Meghalt II. János Pál pápa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
nemizs valótlan hanem igaz ! :C de lol hogy van ez a topik még meg sem halt a szerencsétlen papi

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

de ezzel valótlant állítasz 😄

namindegy stop off 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Rafaelo
tudom csak bõvitettem a kört 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

ez sem igaz, de én a magyar kereskedelmi tévékre gondoltam

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Rafaelo
minden magyar dolog szar ezt mindenki tudja !!!!!!!

teis tudod hogy hogy értettem kedves !

Sné Zsuzsa
Kérlek ne írd, hogy magyar szarokat, mert az igazán magyar dolgok sosem lehetnek szarok!!!!!!

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Hmm....hát igen.....a DC-n hallottam véleményeket...hát ti kiátkoznátok szegényeket 😊)))

Hát nekem más véleményem van az egész dologról, de tiszteletben tartom a másságotokat így nem írok semmi olyasmit, ami bánthatna titeket.

Canon 450 D

X ******* üzenete:
II. János Pál pápa néhány perce meghalt. Fejezzük ki együttérzésünket azzal, hogy nevünk elé írunk egy X-et. Küldd el ezt az üzenetet minden partnerednek.

ad1: ezt nem szeretném nyolcezer helyrõl megkapni, ne legyen megint ikszeljek, ne ikszeljek vita, és tömeges ban
ad2: undorító dolognak tartom egy olyan ember halálhírét terjeszteni aki nem halt meg.

kösz

reménytelen
Én derûs vagyok...
PResident Evil
Nekem van egy képregényem, a Fantasztikus Pápa Kalandjai címmel... nagyon frankó, Marvell kiadás ! leírják benne a történetét, egészen fiatal korától a merényletig !

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

valaki említette elõttem nagyon helyesen, ezért kell a CNN-t nézni, nem a magyar szarokat.

Mert az a sok sz@r tv csatorna össze vissza beszélnek..És nem lehet tudni mi hogy van...

rezsofiz
Nem tudom de ideje lenne..

sazl : c

nem írjuk át a topikot haldoklik a pápa-ra ? 😮

rezsofiz
A halál küszöbére érkezett a pápa

"Egy olasz hírügynökség meg nem erõsített híre szerint meghalt II. János Pál pápa. A Vatikán egyelõre cáfolja az értesülést, azt azonban elismerték, hogy az egyházfõ állapota válságos: alig lélegzik, vérnyomása alacsony, veséje és szíve pedig nem mûködik megfelelõen. A pápa hátrahagyta az utolsó üzenetét: "derûs vagyok, legyetek azok ti is". "

reménytelen
Annál jobb...
rezsofiz
Tudjátok mi lesz a nagyon gáz.. Mármint mondjuk az RTL klubnak. Ha nem hal meg a pápa. Na az aszem elég ciki lesz.

Magic Boy
Megérintette az Urat

Stabilizálódott a pápa állapota
2005-04-02 07:12:13
A pápa haláláról szóló péntek esti hírek után az ADN Kronos olasz hírügynökség Camillo Ruini bíborosnak, Róma pápai helynökének a személyi titkárára hivatkozva jelentette: a katolikus egyházfõ válságos állapota az éjszaka folyamán stabilizálódott, II. János Pál haláltusája így hosszú ideig eltarthat.
Világszerte hívõk milliói imádkoztak szombaton a katolikus egyházfõért Lengyelországtól a Fülöp-szigetekig, Kenyától Peruig: hívõ keresztények, izraeliták és muzulmánok.Budapesten a Mátyás-templomban pénteken este tíz óra és éjfél között virrasztást tartottak.

Az elsõ pápa, aki sokszor kért a világtól bocsánatot

rezsofiz
Egy X-ben is ki lehet fejezni. Van aki egy mondattal fejezi ki. Nem a kifejezés modja a lényeg hanem az érzés amit érez az illetõ. Szóval azért mert x-szel nem kell szánalmasnak nézni..

reménytelen
De most már tényleg olyan állapotban van, és már jönnek össze a magasrangú illetékesek, hogy új pápát válasszanak... gondolom, csak azért nem ismerték még el a halálát, mert nem akarták, hogy ápr. 1-jén legyen...
ööö, azért elõre nem kéne lírni...
#288: én is így tom... ezért nem kéne ez a banner
Magic Boy
Eddig még nem erõsítette meg a vatikán a halálát!

reménytelen
Figyelj, még csak április van, szerintem a 2005 stimmel...
ööö még nem halt meg, vgy igen? :| Fura a banner...
Én nem voltam vallásos, de egy nagyon jo emert vesztett el a világ vele. 😞 Ám én ezért nem tudnék gyászolni, mert sosem voltam képben vele kapcsolatban. Álszentség lenne ha elkezdenék én is bõszen X-elgetni.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

FtranX
Egy nyomorult X-szel kifejezni az együttérzést ill. a jókivánságot.

Mondjuk mi tegnap beszélgettünk errõl MSNen, de az hogy ezt az Xet egyszer egy, vagy egy pár ember komolyan gondolta, hogy részvétet nyilvánít igy, de valamiért "divattá" vált. Egy MSN partnereme, amikor rég bejelentették higy a pápa meghalt még R.I.P. SP Page volt a neve, aztán 2 órával azután amikor meghallotta valakitõl (Mer sajátmaga nem figyelte a híreket..) Már jött midnenkinek a Mondj egy imát a pápáért, meg tegyél Xet a neved elé dolgokkal. Az ilyenektõl hányni tudnék. Látszik nem is érdekli, álszenteskedik az ikszével.

Uff, szoltam.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rezsofiz
Mi szánalmas rajta?

sweech
nemis mondom hogy mi vagy....

sweech
lehet hogy nemis csak a katolikus világ....

Rafaelo
lol

CSOCSO
soot megdurvabban fogalmasva nagyon "sir" allapotban van
merthogy a grave a sir-t jelenti
CSOCSO
es meg irni sem tud a rohattja
ScOrpY
1. BogyóKatica
2. Football Manager 2005
3. Meghalt a Pápa..
4. Splinter Cell: Chaos Theory
5. World of Warcraft
6. Counter-Strike:Source
7. Call of Duty
8. Egyszavas történet
9. Kamionok
10. Silent Hunter III

Enny1

CSOCSO
1) nem tudni...
-nem az elso eset lenne mikor nem mondjak el az igazat egy egy "vezeto" halalarol.. es csak sokkal kesobb tudjuk meg az igazat!
2)ha hihetunk a tv es egyebb hireknek akkor mar nagyon nagyon haldoklik.. mondjuk ugy hogy felig halott.
CNN en igy irtak nagy betukkel:
"VERY GRAVE" Condition
azaz nagyon sulyos allapotu...
3) lehet hogy mar halott.. most hunyt el az elozo mondatomnal. de lehet hogy tobb napja halott.. de lehet hogy most fog.. esetleg 2 ora mulva...
ScOrpY
hogymondhatsz ilyet egy pápáról?<#nemtudom><#whatever><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Enny1

Rafaelo
má meg vagy mégsem feltámadt a rohatt

littleNorbi
Na most meghalt ???

mikike
április 2 van már!

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Mr Manson
Undóiró dolog valakit addig temetni, mig nem tudjuk tényleg igy van e!
Amig a vatikán meg nem erösiti szégyen ez a topic!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

kokaii

magus
Nyugodjék Békében

CSOCSO
****omat mar... valaki irja mar at a topikot arra hogy haldoklik a papa....
nah mindegy a lenyeg hogy tegnap este vermergezest kapott... allitolag nem megmergeztek hanem veletlenul tortent az egesz...
amugy azt irtak az NBC-n hogy fel labbal mar a sirban van... szal mire felkeltek mar lehet hogy jo lesz a topik cim
Láma!
nyugodjék békében.

nemcsakfeel
beszélnek össze vissza

*hihi ** *

I.C.ram
Hivatalosan nem, de a Vatikan vezetõje azt nyilatkozta, hogy valószínû,hogy még az este meghal.
nemcsakfeel
már meghalt? mert nagyon beharangozták, aztán mégse..

*hihi ** *

I.C.ram
Megint kezdõdik az igen magas színvonalra utaló X-ezés... szánalmas.