3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • PeeTeR
    ez egy PC program amivel videokat tudsz konvertalni viszont van benne elore definialt iPOD resz is. az elkeszult video feltoltese fuggetlen attol, hogy Jailbreakelt -e vagy sem.
  • Bucsek
    Ez a program csak jailbrékelt ipodra jó? vagy eredetire is fel lehet rakni?
  • xxxpaulxxx
    Nos! Végre valahára kipróbáltam és igazad volt... ez a legjobb konvertáló program (amit eddig láttam) Ipodra (meg gondolom bármire:D)
    Köszönöm szépen az ajánlatot!:)
  • Framsen
    3g
  • csokalaci
    Milyen iPod touch ?
  • Framsen
    Sziasztok !
    iPod touch ra szeretném rárakni az iOS 4.2 béta 3 mat de ezt írja ki
    mit kell tenni ?

• kabel15
    PDF et tudok olvasni ipod touch on?
  • PeeTeR
    teljes ipod optimalizalt, hibatlan minoseget lehet elerni vele
  • kabel15
    Köszi! És ez rendes tű éles képet csinál? Mert én olyat keresek ami pl egy full HD filmből csinálna egy olyat ami teljes egészében kihasználja az új kijelzőt.
  • PeeTeR
    ja es ez a program rendes neve, nem az idezojelet raktam rossz helyre :D
  • PeeTeR
    hat azt nemtom ki mivel en "Videora iPod touch Converter" -rel
  • holba
    ITunes Library.itl cannot be read because it was created by a newer version of iTunes.
  • holba
    Helló! Lenne egy kérdésem ezt írja ki a gép amikor rámegyek az Itunes-re....tudnátok segíteni?:/ köszii
  • kabel15
    Ti filmeket mivel konvertáltok? Meg milyen felbontásban? Mert ugye 960x640 a képernyő felbontása.
  • kabel15
    Köszi! Maga a készülék is onnan fog jönni :)
  • csokalaci
    Én ebay-en láttam 1,2 $-ért egész jókat
  • csokalaci
    Sziasztok. Saturnban vásároltam iPodot, amiről úgy gondoltam, hogy 3g.
    Mindenki aki MC086PY Model számú iPodot vesz, tudjon róla, hogy az második generációs, szóval átverés. Elvileg jan 3.-án visszakapom a pénzemet.
  • kabel15
    Sziasztok! Milyen tokot ajánlotok ipod touch 4g re? És hol érdemes megvenni? Nem akarok sokat költeni rá. 3000ft max.
  • vass17
    Nem kell megijedni tőle, le lehet nullázni a számlálót, amikor akarod:

"If you find you have reached 5 authorizations, you can reset your authorization count by clicking Deauthorize All in the Account Information screen."
  • PeeTeR
    gondunk ezzel nekunk sincs, inkabb az van, hogy se en sem pedig O nem erti a szamlalo lenyeget, vagy, hogy mire kellene odafigyelni (ha oda kell)
  • kakaoskalacs
    hát nekem egy évben vagy 8x van win7 reinstall és akkor mindig ujrarakom és semmi gond nincs
  • Bucsek
    Ezekszerint akkor ez igaz? :-\
    mert azért ... mittomén 50 év alatt ,csak felteszem 5x azt az itunest:D jó addigra már más lejátszók lesznek, de kitudja.... :D
  • PeeTeR
    na errol fogalmam sincs.
    en a masodiknal jarok, csak fogalmam sincs mi alapjan szamolgat ez a kis geci :D
  • Bucsek
    Erm, még 1 kérdés. lehet csak álmodtam, de lehet olvastam valahol, ez a itunes, ezt bárhol használhatom, ha belépek a nevemmel? akárhova fölrakhatom?
    csak mert láttam már ilyen 5x rakhatod fel, és akkor utána annyi, de pl újrarakom a gépet, akkor az minek számit ?:D
  • Bucsek
    jajó, remélem is :D
  • franc0
    Csak teszteli, hogy érvényes kártyaszámot adtál-e meg. Majd visszakapod.
  • franc0
    igen
  • Bucsek
    Ezt a zsidó ájtyunszt... egy szóval se említette, hogy fizetni kell a regelésért....
    akkor mit vont le???? 600ft ot a k. annyát :D
  • Bucsek
    Még egy kérdés, amit ugye megrendelek itunesról, meg megveszek, az örökké az enyém lesz az akkouncton ugye?
    pl megveszek egy filmet, nincs hely letörlöm, majd újra felrakom stb.

a másik hogy, látom muszáj megadni bankártyaszámot, nem lehet kikerülni? mondjuk lehet veszek majd játékot stb. de na mind1, aakkor megadom :D
  • Bucsek
    köszi :)
  • PeeTeR
    igazabol felrakod iTunes -t es ott mindenre valaszt kapsz pillanatokon bellul.

frissitesert nem kell fizetned, csak letoltod, telepited kesz is.
    jatekok baromi valtozo meretuek 10MB - 600MB -ig. (a kis legegyszerubb jatekoktol az atirasokig)

iTunes -on szinten kinn vannak az arak, van nagyon sok FREE alkalmazas/jatek. mondjuk itt a tobbsegnel elvarasok ne nagyon legyenek, mert ugyan kepek alapjan van egy ket kecsegteto de aztan kiprobalas utan hamar rajon az ember hogy nem sokat ernek (nem mindre ervenyes)

FM -rol fogalmam sincs :D
  • Bucsek
    Ha frissíteném az ITouchot akkor azért fizetni kell?
    körülbelül mennyi helyet foglalnak a játékok?
    Hol tudom megnézni körülbelül mennyibe kerülnek ezek a játékok?
    FM rádió van benne? :)

Bocsi a hirtelen kérdésekért, csak egyre jobban tetszik egy 4. gen 8gb os touch és úgy érzem, jó barátom lesz :D
  • kakaoskalacs
    iphone +ipod touch app-ok ugyanazok ipad appok nem jok ezekre.

iOS4-re meg érdemes frissiteni a frissites mindig hoz valami ujat : )
  • PeeTeR
    most vettem egy 64GB -os 3. generacios iPOD Touch -ot, nekem ez tokeletesen megfelel ez az elso.
    viszont azt szeretnem megkerdezni, hogy frissitsem az uj iOS 4 -re?
    marmint hogy erdemes -e, ilyesmi :)
  • kabel15
    Itunes on találtam 1 progit és van belőle 2 féle Iphone és Ipad. A kérdésem az lenne hogy ami jó iphoen hoz az ipod touch hoz is?
  • Bucsek
    köszönöm, akkor akármit rátehetek, ez fasza :D

még annyi, hogy fm radiot lehet valahogy csempészni bele?
  • masoma
    igen rá tudsz rakni. semmiben sem hátráltat, annyiban talán, hogy a zenéket amiket rátöltessz ipodra más gépen nem tudod megjeleníteni illetve rámásolni
  • Bucsek
    Sziasztok, tervezek venni egy ipod touch 4. gen 8gb os készüléket. az a kérdésem, hogy azt hallottam, hogy kell hozzá itunes, nos ez miben hátráltat engem? Arra szeretnék rávilágítani hogy akármilyen zenét rátehetek az ipodomra? teszem azt, letöltök egyet jutubról (szoktam, mert ott megtalálom) mp3 formátumba és akkor hogyan tovább? ráteszem itunesra és feltöltöm ipodra?
    előre is köszönöm, tehát röviden, letöltött, akár jutubról, akár torrentről letöltött zenét hallgathatok e ipodomról.
    köszönöm, kellemes ünnepeket!
  • theone91
    Túl sok értelme amúgy sincs a százalékos kijelzésnek. Semmilyen elektronikai készülék sem tudja pontosan kijelezni a akksi állapotát, ezért elterjedt az egységekre bontott állapotjelzés.
  • puma1
    Sziasztok! Van egy 2.generációs Ipod Touch-om 4.1-es OS-el. Azlenne a kérdésem,hogy nincse- valami program,vagy mód rá,hogy az aksi állapotát %-ban is kiírja?