Heroes of Might and Magic V - az Ubisoft következő nagy dobása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kellene a játékmenethez hozzányúlni abszolút!!!
Sem a kezelõfelülethez!
A készítõk is egyre jobban kidolgozott, egyre több féle mozgásra képes karaktereket készítettek.
Ha maradnak a szabályok, csak az egész cuccot átültetik 3D grafikába, és (ne adj' Isten) még a nézõpontot is tudod változtatni...Szerintem kira lesz!
Meg valami jó megoldás kellene a várbeli csatákhoz.
Meg kellene 1 opció: "váltás klasszikus nézetre".
A repkedõ sebzés ablakokat is nyugodtan elhagyhatnák..vagy kapcsolhatóvá tennék..
Sem a kezelõfelülethez!
A készítõk is egyre jobban kidolgozott, egyre több féle mozgásra képes karaktereket készítettek.
Ha maradnak a szabályok, csak az egész cuccot átültetik 3D grafikába, és (ne adj' Isten) még a nézõpontot is tudod változtatni...Szerintem kira lesz!
Meg valami jó megoldás kellene a várbeli csatákhoz.
Meg kellene 1 opció: "váltás klasszikus nézetre".
A repkedõ sebzés ablakokat is nyugodtan elhagyhatnák..vagy kapcsolhatóvá tennék..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
1-2-essel kezdtem majd jött a 3 a maga küldetéslemezeivel. Nagyon jo volt.
Jött a 4-es de a hangulata nem fogott meg
Az 5-ös egyelõre szimpi, de ezt mondtam a 4-esre is hogy hüde jo 😊
Jött a 4-es de a hangulata nem fogott meg
Az 5-ös egyelõre szimpi, de ezt mondtam a 4-esre is hogy hüde jo 😊
Hááát...
A három az nagyon király volt, rengeteget játszottam vele, sokféle kombináció taktika volt benne.
Aztán jött a négy, ez sokmindenben jobb volt, de az AI úgy lehozta az egész játékot, hogy egy idõ után már egy cseppnyi élvezet sem volt benne. A hadjáratok jók voltak a simában nagyon, mert nagyon szerettem a sztoryt, sajnos a kiegészítõknél már csak gyakni kellett 😞
És jön az ötödik rész... én olvastam róla, lehet hogy kamu volt az oldal, de le volt írva a történet, a lények, a várak, meg ilysmi, az sztem jól el volt találva, de énis ettõl a "hanem egy jóval szélesebb publikum számára szeretnék vonzóvá tenni a játékot"-tól félek, de nagyon... valószínûleg vagy nagyon elcseszik az egész stílust, vagy leegyszerûsítik annyira, hogy a leghülyébbek is megértsék, és vegyék... azért bízok benne, hogy jó lesz. Már csak egy Might and Magic X kéne ami jó lenne, és visszaidézné a hatodik, hetedik és a nyolcadik rész hangulatát.
A három az nagyon király volt, rengeteget játszottam vele, sokféle kombináció taktika volt benne.
Aztán jött a négy, ez sokmindenben jobb volt, de az AI úgy lehozta az egész játékot, hogy egy idõ után már egy cseppnyi élvezet sem volt benne. A hadjáratok jók voltak a simában nagyon, mert nagyon szerettem a sztoryt, sajnos a kiegészítõknél már csak gyakni kellett 😞
És jön az ötödik rész... én olvastam róla, lehet hogy kamu volt az oldal, de le volt írva a történet, a lények, a várak, meg ilysmi, az sztem jól el volt találva, de énis ettõl a "hanem egy jóval szélesebb publikum számára szeretnék vonzóvá tenni a játékot"-tól félek, de nagyon... valószínûleg vagy nagyon elcseszik az egész stílust, vagy leegyszerûsítik annyira, hogy a leghülyébbek is megértsék, és vegyék... azért bízok benne, hogy jó lesz. Már csak egy Might and Magic X kéne ami jó lenne, és visszaidézné a hatodik, hetedik és a nyolcadik rész hangulatát.
nekem kings bounty annyira bejött, hogy az utolsó szigeten, saharián lenyomtam a 100 sárkányos utolsó ellenfelet is 😊 (persze az már tök értelmetlen) az volt az a játék, amit másfél éven át sokszor végigjátszottam...
Nekem mindegyik részhez volt szerencsém, még anno c64-en a King's Bountyval kezdtem 😊 a legjobban a 3 jött be, a 4 nem annyira, de kell adni esélyt az 5-nek, hátha. Nem lenne jó ha kihalna ez a fajta game, szóval jöjjön csak a HoMM 5, Disciples 3 és minden egyéb 😊
Szóval Disciples 2😊)))
Na bakker. Itt mindenki az Etherlords-hoz hasonlítják a HOMM V.-öt. Hát nem tom, hogy az milyen volt, mert sajna nem volt hozzá szerencsém, de a Heroes sorozathoz a második részétõl kezdve, igen. És rohattul teccet. A 2 is, a 3 is és a 4 is. És szerintem ez is fog tecceni. Az a baj, hogy mindíg a régi dolgokat sírjuk vissza, akár csak apám. De lássuk be, nem visszafelé éljük az életet.
Mondjuk, ha úgy fog kinézni, mint a Disciples 2. akkor nem aggódok. Lehet, hogy nem értetek egyet, de nekem az a játék, mind grafikailag, mind játékmenet szempontjából rohatt jó volt és minden percét élveztem. De ez az én véleményem.
Szerintem nem kellene aggódni, majd meglátjuk, hogy mit hoznak ki belõle a Ubisoft-os fiúk.
Mondjuk, ha úgy fog kinézni, mint a Disciples 2. akkor nem aggódok. Lehet, hogy nem értetek egyet, de nekem az a játék, mind grafikailag, mind játékmenet szempontjából rohatt jó volt és minden percét élveztem. De ez az én véleményem.
Szerintem nem kellene aggódni, majd meglátjuk, hogy mit hoznak ki belõle a Ubisoft-os fiúk.
"program azonban nemcsak a rajongók számára készül, hanem egy jóval szélesebb publikum számára szeretnék vonzóvá tenni" Ez a mondat számomra úgy hangzik mint a SEA DOGSII amibõl a Pirates of the Caribbean lett, csak hogy szélesebb rétegek "játszhassanak" a játékkal! Reméljük a legjobbakat én nem ez lesz a sorsa a HMM-nek. <#wow1>#wow1>
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Szerintem is a HMM 2,3 volt a legjobb!
Rengeteget játszottam vele...
De most aggaszt néhány dolog az 5. résszel:
- " végre méltó grafikai motort is kap"
tehát könnyen megeshet, hogy sima rts lesz..
- "nemcsak a rajongók számára készül, hanem
egy jóval szélesebb publikum számára"
vagyis egyszerû, könnyen kezelhetõ
tucattermék kell legyen.
- Settlers 5 még nagyon fájó emlék számomra...
Na mindegy talán a sima Might and Magic ha megjelenik valaha, mert azt is nagyon szerettem...
Rengeteget játszottam vele...
De most aggaszt néhány dolog az 5. résszel:
- " végre méltó grafikai motort is kap"
tehát könnyen megeshet, hogy sima rts lesz..
- "nemcsak a rajongók számára készül, hanem
egy jóval szélesebb publikum számára"
vagyis egyszerû, könnyen kezelhetõ
tucattermék kell legyen.
- Settlers 5 még nagyon fájó emlék számomra...
Na mindegy talán a sima Might and Magic ha megjelenik valaha, mert azt is nagyon szerettem...
hat szerintem a 3as volt a legszebb es a legjobb de a sok sok datadiszkel mar tulsok heroes 3as volt. ez a 3ds dolog szerintem meg nem a legjobb.szerintem meg nemtujak 3d-ben oan grafikai szintet megvalositani mint a 3as 2dben. a 3as grafikaja nekem muveszi alkotasnak tunik. de ez izlesek es pofonok.
Arról a pár millióról beszélsz, akik gyûjtöttek Esmeraldának, meg nézik a Balázs-showt?
Miért kell mindig 1ütt menni a szürke átlaggal?
Azért mert trendi meg menõ vmi, nem jelenti azt h a régi rossz volt.. Vannak olyan játékok amit 2005ben is izometrikusan kell megjeleníteni s vannak amit full 3Dben.
Miért kell mindig 1ütt menni a szürke átlaggal?
Azért mert trendi meg menõ vmi, nem jelenti azt h a régi rossz volt.. Vannak olyan játékok amit 2005ben is izometrikusan kell megjeleníteni s vannak amit full 3Dben.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
várható volt a 3d-s külsõ....
a karakterek naon mások lesznek... de hát aki Heroes fan az majd megszokja...
remélem hamarosan lesznek új képek, esetleg film
a karakterek naon mások lesznek... de hát aki Heroes fan az majd megszokja...
remélem hamarosan lesznek új képek, esetleg film
Szerintem fasza lesz a Heroes 5 ! de naon furi mert ugyebár nem a 3do csinálja mer csõdbe mentek.... meg kell szokni az ubisoft fejlesztését.. amúgy a 4-el nekem semmi bajom nem volt...
Én az Etherlordst szerettem, tehát ez elé is nagy várakozással nézek, bár nem szivensen látnék egy Etherlords klónt.
Ez a 3d-s külsõ csak a fejlõdést mutatja, lassan semelyik játék nem marad 2d-ben, hozzá kell szokni, mégha jóval szarabb is (egyes esetekben)
Ez a 3d-s külsõ csak a fejlõdést mutatja, lassan semelyik játék nem marad 2d-ben, hozzá kell szokni, mégha jóval szarabb is (egyes esetekben)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
nem kellenek az ilyen csicsás szarok :|
ha nem kell, nem játszasz vele. attól a pár milliótól, aki jót játszik a "csicsás sz*rokkal" szerintem ne sajnáld.
ha nem kell, nem játszasz vele. attól a pár milliótól, aki jót játszik a "csicsás sz*rokkal" szerintem ne sajnáld.
2. és 3. rész volt a legjobb...nem kellenek az ilyen csicsás szarok :|
2D jóvolt pedig nagyonis
2D jóvolt pedig nagyonis
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
én a settlers utolsó részét sem settlersnek neveztem volna,annyi köze volt hozzá mint lócitromnak a citrompotlóhoz
ja heroes 4
ami nagyon bejött nekem hogy nem kellett fejleszteni az egységeket,az épületüket ,hanem a 2es szintûektöl választhattál h melyiket építed meg,igaz sajna a legtöbb várban egyértelmû volt DE azért igencsak dobott a hangulaton s sok esetben pl a fekete sárkány helyett érdemesebb hidrát,mert hát champion fokozaton kevés a pénz s úgy is csak várat védeni veszem:o)
ami nagyon bejött nekem hogy nem kellett fejleszteni az egységeket,az épületüket ,hanem a 2es szintûektöl választhattál h melyiket építed meg,igaz sajna a legtöbb várban egyértelmû volt DE azért igencsak dobott a hangulaton s sok esetben pl a fekete sárkány helyett érdemesebb hidrát,mert hát champion fokozaton kevés a pénz s úgy is csak várat védeni veszem:o)
mondjuk nem bánom a 3D-t ebben az esetben, mikor elõször megláttam képeket, kifejezetten tetszettek, ha ügyesen megcsinálják sokkal jobban visszaadhatja a hangulatot és a világot.
Ami viszont sokkal jobban aggaszt, az ez a mondat: "nemcsak a rajongók számára készül, hanem egy jóval szélesebb publikum számára szeretnék vonzóvá tenni a játékot"
ha ez alatt ugyanazt értik, mint az ominózus settlersnél, hogy hogy csináljunk valami eredetibõl tucatjátékot, akkor viszont tényleg nem szabadna HOMM-nak nevezni
Ami viszont sokkal jobban aggaszt, az ez a mondat: "nemcsak a rajongók számára készül, hanem egy jóval szélesebb publikum számára szeretnék vonzóvá tenni a játékot"
ha ez alatt ugyanazt értik, mint az ominózus settlersnél, hogy hogy csináljunk valami eredetibõl tucatjátékot, akkor viszont tényleg nem szabadna HOMM-nak nevezni
One Vision. One Purpose.
hát a pálya az kevés,nagyon kevés...
még ami jó h legyártott katonáknak nem csak a mennyiségét növelheted,hogy egy csapatban ne 3-4-5-6 stb egység legyen,hanem oylan fegyvereket teszel rá amit szeretnél,ami aktuális harchoz kell:o) igazs ajan cserélni nem lehet,csak ha lelvik akövetkezõ más lesz:o)
a világát nem ismerem,csak a játékot...még pályaszerkesztõ sincs,nagy hiba...s ennyi pálya,csak csodálkoztam:o(
még ami jó h legyártott katonáknak nem csak a mennyiségét növelheted,hogy egy csapatban ne 3-4-5-6 stb egység legyen,hanem oylan fegyvereket teszel rá amit szeretnél,ami aktuális harchoz kell:o) igazs ajan cserélni nem lehet,csak ha lelvik akövetkezõ más lesz:o)
a világát nem ismerem,csak a játékot...még pályaszerkesztõ sincs,nagy hiba...s ennyi pálya,csak csodálkoztam:o(
Hogyne emlékeznék! Imádtam!! 😄😄
Mondjuk a második része annak sem volt már az igazi...
Dawn of War? Tetszik, van benne pár eredeti ötlet, de a kampány rövid és nem túl változatos. Bár a világot naggyon jól visszadta! 😊
Mondjuk a második része annak sem volt már az igazi...
Dawn of War? Tetszik, van benne pár eredeti ötlet, de a kampány rövid és nem túl változatos. Bár a világot naggyon jól visszadta! 😊
ez az utolsó settlers, az 5ik talán..háát..én a 2ik tuán abbahagytam,addig megvolt a jó settleres hangulat,kellemes,ugyan néha túl lassú játékmenet,de kis kellemes játék...erre ez az 5ik avgy mi...sima real time strat,van belõlle rengeteg,semmi extra,sima középkategória...
utóbbi idõben a warhammer 40k tetszett,elsõre ugyan unalmas,bénának tünt,de komolyabb ellenfélnél,pergõs,akciódús kis játék,réges régen votl vmi Zed vagy csak Z nevû játék,nem is emlékszem rá,de az volt jó pergõs,akciódús:o)
utóbbi idõben a warhammer 40k tetszett,elsõre ugyan unalmas,bénának tünt,de komolyabb ellenfélnél,pergõs,akciódús kis játék,réges régen votl vmi Zed vagy csak Z nevû játék,nem is emlékszem rá,de az volt jó pergõs,akciódús:o)
azt én se bánnám, de andrewhoz hasonlóan szörnyülködve láttam a "Settlers"-t is... 😞
Mellesleg épp tegnap kezdtem el a HoMM4:Gathering Storm-ot 3x-ra... 😄
Mellesleg épp tegnap kezdtem el a HoMM4:Gathering Storm-ot 3x-ra... 😄
ugyan az elsõtöl kezdtem,így benen voltam a fejlõdésben,kevés játék tudott mindne részben ennyi újat mutatni szerinte,fõleg ennyi részen
de tartok az 5töl mint te:o)
azért nem bánnám ha jó lenne
de tartok az 5töl mint te:o)
azért nem bánnám ha jó lenne
Nekem anno a 4. volt az elsõ heroes amivel találkoztam és pont a hõsök miatt tetszett meg igazán. Késõbb megszereztem a 2-3at is és visszamenõleg is jól követhetõ volt a játék fejlõdése...
de ettõl az 5.tõl tartok egy kicsit...
de ettõl az 5.tõl tartok egy kicsit...
eddig ez volt,de félek ez most fog változni,szép csicsás lesz,lehe tmég játszható is,de ez akkro si egy mérföldkõ ahogy látom a képeken,ez vmi új,más...nem tudom lesz e olyan ahngulata h azért érdemes lenne megvenni,majd kiderül
a 2. és 3. rész feelingjét cseszik el a 3D
mániával
remélem ezeket a képeket csak véletlenül cserélték el, vmelyik másik játékból származhatnak...
mániával
remélem ezeket a képeket csak véletlenül cserélték el, vmelyik másik játékból származhatnak...
de más az ha vki elõször látja a 3D-t,az elsõ jó volt,második is,volt vmi armageddon is...aztán talán én kimaradtam s hirtelen 3D...háát...alig tudtam kezdeni azzal vmit:o) hagytam is ahogy van,nem volt hozzá kedvem,de ha vki eleve azzal kezdi,azt szereti meg,ki tudja õ mit gondol:o)
hát nekem a grafika natyon nem jön be, de szerintem heroes részeknél ez elhanyagolható, a játékélményért veszik nem a hl2 sourceért
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Amíg nem csinálnak belõle RTS-t addig nem félek attól, hogy mi lesz belõle.. Én a Might and Magic-et siratom nagyon😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szerintem nem gondolnád másképp 😊 Volt szerencsém az összes részével találkozni, és a 2-t még ma is elõveszem. a 3D 5 percig volt fent 😊
One Vision. One Purpose.
a jobb oldali 2 kép,elég furcsák,a jobb felsõt vmi gyermek mesefilmböl szakajsztott játékra tudnám elképzelni a jobb alsó meg vmi kalandra emlékeztet,nem épp gothic de talán vmi hasonló
a bal oldali képek azért biztatónak tünnek nekem is,de ebböl lehet vmi nagyon jó is vmi nagyon... (nem jó) is :o)
a bal oldali képek azért biztatónak tünnek nekem is,de ebböl lehet vmi nagyon jó is vmi nagyon... (nem jó) is :o)
azon gondolkodtam hogy ha a wormst 3D-ben láttam volna elõször...mennyivel másképp gondolnám?:o)
"Heroes of Might and Magic V - az Ubisoft következõ nagy dobása"
érdekes, a gamespoton pont ugyanez van leírva<#vigyor5>#vigyor5>
érdekes, a gamespoton pont ugyanez van leírva<#vigyor5>#vigyor5>
az alulsó kiírás is jó volt szerintem,s hogy visszanézhetted sokáig,de igazábol annyira nem hiányoltam,mondhatni ami megtörtént megtörtént...látom mim van,neki milye van,melyik egységemnek mennyi életereje van,jobb oldalt lenn is kiírta az aktuálisat,biztos nem tökéletes,mindnekinek nem is lehet jó,de nekem öszsességében bejött,s szerintem az egyik legjobb körkre osztott strat játék,hanem a legjobb,egyedül a heroes az amit sok év után is elõ tudok venni,mert sajátos s taktikus igazán
az etehrlordsra emlékeztetnek ezek kaépek,de az unalmas volt hamar
nem tudom h mennyire lezs áttekitnmhetõ iylen formában,jóól csinálják meg , a worms-nek is 2Dben volt hangulata,nem 3ban:o)
az etehrlordsra emlékeztetnek ezek kaépek,de az unalmas volt hamar
nem tudom h mennyire lezs áttekitnmhetõ iylen formában,jóól csinálják meg , a worms-nek is 2Dben volt hangulata,nem 3ban:o)
nem azzal volt bajom, hogy kiírja, hanem ahogyan 😊
nekem leginkább a régi típusú tetszett, mikor kiírta alólra az akt. kör eseményeit, és akár scrollozni is lehetett
nekem leginkább a régi típusú tetszett, mikor kiírta alólra az akt. kör eseményeit, és akár scrollozni is lehetett
One Vision. One Purpose.
nekem bejött,láttam kiböl mennyi jött le,vagy sebzõdött,bár ízlések s pofonok,legjobb az lett volna akkro h aki akarja bekapcsolja,aki nem akarja látni meg ki:o)
részben iagazad van,mert champion fokozaton is lenyomott mindent egy hõs,ha jól csináltad,de amíg elérte azt a szintet,az nagyon jó volt
lehet jó játék lesz,de szerintem más hangulatú lesz mint az elõdök,mikro elõjött a következõ heroes rész,midnig érezehtõ volt h ugyanaz a cég csinálta,de ez? egy másik játék,lehet jó lesz,csak más játék,más néven kéne lennie
Azért azt kicsit túlzásnak éreztem, hogy egy szem hõssel (esteleg kettõvel) végig lehetett kommandózni a kampányon, szerintem nem tett jót a játéknak, hogy belevették a hõst is a csatába
One Vision. One Purpose.
szerintem midnegyik részben jó votl a csata,áttekinthetõ volt minden esetben s az a lényeg
kicsit korai még R.I.P.-elés (remélem)
nem szerteném a settlers után ezt is elveszteni 😞
nem szerteném a settlers után ezt is elveszteni 😞
One Vision. One Purpose.
háát..nemtod miböl maradtál ki,az az order magic,a combat s a scout skillek mi mindenre képesek,itt nem olyan egyszerûû egy mágus élete,mert ha meghal csata közben,nincs több varázslás
"Az ötös rész végre méltó grafikai motort is kap, eddig ugyanis izometrikus kétdimenzióban terelgethettük csapatainkat."
Érdekes, ezt valahogy sose éreztem hátránynak...
(bár kétségtelen, hogy a 4. rész felülnézeti csatái nem voltak túl szerencsések, de ha visszahoznák az 1-2-3 harcait, nem morognék hogy nincsen benne 3D)
Érdekes, ezt valahogy sose éreztem hátránynak...
(bár kétségtelen, hogy a 4. rész felülnézeti csatái nem voltak túl szerencsések, de ha visszahoznák az 1-2-3 harcait, nem morognék hogy nincsen benne 3D)
One Vision. One Purpose.
sztem a negyedik lett a legtaktikásabb,de jó volt mindegyik rész,érezni lehetett rajta h 3DO Heroes...de ezek az új képek? szépek,de ez nagyon más sztem mint az elõzõ 4,kezelhetõsége nemtom milyen lesz,bár lehet nagyobb tábora lesz,de sztem sok régi erõs taktikus heroes rajongót elveszít
ez már nem heroes néven kéne megjelenjen,egész más
ez már nem heroes néven kéne megjelenjen,egész más
Kit érdekel a grafika? Csak "hírózhassak" végre egy jót! A 4. rész nekem nagyon nem jött be(fél óra után uninstalll! 😊 ), de a régieket még néha felteszem. Remélem az 5. végre visszatér a nagy klasszikus, az originál stratégiázgatós fílinggel. 😛