Meghalt II. János Pál pápa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
(bocs a nagy képért, másik fórumon találtam és ott kicsi volt)
ez a topic a haldokló pápa tiszteletére nyílt!
nem a biblia magyarázatára
oke.. ez most az a gondolkodas mod mint ahogyan itt sokan gondolkoznak.. de ha a sajat apamrol lenne szo lehet hogy en is szeretnem hogy ujraelesszek hogy elbucsuzhassak tole vagy valami vagy akarmi kitudja..
de én yo embernek tartom a pápát annak ellenére, h az egész egyházas baromság ellen vagyok...de emberi nagysága megvolt/van
Szentháromság mást mond
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
sazl : c
Régen a pápákat hagyták tisztességel meghalni azért is mert nem volt megfelelõ orvos,de elsõsorban azért mert,
azt mondták isten akarja így...Nem értem...Sztem õ is már csak szenvedett...ha tisztességel hagyták volna meghalni nem szenvedett volna oylan sokat...Az élet megy tovább ezt nem lehet visszafordítani.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"õ tartotta a hitet és a békét ezen a nyamvatt bolygón." béke, hol?
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szerintem megmenteni már nem lehet, hagyni kénne, hogy tisztességesen eltávozzon. (Amúgy nem vagyok vallásos, csak létezik emberi méltóság)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
amugy szerintem undorito amit az rtl müvel..kijelentik hogy meghalt,már azt is mondják hogy fogják eltemetni,néha néha megemlitik hogy 'még nem biztos'..nah..:\
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/