülünk?És a többi Pve beállítottságú klánok is pvp serverre mennek vagy ez egy egyedi eset?
    Szia Boncmester! Jah pár napja rajta vagyok a témán nézegetem,viszont kimaradtam a kérdéses játékból pedig lett volna:
    - Ha egy hupikék törpikét fojtogatnak,milyen színe lesz?
    - A páratlan siker jobb mint a páros?
    - Ha az összes férfi egyforma,akkor a nők miért válogatnak?
    - Ha nem szabad megenni az állatokat,akkor miért vannak húsból?
    - Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombját ha kifogyóban az elem?
    - Ha a foci csak játék,akkor miért számolják a pontokat?
    - Vezetékes telefonba miért kérdezzük,hogy otthon vagy?
    - Ha a Barbie szeretünk téged akkor a Barbie szeret engem?
  • Jabar
    :D

• Nephin
    WB

A csempész elvileg Nico, igen.
  • Boncmester
    Gamepod cikk
  • Boncmester
    Üdv ismét! :)

A 3 órás beta videókat is láttad már? Pont azután kezdtek itt el ömleni a dolgok, hogy afk-olni mentél, gondoltam is, hogy lesz majd mit bepótolnod :D
  • j0nNyKa
    welcome back, master!
  • Pluskast
    Jó, hogy itt vagy ismét!
  • arcosharcos
    Hellasz! Mi a pálya? Utóbbi napokban átnéztem miről maradtam le,bakker a fórumokat visszamenőleg még átolvasni sem volt piskóta.

Nekem úgy tűnik,hogy miután off lettem,felpörgött az update ,kilépek megint hátha előbb jelenik meg a játék

(Fórum Top3-hoz külön gratula mindenkinek aki benne volt,kilépésem előtt annyit kértem,hogy tartsátok a frontot,erre még előre is nyomultatok )
    Jól toljátok az infó áramlást/megosztást,ez segítség(nekem és gondolom másoknak is),mert gyorsabban tájékozódom az aktuális hírekről,infókról és,hogy hol tart a fejlesztés
    16 fős "Eternity Vault" operation nagyon jó,itt a lehetőség akik raidelni akartak,ráadásul a kompanionokat sem zárták ki a buliból reméljük lesz még többféle operation is mindenféle létszámokkal.

Én még a Trooper Armor Progression bemutatót is csak most láttam.Komolyan mondom nálam eddig a legjobb class és armor előzetes vidi a trooperé.
    A "Return"Cinematic Intro egyszerűen frenetikus.

Mikor több ezer év után előbukkanak a mélyűrből és a Korribannál összetalálkoznak a Sithek és a Jedik azt nagyon jól visszaadja az intro.Látszik hogy teljesen más a mentalitásuk az értékrendjük a céljaik,két teljesen külön világ találkozik egymással.

A Cinemák továbbra is Malgus felemelkedését követik de több ismerős is felbukkan a Hope cinemából,pl Harron Tavus a Trooper és Satele Shan.
    Satele armor-ja azonos a Hope cinemában látottal,szerintem ő az

Satele harc stílusa is megeggyezik,ugyanaz a dodgeparry mód mindkét cinemában.

Van még az intróban egy nem ismert gunslinger smuggler akit a játékban talán majd benne lesz.Az intróból jól lejön,hogy a szerencse sokat számít a smugglernél,nem véletlenül lesz luck skillje.Egyébbként a Gunslingernak tiszta Clint Eastwood stílusa van és nem csak az armor miatt(többek közt megúszta a börtönt a sitheket és a birodalmi flottát épp bőrrel,azért ehhez szerencse kell)(Az Nico Okarr kapitány?,mert neki volt T7-01 droidja és mikor megy a hajóra mintha övé lenne a droid)

Van(volt) egyenlőre ismeretlenZabrak Jedi Mesteraz intróban aki meg merném kockáztatni,hogy a Jedi Magas Tanács tagját ha nem a vezetőjét verték le.Tudásából ítélve szerintem benne koncentrálódott az Erő Világos oldala.

Ő nem tom ki,de nem gyenge volt
    Többen nehezményezték,hogy miért nem maradtak ott harcolni végig másik 3 szereplő.És igen végül is Hope trailerben is megszorongatták Malgust a Jedi/Trooper és itt volt még egy Gunslinger is,de szerintem bukta lett volna számukra ha nem lépnek le,mert még ha győznek is az a birodalmi flotta rongyá lőtte volna azt az űr platformot velük együtt.

A film és a cinema közt volt hasonlóság:Baljós Árnyakban a végén a Jedik és Into Zabrak Jedi ugyanúgy elküldi a többieket,hogy ez a mi harcunk...Vagy a Gunslinger a hajó lövegekhez küldi a társait mint a filmben Han Solo,Luke és Leiát de szerintem nagyon rendben volt
  • MaRee
    Biztos már feltették ezerszer a kérdést, de nem voltam itt 1-2 hónapja, és lusta vagyok vissza görgetni 4-500 hszt, a kereső pedig nem múkodik :) Van már valami release infó?
  • TDC Geronimo
    Empire
  • Jabar
    helyes!
    Melyik oldalon kezdtek?
  • TDC Geronimo
    Jönnek sajnos... :d
  • Jabar
    Malav!
    Jönnek Zooláék is?

• Boncmester
    Új guild oldalunk is lett időközben, itt is lehet jelentkezni hozzánk, aki Empire oldalra szeretne jönni, PvP serverre és nem HC guildbe:
    Sárkány Lovagrend
  • orichalcos
    Hm, tetszetős. :)
  • j0nNyKa

• Nephin
    Erickson és Szoki
  • j0nNyKa
    "szomorú vagyok, hogy yoda fejéhez kell beszélnem a kannibalizmusról, és büdös jawakról" fej :D
  • BoneDragon
    Az a fej a képen...
  • Jabar
    köszi :)
  • Jabar
    A harmadik rész jópofa :D
  • j0nNyKa
    - 1 thing about the old republic we don't know?
    - it's very-very strange talking to the back of yoda's head!

:D
  • Nephin
    Szédületes a pasi, épp most rakom ki én is. :)