Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
a nano nem jáccik le videot tudtommal.

Sziasztok! A segítségeteket kérném! Most akarok vásárolni egy iPod nano-t 4 GB-osat, csak nem igazán ismerem csak annyit hallottam róla hogy elég strapabírók! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy milyen videoformátuomokat jáccik le és hogy szaggatottan jácca le és mennyire élvezhetö egy 1.5"-os kijelzön? Kell majd konvertálgatnom vagy lejáccik sima avi-t is pl.? Elöre is köszi a választ!
Zizou5
lol srácook, kb. 4-5 honapja leraktam az ipod fülhallgatomat, mivel recsegett... azota ottvolt a tvn, most leveszem, megnézem... hát nem jo teljesej? na lekopogom... 😄

Sziasztok segitseg kellene, vidot akarok konvertalni az ipodomra (80gig vid) es majdnem minden avi amim van letterbox-os. Szeretnem kerdezni, hogz tud e valaki olyan konvertalo programot ami a leterboxos divixet ugy atkonvertalja hogy nem lesz kinyujtva az ipodon. A valaszokat elore is koszonom...
rosszól az ipod nano az 2.g a rendes ájpodban van 4.g meg 5. 6....
Zizou5
az amugy nem 2. generációs hanem 4. ha jol tom!

hol most a legolcsóbb az ipod nano 4gb-os 2.g-s lejáccó linket pls
Zizou5
tudom túl okos vagyok 😄😄😄😄D

Nexxuss
vágom és egyet értek 😄
csak a mondtatot nem értette ami írtál 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Zizou5
az van h a zune egy nagy koppintott fos, olyan mitn a windows!

Nexxuss
mi az hogy nem az apple elõtt?
Dos volt a MacOSX-el egy idõben. Vagy miva?😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Zizou5
szar, lemásolt fos! olyan mint a windows és az apple. hasonlísd össze! ezt is lemásolták, csak nem apple elött most hanem utána, de még igy is mérföldekkel le van amradva!

mit szóltok a Zune-hoz?

KrIsZ

Zizou5
nincs mit!

ajem kisa
Kösz!
Igazad volt, leszedtem az uj verziót, azon ott volt a 2 nagy "gomb" az orrom elött egyböl, hogy update, vagy restore...
igy sikerült, aztán megpróbáljuk felrakni a muzsikákat ujbol!
<#worship>

akkor ez itt mire yo?
http://micheipl.tripod.com/nano/
ez nem nanora van?
p

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

Lacee
talán azért mert nanora nincs még installer, nem?
"Currently the 1st, 2nd and 3rd generation iPods are supported in release version. The iPod mini, 4th generation iPods (including U2 version), Photo iPods, and the Nano are in development."

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hi.
vki elmondja nekem hogy kell ipodlinuxot installni a nanomra?
mert soha nem láttya az ipodot az installer.
nemértem....
<#falbav>

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

ajem kisa
Aha?!
ok, thx!Megprobálom!

Zizou5
elméletileg, ha letöltöd az iTunes legujabb változatát az apple oldaláról, de elötte beregisztrálsz a sorozatszámával akkor elvileg letöltöd a progit, és ott tudstz bármit állítrani mivel a progi angol!

Zizou5
ugyértem a ipod vinyóját azt a 2 gigát!

Zizou5
nem a vinyót akarod leformázni?

ajem kisa
Nincs itt a cd-je, de a menü francia, õ meg akkor látott pc-t, amikor...tod...itt van a laptopja, de nemtudjuk hogy kell "leformázni" az akksit a nano-n...

Zizou5
nincs a telepítõ cdn vmi teljes kuka opció? (nem tom csak kérdezem)

ajem kisa
Szevasztok!
Van egy problémám, az ismerõsömnek van egy 2gb nano-ja, és az én gépemen lett egyszer az akkuja feltöltve. Azóta a lejátszó nem talál semmit, pedig az itunes azt irja, hogy 1.8g van foglalva!
Az nem is gáz, de mivel nem magyar az illetõ, én meg nem vágom a franciát annyira...tehát azt szeretném kérdezni, hogy azt, ami rajta van, hogy lehet leszedni, mert a könyvtárból leszedtem, de az itunes mindig látja azt a majdnem 2gb-t! És még új számokat sem lehet felrakni rá...<#nemtudom>
helpmíí

Nexxuss
a mini nem.
Eladni nem fogju tudni sokért. max 25 szerintem.

Zizou5
privibe kérdezd meg!

petkom
Subtitle: videót lejátszik? mennyiért adnád?

\"fordított visszafele gondolkodás\"

Zizou5
vatera,teszvesz, apronet... kb ennyi

Üdv!
Nem tudjátok mennyiért tudnám eladni 4GB-os Silver Mini Ipodomat?
Papírok doboz telepítõ cd minden megvan hozzá,karcmentesen jó állapotban...
Szeretnék váltani Nanora azért paszolnám el.És a vaterán kivül hol vennék be még annyit.
THX
Zizou5
vatera

zmeor
nem tudja valaki hol lehet kapni ipod-hasnonmásokat?
meg hogy egyáltalán mi a nevük és milyen márkájúak?
megköszönném ha valaki felvilágosítana...
köszi

leszarom a konfigod...

Lacee
egy hét alatt vehetted volna a fáradságot megnézni az Apple honlapját...
vagy egy szimpla "ipod nano games" a gúgliban 😊

"iPod games work with fifth-generation iPod only. iPod games are not compatible with iPod nano."

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hmmm...<#conf>

KrIsZ

télleg ipodra (nano) lehet játékot rakni?ha igen honnan?

KrIsZ

Lacee
ezt a kettõt: H.264 MPEG-4
ha konverter kell, itt egy könnyen használható és jó minõségû: videora

Zizou5
az ipod video milyen formátumokat jácc le?

télleg ipodra (nano) lehet játékot rakni?ha igen honnan?

KrIsZ

Zizou5
igen, de vmi az a baja a srácnak h nem tudja felrakni rá, vagy nem engedélyezi asszem. holnap pontosabban megkérdezem.

Lacee
akármilyen videot nem játszik le, megfelelõ a formátum?

Zizou5
srácok, a haveromnak ipod videoja van, és nem tud lejáccani videókat. miért van ez?

I.C.ram
Van egy iPod 60-asom és szereztem hozzá khm warez.. jatekokat. Ezeket hogy lehet felmásolni rá? iTunes állandóan azt írja, hogy ezen a gépen nem tudom futtatni a játékokat.
Morphin
Hali! Én is vmi ilyesmit tervezek...anyum uncsitesoja jön haza karácsonykor és remélem meglep egy ilyen csodaszerkezettel <#hehe><#hehe>
Ha jól tudom gravíroztatni is lehet a hátoldalára teljesen ingyen...persze ez is csak az amcsiknak...és valóban 55ropi...a 110 helyett...hmm m.o.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

télleg mini usb-s a gép vagy sima 2.0?Ti mennyiért vettétek és hol?

ö.. már úgy értem hogy kaphatok vhol olcso hálózati usb tolto ami mukodik ipoddal os?
az ipodokat lehet tolteni 'normal' usb toltovel?
Hát én olyan karácsony fele fogok hozatni hawerral usából egy 30gb-set ami átszámítva ftbe 55rugó míg itthon 90-110 szóval Magyarország...

neevous
Ja, és kijött a 7-es iTunes, ami letölthetõ az Apple oldaláról.

neevous
Kijött az új Nano. Szerintem kinézetre az elõnyére fejlõdött, a mûködési ideje a gyártó szerint 24 órára emelkedett. Majd meglássuk😊

Az új Shuffle: