Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a videók mekkora helyet foglalnak rajta? Jó tudom hogy ez minõségtõl függ. De pl egy 700mb divix filmet lekonvertálva a legjobb minõségbe kb mennyi lesz? 3-400mb? Eddig csak PSP-m volt ami lejátszott ilyet.
BattleTag: kabel15#2672
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Másrészt nem tudom, hogy mennyire lehet pontos, én két hónap alatt elértem egy számmal több, mint 1800-at... amiben igencsak kételkedek, még 200 is soknak tûnik, nemhogy 1000 felett:D
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
van olyan eszköz (ipod dokkoló?) amivel össze lehet kötni az ipodot a házimozival?
Talán alszok rá egy pár hónapot, míg talán esik talán egy kicsit az ára... <#idiota>#idiota>
Ezt nem értem.
Itt a videó. Ez alapján szerintem a touch kamerája jobb. Vagy valamit nem figyeltem elég jól? Mi a külömbség?
másik hogy rádió van a 4. genes ipodban?
Egyszerûen csak gyorsabb (jobb processzor), nagyobb felbontású kijelzõ, videófelvevõ, jobb készenléti idõ !!! és még sorolhatnám...
Neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb. Nekem elég a 8gb is, szóval biztos, hogy a 4 gen.-t választanám.
Egy teszt róla: LINK
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
vegyek inkább 8gbosat? 3. generációs se rossz, nem?
nem értem miért lenne jobb a 8gbos jobb lenne ?:)
átnyálazom jobban, köszönöm mégegyszer.
LINK
Még egyszer én se kockáztatnék, inkább az angol ebayrõl rendelnék (.co.uk végû), mivel az nem vámköteles.
A másik lehetõség szétnézni kicsit a hardveraprón, ott biztos találsz újat és használtat is.
originált szeretnék persze. szerintem ez a 2g egész jó lenne.
Elvileg itunes-al nem tudsz letölteni zenét ipodokról, de néhány programmal ez is könnyen megoldható: én a Xilisoft iPod Rip-et használom, ezzel le tudom szedni bármelyik ismerõsöm zenéit a saját ipodjáról.
A modellek egy kicsit bõvebben.
Most nem igazán tudnék hátrányokat említeni. Talán amit te is említettél, a flash hiánya (Viszont ehhez totál hozzászoktam, szerencsére elenyészõ a teljes flashtartalmú oldalak száma.) A YouTube kliens segítségével a beágyazott Youtube videók simán megtekinthetõek. A zenefelrakás pofon egyszerû, én iTunes használok, de így-úgy megoldahetó anélkül is. AppStore-ból (alkalmazásboltból) tudsz letölteni játékokat (ott is vannak fizetõsek/ingyenesek), illetve ott an még a w_rez is a prémium tartalmakért, de azért fel kell törni a készüléket (jailbreak), gugli a jóbarátod... ;D
Hasznos oldal lehet még neked az iTouch.hu, remek írások kerülnek fel
én 8gb osat néztem ki, de nemtudom ez milyen, 2. vagy 3. generációs, a 4. nekem szerintem baromi drága lenne, lehet nincs is 8gb-os "méretben", meg hát videotelefonálás nem is kell nekem, van külön telefonom :D, csak szeretnék egy multifunkciós kütyüt. Mik a hátrányai a ipod táccsnak? Olvastam, hogy interneten, mármint wifinél nincs flash, ez nagy hátrány?
játékokat honnan tudok rá letölteni? Ennek is van saját "boltja"?
Hallottam, hogy zenét csak itunes-al lehet felrakni, ez pontosan micsoda? Hogy mûködik a zene felrakása?
nagyjából egyelõre megint csak ennyi :D
Hardver sebességben van különbség, illetve a nemrégiben megjelent negyedik generációs iPod Touch képes videótelefonálásra azonos iPod Touch, és iPhone4 közt. (értsd van egy kisfelbontású elõlapi és egy HD-felbontású hátlapi kamera), továbbá a negyedik generációs iPod Touch kijelzõjének a felbontása akkora, hogy nem, vagy csak nehezen érzékeled szabad szemmel az egyes pixeleket.
A legfrissebb oprendszert, az iOS 4-et csak második (alapból korlátozott funkciókkal) és harmadik generációra tudod feltenni.
Azaz: Elsõ generációt már ne vegyél, mert megszûnt hozzá a szoftvertámogatás (újonnan, boltból már nehéz is lenne hozzájutni).
Ha kérdésed van még tedd fel nyugodtan, majd válaszol valaki, ha más nem én este... :D
Miben különböznek?
Mindegyik "multitouch?" és wifi, játék, film stb. elérhetõ rajta?
egyelõre ennyi, köszönöm.
nem tudjátok, hogy hol tudok venni bõrtokot egy ipod nano 4. generációhoz?
elõre köszi a segítséget
Akiket érdekel eladó Ipodok:
Nano 5.G 8GB - Szürke
Nano 1.G 1GB - Fehér
Shuffle 2.G 1GB - Kék
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
@analfa: 8gb-at lehet nyerni de szerintem bõven jó ha ingyen van,nem?:) Ilyenkor én nem válogatnék:)
És maradtak a lekerekített élek +1 pont.
Valószínüleg én leálltam az iPod Touch-csal. Maradok a 2G-nél (azt is már csak ágybanfekvõs internetgépnek és handheld konzolnak használom). Egy Androidos készülék mellé értelmetlen lenne megvennem a 4G-t, csak zsebballaszt lenne.
Nagyon tetszik az uj de ettõl függetlenül a régit is elfogadnám, tekintve, hogy nem rég lopták el a 16GB-os 'régi' touchomat... :(
Ujat nem veszek egy ideig az biztos de ezt a játékot majd bepróbálom! Uj touchot nem lehet valahol nyerni? :D Vagy inkább nézzek körül a kocsmákban, hátha ottfelejtenek egyet valahol, mint az uj iphone-nal történt?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Én is ipod touch ot szeretnék venni. Egy kérdésem lenne.
Olyat tudok vele csinálni hogy olyan helyen tartózkodok ahol van wifi és youtube on videot nézek. Akkor azt el tudom úgy menteni hogy olyan helyen is meg tudjam nézni ahol nincs internet?
Szóval le tudom menteni vele a videókat netrõl?