3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#3349 ha a legujabb a hatos, akkor igen :/ -
xxxpaulxxx #3348 6. gen? Mert akkor sajnos nincs ilyen lehetőség:/
Bár szerintem a többire sincs:D -
#3347 akinek ipod classicja van, az tudna dobni egy linket, hogy honnan lehetne jo jatekokat letolteni ra? -
xxxpaulxxx #3346 Én most vettem agybadugósat és rohadt jó, mert teljesen lemute-olja a külvilágot:D Viszont azóta egyszer nem is hallgattam max hangerővel az ipodom, max csak filmnézés közben (mert azok alapból halkak):D -
#3345 :D en nem is szeretem azokat. mondjuk nekem egy alap apple fules van (mikivel) -
Fidolorous #3344 hát én nem tudom, az biztos hogy crossfeed, dithering funkciók és 200 hzes basszus használata azért nem mindennapi a portable lejátszók körében. szóval hogy ez mind hosszútávon mennyire tesz jót, hát abban van némi kételkedésem. pedig direkt nem "agybadugós" fülest vettem, hogy enyhítsük a kockázatot :D -
#3343 nekem tegnap kezdett el fajni a fulem, lehet ipodtol. sot. -
Fidolorous #3342 nekem meg fülkürthurutom van mióta meg van az ipod :D mondjuk nem miatta.. -
#3341 :/ lehet akkor az infinifolder az oka. azt is most tettem ra nem reg, bar csak egy folder van megtelve+amit ezzel a cuccal lehet. -
danyr #3340 Nekem volt már fullon is és semmi problem nem volt :S -
#3339 be van kapcsolva a szinkronizacio? lehet a gepen levo ures mappat szinkroniazalta, bar es csak egy otlet. -
#3338 nekem mostanaban nagyon belassult a ipod, lehetseges hogy azert, mert mar cask ket es fel giga helyem van? leginkabb akkor erezni, amikor egy mappat nyitok le, ilyenkor kb 3-4mp et varok :/ -
xxxpaulxxx #3337 Vettem végre egy Sennheiser fülest... IMÁDOM!:D -
Botyka #3336 hello mindenki. Nekem 1 olyan problémám lenne a podommal hogy néha bedugom a gépbe h rápakoljak uj cuccokat és minden ami rajtavan törlődik. csomó zene, filmek képek... mindent letöröl. és már nem először csinálta ezt. ienkor nyomok 1 restore-t az itunesban és akkor mindent visszarakok, de mostmég a restore sem megy...
Amugy ipod classic 160
ha esetleg tudnátok valamit mondani erre azt megköszönöm. -
#3335 #3318 -
danyr #3334 De ha akkor rámegyek, akkor ugyanúgy kidob. -
#3333 Azért fehér az ikonja, mert még nem töltötte le azt.
El kell indítani, és akkor letölt egy pár dolgot köztük az ikont is. -
danyr #3332 Az a baj, redsn0w-al felteszem a Cydia-t, ugye akkor fehér az ikonja ezért -> redsn0w-al just booth tethered right now-olom - ekkor a Cydia jó lesz. Mihelyst újraindítom az iPodot, ha Cydiára ráklikkelek azonnal kidob a progiból. :S -
#3331 http://iphoneclub.hu/cikk/redsn0w-hasznalata -
danyr #3330 Valami leírás kéne, mert valahogy mindig tethered jön össze. :D -
#3329 te most szorakozol velem? :D azert nem updateltem egy darabig mert nem akartam letolteni megint itunessal. Mar pedig en a nagy fajlokat meg jatekokat suliban toltom le :D aztan vegul beadtam a derekam. na mindegy -
#3328 A redsnow-al rakod fel a cydia-t. A redsnowba be kell tölteni azt a firmware-t ami éppen az ipodon van. De tök felesleges arról az oldalról letölteni amit te linkeltél, hiszen az iTunes is leszedte.(Ez pedig megtalálható a gépen.) -
#3327 de arra van a redsnow, ami nelkul nem is lehet feltenni a firmware. áh, nemtom. -
#3326 Az csak maga a firmware amit felraksz(ugyan az amit itunes szed le). Arra még fel kell rakni cydia-t jailbreak-el. -
#3325 varjal amit felttettem en, amirol a linket is adtam az nem eleg? -
#3324 Az csak maga a firmware.
Itt van maga a jailbreak(Azt hiszem ez jó 4.3.1-hez is) -
danyr #3323 de ez csak restore nem? -
#3322 innen valaszd ki a megfelelot :) -
danyr #3321 Sziasztok!
Nem tudom tudnátok-e segíteni, 4.3(8f190)-es ipod touch firmware-hoz létezik-e untethered jailbreak, mert már nagyon nyögvenyelősek a tethered jailbreakek :/
A segítséget előre is köszönöm. :) -
#3320 erdekes, mert legeloszor egybol jo volt. de mindegy vegulis, a lenyeg hogy most van. -
#3319 Általában így szokott lenni. -
#3318 vegul lett, de csak az sql databe upgrade utan :o -
#3317 Ha elindítod, majd lesz. -
#3316 feltettem a 4.3.3 at de nincs cydia logo :/ -
#3315 best :D -
#3314 LIKE -
xxxpaulxxx #3313 Jajj de szeressem az olyan albumokat, amikhez mellékelve vannak a coverek^^ -
xxxpaulxxx #3312 Tegnap be kellett mennem az egyetemre ügyintézés céljából és tesómékkal mentem kocsival... de neki fogalma se volt hogy kell odatalálni, ezért gondoltam kipróbálom az ipadem GPS funkcióját ezzel a programmal... hát bakkerOo Ugye alapból elég erős proci van benne (gps gépekhez képest) és fullra realtime mutatja a dolgokat (apámnak volt eddig 3gps-e... mindegyik "gagyi" volt ilyen szempontból:D
Előre mutatja kisablakban, hogy milyen kereszteződés következik, meg tényleg olyan klassz az egész... nem nagyon tudom körbeírni, próbáljátok ki:) (nem tudom touchra van-e:D)
#3311: Az olyan rajzolós-kitalálós?:D Olyasmi nekem is van, bár sztem nem ez a neve, de az is multis és igen, én is nagyon jól el szoktam vele lenni:)
-
#3311 Azt hiszem rátaláltam az egyik legjobb multiplayeres játèkra :D Ez a neve : guess a sketch próbáljátok ki ;) ( van ingyenes verzió is) -
#3310 meselj :p