60880
-
preferences. -
Azt hol kell beállítani, hogy ha egy tárgy fölé viszem az egerem, ne csak a rajtam lévő cuccal hasonlítsa össze, hanem a companionjével is? -
nemszóltam, elnéztem... :) -
Jedi Shadow lettem. kb 3 szin óta, a jedi consuler advancet trainer nem tanít. mármint rányomok, benyom egy sablon dumát mint a többi npc, és annyi. semmi nem történik. halp! -
Ott ahol a Black Talon küldit is fel lehet venni. Mert én sem találom sehol, nagyon nub vagyok.. -
*előtt -
Nálam mindhárom tökéletesen ment. Most EU-n és a múltkori stresszen USA-ban is.
Egyébként le a kalappal a BW, szerintem is jól kezelték ezt a szerveresdit. Igazán nagy hibák nem voltak, talán egyszer crasheltem péntek délután óta. Az pedig 30+ óra alatt nem rossz arány. :) -
morzsi555 #19365 Na vajon miért szürke a Play gomb a launcherben? Nem tudom elindítani a játékot... -
Boncmester #19364 A pvp-vel az a gáz, hogy huttballon nagyon, voidstaron kevésbé, ha megnyomsz egy képességet, 2-3 mp múlva történik is valami. Eléggé zavaró. Alderaan tökéletes, ott olyan irtást lehet rendezni a köztársaságiak közt, hogy ihaj :D -
Sziasztok, lenne egy számomra fontos kérdésem hátha már más is belefutott és tud segíteni.
A második flashpointnál járok, konkrétan valami hammer station, és az istennek se tudok bejutni, gyakorlatilag a végtelenségig megy a töltőcsik, ha pedig al4-f4 el bezárom, és újra belloggolok akkor az űrben találom magam ahol instant hal a kari, majd respawnol az állomáson. Ezen kívül eddig egyszer se fagyott a játék péntek óta szóval nem hiszem hogy a géppel lenne baj. Remélem tud valaki segíteni, előre is köszi.
-
hanta #19362 Ok, meg is nézem :) Köszi! -
Nem quest, hanem a jel ami az npck feje felett van, hogy adna neked questet. Olyat keress mikor felmentél a kezdőbolygódról. -
cdgalaxis. -
hanta #19359 Én trooper vagyok, szóval nem empire oldal, de semmi quest nem mutatta nekem :S -
- "Nincs autoattack": Ez erős csúsztatás, van benne vmi olyasmi, csak a játékosnak kell szpemmelni egy gcd-s skill segítségével. Nem tudom később felváltják-e ezt más skillek, remélem igen, mert jó alap ahhoz, hogy ne legyen bugyuta a harc, de ennek kezdetben nem sok értelmét látom.
Igen, egyre kevesebbet használod.
- Linearitás?: Jó ez a sztoriközpontúság, de sokszor volt olyan érzésem, hogy vmi interaktív rajzfilmet nézek, ahol néha tudok választani a jó/rossz és a "kösz nem" válaszok között, ettől függetlenül ígyis-úgyis megyek előre, csak eldönthetem, hogy pl. vkit megölök, vagy életben hagyok, de úgysem találkozom vele többet, max ír egy köszönő levelet. Persze, adódik a válasz, hogy legalább ebben ilyen is van, így lehet, hogy csak én nem szoktam ehhez hozzá az elmúlt tizeniksz év mmo-iban.
Ez sajnos pontosan így van. Viszont a story-k durva csavarokat (illetve érdekes karaktereket) tartalmaznak, amik miatt nem annyira gáz. De igen, totál így van.
- PvP: Számomra ez a lényeg egy mmo-ban, hiszen főleg ezért született meg egyáltalán ez az egész multiplayer biznisz. Itt nem tudom, de vmi hiányzott elsőre. Lehet, hogy csak a hang-bugos hutball, vagy a laggoló animációk miatt... Az feature vagy bug, hogy közép-távolságban lévő karakterek animációja rettentően darabos, jónéhány fázis kimarad? Mintha War-ban is így lett volna. Mindenesetre hangulatosak a harcok, de ez a három warozne rettenetesen kevés, gyorsan unható, fektethettek volna erre nagyobb hangsúlyt és belerakhattak volna legalább mégegyszer ennyit. Kérdés milyen a high-end pvp zóna. Egy aréna rendszert még simán elbírna a játék.
Nálam nincs ilyen bug, az animációk kurvajók. Aréna tényleg jó lenne. Nyilván lesz is.
- Környezet: Bár vannak bizonyos részek, amik rettentően kietlenre sikeredtek, pl. Kaas City bejárat, spaceport, sith akadémia, stb., tök felesleges nagy terek, üres folyosók, járatok, a nagy része szép. Nem tudom miért nem tudták okosabban megoldani más kasztok sztori területeit, kicsit illúzióromboló egy vörös fal, amire kiírja, hogy ide bizony nem mehetsz be. A sok egyforma companion is lehetne láthatatlan a közös területeken más játékosok számára és előtűnhetne amikor kell, mert ez így fura. Plusz mondjátok, hogy a későbbi bolygókon nagyobb a bejárható terület, mert az elsők rém picik.
Egyre nagyobbak a bolygók, igen. Hoth az van vagy 20 Dromund Kaas.
- UI: Sokszor előkerült ez már, de jó lenne némi testreszabhatóság, továbbá a warozone queue egy vicc, miért nem lehet specifikusan jelentkezni, miért nem lehet látni, hogy mióta állok sorban, warzoneban bárhogy próbáltam nem tudtam eredménytáblát közben előhívni. Kellene vmi feedback is a proccolós skillekhez.
Lesz, ígérték. -
Mikor felérsz először az állomásra, ott áll az ajtó után két oldalon a 4 npc akinél lehet. Persze ez empire oldalon van így. Még quest jellel is jelöli a helyet, elég nehéz eltéveszteni. -
hanta #19356 Ott állok az advanced class trainernél, de nem tanít semmit. Hogy lehet kasztot váltani? -
a kis ikonos dolog az bug, 17.-ei buildig működött rendesen -
Tababo #19354 hutball tényleg nagyon pocsék lett. úgy az egész pvp nem hozott lázba. -
Quler #19353 jedi knight hol tud specializációt választani?trainernél nem találtam -
elment a priv? -
Chris #19351 Nos, én úgy látom, hogy bár szépen belepakolták a war-os lényeges skilleket (guard, taunt), de ezek a warozoneok nagyon kicsik és szűkek lettek. Így garantált az instant akció, a sok vs sok ütközetek, de kevés terület marad taktikázni, okosan játszani. Hutball-ból már a második után a hátam közepére kívántam a warzonet, mert kb. két lehetőséged van a labdával, jobbra vagy balra fel és nagyon kicsik a távolságok, baromi könnyű utolérni és lezergelni a labdást. Voidstar hasonló, szűk, kicsi, két egymáshoz közeli átjáró minden fázisban. Alderaan még talán jó volna, de itt is nagyon közel vannak mind a spawn ponthoz, mind egymáshoz a kontroll pontok.
Kérdés milyen az open pvp magas szinten.
-
Ranged tank, meleevel kicsit viccesebb játszani. -
healer+tank= IWIN -
Pvp meg nekem első perctől kezdve tetszett. Utoljára warban szórakoztam ilyen jót. Már alig várom a guildes pvpt -
nos igen a Linearitás.....amire a legnagyobb mellveregetés ment az a legbénább.Teljesen jól látod és nagyon tetszik ez az "interaktív rajzfilm" -es hasonlat....kár,hogy a játék már voltaképp kész van,mert bár ez klassz elsőre,de az MMO műfaj nem single player.....,mert így egy nagyon hosszú single player a játék ahol sokszor találkozol más játékosokkal akik szintén játszák a saját single playerjüket:S:(
környezet: szerintem is túl nagy és sok "fölösleges" üres és elnagyolt tér van....és mint írtam az,hogy nincs átjárhatóság az nagyon nem OKÉS.....
persze ez hosszútávon igaz,mert pár hónapig ez teljesen okés -
Honnan lehet legolcsóbban előrendelni?:) -
Kihagyó "waros" animokat én csak elvétve láttam, azt is csak pvebe -
Chris #19344 Látom többnyire tetszik mindenkinek, tényleg rettentően el van találva a hangulata, ám számomra van 1-2 dolog, ami nem tetszik. Lehet, hogy ezek csak kezdetben vannak így és magasabb szinten maguktól megoldódnak, vagy teljesen máshogy alakulnak, de csak lvl 11-12-ig vittem egy sith warriort meg egy bh-t. Szóval aki máshogy látja, cáfolja:
- "Nincs autoattack": Ez erős csúsztatás, van benne vmi olyasmi, csak a játékosnak kell szpemmelni egy gcd-s skill segítségével. Nem tudom később felváltják-e ezt más skillek, remélem igen, mert jó alap ahhoz, hogy ne legyen bugyuta a harc, de ennek kezdetben nem sok értelmét látom.
- Linearitás?: Jó ez a sztoriközpontúság, de sokszor volt olyan érzésem, hogy vmi interaktív rajzfilmet nézek, ahol néha tudok választani a jó/rossz és a "kösz nem" válaszok között, ettől függetlenül ígyis-úgyis megyek előre, csak eldönthetem, hogy pl. vkit megölök, vagy életben hagyok, de úgysem találkozom vele többet, max ír egy köszönő levelet. Persze, adódik a válasz, hogy legalább ebben ilyen is van, így lehet, hogy csak én nem szoktam ehhez hozzá az elmúlt tizeniksz év mmo-iban.
- PvP: Számomra ez a lényeg egy mmo-ban, hiszen főleg ezért született meg egyáltalán ez az egész multiplayer biznisz. Itt nem tudom, de vmi hiányzott elsőre. Lehet, hogy csak a hang-bugos hutball, vagy a laggoló animációk miatt... Az feature vagy bug, hogy közép-távolságban lévő karakterek animációja rettentően darabos, jónéhány fázis kimarad? Mintha War-ban is így lett volna. Mindenesetre hangulatosak a harcok, de ez a három warozne rettenetesen kevés, gyorsan unható, fektethettek volna erre nagyobb hangsúlyt és belerakhattak volna legalább mégegyszer ennyit. Kérdés milyen a high-end pvp zóna. Egy aréna rendszert még simán elbírna a játék.
- Környezet: Bár vannak bizonyos részek, amik rettentően kietlenre sikeredtek, pl. Kaas City bejárat, spaceport, sith akadémia, stb., tök felesleges nagy terek, üres folyosók, járatok, a nagy része szép. Nem tudom miért nem tudták okosabban megoldani más kasztok sztori területeit, kicsit illúzióromboló egy vörös fal, amire kiírja, hogy ide bizony nem mehetsz be. A sok egyforma companion is lehetne láthatatlan a közös területeken más játékosok számára és előtűnhetne amikor kell, mert ez így fura. Plusz mondjátok, hogy a későbbi bolygókon nagyobb a bejárható terület, mert az elsők rém picik.
- UI: Sokszor előkerült ez már, de jó lenne némi testreszabhatóság, továbbá a warozone queue egy vicc, miért nem lehet specifikusan jelentkezni, miért nem lehet látni, hogy mióta állok sorban, warzoneban bárhogy próbáltam nem tudtam eredménytáblát közben előhívni. Kellene vmi feedback is a proccolós skillekhez.
Így elsőre ennyi, lehet pár dolog kimaradt. Szóval úgy gondolom van még mit belerakni, bár az összhatás nagyon jó és hangulatos.
-
kis észrevétel még: nekem olybá tűnik akinek több sütnivalója van az birodalmi oldalon van....a szövis playerek lámábbak...
remélem az első MMO-sok miatt van,de mondjuk az nem mentség arra,hogy pl. magát miért nem gyógyítja?
na mindegy release-kor legalább jól felgearelem magam az újoncokon:P Trololol -
Hang bugos, kommentár idegesítő és valóban gáz hogy nem lehet választani warzonet. Figyelnek feedbackekre release után akkor úgyis bele teszik majd ezt az opciót is -
Akikkel én találkoztam azok szinte mind healeltek egymást. Mondjuk múltkor ledaráltam 2 consulart egymás után, na azok lámpik voltak, de hozzá kell tenni hogy rendkívül sok az első mmos. Huttball meg kurva jó kis warzone lesz... Guildes emberekkel. -
no nekem a legnagyobb fekete pont a warzone-okkal kapcsolatos..
nos nem tudom, h ez a béta miatt van-e így, de azt, h nem lehet kiválasztani, h melyikbe menj vmi überszar.. állandóan a hülye hutt ball jön be ami számomra unalmas és gagyi.. ráadásul a kommentáros csávó hangján kívül nincs kb semminek sem hangja (ezt se tudom, h bug, v az én gépem nem elég ennyi hang lejátszásához?)
-
PVP
nem akarok nagyon gizdának tűnni,de az emberek 90%-a egy balfasz:S namost vagy nem játszottak MMO-t soha vagy szimplán buták....
már rank 13 vagyok PVP ben/toltam párat/ ,de egy nagyon súlyos dolog minden meccsre jellemző: SENKI idézem SENKI nem healel....még magát sem!!! Talán a 30-40 meccsből amit nyomtam magamon kívűl láttam még 2 vanguardod aki használta a pajzsot ami kb. a legdurvább PVP képesség.
A meccs végi összesítés a heal/defense résznél nullás a legtöbbször.
Azt,hogy mit is kéne csinálni az adott pvp zónában még hírből sem ismerik a legtöbben.
Mint ahogy sejtettem egy-két kivételtől eltekintve kb. mindkit 3x körbefutok mire reagálni tud rám:D
Érdekes a tank DMG-e is,mert kb TOP 3-ban vagyok pedig tankolós talent és blasterrifle van.
Ok ok biztos nagy előny a WOW-os aréna/pvp tapasztalat reakció/reflex/taktika ,de magához a karakterhez amit irányítok ugye nekem is 2 napom volt rájönni,hogy mit-merre-mettől-meddig:P:D -
Ne értsetek félre ,mert tetszik a játék,DE ez inkább KOTOR új része ez mint MMO.....és SAJNOS eléggé "cső" map-ek vannak.....kb zéró az átjárhatóság az egyes területek között....mész egy vonalon amiből nyílnak rövid leágazások,de ennyi....attól félek ez hosszú távon nem lesz nyerő dolog:S
Most még szinte észre sem veszed ,mert nyomja mindenki a "Single Player-t"nah önthetitek a savat ráM:D -
maniac001 #19337 Nálam is van ilyen, és a cast bar se mutatja faszán sokszor amit kell, fura a csík :) -
az bug, vagy beállítás, hogy a vendorok feje felett nem mutatja a kis ikont? Néha quest adóknál se mutatja, de lehet, hogy ezt csak beflesseltem :D beállításoknál nem találom :( -
mnorbi #19335 ezen a seron mar megvan az elsö 50 es wtf -
LoL gondoltam, csak a solo storyt követem, avval az a baj, hogy a sith inquisitorom most lvl 6, és olyan területre küld, ami lvl 9-es ellenfelek vannak, kellene sima küldiket is közben csinálni mi?
-
maniac001 #19333 Egyszerűbb lett volna ha megmondod, te régóta tolod, én nem és nem ismerem ki magam egy ilyen nagy városban. És nem akarom fitkosással tölteni az időt.
Mindegy...