Heroes of Might and Magic V - az Ubisoft következő nagy dobása
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello.
Nekem megvan a Heroes of might and magic V alapjáték (nem eredetiben) és nem tudja véletlenul valamelykotok ,hogy HONNAN LEHET LETOLTENI a kelet torzseit vagy a végzet porolyeit??(ha lehet angolul vagy magyarul) mert én találtam vagy 5-ot mindkettobol de vagy kevés volt a seed vagy oroszul volt.... szal nagyon megkoszonném ha valaki betudna linkelni ide egy normálisat... koszi :I
Nekem megvan a Heroes of might and magic V alapjáték (nem eredetiben) és nem tudja véletlenul valamelykotok ,hogy HONNAN LEHET LETOLTENI a kelet torzseit vagy a végzet porolyeit??(ha lehet angolul vagy magyarul) mert én találtam vagy 5-ot mindkettobol de vagy kevés volt a seed vagy oroszul volt.... szal nagyon megkoszonném ha valaki betudna linkelni ide egy normálisat... koszi :I
Szijasztok!
Nemtudja valaki hogyan lehet interneten multiban játszani?
Nemtudja valaki hogyan lehet interneten multiban játszani?
Lehet hogy hülyén hangzik de nincsenek Heroes 5 demóhoz cheatek!
tudtok oldalakat ahol Heroes 5 demo kiegészítõk vannak köszi!
tudtok oldalakat ahol Heroes 5 demo kiegészítõk vannak köszi!
Hellósztok nem tudja valaki hogy mit kell csinálni a Haven kampány 5.pályájában!!!
Üdv! Nekem van egy crackem de nemtom mükszik-e. Érdekel?
Üdv! Nekem meg van a teljes játék, meg a demó is. De ha felrakom, elindul még karaktert is tudok csinálni, de amint elkezdenék egy játékot(midkét esetben) feléig betölti, majd egyszerüen kilép a játék.Valakinek van vmilyen ötlete???
Köszi: Nimdhar
Köszi: Nimdhar
Sziasztok!
Nekem megvan a hivatalosan a magyar verzió,de a letöltött patch (http://www.pcdome.hu/game.php?id=2519)nem akar felmászni.
Az írja ki - angolul - az elindítás után, hogy nem érzékel feltelepített hivatalos verziót. Pedig fenn van az, na!😊Tud valaki segíteni? Patch a magyar verzióhoz?Honnan?
Elõre is kösz'
PePe
Nekem megvan a hivatalosan a magyar verzió,de a letöltött patch (http://www.pcdome.hu/game.php?id=2519)nem akar felmászni.
Az írja ki - angolul - az elindítás után, hogy nem érzékel feltelepített hivatalos verziót. Pedig fenn van az, na!😊Tud valaki segíteni? Patch a magyar verzióhoz?Honnan?
Elõre is kösz'
PePe
Ha valaki szeretne online Heroes 5 özni írjon [email protected] (Hamachin keresztül)
császtok , nekem megvan a játék de kéne hozzá crack és nem tom honnan lehet jót letölteni, meg egyébként egy csomó kérdésre nincs válasz a faq-ban . De mindig ezzel jön nekem valaki hogy nézzem meg , de ha egyszer nincs... mindegy és ha még kell valami a crackeen kívül örülnék ha azt is leirnátok hogy hol találom! elõre is kösz
<#wow1>#wow1><#gunyos1>#gunyos1>
<#wow1>#wow1><#gunyos1>#gunyos1>
vmi patch mar van alan jatekra? sajna nekem nem megy lanon...minden mas jatekkal tok jaccani lanba..cs cs:S mohaa minden csak ezt nem...vki vmi okosat tudna mondani az tok franyo lenne !
hamachin probaltam vmit amit lattam a faqban ...
heroes5hun/heroes5hun de azt irja mindig h full... hlp me pls, a baratnommel kene jaccanom haloban 😄
hamachin probaltam vmit amit lattam a faqban ...
heroes5hun/heroes5hun de azt irja mindig h full... hlp me pls, a baratnommel kene jaccanom haloban 😄
Tévedtem...
http://web.axelero.hu/kandurex/texts.zip
http://web.axelero.hu/kandurex/texts.zip
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Nem is lesz.
Magyarul megjelenõ játékot nem fordítanak...
Magyarul megjelenõ játékot nem fordítanak...
Vedd meg a játékot...
Hellósztok
Letöltötem a collector edition versiót és amikor el akarom indítani akkor ezt írja ki:Wrong disc inserted.
Please insert the original "HOMM5" CD/DVD
Mit kellene csinálnom ????
Ja amúgy nincs benne a F.A.Q.-ban
Letöltötem a collector edition versiót és amikor el akarom indítani akkor ezt írja ki:Wrong disc inserted.
Please insert the original "HOMM5" CD/DVD
Mit kellene csinálnom ????
Ja amúgy nincs benne a F.A.Q.-ban
magyarositást nem tudtok????heroes v -höz
Szerezz meg egy csizmat (nem jut eszembe a neve) amivel tudsz a vizen jarni, majd a hid mellett at tudsz menni a folyon a tulpartra.
hi,
segítség kellene elakadtam a The Trap pályán,valakivel találkoznom kellene,de sehol nem találom,már bejártam a földalatti barlangokat és az egész pályát is megvívta már vagy ezer szörnnyel és semmi.A vár mellett van egy híd ami le van rombolva és ne mtudok rajta át menni,pedig még csak a fél pályát mutatja a map.
Hol keressem a kijáratot és hol találom a célszemélyt akivel találkoznom kéne.
thx.
segítség kellene elakadtam a The Trap pályán,valakivel találkoznom kellene,de sehol nem találom,már bejártam a földalatti barlangokat és az egész pályát is megvívta már vagy ezer szörnnyel és semmi.A vár mellett van egy híd ami le van rombolva és ne mtudok rajta át menni,pedig még csak a fél pályát mutatja a map.
Hol keressem a kijáratot és hol találom a célszemélyt akivel találkoznom kéne.
thx.
Amúgy a játék megvan, méghozzá a full, csak a magyak GY.I.K.-ot keresem. Tudjátok: GY.I.K.=Gyakran ismételelt kérdések
Bocsi, de van enneka játéknak itt az SG-n vagy valahol magyar GY.I.K.-ja? Elõre is megköszönöm válaszotokat, remélem válaszoltok a kérdésemre.<#gun>#gun>
Nekm megvan a full.<#vigyor3>#vigyor3> jeee
Na leszedtem a Heroes 5 demóját egész jó lett.Csak a kérdésem az lenne hogy a demo-ba lévõ küldetésbõl egy idõ után mért lesz vége a küldetésnek???Azért mert csak demo???😞((
Hmm...a 4-el nagyon sokat játszottam és a 3-mal + kiegészítõivel, de a 4 iszonyat bugos volt és nekem nagyon sok dolog nem tetszet benne, sok ismerõsömnek is a 3 volt a best eddig.
Pontosan mikor jön az 5? mert most nem sok idõm volt ezzel törödni mióta L2-zök
Pontosan mikor jön az 5? mert most nem sok idõm volt ezzel törödni mióta L2-zök
Nekem idáig a 4 tetszett a legjobban (bár az 1.el nem játszottam), de a képek, trailerek alapján a grafja nagyon kiri lesz, bár nemtudom milyen lesz a game. (A bétából nem igazán derült ki sztem)
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Remélem nem lesz olyan ratyi mint a 4 bár az se volt olyan rossz😊
még csak pár képet láttam róla de szerinem a heroes of might and magic3 és ez a legjobb rész a heroes of........4 az 1 és a 2 elég "szar"
Tudja valaki mikor jelenik meg?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
honnan lehet leszedni ,mert kerestem és nem jártam sok sikerrel...
Heroes of Might and Magic 2 Gold RUUUUUUULE!
Szerintem király lesz. A 4 nekem se jött be.A 3 meg a kiegészítõi pedig nagyon nagyon.<#nyes>#nyes>
ööö szigorúan imho 3-adik a legjobb, nekem a 4 azért nem jöttbe, mert nincs olyan szép rajzolt grafikája mint az elõzõeknek, se olyan hangulata. A képek alapján én nem sok jót remélek az 5-tõl, a 3d motor meg egyáltalán nem hiányzott 😞.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
hat igen, remelhetoleg nem a grafikara koncentralnak...
LOfaszt van elbaszva nezd meg milyen gyonyoru es ha mar legalabb olyan lesz jatekmenet ,mint regebbiekben akkor mar megerte atirni!
"Kit érdekel a grafika? Csak "hírózhassak" végre egy jót!" <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Én most csinalok egy internetes fantasy strategia jatekot, ami a www.VisualChat.hu motorját használja.
king's bounty PC verzio letoltheto innet.
lazan jatszva 2-3 ora. rajottem annak idejen miert tartott olyan sokaig egy KB menet : 5 percig tartott egy kepernyo betoltese!
kivancsi vagyok mi lesz a heroes uj reszebol, bar nem izgulok, a regi jatekok mind itt vannak , es ha nem jon be az uj, jatszom a tobbivel 😊
lazan jatszva 2-3 ora. rajottem annak idejen miert tartott olyan sokaig egy KB menet : 5 percig tartott egy kepernyo betoltese!
kivancsi vagyok mi lesz a heroes uj reszebol, bar nem izgulok, a regi jatekok mind itt vannak , es ha nem jon be az uj, jatszom a tobbivel 😊
El lett ez is baszva. 3d-s vetett árnyék a heroes-ban...
Kár érte.
Kár érte.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Kétségtelenül igazad van, nem is azt vontam kétségbe. Szomorú, hogy ez a 3D-sítés velejárója, de nem kellene kötelezõ érvénnyel bekövetkeznie, szerintem egyáltalán nincs összefüggés (vagyis nem kellene hogy legyen). Az hogy eddig így volt, remélem csak szerencsétlen véletlen.
One Vision. One Purpose.
Ok, egyetértek. Csak sajna az a tapasztalatom az ilyen stratégiai játékoknál, hogy ha átviszik õket 3D-be, akkor elfelejtik, hogy mi is volt a játék eredeti lényege. Persze vannak kivételek. Mondjunk párat! Ami régen jó stratégia volt 2D-ben, és mikor áttették 3D-be, sem változott a játékélmény. Na, tessék nektek feladvány. Most 1 sem jut eszembe, de biztos van. (A GTA nem számít stratégiának!!!)
"A hiányzó dolgokról pedig a rajongótábort kellene megkérdezni!!!!"
én el tudom képzelni h hasonló dolgot tettek,csak nem a te táborodsat kérdezték,hanem azt amelyik többet fog fizetni s neki csinálják, nem is elitélendõ,meg akarnak élni,csak azért csnáljanak majd vmi mást is:o)
"A H4 már annyira nem tetszett. Voltak benne jó ötletek, de valahogy elvesztette a heroes hangulatát. Nem is volt túl hosszú életû. (ezt kiszürhetem a ti hozzászólásaitotokból is)."
nekem a H4 jött be a legjobban,az egytöl kezdve,mind jó volt,mindegyikben ott volt a heroest hangulat szerintem,talán a 3 volt még jobb a többinél,de a kettõ is jó volt s az egy sem volt rossz akkoriban.
nem az a baj egy játékkal sokszor h 3D-be viszik át,hanem hogy hogyan? meg persze vmit jobb nem is átvinni,vagy mértékkel,érzéssel...és mondjuk én se tudnám jbban átvinni 3D-be,de nem is teszem:o) mondjuk õk biztos megkapják majd a pénzecskéjüket,szal csinálják,vkinek biztos fog tetszeni ez is
én el tudom képzelni h hasonló dolgot tettek,csak nem a te táborodsat kérdezték,hanem azt amelyik többet fog fizetni s neki csinálják, nem is elitélendõ,meg akarnak élni,csak azért csnáljanak majd vmi mást is:o)
"A H4 már annyira nem tetszett. Voltak benne jó ötletek, de valahogy elvesztette a heroes hangulatát. Nem is volt túl hosszú életû. (ezt kiszürhetem a ti hozzászólásaitotokból is)."
nekem a H4 jött be a legjobban,az egytöl kezdve,mind jó volt,mindegyikben ott volt a heroest hangulat szerintem,talán a 3 volt még jobb a többinél,de a kettõ is jó volt s az egy sem volt rossz akkoriban.
nem az a baj egy játékkal sokszor h 3D-be viszik át,hanem hogy hogyan? meg persze vmit jobb nem is átvinni,vagy mértékkel,érzéssel...és mondjuk én se tudnám jbban átvinni 3D-be,de nem is teszem:o) mondjuk õk biztos megkapják majd a pénzecskéjüket,szal csinálják,vkinek biztos fog tetszeni ez is
A settlerst sem a 3D szúrta el. Sõt, el tudom képzelni milyen jó is lett volna ilyen grafikával és a 2. rész gazdasági rendszerével.
One Vision. One Purpose.
érdekesnek tûnik
Sajnálatos dolog, hogy mára odáig jutottunk, hogy ha meghallunk egy régi jó játék következõ részének fejlesztését, meg kell ijednünk. És a legrosszabb az, hogy sajnos van alapja. A heroes3 a kedvencem volt. Rengeteg kiegészítõ is jelent meg hozzá. A H4 már annyira nem tetszett. Voltak benne jó ötletek, de valahogy elvesztette a heroes hangulatát. Nem is volt túl hosszú életû. (ezt kiszürhetem a ti hozzászólásaitotokból is).
Az 5. résztõl viszont én is rettegek. A settlers sorozat 3D-be rakása után azt hiszem joggal. Mivel egy igazán jó játékot szurtak el némi 3D-miatt. Félek a Heroes-on a sor. A játékfejlesztõk sajnos elfelejtették, mi az a "jó játék". Remélem, egyszer még eszükbe jut. Addig is marad a Heroes3 és a Settlers2. Kár, hogy az utóbbi még DOS-os, és 60HZ-en kicsit kifolyik már a szemem. Mi lenne a megoldás? Szerintem ha eldobnák a vacak "részeket" és újra az alapról építenék fel a játékot, hozzátéve egy két dolgot, mely hiányzott belõlük. A hiányzó dolgokról pedig a rajongótábort kellene megkérdezni!!!!
Az 5. résztõl viszont én is rettegek. A settlers sorozat 3D-be rakása után azt hiszem joggal. Mivel egy igazán jó játékot szurtak el némi 3D-miatt. Félek a Heroes-on a sor. A játékfejlesztõk sajnos elfelejtették, mi az a "jó játék". Remélem, egyszer még eszükbe jut. Addig is marad a Heroes3 és a Settlers2. Kár, hogy az utóbbi még DOS-os, és 60HZ-en kicsit kifolyik már a szemem. Mi lenne a megoldás? Szerintem ha eldobnák a vacak "részeket" és újra az alapról építenék fel a játékot, hozzátéve egy két dolgot, mely hiányzott belõlük. A hiányzó dolgokról pedig a rajongótábort kellene megkérdezni!!!!
A legjobb rész a 2. volt. Nagyon vártam a 3-at, nem is csalódtam. A 4 viszont már nem jött be. 😞 Nem is játszottam vele sokat.
Remélem az 5 nem a fiatal 3d buzik vágyait fogja teljesíteni.
Remélem az 5 nem a fiatal 3d buzik vágyait fogja teljesíteni.
😄DD a második olyan volt mint egy nagyon gagyi óvodásoknak készült razfilm. A harmadik már jó volt , de 4 a legjobb.
ÁÁÁÁÁh de hülyeség Így elbaszni... pffff ez nem is heroes.
Remélem nem tojják el...de a képek alapján nekem ez egyátalán nem tûnik Hírrózosnak...a hirróznak nem a grafika a lényege hanem maga a játék..nekem személyszerint a 3. rész a kedvencem 😊
idetlen ez a rengeteg szin...
Oldal 1 / 3Következő →