-
Chris #19344 Látom többnyire tetszik mindenkinek, tényleg rettentően el van találva a hangulata, ám számomra van 1-2 dolog, ami nem tetszik. Lehet, hogy ezek csak kezdetben vannak így és magasabb szinten maguktól megoldódnak, vagy teljesen máshogy alakulnak, de csak lvl 11-12-ig vittem egy sith warriort meg egy bh-t. Szóval aki máshogy látja, cáfolja:
- "Nincs autoattack": Ez erős csúsztatás, van benne vmi olyasmi, csak a játékosnak kell szpemmelni egy gcd-s skill segítségével. Nem tudom később felváltják-e ezt más skillek, remélem igen, mert jó alap ahhoz, hogy ne legyen bugyuta a harc, de ennek kezdetben nem sok értelmét látom.
- Linearitás?: Jó ez a sztoriközpontúság, de sokszor volt olyan érzésem, hogy vmi interaktív rajzfilmet nézek, ahol néha tudok választani a jó/rossz és a "kösz nem" válaszok között, ettől függetlenül ígyis-úgyis megyek előre, csak eldönthetem, hogy pl. vkit megölök, vagy életben hagyok, de úgysem találkozom vele többet, max ír egy köszönő levelet. Persze, adódik a válasz, hogy legalább ebben ilyen is van, így lehet, hogy csak én nem szoktam ehhez hozzá az elmúlt tizeniksz év mmo-iban.
- PvP: Számomra ez a lényeg egy mmo-ban, hiszen főleg ezért született meg egyáltalán ez az egész multiplayer biznisz. Itt nem tudom, de vmi hiányzott elsőre. Lehet, hogy csak a hang-bugos hutball, vagy a laggoló animációk miatt... Az feature vagy bug, hogy közép-távolságban lévő karakterek animációja rettentően darabos, jónéhány fázis kimarad? Mintha War-ban is így lett volna. Mindenesetre hangulatosak a harcok, de ez a három warozne rettenetesen kevés, gyorsan unható, fektethettek volna erre nagyobb hangsúlyt és belerakhattak volna legalább mégegyszer ennyit. Kérdés milyen a high-end pvp zóna. Egy aréna rendszert még simán elbírna a játék.
- Környezet: Bár vannak bizonyos részek, amik rettentően kietlenre sikeredtek, pl. Kaas City bejárat, spaceport, sith akadémia, stb., tök felesleges nagy terek, üres folyosók, járatok, a nagy része szép. Nem tudom miért nem tudták okosabban megoldani más kasztok sztori területeit, kicsit illúzióromboló egy vörös fal, amire kiírja, hogy ide bizony nem mehetsz be. A sok egyforma companion is lehetne láthatatlan a közös területeken más játékosok számára és előtűnhetne amikor kell, mert ez így fura. Plusz mondjátok, hogy a későbbi bolygókon nagyobb a bejárható terület, mert az elsők rém picik.
- UI: Sokszor előkerült ez már, de jó lenne némi testreszabhatóság, továbbá a warozone queue egy vicc, miért nem lehet specifikusan jelentkezni, miért nem lehet látni, hogy mióta állok sorban, warzoneban bárhogy próbáltam nem tudtam eredménytáblát közben előhívni. Kellene vmi feedback is a proccolós skillekhez.
Így elsőre ennyi, lehet pár dolog kimaradt. Szóval úgy gondolom van még mit belerakni, bár az összhatás nagyon jó és hangulatos.