• arcosharcos
    Hellasz! Mi a pálya? Utóbbi napokban átnéztem miről maradtam le,bakker a fórumokat visszamenőleg még átolvasni sem volt piskóta.

Nekem úgy tűnik,hogy miután off lettem,felpörgött az update ,kilépek megint hátha előbb jelenik meg a játék

(Fórum Top3-hoz külön gratula mindenkinek aki benne volt,kilépésem előtt annyit kértem,hogy tartsátok a frontot,erre még előre is nyomultatok )
    Jól toljátok az infó áramlást/megosztást,ez segítség(nekem és gondolom másoknak is),mert gyorsabban tájékozódom az aktuális hírekről,infókról és,hogy hol tart a fejlesztés
    ------------------------------------------------------------------------
    16 fős "Eternity Vault" operation nagyon jó,itt a lehetőség akik raidelni akartak,ráadásul a kompanionokat sem zárták ki a buliból reméljük lesz még többféle operation is mindenféle létszámokkal.

Én még a Trooper Armor Progression bemutatót is csak most láttam.Komolyan mondom nálam eddig a legjobb class és armor előzetes vidi a trooperé.
    A "Return"Cinematic Intro egyszerűen frenetikus.

Mikor több ezer év után előbukkanak a mélyűrből és a Korribannál összetalálkoznak a Sithek és a Jedik azt nagyon jól visszaadja az intro.Látszik hogy teljesen más a mentalitásuk az értékrendjük a céljaik,két teljesen külön világ találkozik egymással.

A Cinemák továbbra is Malgus felemelkedését követik de több ismerős is felbukkan a Hope cinemából,pl Harron Tavus a Trooper és Satele Shan.
    Satele armor-ja azonos a Hope cinemában látottal,szerintem ő az

Satele harc stílusa is megeggyezik,ugyanaz a dodgeparry mód mindkét cinemában.

Van még az intróban egy nem ismert gunslinger smuggler akit a játékban talán majd benne lesz.Az intróból jól lejön,hogy a szerencse sokat számít a smugglernél,nem véletlenül lesz luck skillje.Egyébbként a Gunslingernak tiszta Clint Eastwood stílusa van és nem csak az armor miatt(többek közt megúszta a börtönt a sitheket és a birodalmi flottát épp bőrrel,azért ehhez szerencse kell)(Az Nico Okarr kapitány?,mert neki volt T7-01 droidja és mikor megy a hajóra mintha övé lenne a droid)

Van(volt) egyenlőre ismeretlenZabrak Jedi Mesteraz intróban aki meg merném kockáztatni,hogy a Jedi Magas Tanács tagját ha nem a vezetőjét verték le.Tudásából ítélve szerintem benne koncentrálódott az Erő Világos oldala.

Ő nem tom ki,de nem gyenge volt
    Többen nehezményezték,hogy miért nem maradtak ott harcolni végig másik 3 szereplő.És igen végül is Hope trailerben is megszorongatták Malgust a Jedi/Trooper és itt volt még egy Gunslinger is,de szerintem bukta lett volna számukra ha nem lépnek le,mert még ha győznek is az a birodalmi flotta rongyá lőtte volna azt az űr platformot velük együtt.

A film és a cinema közt volt hasonlóság:Baljós Árnyakban a végén a Jedik és Into Zabrak Jedi ugyanúgy elküldi a többieket,hogy ez a mi harcunk...Vagy a Gunslinger a hajó lövegekhez küldi a társait mint a filmben Han Solo,Luke és Leiát de szerintem nagyon rendben volt