Shion#55677
Ha elérhető számodra a Chapter I - IX, akkor hasznos a level 60-as karakter indulás, hiszen a friss 60-as karaktert automatikusan a Chapter I-ben indítja el néhány skill-el. Olyan, mintha level 1-es karid lenne néhány skill-el. Nem kell megijedni, kb. 20% xp növekedéssel újabb és újabb skilleket ad, így 2-3 szintlépés alatt meglesz az összes skilled. Ez azért jó megoldás, mert ha még sose játszottál az adott Class-al, akkor friss 60-asként sem fog pánikba esni 30 új skill láttán. 188-as full gear pedig igenis 60-as szinten nagyon jó. Simán lehet fejlődni a karival, a KOFTE Chapterek sem jelentenek problémát. Még SM Operation-re is elmehet benne az ember, ha jól tudja használni a kariját!
A friss 60-as karakter még akkor hasznos, ha már unod a kis szintű bolygókat és sztorikat. Például nekem 19 karakterem van, már réges régen unom mindegyik Class küldetést, pláne azokat amik nem is tetszettek soha :) Ezeket muszájból csak ledarálom, legyek már túl rajta felkiáltással. 4 év játék hosszú idő, na! :)
PvP Warzone level 65-ön nagyon kemény, itt 204-es gear alatt szóhoz sem jut az ember. Ebben van már 2080 Expertise, ez már életképes gear. Amikor nekem is meglett a 204, rögtön az első meccsen csináltam 28 kill-t :) Level 65 alatt nincs jelentősége az Expertise-nak, mert senkinek nincsen. Itt bármilyen gear-ben el lehet bohóckodni. Tehát ha valaki 65-ön is szeretne Warzone-ozni, annak javasolt nem 65-ön elkezdeni Warzone Commendation-t farmolni (mint én), hanem egy kiskarit felhúzni WZ-n és 65-öt elérve rögtön felöltözni. Különben úgy fog szívni, mint én! :(
Hm, valamire még akartam reagálni, de elfelejtettem. Na majd legközelebb :)