• arcosharcos
    Nagyon jó ez az oldal,azt nézem,hogy az Assassin és Shadownak tényleg van defensive-t erősítő ága vagyis akár tankolgathat is de még mindíg kétlem,hogy egyenértékű lesz mondjuk egy JK/Guardian/Defense vagy egy SW/Juggernaut/Immortal talent ággal.

Továbbá ahogy nézem az SI/Assassin és JC/Shadow-nak eddig nem látok kifejezettn heal képességet de bizonyos skillekben a közös AC talentfán
    (Madness)lesznek healt szerző vagy valamennyi healt visszanyerő képességei.

Rengeteg kombinálási,variálási lehetőség lesz,ráadásul annak tudatában,hogy fejlesztők azt mondták,hogy csak egy ágra is tehetünk minden talent pontot és az is életképes lesz.
    ------------------------------------------------------------------------
    Az Agent meg számomra kezd ilyen rejtélyes,misztikus kaszt lenni,mert szinte semmi infó,OP/IA-ról meg még annyi sem.Smuggler bezzeg még cinemában is szerepel Advanced oldalnak azért tudtam örülni.

OP/IA közös ága a toxic/poison/course,nagyon komoly és több mint kellemetlen lehet akire ráteszi,mert ez az ellenfelet legyengítő talent ág.Én kihagyom,mert más szerepkört akarok de nagyon csábító.

Aztán van egy lopakodom és DPS-t tol ág és még root-olja is a célpontot,hogy ne tudjon menekülni.Én nem is értem miért ilyen alacsony a kaszt népszerűségi indexe.

Medic ág skilljeit már most imádom,passive a toxic scan,magától leszedi a mentalis debuffokat és még valamennyi healt is beletol páciensbe.Másik skill is rulez,crit healnél 2% energiát visszatölt,még rátolok egy energy töltö szondát és sose fogy ki az energym:)Több skill nem is kell ez már most jó:)
    (#5919)jOnNyKa:Már csak karmester:)Viszont guild témával kapcsolatban mielőtt off lettem akkor PvP-re gerjedtél de ha jól láttam a guild amit kinéztél PvE/Operation/flashpoint...felé hajlik még guild szabályzatban is.Most pedig azt látom,hogy az elsősorban PvE beállítottságú guild PvP servere megy.

Próbál mindenki egy serverre kerülni,vagy megbeszéltétek többi klánokkal,hogy egy servere tömörülünk?És a többi Pve beállítottságú klánok is pvp serverre mennek vagy ez egy egyedi eset?
    Szia Boncmester! Jah pár napja rajta vagyok a témán nézegetem,viszont kimaradtam a kérdéses játékból pedig lett volna:
    - Ha egy hupikék törpikét fojtogatnak,milyen színe lesz?
    - A páratlan siker jobb mint a páros?
    - Ha az összes férfi egyforma,akkor a nők miért válogatnak?
    - Ha nem szabad megenni az állatokat,akkor miért vannak húsból?
    - Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombját ha kifogyóban az elem?
    - Ha a foci csak játék,akkor miért számolják a pontokat?
    - Vezetékes telefonba miért kérdezzük,hogy otthon vagy?
    - Ha a Barbie szeretünk téged akkor a Barbie szeret engem?