Nomad90Hun#55697
Azt a tokent megkapja minden előfizus, az az 5 szint meg 60-ról 5 szint, 55-ről 10, és megvenni KotFE-ot csak úgy tudod ha előfizetsz nem lehet külön megvenni, viszont ha most előfizetsz megkapod mind az eddig megjelent 13 fejezetet, plusz úgy uszkve 3 új bolygót, plusz eternal championship, nem beszélve, hogy megkapod a Shadow of Revan-t is, ami hoz 2 új bolygót, utána amolyan átkötőként SoR és KotFE között ott a Rise of the Emperor, az is ad 1 bolygót.
Tegnap este kicsit lefáradtam Red Reaper-en, gondoltam, hogy tankolok 1 jót, hát kb vért p****va, játszottam tankként frissen kezdett vanguarddal egyúttal a dps szerepét is, merthogy a GF szerint healerként érkezett Sage az csak dps-kedett, az is kb. annyít ért mint 1 kar nélküli zombi a box ringben az aktuális nehézsúlyú bajnok ellen..., emellé nem volt 4-ik emberünk, úgyhogy kénytelen voltam behívni szegény Jorgan-t, hogy legyen szíves tartson életben ha már a kolléga ba**ik...., jah volt még 1 elég korrekt gunslinger csajszi is. de lement Red Reaper cirka 1 óra alatt.