3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
PheCho #949 Sziasztok!
Nekem problémám van, remélem valaki tud segíteni.
Egy elso generációs Ipod Shuffle-m van, ami eddig tökéletesen működött.
Hétfőn fel akartam frissíteni a zenéket rajta ezért indítottam az Itunes-t. Felajánlotta, hogy telepíti a friss verziót és meg is tette.
A gond ez után következett. Az Ipodot is frissíteni kezdte de valami iszonyú hosszú ideig szenvedett vele. Ekkor pedig hopp egy áramszünet.
Na azóta tök nem látja a cuccot se Windows se Itunes se semmi.
Akksi fullra töltve és ha bedugom az usb-re akkor tölti is. Próbáltam resetelni de semmi reakció. Az origin szoftverrol sem tudtam újratenni, de elvileg ezt meg kellene tennie az új Itunes-nak is.
Ha bármi 5let van szivesen hallgatom, mert nekem több nincs de nem szeretném kikukázni a kütyüt. 2 éve nyúzom és már nagyon hozzámnőtt. :D
Előre is köszi a segítségeket!
Üdv -
stream man #948 szerintetetk rendeljek apple oldalrol hangfalas cuccot vagy vagy ti mit ajanlotok? :D -
CyBear #947 Én simán használom ha melóba megyek BKV-vel...
Azért 100X biztonásogabb, mintha a nyakamba akazstamán, mint más a mobilját.
Kinek a pap kinek a paplan :) -
Skullkid #946 Ma megérkezett nekem is a cuccos, egész jó. Először én se értettem hogy működik, de praktikus. :) Én valószínűleg sporthoz fogom használni, tömegközeledéssel szerintem azért így nem a legbiztonságosabb, bár tény, hogy elég stabilan tartja a nano-t. -
CyBear #945 Röviden.
Én nannó a gizmodo.com-on figyeltem fel rá.
Fika ide fika oda rendeltem postán.
Az első kinytásnál votl egy kis probláma mert nem tudtam hirtelen hogyan működi ka dolog így szétesett...de gyors helyzetfelimerésemnek köszönhetőene megoldottam a problémát :)
A középső nyelvet lenyomva simán összecsúszik a cucc hs szétesett.
Pesten elégé megnézték a villamoson.A haverok azt mondták hogy vigyázzak rá mert leseik bla bla bla de miután ők is kipróbálták bringázás és futás közben jó véleménnyel votlak róla.
Szeritnem farmeron a comb oldalán a legjobb hordani és válon.
Hirtelen ennyi.
-
#944 ez nagyon nagy :D -
#943 http://www.youtube.com/watch?v=aeXAcwriid0&mode=related&search=
asDSA:D:ASD:as.dS: :))))))))) -
Skullkid #942 Én is rendeltem egyet, meg írtam a blogomon is róla. Alig várom! :)
Nincs kedved esetleg írni róla egy cikket a blogra? ;) -
stream man #941 csak nano-hoz van ha nem tevedek -.- -
CyBear #940 Hi!
A neten böngészve ráakadta megy Hungarikumra ami egy spéci nano kiegészítő.
Merőben más mint a többi tok...
Tök furcsa, hogy külföldön ismerik de itthon alig hallani róla (pedig a kritikák is jó róla):
www.iwear.modyfire.com
Én rendeltem egyet és működik, most is hordom! :)
-
#939 persze hogy mindent meg lehet oldani. -
#938 Hát igazábol nem egészen...nekemis van accountom...csakhát az adatok amiket megadtam azok a New Jersey-ben élő rokonom címei...tehát tulképpen ha vmi van akkor neki küldenek ilyen faszságokat..."netkareszt" ezt a 10 dolcsist meg már ausztriában is kapsz...csak persze nemtudod hova regisztrálni hacsak nincs egy létező címed (mellesleg ezt egy egyszerű kereséssel is találsz) <-- csak nemtudom ennek miylen jogi következményei vannak, ha egyáltalán ellenőrzik (ami elég ritka)...
szval minden meglehet oldani, csak okosan -
Skullkid #937 Lehetséges, hogy augusztus első felében érkezik az iPod 6G! :) Ugyan érintőképernyő még nem lesz és butított Mac OS X sem, de frissített op. rendszerrel érkezik majd. Bővebb infó: Apple blog -
stream man #936 nekem pl a zune-os fassag is ment kodot kelett beirni :D -
#935 fogadjunk hogy itunes account kell hozza... amit magyarorszagrol nem lehet.... -
stream man #934 éértem -
#933 Igen...és pár extra "ingyen" zenét kapsz hozzá a U2tól ami tulképpen nemis ingyen van mert ugye drágább mint a sima...tehát cska a fanatikusok vagyék meg -
stream man #932 a u2-s ipod semmi masban nem kulonbozik a simatol csak masho nez ki nem? -
#931 nekem nem csak akor kattan egy picit, amikor elinditja a vinyot:) -
stream man #930 nekem halkan kattan eggyet néha :))
-
modestomi #929 a 30gigás video nektek is zúg egy kicsit lejátszás közben? -
#928 Nemtudsz csak ha megveszed.Az meg tőlünk még nem lehetséges, csak egy kis komplikáció árán... -
roti1104 #927 És valami normális értelmes játékot tudok rá tenni? HA igen honnan szedjek le? -
#926 nekem is utángyártott töltöm van, de szvsz bármilyen töltö megfelel ami usb-s, mert pl otthon van pda és annak a töltöje is usb dugos és az is rendesen feltölti az ipod-ot -
#925 Google a barátod...de sztem itthon nemsok igény van még...mivel gyárilag kapsz hozzá utángyártottaknak nemhiszem h nagy piaca lenne itthon...de azért csak keress. -
#924 sziasztok én érdeklődni szeretnék,h hol tudok utángyártott usb kábelt venni? -
#923 szvsz az utángyártott is teljesen jó, az kb kétezerből megvan. -
#922 Nekem nincs külön töltőm...csak USBről töltöm...de mivel megyek lassan nyaralni nemártana már egyet beszerezni...de nincs 10k-m most erre, szal inkább kutatok vmi egyszerűbb megoldás után. -
#921 tudom h senkit sem érdekel, de nekem olyan töltőm van hozzá, amit a régebbi (4g) ipodhoz gyárilag adtak: fehér tégla rajta apple logoval, és firewire-kábellel kell összekötni az ipoddal. 1-2 óra alatt feltölti, csak kicsit nagy. -
roti1104 #920 aha. enyém New Zeland i! :)
szal.
Neked mien töltőd van hozzá? Ha tudsz lécci képet is mellékelj. -
#919 Igen...30GB Black from New Jersey :DDD -
roti1104 #918 Morphin. ipod 30gb video -d van? -
pite man #917 sziasztok ,első generációs ipod shufflet keresek hogyha valakinek van eladó kérem irja meg privátban,köszönöm -
#916 Hát az Invisible Shieldről annyit hogy nekem a bal alsó sarka kicsit mintha jönne fel de sztem rosszul van felrakva...(nagyon nehéz,kezdő kézzel felrakni)szarakodni kell vele kicsit...amugy nekem a gyári tokkal sem karcolódott...semmi baja nem volt...és ha rajta van ez a folia nem karcolodik,nekem még mondjuk nem sikerült pedig dobom zsebembe meg minden, haverom leejtette (utolag most olyat basznék a fejére), kicsit mintha megkopott volna, mert aszfaltra esett (és az ugye ha vmi ráesik,csuszik, akkor az eléggé tép mivel bordás...)összessgébéen én ajánlom mindenkinek a kicsit komplikált feltevés után lelehet venni...(hagyni kell száradni 24 órát)de elég nehéz..maga az anyagrol csak annyit hogy nyulik nagyon nem az a szokványos fólia szal a feltevésnél ne huzd szét nagyon...ha esetleg vennél ilyet :DDD
Én személyszerint nme hallgatom shuffle üzemmódban..sztem az hülyeség...van most az enyémen 16GB zene...playlistekbe sorolva..esetleg még az On-the-Go-t szoktam használni..arra beválogatok 10-15 számot, és mire a suliba beérek simán végig megy...sőt még a Recently Added- listet is használom (én angolul használom, mert a magyar nyelvűjében vannak hibák és azok nekem nem tetszenek)szal ha vmi uj kis muzsika kerül rá akkor azokat egyszerűen és gyorsan tudom elérni...tehát ha playlistjeid vannak amit nem nehéz gépen összehuzogatni akkor nem kell annyit pörögnie ezért is birja tovább...időt nemtok mondani mint az előttem szólók..de a lényeg hgoy ha nem baszogatod...(ez az értelmes zenehallgatási mód) akkor nem merül le hamar....
na nem szaporitom a szót..engem apám leakart beszélni rola anno h van jobb-kisebb-tovább birja...(erre annyi a válaszom hogy de azok nem iPodok)ennek van egy feelingje,könnyen kezelhető kicsit amerikás...egy céltudatos kis műszer,akkoris ha ugyanugy csak a pénzért csinálják mint a többi csikszemű lekoppintós noname gyár...
Jah és a másik érv h az MP3 playerek eladi piacán több mint 70%ot az Apple birtokol...
na csöcs -
#915 mázli, mert ennyiből (egy általános hibaüzenet) szerintem senki nem tudott volna segíteni -
#914 végül megoldódott -
#913 Hali ezt írja az iTunes amikor el akarom indítani:
Már elkezdtem keresni vmi megoldást Googlebe, de gondoltam, hátha van valaki aki fejből tudja a megoldást erre, és akkor hamarabb oldódik meg a problémám. -
#912 ezt csak megerősíteni tudom, ugyanez a tapasztalat nálam is.
egyszer kipróbáltam hogy elindítottam shuffle módban, és közepes hangerően eltettem az asztalra, hadd menjen. úgy 13,5 órát bírt, igaz, ezalatt nem volt világos a kijelző. de a 12 óra reális ezzel együtt is. -
#911 nos nekem tavaly kari ota megvan 30gb video, sok zene+adatok vannak rajta és nekem spec nagyon jól birja, folyamatosan nem hallgtom de sztem ugy kb napi 1-2 orát hallgatva kibir kb 1 hetet( dem ondom pnotsan nem tudom lehet többet is ) egyszer mentünk külföldre 6orás uton szinte végig hallgattam és miután megérkezdtünk akkor is még pár npaig tudtam hallgatni szoval nekem semmi bajom nincs vele, inkább azon csidálkozok néha h jéé ezen még mindig maxon van az a kis zöld csik?:DDD
video nézést is jól bir én egyszer egyhuzamba néztem meg rajta 2 filmet is és utána még egy darabig zenét is lehetett hallgatni, szoval nekem csak pozitiva tapasztalatom van rola
és ami még nagyon bejön h hordozhato merevlemeznek is jól használhato adatot fel/le másolni gyorsan lehet :) -
modestomi #910 megnéztem,nekem tetszik,de nemjön le attol,ha betolod a zsebedbe? a sarkai pl?vagy ez már pontosan méretre van vágva? meddig jo egy fólia?gondolom csak egyet kapsz,mmint akorát amivel egyszer tod lefedni az ipodod.és ha leszeded simán visszatudod rakni?hm,ezt megnézném,élőben. amugy a rendes eredeti tok az véd?van aki aztmondja,h abban lett teljesen karcos neki,hát nemtom,sztem ez hülyeség:)
neked mitjelent a sokáig? a régi creative 5gb zen-em az egy év után épphogy kibirt 3-4órát ugyhogy 3-400 szám ment randomban. ezt keveslem föleg ahozképest,hogy az elején emnnyit bírt. nemakarom,h ipod is ígyjárjon,ezért kérdezek meg inkább mindent:)