3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Bucsek
    Csak azt nem értem, itunesba ha beállítom a borítót miért nem jeleníti meg... vagyis megjeleníti, csak az én esetemben ugye mondtam hogy standbynál nem mutatja némelyiket :D
  • csokalaci
    Googlebe beírod az album címét. Én 500 x 500-as képeket kerestem.
    Ebben a Programban megnyitod az albumban lévő Mp3-akat . Összeset kijelölöd, majd jobb klikk -> Címkék. Itt tudsz tallózni képet. Elmented, és megnyitod az Mp3-akat iTunes-al. Ezek után már csak szinkronizálni kell.
  • oneal1
    ez milyen progi?

mi a legegyszerűbb módja annak hogy leszedjem a zenéimhez a borítókat?

ill még 1 kérdés:

Milyen fülhallgatót érdemes venni hozzá?
    van egy sennheiser fejhallgatóm de szeretnék egy fülbedughatót is.
  • Bucsek
    de ezt mind itunesban állítom be, tehát berakom a zenét összeállitom az albumot és megcsinálom hozzá a borítót amit letöltök. tényleg csak 2 albumnál nem müködik a többinél igen :D és nem tudom miért.
  • csokalaci
    Én nem tudom te milyen programot használsz, de én ezzel csináltam :MP3 Tag Ezzel nekem teljesen működik :)
  • Bucsek
    Sziasztok, itunesal kapcsolatban, kicsit idegesítő problémám vn, jó nem egy nagy cucc :D

na az a lényeg h megcsinálok 1 albumot, borító minden. szinkronizálom, ipodon meghallgatom, behozza a borítót is amikor megy a zene, rárakom a billzárat, tudjátok fent az a kis gomb :D na ujra megnyomom akkor látom a borítót...
    másik zenénél meg ugyanigy megcsinálok mindent és nemlátom...
    mi a baj? tudom hogy van nagyobb probléma is mint ez, pl a nyugdijreform... de engem igenis idegesit. :D

valami ötlet?
  • oneal1
    na megvettem a classic 160-ast, nagyon király!
  • neevous
    A sharepod jóak.
  • LoDMaSt
    az ipodról csak külön programmal lehet a gépre másolni a zenéket érthető okok miatt, googlezz valami 'ipod to computer music transfer' címszavakra, nekem amikor anno kellett, első pár találat közt volt jó.

Oneal1: igazából nem tudom, ezért kérdeztem, ha van konkrét kérdésed, kérdezz, összességében nagyon meg vagyok elégedve az ipod classicommal.
  • Bucsek
    Halihó, ez az itunes nekem kicsit kínai még. Hogy lehet megoldani azt pl hogy ipodról átmásolom a gépre a zenét? mert az valahogy nem megy. azt irja amikor szinkronizálni akarom a zenéimet hogy eltünik a készülékről, és megtalálom a libaryban, de oda nem kerül be, tehát elvész az összes zeném.

a másik kérdésem hogy amit beállítok zene, albumfotó, előadó albumcím, azok megmaradnak? tehát magát a mp3 filet is átnevezi? nem csak akkor ha az ipodon hallgatom a zenét? kicsit bonyolult a kérdésem, de most ja... :D
  • oneal1
    úgytudom hogy csak 6. generációs van 160gb al.

vagy tévedek?
  • LoDMaSt
    hanyadik generációs? am gondolom olyan, mint a 80 gigás, csak egy kicsit vastagabb, megvan már 3 éve, hibátlan, és ha elromlana is ugyanolyat vennék. :)
  • oneal1
    hello!

szeretnék venni egy ipodot.
    a 160GB-os classic-al szemezek.

valakinek esetleg van róla tapasztalata?

köszönöm
  • Bucsek
    Na megvettem, háááát... 8 giga helyett 6.5 a kapaciti.... :D
    jó tudom az átváltás.. de azért így eléggé... na mind1. 32 gigánál mennyit ismer fel, 24-et?
    na mind1...

basszus.. csak én lehetek ilyen szerencsétlen :D hazajövök végre.. bedugom gép be minden.. erre nincs net.. nézem h mi a fenének net ahhoz, hogy működjön az ipod... sehol se láttam hogy muszáj netnek lennie... na mind1.. :D

most töltöm fel rá a cumókat. eddig gíííííízda :D

megéri rátenni az invisible shieldet?
  • Bucsek
    jó én abból indulok ki, hogy zenét bármikor rakhatok rá, mivel minden nap otthon vagyok este, és általában ugyanazt hallgatom... :D majd ha változás van ugyis cserélek, fotókat csinálnék párat, de úgyse azon tárolnám, játék meg progi. de azokat is lehet cserélgetni, nem? mondjuk ha lehetne memóriakártya...már jobb lenne :D
  • PeeTeR
    nemtom en vettem egy 64GB -osat csak fingom sincs minek
    ott porosodik, semmire nem hasznalom, szoval total jo vetel volt
  • danyr
  • kakaoskalacs
    Nekem 8Gb-s kicsi volt 1000+szám van most +300foto+80-85app , és egykét video : )

Mondjuk aki csak a kedvenc zeneit hordja maganal annak elég a 8gb is de én mindig mindent rárakok hogyha kedvem szottyan meghallgatani valamit akkor ott legyen az ipodon : D 32gb-s hosszutavon jobb szerintem.
  • Bucsek
    Köszi szépen :)
  • csokalaci
    Nekem nem szóltak telefonon.
    Bementem, és láttam, hogy mindenkinek a kezében van egy kis papír. Akkor láttam, hogy a bejárat mellett van egy kis gép, ahol lehet sorszámot húzni. Rákattintottam a GMSTakacs-ra és ott az átvételre.
  • danyr
    Hát ha a boltba rendelted, akkor gondolom onnan szólnak majd telefonon, hogy átvehető. A másik: futárszolgálatnál meg ha nem vagy otthon a futár hív fel mikor vagy elérhető.
  • Bucsek
    kszi, tényleg még 1 utolsó kérdés :D

fognak hívni hogy megjött? csak mert nemhordom mindig magamnál a telót munkamiatt :-\ vagy bemegyek és vagy van ipod vagy nincs... :D

• csokalaci
    Nekem is annyit írtak de másnap átvettem ;)
  • Bucsek
    No megrendeltem, a honlapon azt írják 1 munkanap és átvehetem, most emilben meg 2 munkanap...
    hát holnap azért elmegyek, remélem hozzámvágják az árkádban :D
  • danyr
    Wifivel van, amúgy nincs :S
  • R420
    A 4. generációson van rádió?!
  • danyr
    Azigen :DDDD
  • csokalaci
    Igen 8gigás. A legnépszerűbb játékok vannak rajta max 300 mb.
    #3161: Worms 2
  • Cowboy03
    sziasztok

tudtok touchra vmi multis gamet mondani? mint pl High Noon?
  • danyr
    8gb? Attól is függ milyen alkalmazás, nekem álltalában 50megától-600megáig vannak a játékok
  • csokalaci
    Nekem van rajta 210 szám (Összes metallica album + 1-2 másik album), 50 alkalmazás,50 fotó, és még így is van majdnem 2 giga szabad helyem.
  • Bucsek
    Ez a szenyó ájtyunsz nem akarja visszaküldeni a zsozsómat... :(
  • danyr
    Nekem 8gb-s van, rajtvan 106 zene meg kb. 12 játék + egy-két kép és ígyis maradt rajta 1.24gb, de ha tehetném én 32gb-et vennék :)
  • Bucsek
    Köszi :)
  • csokalaci
    Szerintem bőven elég a 8 gb-os . Filmet szerintem nincs sok értelme nézni egy ilyen kicsi kijelzőn. Ha kevés zenéd van, akkor meg ráfér még egy csomó játék. + Fényképek
  • Bucsek
    Sziasztok, még 1 kérdést szeretnék. utána megveszem az ipodot.
    melyiket érdemes? 8gb v 32?

egyértelmü hogy a 32, VISZONT. nekem nincs több gigányi zeném, hallgatok 50-et aztán cserélgetem őket stb... filmet akkor néznék rajta HA utaznék vonattal valahova (nem mindennapos) játékokat raknék fel rá, de azok 1megától 1gigáig vannak, tehát ráfér bőven. Azért kérdezem, hogy... általános használatra elég a 8 is, nem? vagy ti milyen programokat használtok általában?
  • csokalaci
    Helyszínen. Rendeléskor ki lehet választani
  • Bucsek
    Köszi, és előre fizettél? vagy a helyszínen?
  • csokalaci
    Én 62 900-ért vettem az Árkádban 4g 8gb-osat. Itt a linkje

Interneten megrendeltem, és személyesen átvettem.
  • Bucsek
    Köszönöm, még 1 kérdésem lenne, hol lehet olcsón ipod touch ot venni? 60k körül 4. gen 8gb... mindenhol találok, de azok nyomi webáruházak.. azokat utálom :-\

szóval neten keresztül nemigazán szeretnék rendelni drága cuccot :(