A Biblia értelmezése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'Azután meghallották az Úristen lépteit, aki a nappali szellõben a kertben járkált. Az ember és az asszony elrejtõztek az Úristen elõl a kert fái között. De az Úristen hívta az embert és így szólt hozzá: "Hol vagy?" Õ így válaszolt: "Hallottam lépteidet a kertben, s féltem, mert meztelen vagyok, tehát elrejtõztem." De õ így szólt: "Ki adta tudtodra, hogy meztelen vagy? Ettél a fáról, amelyrõl megtiltottam, hogy egyél?"'
(kiemelés tõlem)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ennél már nem lehet viccesebb.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az élet fájából történõ evés meg örök életet ad. Isten azután tiltja meg nekik, hogy egyenek róla, miután elátkozta a kígyót.
Szóval a fa sztori, ott nem az volt a fo baj hogy ettek belole hanem hogy mikor mar ettek nem akartak bevallalni. Ugyanis e törtenet utan fordsul elo hogy isten 2 szer hivja adamot addig mindig elsore jott a valasz, most ketszer kellett szolni neki.
Ami meg isten mindentudasat illeti a sok lehetseges jövõt tudja de hogy melyik lesz a valós az RAJTAD dõl el, te döntesz, te választassz.
..hogy nem tudsz különbözõ méretû és tulajsonságú lelkeket elképzelni
A pokol az itt lesz a földön valahol.
A menny meg nem és az is bisztos, hogy egy hely mert megvan a mérete és hogy milyen anyagok vannak benne(Jelenések könyve 21. rész)
Isten meg nem szadista. tegyük fel ismerek egy drogost, akirõl ezer százalékig biztos vagyok, hogy sosem szokhat le. szadista vagyok-e, ha megadom neki a lehetõséget, hogy leszokjon? nem fog leszokni, de közben felfedezi majd azokat a tulajdonságait, amik igazán emberré teszik, és örökre megváltoztatják a lelkét a tapasztalatok, függetlenül attól, hogy a célját nem éri el (és igen, szenvedni fog, sokat). vajon szadizmus megadni a lehetõséget másoknak, hogy a határaikon egyensúlyozva megtudják mennyit érnek? vajon mennyire értékelné a soha meg nem született lélek a mennyországot egy olyannal szemben, aki egy emberöltõt töltött idelent? az a gondolkodás, amely csak a legvégsõ célt veszi figyelembe, az utat nem, az öngyilkosok gondolkodásmódja.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
OK?!
Walk the Talk.
más dolog ismerni az utat és más járni rajta"
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Mi faszért teremtett bennünket? Játékszernek?!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
De mivel Isten már teremtéskor szabad akaratot adott nekünk, választhatunk kényünk-kedve szerint.
A Paradicsomban volt még 1 fa, az örök élet fája. Errõl nem ettünk. Bár már nagyon régen olvastam..
Hát nem tudom, valahogy én nem szenvedek hogy nem érzem egy buzi pedofil nekrofil sorozatgyilkos szeretetét.
a Biblia kénköves lángokról ír, meg a kínok kínjáról..
Vagy direkt úgy rendezte isten hogy elbasszák ? Nagyon kedves.
Meg a jó és a rossz fogalmával.
ezt ki mondta?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Isten megmondta Ádámnak és Évának, h "az tudás fájának gyimilcsébûl ne egyetek". Aztán jött a kígyó és õ beszélte rá Évát a kóstolásra. Majd miután Éva evett, beszélte rá Ádámot is a Bûnre. Igazából a kígyó volt a fõbûnos, az emberpár pedig hülye, h hallgatott rá.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
rettentesen messze vagytok
ráadásul mintha nem is akarnátok megérteni, legalábbis számomra hihetetlen, mennyi ostobaságot hordtok össze
quipper-t nem értem, miért szán idõt rátok, látszik, hogy teljesen felesleges a munkája
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Akkor hogy is van??!
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.