763
-
#362 lélekben :O -
#361 Raffaello,Reménytelen!
Ezzel csak magatokat járotjátok le!
Amúgy nemhiszem,hogy idősebbek lennétek 16 évesnél! -
#360 Légzészavarait valószínűleg a mellkasán helyet foglaló sajtóképviselők okozzák. Én is itt vagyok, próbálok közelebb férkőzni, kedves nézők. -
#359 nahát! -
#358 Elnézést.
A pápa bélgázai eltávozta okozta jóleső érzés miatt újra kómába esett. -
#357 nemizs fingot hanem büffentett -
#356 Elnézést a szentségtörésért. A sajtó jelenti:
Szenzáció! A pápa szellentett egyet, majd hármat pislogott, és újra kómába esett!
Na, hát így foglalkoznak a szenzációhajhászok a pápával. -
#355 de majd nyitok egy "mostmár biztos hogy meghalt a PÁpa" topikot vagy egy
"egészen tutibiztosan már meghalt a Pápa" topicot -
#354 Nem is halt meg, és nem is imádkozunk. -
#353 szekény papa !!! imádkozzatok magyar kecik -
#352 A banner jó,mert az orvosok szerint az is kissebb csoda lenne,ha a mai napot túlélné! -
#351 Még hosszú órákig elhúzódhat a pápa agóniája -
vezeték #350
banner javaslat -
#349 Nincs kómában a pápa, de egyre sűrűbben veszti eszméletét -
#348 II. János Pál pápa külföldi látogatásai -
#347 Ki nem futballozott? En is voltam mar amator focicsapat kapusa, pedig kozom nincs a focihoz -
Cicero #346 A pápa futballozott? -
#345 Olaszország: elmarad minden hétvégi sportesemény
NSO, 2005-04-02 14:34
Az Olasz Olimpiai Bizottság bejelentette, hogy II. János Pál pápa iránti tiszteletből az összes hétvégi sportesemény elmarad, beleértve a labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulóját.
A 83 éves egyházfő egyébként maga is futballozott, egy lengyel amatőrcsapat kapusa volt. -
Cicero #344 Attól hogy más vallású vagy nem kéne bántani a másikat. Igaz én pogány vagyok de attól még gyászolom a pápát és nem írok be ilyen faszláma kretén vicceket. -
#343 Brit lapvélemény szerint II. János Pál a legjelentősebb pápa Szent Péter óta
Orosz lapok méltatják a pápa szerepét a kommunizmus összeomlásában
A visegrádi államfők lemondták találkozójukat a pápa állapotának romlása miatt
II. János Pál pápa enciklikái -
cyrus #342 *vicc -
cyrus #341 hülye vic, és nem illik.
pá -
Cicero #339 Énse értem minek kell eggyálltalán ilyen über-láma topickot nyitni... -
#338 Még él.
Ritka hülye topic. Különösen, hogy még él. De ugye, akinek a halálhírét keltik, sokáig él ... -
Cicero #337 Ő annyit tett a világért hogy biztos a mennybe jut. -
Cicero #336 De most tök összekavartak, mert tegnap azt mondták a Vatikánban hogy még él a CNN meg azt mondta hogy már elhunyt. Akkor most mi is van? -
#335 Ebbol a temabol is csak az SG-n lehet ekkora viccet csinalni -
#334 Nyílt egy új topic! Az a neve, hogy "Nem halt meg a pápa" -
#333 azaz :) -
#332 grat a bannerhez -
#331 jah és olcsó lessz a boci csoki !! -
R9 #330 lehet meg se hal de meghalt a pápa a neve... -
#329 Még mindig nincs átnevezve a topic? .... -
R9 #328 ?értelmes :D -
#327 Krisztus=Megváltó
Antikrisztus=Nem megváltó
Ebből levonhatjuk a következtetést, hogy mikor Antikrusztus eljő, nem vált meg semmit, vagyis minden marad a régiben. -
#326 A CNN kezde a halálhírt kelteni(az amcsiknak semmi sem szent), de a szenzációhajhász tévécsatornáktól(és újságíróktól)mi mást várhat az ember... -
#325 Figyelmedbe ajánlom, hogy ezerszer megjosoltak mar a vilagveget...
Persze mindig mashogy definialjak. Te most pl. az antikrisztus eljovetelevel.
Nem tartok a jovotol...aminek jonnie kell, az ugyis jonni fog, de engem ne remitgessenek vilagvegevel, meg antikrisztussal^^ -
R9 #324 Antikrisztus=Sátán? -
#323 figyelmetekbe ajánlom a katolikus és protestáns eszkatológia által is elfogadott Malakiás-listát mely szerint a 132 pápából János volt a 130-dik, így még két pápa lesz az Antikrisztus eljöveteléig.
(ezt erősíti a jelenések könyve hogy majd ha zsidók-arabok békét kötnek jön el majd, az pedig szintén most van folyamatban)
a google-n lehet találni linket a malakiás-listára, nevekkel, magyarázattal! -
Vegas #322 te vagy az idétlen ha ilyeneket irkálsz..
Mint már elég sokszor elmondtam(ták), hogy az eggyik adó csapta be az embereket..D: