60892
-
Mindjárt gondoltam
-
1Darton1 #7510 Az az időtávtól is függ. Szóval simán lehetséges. -
azt valahogy nem hiszem el.... -
Nephin #7508 Az ízlésről nem érdemes vitatkozni. :P Bár végülis a lényeg ugyanaz. :) -
Boncmester #7507 Fél millió előfizetővel lennének nyereségesek, azt mondták. -
De gustibus non est disputandum: Az ízlések különbözőek.
(Ezt az egy latin mondatot ismerem ezt is Nephintől):) -
ha nem lenne olyan keleti fos mint amilyen....
-
A Tera szerintem nem gáz.
-
Tababo #7503
-
Lehet hitegetni magunkat, hogy bukás nem létezik, csak rossz eredmények vannak.
Valószínűleg itt arra lehet gondolni, hogy a megjelenés előtt nincs az elvárásoknak megfelelő érdeklődés, rajongás stb. Nem lesz annyi elismerése nem fogja, hozni a várt nyereséget, hozamot vagy folyamatos beavatkozást igényel majd.
Hozok egy példát a sok közül: Halo MMO - Még be sem jelentették, de már törölték. Ez az abszolút bukás a megjelenés előtt.
És még sok-sok olyan projekt van amit sok évnyi fejlesztés után a megjelenés előtt lezártak mert a piackutatásokból meg az isten tudja, hogy mikből teljesen az jön le, hogy bukás lesz.
Persze minket laikusokat ezek a hírek megdöbbent, mert nekünk halvány lila fogalmunk sincs, hogy mi van a háttérben. Szerinted, honnan veszi a Bioware, hogy neki 2.000.000 lelkes előfizetőre van szükség, ahhoz, hogy hozza azokat az eredményeket amit elvárnak tőlük.
Bonyolult dolgok ezek: piacra dobni egy korszak alkotó MMO-t ,amikor a piacon rengeteg más MMO létezik. Hogyan reagálja le vagy mennyire érzékeny a közönség stb.? Mennyi legyen a havi díja? Rengeteg dolgot lehetne ide írni, de hidd el nagyon komplex a dolog. Ja és megemlíteném a kiadók rémálmát a Hacker csapatokat, az alul fizetett vagy időközben kirúgott dolgozókat és a torrentezőket. Na ezek és sok más miatt bukhat meg egy-egy projekt. A Tera szerintem is nagyon gáz, így a megjelenés előtt úgymond megbukott számomra. -
Tababo #7501 ha nem lesz jó akkor nem emiatt lesz szar hogy van healer vagy nincs. -
Szerintem meg pont ezért nem lesz jó. :) -
????????? Nagyon bele tudta magát élni mindenki, és nagyon nem alsókategóriás lett a cucc.
Nagyon jó mmo-volt, sokan is játszottak vele, csak amikor kijött a WoW, akkor néhányan elkezdtek azzal játszani, ezért a SOE kidobott egy CU (Combat Upgrade) nevű patchet, ami sok mindent megváltoztatott (pl. lettek szintek), aztán emiatt meg a wow miatt is még több ember kezdett el elmenni wowozni, ezért fél évre a CU-ra kidobták az NGE (New Game Enhancement), ami teljes tönkrevágta az egészet. Nagyon durván leszarták, hogy a community mit mond, és ezt csak évekkel később ismerték be. Teljesen átalakította az egészet, olyan volt, mintha új játék lett volna. Na akkor lépett le az emberek 90%-a, köztük én is, azóta nem tudom mi van.
De ezt a jogtalan sértést, amit az SWG-re mondtál, nem hagyhattam szó nélkül, nagyon nagy fasság :\ -
gw2 a feje tetjére állíthatja az mmo piacot, ha beüt a healer mentes játékmenete -
Tababo #7497 "Nálam ezek buktak már a megjelenés előtt"
hogy bukhatnak meg megjelenés előtt??
"SWTOR a legígéretesebb és infót is többet kapunk róla mint az összes többiről együtt"
mire gondolsz? gw2-ről (Tera,dio3) rengeteg infó jön. az hogy téged nem érdekel az megint más. vagy mire gondolsz? wod,tsw-re? mert az 2013-14 körül jön...nyilván nincs még róla infó. swtorrol is csak pár ratyiság volt. -
Aki mindig képben van az Mona Lisa :)
-
Boncmester #7495 Ezt a gyereket nem lehetne végre kitiltani az összes létező fórumból? -
"meg lightosságilag értem"
"nem lesznek benne olyan badass dolgok"
Néha nem értem ki mit akar kifejezni:)
Ezalatt mit értesz?
Vagy ez teljesen irreleváns? -
Raito #7493 Te nagyon el vagy tévedve. SWG mint also kategóriás mmo....lol.
32 szabadon kombinálható szakma, sandbox. x-wing.et bealázó space content.
Ha nem vágsz vmit, nem gond, de legalább ekkora baromságot ne irj le.
NGE hazavágta, de pre-cu/cu időben, az egyik legjobb mmo volt, és még ma is az lenne ha a SOE nem cseszi el az egészet !!!!
Hasonló komplexitású játék a közeljövőben sem várható, mint az volt 7+ éve.
Megelőzte a korát, és egy normális fejlesztőcsapattal a háta mögött, még mindig lenne létjogosultsága az mmo piacon. -
Szegényke sosincs képben, de szeret minden topicba beírni feleslegesen. :D
Jonnyka: Én meg ártatlanul álltam, nézelődtem a nagy világba, erre megáll előttem valaki és szuszog. Mondom ez meg mi?! És akkor látom...
-
Nephin #7491 Hűha, nagyon nem vagy képben. :D -
Na igen, jogos. Én is az államat kapargattam volna, nem a telefon után nyúlkálok. Egyébként itt van róla videó
-
Hát szerinted én mennyire döbbentem le, ha odáig se jutott el az agyam, hogy levideózzam? :_D -
Aszongya: "Mint a bkv ellenőr" :DDD
Istenem, nagyon feldobná a napomat, ha egyszercsak szembejönne velem a buszon Vader Nagyúr. :D
Egyébként az a baj ezekkel a "maszek", film / játék effektektől mentes fénykardoknak (2. linken a képek), hogy sokkal inkább néznek ki szexuális segédeszköznek, mint halálos fegyvernek... :) -
főleg látványilag, meg lightosságilag értem
szóval hogy nem lesznek benne olyan badass dolgok -
mgerihun #7486 ?????? ez 3500évvel film elött játszódik, cartoon networkos pedig valahol a második rész környékén. Köze nincs egymáshoz, ez KoToR korszak. Nálunk van egy 50x éves ember a klánban aki ott volt anno első mozivetítésen -
Voltam olyan hülye (hatás alatt voltam), hogy ne vegyem elő a telefonom és 1 képet se csináljak... 
Viszont ezt találtam.
Meg ezt. :) -
Azt remélem tudod, hogy a cn-es sorozat az nagyvonalakban ugyanakkor játszódik, amikor a 6 film?! :)
A játék pedig pontosan a "régi" világban játszódik.
Tudom, tudom, ne ettesselek, dehát 2 állításból 2nek igaz az ellentéte :) -
mondjuk az is igaz hogy ez a game a cartoon networkös sw sorozat világába tartozik, nem a régibe
azt meg biztos sok srác nézi :D -
am van itt bárki is aki konkrétan sw fan? jó jó láttam 2x a filmeket szép maszkjuk van meg stb de mégis ratyiság kicsit
kb úgy képzelem el hogy akik tényleg igazi rajongók voltak a 60as években vagy mikor azok már meghaltak de gépüknetük biztos nincs -
mgerihun #7481 Ennyi hisztit, komolyan mondom 
-
ahah, képet videót hanganyagot, most! :D -
Erről az jutott eszembe, mikor tavaly a Nyugati pálya udvar előtt, végig vonult Vader a rohamosztagosaival. :D -
Boncmester #7478 Ez igaz. De egy dolog elkezdeni egy játékot, ahhoz elég, hogy valaki SW fan legyen, és más dolog 2-4 hónapnál tovább játszani azt. Ahhoz már az MMO résznek kell bejönnie. -
Star Tours: Darth Vader goes to Disneyland
-
Jólvan, akkor átfogalmazom: Sokan többet vártak az első star wars-os mmorpg-től, mint amit végül nyújtott. Így rendben?
És most az végső soron mind1, hogy a kieg miatt, vagy már alapból. Mondjuk végülis 8 évet így is lehúzott, ezzel már túlteljesített sok másik mmo-t. -
1Darton1 #7475 Hogy másképp lehetne még érteni? :) -
"mert annyira alsókategóriás lett a cucc."
ezt azért nem kellett volna , nagyon nem . -
szerintem többen lesznek akik ebayen 100 eurós diii beta accountokat vesznek, mint akik swtort :) -
Nephin #7472 Nem, az SWG-t taccsra vágta a jedis kiegészítő, előtte nagyon népszerű volt. :)