3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Morphin
    Hát nekem március ota van...semmi bajom vele...eleinte tokkal hordtam féltettem meg midnen...de már mielőtt meglett elterveztem egy Invisible Shield beszerzését...és ezt AJÁNLOM MINDENKINEK..ez egy fólia szerű cucc...25 dollár ami ugye "csak" 5ezer forint..ha azt nézzükj hogy egy sima csak képet védő átlag folia 3-4 ezer forint akkor nagyon megéri...amerikábol kell rendelni és ingyen kihozzák...nemvicc!!
    Nekem nagyon bevállt..egész testeset vettem...de lehet csak képernyőpre de az nem sokat ér a hátulja ugyis karcolodik...még1 info le lehet venni és vissza lehet rakni...bár ez a feltevő lötyi amit adnak nekem elfogyott de deszt vizzel is fellehet rakni szvsz...
    Ha vmit rárakok ami vékony és nehéz pl toll vagy meg nyomom körmöm végével akkor látszik rajta...de egy fél perc muvla eltünik...olyna mintha levegő lenne benne...ajánlom hogy nézzétek meg az oldalon a videokat rola... www.shieldzone.com
    Jah és nekem birja sokáig...ha nem baszogatom és nem pörgetem a vinyot mint egy hülyegyerek...okosan kell hallgatni és nagyon jo kis barát lesz ez a kütyü...a számla meg ugy sztem nem jo h olcsobb van ráirva..az eredeti számla kell rola..ennyi
  • modestomi
    amugy a videozás érdekelne legkevésbé,arravagyok kiváncsi,h valojában zenehallgatással meddig bírja. többlemez randomban,néha belepiszkálva. így azért megvan 12óra?mondjuk ez függ attolis,h kibe kapcsolom persze. csak olyatis hallok,hogy kibir 15orátis,de soxor olíat is,hogy csak 5-6óra.namost hogyvan ez?
  • modestomi
    ez a tokocska ugye?
  • modestomi
    az eredeti csomizásban a 30giga videohoz tartozik egy kis szütyő is ugye? ez nektek mennyire "hasznos", illetve mennyire véd? 7fön kapom vissza egy régi lejáccom árát,ebböl veszek 30gb videot vagy 8gb nanot,de a dilemma még mindig megy. aggaszt a karcolodás dolog,de azt egy jobb tokkal ellehet kerülni,viszont az üzemidö nemhagy nyugodni a videonál..
    ha én nagykerben veszem ismeröstöl,de ugyanugy van rá számla, 1év gari,akkor ha valami történne én azzal a számlával beállíthatok egy apple centerbe? nemlesz baj, hogy egy 20assal kisebb összeg van rajta mintha máshol vettem volna?
  • Lacee
    most linkeltem.

"If you use Windows, locate the tracks (right-click on a track and select Show Song File), then change the files’ extensions from .m4a to .m4b. (If you don’t see extensions, select Tools > Folder Options, click the View tab and uncheck Hide Extensions.)"

ja, és hasznos az is ha a kategóriájukhoz is beírod h audiobook v spoken word
  • roti1104
    aha. sima zeneként megvan, de hangoskönyvbe nemtudom valahogy berakni?
  • Lacee
    ugyanúgy kell őket feltenni, mint bármilyen zenét, ituneson keresztül. az ipodon vagy sima dalként lesz megtalálható, vagy az audiobook menüpontnál.
    részletes leírás
  • roti1104
    hi all.
    a kérdésem hogy hogyan lehet hangoskönyvet rárakni az ipodomra? az itunesben vagy csak simén a totalcmd ben? hogyan működik ez? pls irjatok
  • stream man
    :DDD
  • Lacee
    tééék :D
  • stream man
    tul nagy ... amugy én vmi samsung vagy egyéb alacsonyabb márkás cuccra gondoltam (mert bringázáho pl jobb volt az ipod nanom mig el nem tortem o.O xD )
  • Lacee
    de komolyan, egy 30as ipod mellé miért akarsz másikat? nem férsz el rajta? :)

szerk: így belegondolva, futáshoz v egyéb rázkódós sporthoz praktikus egy nem merevlemezes lejátszó, de ezen kívül.. sportra szerintem simán jó egy akármilyen flashmemóriás bigyó, amit egy tízesért utánadvágnak egy boltban.
  • stream man
    disznek :DDDDDDDDD
  • Lacee
    hátöö... minek? :)
  • stream man
    szeretnék venni az ipod(30gb-s videos) mellé egy masik kissebb mp3 lejatszot ti mit tudnátok ajánlani? vörös apple nano ?
  • Zomil
    hát ha garis még és mázlid van(vagyis tuti h nem a te hibád) akkor olcson meguszod :P
  • Lacee
    lövésem sincs, azt sem derült ki hogy pontosan mi a gond. lehet hogy valami tök alap dolog, akkor nem drága. ha még benne vagy az egy éves garancia-időben, akkor meg pláne :)
  • roti1104
    aha. kösz
    de nem olcsó egy ien szervíz mi?
  • Lacee
    hivatalos apple-szerviz kell, azt meg csak Budapesten tudok mondani (pl XMS, gránátalma stbstb)
    nézz szét az apple magyar honlapján, hátha találsz címeket vagy egy telefonszámot, ahol meg tudják mondani.
  • stream man
    :DD
  • roti1104
    és szerviznél kérnek valamien papírt?
    Meg hol van ien bolt? mert itt ahol én lakom (kaposvár) nemsok helyen tudnak mit kezdeni vele. Sőt valahol visszakérdeztek, hogy mi az az iPod...
  • Zomil
    én is csak azt tudom mondani h akksi probléma:(
  • Lacee
    valamit vagy nagyon nemjól csinálsz (bár erre kicsi az esély) vagy az iPod akksija ment tönkre.

16 órába telik míg kiírja hogy "charged", és ezek után egy óra alatt csutkára merül? egyértelműen szerviz.
    ha viszont egyáltalán nem töltődik fel a ketyere (folyamatosan csak csharging van, soha nem éri el a maximumot), akkor még mindig lehet a kábel hibája, de azt írtad hogy többel is próbálkoztál. sajnos nagyon valószínű, hogy szerviz lesz a vége...
  • roti1104
    Csá.
    Van egy apple ipod 30Gb om, és aza baj vele hogy vettem hozzá egy adatátviteli kábelt. Aztán kiderült hogy ez a kábel minimálisan tölt ha rajt van gépen. Így ha feltöltöm vele csak kb fél órát bír ki. Tegnapelőtt vettem egy 220as adatptert amin van usb kimenet. Na most az kb 16óráig tölti és 1 órát bír ki vele az ipod. Akkor most mit vegyek? Vki psl segítsen.
  • Zomil
    500dollárért egész jó ára lenne csak az a baj h mo-n ennél jóvan drágább lesz :(
  • stream man
    :DDDDDD
  • Lacee
    és azzal mit tudsz kezdeni? egyrészt az apple.com (amcsi site) tudtommal nem szállít USA-n kívülre, de ha nem is így lenne, egyelőre nem kártyafüggetlen a teló, ergo max nézegetni lehetne itthon, meg ipod nanonak használni.. ahhoz meg drága egy pöttyet, nem? :)

szerk: hír
  • stream man
    apple.com-on van má 499dollar
  • Zomil
    persze, vettem 2-öt is, h legyen tartalék :DDDD
    tudtommal mo-n még nincs is
  • stream man
    iphone valakinek má van vagy fogta kézbe valaki vagy tesztelte?
  • stream man
    de nem feltetlenul a samsung ypk5 is jo sztem :D
    majdnem vettem csak a ipod jobb volt :D
  • atee20
    aki egyszer ipodot vett..tuti nem kell tobbet mas mp3as lejatszo
  • Sonajk @:o)
    privát ment
    Köszönöm a bíztató szavakat ;) és természetese a segítséget is. (Nem ígérem, hogy többet nem kérdezek) @:o)
  • Lacee
    hát, én nem tudk magyar leírásról, de annyira pofonegyszerű a clickwheeles kezelés hogy szerintem megbirkózol vele. ha valami nem világos, kérdezz itt, valaki biztos segít.
    Nem az iTunes programra, hanem az iPodomra gondoltam.
    THX
    mindjárt nézem ;)
    valahol valami hu leírás hozzá? (kezelése)
  • Lacee
    iTunes kell hozzá, az apple honlapjáról letöltheted vagy telepítsd a hozzá adott cd-ről :P
    (www.google.com, "ipod software")
    Sziasztok!
    Én most jutottam egy ilyen kis ketyeréhez (Apple 4GB). Hallottam, hogy valami progit le kell tölteni hozzá, hogy a zenét kezelje. Tudja valaki mi a program, illetve hol érem el? Előre is köszönöm.
  • Lacee
    nem csökkent az akksi-idő, mondjuk kb 2-3havonta teljesen lemerítem, az állítólag jót tesz. kb 12-13 órát bír, videoval nem tudom pontosan - talán 2 óra lehet.