763
  • SoDI---
    elég idétlen fórum, amikor még meg se halt...
  • Magic Boy
    Kacc-rötty!
    Ha ennyire sötét vagy valamihez legalább ne hangoztasd!
    Ahogy Takezó is írta azért csinálták képregényként,hogy alegkissebbek is elolvassák és megértsék!
  • Magic Boy
    Változatlanul rendkívül súlyos a pápa állapota szóvivője bejelentése szerint

A pápa haldoklik, de nincs kómában!
  • Takezó
    ez most nagyon vicces volt... azért írták át képregényes formába, hogy a legfiatalabb korosztály is megismerkedhessen egy JÓ ember életével...
  • reménytelen
    És milyen? Akciódús? A Szuperpápa megtéríti az embreket, segíti a jókat!
    Szuperpápa kalandjait nyomon követheted minden hétköznap 15:30-kor az RTL Klubon!
  • Magic Boy
    Nekem is van egy szines képregényem II János Pál pápa A szentatya életrajzua címmel!Az Ecclesia Marvel adta ki 1989-ben!
    Álítólag ez az egyetlen kiadvány amit a Vatikán is jóváhagyott!
  • Magic Boy
    Ha ismered a munkásságát és azt,hogy mit jelentett sok embernek(Katolikus-nak és nem Katolikus-nak egyaránt)akkor nem mondassz ilyet!
  • ffxi
    Ez az élet sorrendje, megszületni és meghalni. Nem tudom, hogy miért dobja fel így a sajtó?
    U.I.: Nyugodjék Békébe
  • Királylány
    Ez pedig a www.vatican.va-ról:

At 11:30 this morning, Holy See Press Office Director Joaquín Navarro-Valls, held a briefing for accredited journalists in the press office to give them an update on the condition of the Holy Father John Paul II. Following is the text read by Dr. Navarro-Valls:

The following information is an update as of 9 this morning:

The general, cardio-respiratory and metabolic conditions of the Holy Father are substantially unchanged and therefore are very serious.
    As of dawn this morning, the start of a compromised state of consciousness was observed.
    Mass was celebrated at 7:30 this morning in the presence of the Pope.

Last evening the Pope probably had in mind the young people whom he has met throughout the world during his pontificate. In fact, he seemed to be referring to them when, in his words, and repeated several times, he seemed to have said the following sentence: "I have looked for you. Now you have come to me. And I thank you".

[00390-02.01] [Original text: Italian]
  • Királylány
    a szíenen reggeli hírei
  • Rafaelo
    nemizs valótlan hanem igaz ! :C de lol hogy van ez a topik még meg sem halt a szerencsétlen papi
  • cyrus #310
    de ezzel valótlant állítasz :D

namindegy stop off :D
  • Rafaelo
    tudom csak bővitettem a kört :D
  • cyrus #308
    ez sem igaz, de én a magyar kereskedelmi tévékre gondoltam
  • Rafaelo
    minden magyar dolog szar ezt mindenki tudja !!!!!!!
  • cyrus #306
    teis tudod hogy hogy értettem kedves !
  • Sné Zsuzsa
    Kérlek ne írd, hogy magyar szarokat, mert az igazán magyar dolgok sosem lehetnek szarok!!!!!!
  • Sné Zsuzsa
    Hmm....hát igen.....a DC-n hallottam véleményeket...hát ti kiátkoznátok szegényeket :))))

Hát nekem más véleményem van az egész dologról, de tiszteletben tartom a másságotokat így nem írok semmi olyasmit, ami bánthatna titeket.

• cyrus #303
    X ******* üzenete:
    II. János Pál pápa néhány perce meghalt. Fejezzük ki együttérzésünket azzal, hogy nevünk elé írunk egy X-et. Küldd el ezt az üzenetet minden partnerednek.

ad1: ezt nem szeretném nyolcezer helyről megkapni, ne legyen megint ikszeljek, ne ikszeljek vita, és tömeges ban
    ad2: undorító dolognak tartom egy olyan ember halálhírét terjeszteni aki nem halt meg.

kösz
  • reménytelen
    Én derűs vagyok...
  • PResident Evil
    Nekem van egy képregényem, a Fantasztikus Pápa Kalandjai címmel... nagyon frankó, Marvell kiadás ! leírják benne a történetét, egészen fiatal korától a merényletig !
  • Magic Boy
    [URL=http://ma.hu/page/cikk/ab/0/117252/1]A pápa utolsó üzenete: "derűs vagyok, legyetek azok ti is" [/URL]

Súlyos, de stabil a pápa állapota
  • cyrus #299
    valaki említette előttem nagyon helyesen, ezért kell a CNN-t nézni, nem a magyar szarokat.
  • Vegas
    Mert az a sok sz@r tv csatorna össze vissza beszélnek..És nem lehet tudni mi hogy van...
  • rezsofiz
    Nem tudom de ideje lenne..
  • cyrus #296
    nem írjuk át a topikot haldoklik a pápa-ra ? :O
  • rezsofiz
    A halál küszöbére érkezett a pápa

"Egy olasz hírügynökség meg nem erősített híre szerint meghalt II. János Pál pápa. A Vatikán egyelőre cáfolja az értesülést, azt azonban elismerték, hogy az egyházfő állapota válságos: alig lélegzik, vérnyomása alacsony, veséje és szíve pedig nem működik megfelelően. A pápa hátrahagyta az utolsó üzenetét: "derűs vagyok, legyetek azok ti is". "
  • reménytelen
    Annál jobb...
  • rezsofiz
    Tudjátok mi lesz a nagyon gáz.. Mármint mondjuk az RTL klubnak. Ha nem hal meg a pápa. Na az aszem elég ciki lesz.
  • Magic Boy
    Megérintette az Urat

Stabilizálódott a pápa állapota
    2005-04-02 07:12:13
    A pápa haláláról szóló péntek esti hírek után az ADN Kronos olasz hírügynökség Camillo Ruini bíborosnak, Róma pápai helynökének a személyi titkárára hivatkozva jelentette: a katolikus egyházfő válságos állapota az éjszaka folyamán stabilizálódott, II. János Pál haláltusája így hosszú ideig eltarthat.
    Világszerte hívők milliói imádkoztak szombaton a katolikus egyházfőért Lengyelországtól a Fülöp-szigetekig, Kenyától Peruig: hívő keresztények, izraeliták és muzulmánok.Budapesten a Mátyás-templomban pénteken este tíz óra és éjfél között virrasztást tartottak.

Az első pápa, aki sokszor kért a világtól bocsánatot
  • rezsofiz
    Egy X-ben is ki lehet fejezni. Van aki egy mondattal fejezi ki. Nem a kifejezés modja a lényeg hanem az érzés amit érez az illető. Szóval azért mert x-szel nem kell szánalmasnak nézni..
  • reménytelen
    De most már tényleg olyan állapotban van, és már jönnek össze a magasrangú illetékesek, hogy új pápát válasszanak... gondolom, csak azért nem ismerték még el a halálát, mert nem akarták, hogy ápr. 1-jén legyen...
  • Takezó
    ööö, azért előre nem kéne lírni...
    #288: én is így tom... ezért nem kéne ez a banner
  • Magic Boy
    Eddig még nem erősítette meg a vatikán a halálát!
  • reménytelen
    Figyelj, még csak április van, szerintem a 2005 stimmel...
  • Takezó
    ööö még nem halt meg, vgy igen? :| Fura a banner...
  • Ben C
    Én nem voltam vallásos, de egy nagyon jo emert vesztett el a világ vele. :( Ám én ezért nem tudnék gyászolni, mert sosem voltam képben vele kapcsolatban. Álszentség lenne ha elkezdenék én is bőszen X-elgetni.
  • FtranX
    Egy nyomorult X-szel kifejezni az együttérzést ill. a jókivánságot.
  • Ben C
    Mondjuk mi tegnap beszélgettünk erről MSNen, de az hogy ezt az Xet egyszer egy, vagy egy pár ember komolyan gondolta, hogy részvétet nyilvánít igy, de valamiért "divattá" vált. Egy MSN partnereme, amikor rég bejelentették higy a pápa meghalt még R.I.P. SP Page volt a neve, aztán 2 órával azután amikor meghallotta valakitől (Mer sajátmaga nem figyelte a híreket..) Már jött midnenkinek a Mondj egy imát a pápáért, meg tegyél Xet a neved elé dolgokkal. Az ilyenektől hányni tudnék. Látszik nem is érdekli, álszenteskedik az ikszével.

Uff, szoltam.
  • rezsofiz
    Mi szánalmas rajta?