60887
  • Plata
    mert egy recept csak egy bizonyos szintig ad pontot,utána már nem,ami szürke nem ad,ami zöld adhat 1-et,sárga 2 narancssárga asszem 3?
    Menj trainerhez és tanulj új recepteket,10 szintenként van új cucc,általában.
  • PiszkosFred
    Mert szurket gyartasz. Tanul uj recepteket. Narancs szinnel jelolve 4 pontot kapsz, sargaval talan 3-at, a zold ad 1-2-t, a szurke semmit. Bar lehet rosszul mondom pontos mennyisegeket, annyit valtozott mostansag en meg az osszes szakmaval maxon vagyok legalabb 1-1 alttal, regen volt elesben elottem, lehet tevedek :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.20. 13:06:21
  • GaborST
    Apropó szakma egy idő után nem kapor rá pontot az miért van?
  • PiszkosFred
    Barmi lehet costume, csak berakod az outfit slotba es kesz.

Egyebkent szerintem siman gyarthato ilyen "szett" az armorsmith szakmaval, de szerintem meg heroic rewardos boxokbol is esik szintezes kozben. Maximum festeket kell tenni bele, ha feketet akar az ember.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.20. 12:55:36
  • Plata
    Fogalmam sincs,őszintén szólva elég randa cuccos.
    Ilyeneket nem szoktam beszerezni,inkább GTN-ről vásárlok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.20. 12:50:15
  • GaborST
    De ebből nincs constume verzió vagy az a prototype?
  • Plata
    Te,oda van írva hogy hol esik.
  • GaborST
    Srácok ezt a rucit hol tudom beszerezni a snipere-nek?

• GaborST
    Oksa megoldódott :)
  • GaborST
    Srácok van egy Heroic küldi a z IMp oldalon a végén azt írja meditáljak az asztalszerű totemnél az ok lenne ha nem Sniper lennék :O
    Akkor ez most hogy ?
  • GaborST
    Oksa köszi :)

És ezt a kódot hol találom és hova írjam?
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.05.19. 22:26:23
  • Plata
    Kipróbáltam nem rossz,de van valami fura dolog,én 2 kari slotot kaptam nem 1-et.
    Ugye 18 kari slotom volt,beírtam a kódot és most 19/20.
    A 19-edik karim a 60-as.
  • El Protector
    Abszolút, egy havi előfizetéssel meg is lesz mindened
  • GaborST
    Akkor azt mondod csak vegyek egy sima 1 havi előfizetést és akkor ad mindent?
    Mondjuk én az swtor honlapján néztem meg, ott van valami 5 ezer körüli pack de az egyhavi csak durván 4 ezer!
    Mert akkor na ná hogy az egyhavit fizetném ha ez így van :)
  • PiszkosFred
    Egyebkent ha mar reklam, a chapter 1 megint ingyen jatszhato majus 30-ig, csak egy kodot kell megint redeemelni (ha van ilyen szo egyaltalan a magyarban :D)
  • Nomad90Hun
    Jah ami kimaradt, hogy tokennel vigyázz, mert ha tokenes karid eléri a 61-es szintet akkor már nem kezdhetsz másik instant 60-as karit csak ha veszel újabb tokent ami laza 2 kiló aranypénz (cartel coin)
  • Plata
    Az originen vagy hol a francban láttam reklámozni az SW ToR KotFE kieget.
  • Plata
    Amikor meg akarod venni leírja pontosan mit tartalmaz.
  • Nomad90Hun
    Azt a tokent megkapja minden előfizus, az az 5 szint meg 60-ról 5 szint, 55-ről 10, és megvenni KotFE-ot csak úgy tudod ha előfizetsz nem lehet külön megvenni, viszont ha most előfizetsz megkapod mind az eddig megjelent 13 fejezetet, plusz úgy uszkve 3 új bolygót, plusz eternal championship, nem beszélve, hogy megkapod a Shadow of Revan-t is, ami hoz 2 új bolygót, utána amolyan átkötőként SoR és KotFE között ott a Rise of the Emperor, az is ad 1 bolygót.

Tegnap este kicsit lefáradtam Red Reaper-en, gondoltam, hogy tankolok 1 jót, hát kb vért p****va, játszottam tankként frissen kezdett vanguarddal egyúttal a dps szerepét is, merthogy a GF szerint healerként érkezett Sage az csak dps-kedett, az is kb. annyít ért mint 1 kar nélküli zombi a box ringben az aktuális nehézsúlyú bajnok ellen..., emellé nem volt 4-ik emberünk, úgyhogy kénytelen voltam behívni szegény Jorgan-t, hogy legyen szíves tartson életben ha már a kolléga ba**ik...., jah volt még 1 elég korrekt gunslinger csajszi is. de lement Red Reaper cirka 1 óra alatt.
  • GaborST
    Ennyi 5+ szint meg egy szaros token cirka 5 ezerért akkor inkább egy havi előfizetés :P
    Biztos csak ennyi?
  • Plata
    Kapsz 1 60-as kari tokent,asszem.
  • GaborST
    Ha meg veszem a Shadow of Revan kieget akkor azon az 5+ szinten kívűl mit kapok még hozzá?
  • GaborST
    Király :P
  • Nomad90Hun
    De igen 65 a max ha megvan a Shadow of Revan, illetve a Knights of the Empire kiegészítő, előbbi tolja 60-ra míg utóbbi 65-re, ha 55-ön megálltál akkor neked csak a Hutt Cartel kieg van meg ami adja a Makeb bolygót.
  • GaborST
    Nem 65 a max szint?
    Meg álltam 55. szinten :O
  • BryceHUN
    A haldokló szervereknek megadják a kegyelem döfést: május 26. és június 5. között 90 CC-be fog kerülni a character server transfer. Forrás.
    Utoljára szerkesztette: BryceHUN, 2016.05.18. 18:55:58
  • Bandras DaSilva #55689
    Igazából mind a két dolog jó. Mind a kettő achievementet is ad, így érdemes egyszer megölni, egyszer meg lefagyasztani. A célpontok variálódhatnak, szal mindig nézned kell, hogy az adott célpontot korábban megölted vagy fagyasztottad-e?
  • GaborST
    Ennél a hunter eventnél most akkor nem szabad megölni a célpontot vagy igen?
  • Pacho
    *buildben nem szabnék korlátot...
    Utoljára szerkesztette: Pacho, 2016.05.18. 14:30:34
  • GaborST
    Oksa köszi :)
  • Pacho
    Nagyon egyszerű, kiírja az item, hogy + x expertise (mint bármelyik stat). Elvileg most már nem juthatsz hozzá low lvl-en ilyenekhez, egyedül CM-es kristályhoz.
    Sentinelként alacsony szinten szerintem Power kristály, 65-ön crit (persze buildtől függ, lehet power/crit).

A buildben én szabnék korlátot, ahogy fejlődsz próbáld ki mindet, tapasztalgasd, tesztelgesd melyiket hogy tudod kezelni (a sentinelnél kell kb. a legtöbb gombot nyomogatni), end game-ben pve-ben szerintem Watchman, PVP-ben Combat, de hát kinek mi a stílusa:)
  • GaborST
    Oksa akkor sentinel-nek milyen kristály való meg mellék kaszt mert ilyen kaszttal nem játszottam még.
  • GaborST
    Azt hol látom hogy melyik item add vagy nem ilyen expertise dolgot ?
    Bár nem vagyok nagy pvp-s inkább pve meg story hajt :)
  • Pacho
    Hát 650k nem nagy pénz (+a sentinellel amúgy sincs szükséged endurance-os kristályra). Azt még vedd figyelembe, hogy az unlock után ebből az itemből bármennyit lehívhatsz ingyen a karikhoz, de mind BoP (bound to player) lesz.
  • Pacho
    Kiegészítésként talán annyit, hogy a low lvl pvp (pre 65) esetében két fontos szabályt tarts be:
    1. ne legyen rajtad semmilyen expertise-t adó item (mert durván rontja az expertise statodat)
    2. minden slotban legyen item (relic is) mert különben durván romlik az expertise statod.

Így lvl 65 előtt 1936 expertise-nak kell lenni. Ha nem ennyi van, valamit rosszul csinálsz, és javítanod kell.
    Utoljára szerkesztette: Pacho, 2016.05.18. 14:08:18
  • GaborST
    azért néztem mert az a kristály tegnap cirka 650k credit volt a legolcsóbb :D
  • Pacho
    Igen CC-ért lehet unlockolni a CM-es itemeket, akkor minden karaktered számára elérhető lesz. Szerintem érdemesebb a ritkább itemekre hagyni ezt a lehetőséget (pl. ne lőj el 120 CC-t egy olyan kristályért, amit 200.000 kreditért veszel a GTN-en.) Én pl. a CM-es Czerka fegyóra, a Vorantikusra, fehér kristályra lőttem el. Ha van annyi türelmed mint nekem (3 évnyi) akkor várd meg amíg a collection unlock árakat leviszik egy hétvége erejéig.
    Persze ezek csak akkor fontosak ha nem akarsz nagyon költeni CC-t, ha felvet a pénz, akkor szórd nyugodtan:)
  • GaborST
    srácok vettem pár kristályt már a GTN-on és most láttam van itt egy ilyen opció ha jól értem akkor minden karakter megkapja vagy nem?

Illetve a képen látható Jedi Sentinelnél melyik mellék kasztot érdemes választani?
  • Shion
    Ha elérhető számodra a Chapter I - IX, akkor hasznos a level 60-as karakter indulás, hiszen a friss 60-as karaktert automatikusan a Chapter I-ben indítja el néhány skill-el. Olyan, mintha level 1-es karid lenne néhány skill-el. Nem kell megijedni, kb. 20% xp növekedéssel újabb és újabb skilleket ad, így 2-3 szintlépés alatt meglesz az összes skilled. Ez azért jó megoldás, mert ha még sose játszottál az adott Class-al, akkor friss 60-asként sem fog pánikba esni 30 új skill láttán. 188-as full gear pedig igenis 60-as szinten nagyon jó. Simán lehet fejlődni a karival, a KOFTE Chapterek sem jelentenek problémát. Még SM Operation-re is elmehet benne az ember, ha jól tudja használni a kariját!

A friss 60-as karakter még akkor hasznos, ha már unod a kis szintű bolygókat és sztorikat. Például nekem 19 karakterem van, már réges régen unom mindegyik Class küldetést, pláne azokat amik nem is tetszettek soha :) Ezeket muszájból csak ledarálom, legyek már túl rajta felkiáltással. 4 év játék hosszú idő, na! :)

PvP Warzone level 65-ön nagyon kemény, itt 204-es gear alatt szóhoz sem jut az ember. Ebben van már 2080 Expertise, ez már életképes gear. Amikor nekem is meglett a 204, rögtön az első meccsen csináltam 28 kill-t :) Level 65 alatt nincs jelentősége az Expertise-nak, mert senkinek nincsen. Itt bármilyen gear-ben el lehet bohóckodni. Tehát ha valaki 65-ön is szeretne Warzone-ozni, annak javasolt nem 65-ön elkezdeni Warzone Commendation-t farmolni (mint én), hanem egy kiskarit felhúzni WZ-n és 65-öt elérve rögtön felöltözni. Különben úgy fog szívni, mint én! :(

Hm, valamire még akartam reagálni, de elfelejtettem. Na majd legközelebb :)
  • Slee
    Meddig lesz szerver állás?