3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#989 bármilyen torrent oldalról szinte le lehet szedni a törtet, de nem akarok warez-ötleteket adni -
#988 fizetős LOL :D manapság melyik progit nem lehet megtörni...innentől kezdve ez már csak becsület kérdése... -
#987 mert fizetős
na nem mintha nem fizetnék többet is bizonyos dolgokért, de eddig az iTunes-zal semmi bajom nem volt, majd ha lesz meggondolom a váltást :) -
#986 De miért az itunes-t használjátok? Van egy 100x jobb, okos progi, a neve: Anapod Manager - itunes nélkül képes olvasni / írni bármilyen ipod-ot :) -
#985 Jaaa, ismerős. Nekem csak egy szaros 512 megás ipodom (shuffle) van, de amikor Spanyolországban a laptopomon futó itunes szarul volt belőve és rádugtanm és letörölte a 95%-át, azt hittem belevágom a tengerbe. amúgy elég f@siszta módszer szerintem, hogy csak így törölget és alapból ugye ez a default beállítás :) -
#984 gondolom automatikus frissítés be volt kapcsolva, és az "oda nem illő" zenéket letörölte. én is jártam már így, macbook és winxp között egyszer elveszett 21 giga zene :D -
momoxp #983 Valaki segítsen lécci nem took ipod nanomra másolni :S:S -
#982 hogy mikor felraktam a gepre, az ituns letorolte az oszes szamot a ipodrol. -
#981 azmiaz, hogy letörlődik? -
#980 fu most kecire felbaszott ez a kurva ipod. elmentem haveromhoz, felpakoltam 4 giga kecijozenet, amit kurva nehez megkeresni,letolteni megvenni stb. hazajovok feltolom a gepre, hat mivan?!?!?!?!?! LETORLODIK AZ EGESZ. A KURVA ELETBE. -
mrgorgeous #979 Szaisztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e valakinek ipod alarm dock eszköze, tehát olyan ébresztőóra, amely segítségével az ipodra ébredhetsz, ha igen osszátok meg légyszi a tapasztalatokat.
köszi -
momoxp #978 Sziasztok!
Egy olyan problémám van hogy nem jön be az itunes program ezt a hibakódot írja ki: 0x0000b77d !
Mi lehet a gond??
Van esetleg más progi amivel lehet ipod nanom-ra zenét másolni?? -
Realtibi #977 már nem kell sikerült megoldani -
Realtibi #976 na de segitsen már valaki
már mindent megprobáltam még azt az angol leirást is de semmi
/amugy abban mi az a load the updator??????/
valami 5let -
Realtibi #975 kösz -
stream man #974 :)) hogyan különböztessük meg őket messziről -
#973 "ipod generations" google, első találat
hogyan különböztessük meg őket messziről -
Realtibi #972 ja
és gonnan tom hogy 2. generácios e az ipodom??? -
Realtibi #971 lenne egy kérdésem
restoroztam az ipodomat /shuffle/
és kiirt nekem egy ilyen hibát
The ipod couldn't be restored.An unknown error occured/1418/
kösz elöre is a segitséget -
#970 persze, kell, de osx felületen tudnak futni a saját ablakukban, na az a komoly :) -
#969 parallelsre gondolsz? mondjuk ahhoz is kell egy windows-installáció.
968-cal egyetértek, de egy újonnan "megtérőnek" az lesz az első, hogy sokallja az árat. kb ugyanazt írtuk le mindketten, csak más szavakkal :) -
#968 szerintem nem drága, adjuk már össze, hogy mit kapsz a pénzért + plusz a dizájnt és a halk működést. ennyi pénzből közel nem raksz össze hasonló teljesítményű, hasonlóan halk, teljesen távirányítható gépet. ;) -
stream man #967 :)) -
#966 Amúgy trükkel a windows-os programok is futnak rajta... :) -
modestomi #965 ja,mondjatok vmi olcsobb hálozati töltöt,holtudok beszerezni?ha nem apple töltö az nemprobléma,ugye? -
modestomi #964 egy másik gépen itthon felismeri,azaz tölti, az éngépem is felismerte eddig,csak nem töltötte.nembaj,majd a másikon töltöm. garival meg van egy kis csavar..amazonrol lett rendelve,kiváncsi voltam,h garanciás e. számlát nemkaptam,irtam amazonnak,aki aztmondta,h az accountommal ha belépek,akkor ott megtalálom,és az a hivatalo számla. ígyis történt, kiis nyomtattam, beis vittem applebe,h vonatkozik e a gari. a papiron minden stimmel, dátum,ár cim,minden,egyedül a szériaszám nincsen rajta..aztmondták istyle ba,h mivel nincs rajta ez nemjo..most nemtom mittegyek,amazon szerint ez pedig így hivatalos.nemtudom:S -
#963 hogy érted? ha falhoz csapod, az is rossz néven veszi :)
nekem egy éve van macbookom, és azóta semmi gondom nem volt vele, 0 db fagyás, vírus nuku, kényelmesebb felület (igaz, a windows után át kell szokni, de utána sokkal kézenfekvőbb). és még lézerkardozni is lehet vele, nem vicc :D
kompatibilitás: eddig MINDEN csatlakoztatott nyomtatót, mobiltelefont pendrive-ot felismert, bármiféle driver-installálás és újraindítás nélkül.
wines programok nem futnak rajta, de szinte mindennek van megfelelője - pl office:mac, messenger:mac, stbstb. Ha ez nem elég, még mindig fel lehet rakni az XP-t is másodlagos partícióra, én így szoktam játszani rajta.
negatívum, hogy drága. viszont adnak mellé egy valag programot, távirányítót, webkamerát, és az élményt hogy mindenki ki szeretné próbálni :) -
stream man #962 jah olyan kérdésem lenne hogy az apple gépek strapabirobbak mint a sima pc-k? -
#961 hát lehet hogy pont kifogta az egy hibásat az ezerből, de még ne temessük, lehet más bibi is :) -
stream man #960 apple serviz oder visszavisz boltba és höbörög hogy cseréljék ki mert hibás :)) -
#959 hova dugtad be a gépen? van olyan ház, aminek az elején levő USB-csatlakozó nem kap annyi energiát, mint a hátul levőek, így pl ha oda csatlakoztatja az ember az iPodot, nem töltődik fel, vagy nem ismer fel egy sima pendrive-ot. ha nálad is ez a helyzet, próbáld ki a "hagyományos", hátul levő dugaszt!
az iTunes is felismeri, tudsz rá tölteni zenét, csak épp az akksi akar lejárni? -
modestomi #958 sőt, ha gépredugva hagyom,akkoris félórán belül pittyog, hogy lemerül mindjárt..:s -
modestomi #957 okok,köszi,ez sikerült már előbb is. most elvileg tölti, viszont nem mozog a töltés jelecske,hanem a konnektor jel van, aztjelzi feltöltve, de ha lehúzom,akkko kb egyböl elkezd pittyegni,és kiirja,h alacsony az akkufeltöltöttség...nemértem most akkor miért jelzi,h felvan töltve?meddig hagyjam ilyenkor, legelőszőr "tölteni", ha tölti egyáltalán? -
CyBear #956 6 másodpercig nyomod a menu+középső gombot egyszerret. -
modestomi #955 na megvan a 30giga video ipodom végre! de van egy kis gond. bekapcsoltam,letöltöttem I tunest,rádugtam agépre,és lefagyott. a főmenüt látom, de levan fagyva se világítás,sesemmi..nemreagál semmire, micisnáljak?? -
#954 Nem unalmas "tudom hogy unalmas állandóan ezt olvasni tőlem, de tényleg használjátok a nyomorék apple-honlapot :)" és maximálisan igazad van. Ott tényleg sok hasznos segítséget kap az ember. Még ezt is. Itt pedig szépen le van írva. Azért köszönöm. -
#953 rosszul tudod, ezeket kezeli:
* MP3 (from 32 Kbps to 320 Kbps)
* MP3 Variable Bit Rate (VBR)
* AIFF *
* WAV (with no compression)
* The following require iPod software 1.3 or later:
o M4A AAC *
o M4P AAC (Protected) *
o M4B AAC (iTunes Store Spoken Word files) *
Incompatible codecs:
iPod cannot play songs that use these audio formats:
* snd
* QuickTime
* MP2
* MP1
* WAV with compression
* WMA and WMA Protected
* any other format not in the Compatible codecs list
tudom hogy unalmas állandóan ezt olvasni tőlem, de tényleg használjátok a nyomorék apple-honlapot :)
-
#952 Sziasztok!
Adódott egy kis problémám. Ha jól tudom, a 4 GB-os iPodom kezeli az .ape kiterjesztésű fileokat. Jól tudom? Hiába teszem be iTunesba, nem ismeri fel. Akkor most mi van? Kezeli vagy sem? Ha igen, mi a megoldás?
Előre is köszi a segítséget. -
PheCho #951 A Windowst múlt hétfőn raktam újra. Morcos lennék ha már nem állna. :)
A céges gépembe bedugtam, mert az látni szokta pen drive-nak de semmi. De ettől függetlenül mivel arra nem tudok telepíteni, megnézem másik gépen.
Köszi a tippet. Próbálkozom. -
stream man #950 windows ujratelepités? vagy esetleg egyik havernál rakd fel az itunest és akko ott talan felirmeri ......