3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • Jim Morrison
    ha a legujabb a hatos, akkor igen :/
  • xxxpaulxxx
    6. gen? Mert akkor sajnos nincs ilyen lehetőség:/
    Bár szerintem a többire sincs:D
  • Jim Morrison
    akinek ipod classicja van, az tudna dobni egy linket, hogy honnan lehetne jo jatekokat letolteni ra?
  • xxxpaulxxx
    Én most vettem agybadugósat és rohadt jó, mert teljesen lemute-olja a külvilágot:D Viszont azóta egyszer nem is hallgattam max hangerővel az ipodom, max csak filmnézés közben (mert azok alapból halkak):D
  • Jim Morrison
    :D en nem is szeretem azokat. mondjuk nekem egy alap apple fules van (mikivel)
  • Fidolorous
    hát én nem tudom, az biztos hogy crossfeed, dithering funkciók és 200 hzes basszus használata azért nem mindennapi a portable lejátszók körében. szóval hogy ez mind hosszútávon mennyire tesz jót, hát abban van némi kételkedésem. pedig direkt nem "agybadugós" fülest vettem, hogy enyhítsük a kockázatot :D
  • Jim Morrison
    nekem tegnap kezdett el fajni a fulem, lehet ipodtol. sot.
  • Fidolorous
    nekem meg fülkürthurutom van mióta meg van az ipod :D mondjuk nem miatta..
  • Jim Morrison
    :/ lehet akkor az infinifolder az oka. azt is most tettem ra nem reg, bar csak egy folder van megtelve+amit ezzel a cuccal lehet.
  • danyr
    Nekem volt már fullon is és semmi problem nem volt :S
  • Jim Morrison
    be van kapcsolva a szinkronizacio? lehet a gepen levo ures mappat szinkroniazalta, bar es csak egy otlet.
  • Jim Morrison
    nekem mostanaban nagyon belassult a ipod, lehetseges hogy azert, mert mar cask ket es fel giga helyem van? leginkabb akkor erezni, amikor egy mappat nyitok le, ilyenkor kb 3-4mp et varok :/
  • xxxpaulxxx
    Vettem végre egy Sennheiser fülest... IMÁDOM!:D
  • Botyka
    hello mindenki. Nekem 1 olyan problémám lenne a podommal hogy néha bedugom a gépbe h rápakoljak uj cuccokat és minden ami rajtavan törlődik. csomó zene, filmek képek... mindent letöröl. és már nem először csinálta ezt. ienkor nyomok 1 restore-t az itunesban és akkor mindent visszarakok, de mostmég a restore sem megy...
    Amugy ipod classic 160
    ha esetleg tudnátok valamit mondani erre azt megköszönöm.
  • Jim Morrison
  • danyr
    De ha akkor rámegyek, akkor ugyanúgy kidob.
  • csokalaci
    Azért fehér az ikonja, mert még nem töltötte le azt.
    El kell indítani, és akkor letölt egy pár dolgot köztük az ikont is.
  • danyr
    Az a baj, redsn0w-al felteszem a Cydia-t, ugye akkor fehér az ikonja ezért -> redsn0w-al just booth tethered right now-olom - ekkor a Cydia jó lesz. Mihelyst újraindítom az iPodot, ha Cydiára ráklikkelek azonnal kidob a progiból. :S
  • csokalaci
    http://iphoneclub.hu/cikk/redsn0w-hasznalata
  • danyr
    Valami leírás kéne, mert valahogy mindig tethered jön össze. :D
  • Jim Morrison
    te most szorakozol velem? :D azert nem updateltem egy darabig mert nem akartam letolteni megint itunessal. Mar pedig en a nagy fajlokat meg jatekokat suliban toltom le :D aztan vegul beadtam a derekam. na mindegy
  • csokalaci
    A redsnow-al rakod fel a cydia-t. A redsnowba be kell tölteni azt a firmware-t ami éppen az ipodon van. De tök felesleges arról az oldalról letölteni amit te linkeltél, hiszen az iTunes is leszedte.(Ez pedig megtalálható a gépen.)
  • Jim Morrison
    de arra van a redsnow, ami nelkul nem is lehet feltenni a firmware. áh, nemtom.
  • csokalaci
    Az csak maga a firmware amit felraksz(ugyan az amit itunes szed le). Arra még fel kell rakni cydia-t jailbreak-el.
  • Jim Morrison
    varjal amit felttettem en, amirol a linket is adtam az nem eleg?
  • csokalaci
    Az csak maga a firmware.
    Itt van maga a jailbreak(Azt hiszem ez jó 4.3.1-hez is)
  • danyr
    de ez csak restore nem?
  • Jim Morrison
    innen valaszd ki a megfelelot :)
  • danyr
    Sziasztok!
    Nem tudom tudnátok-e segíteni, 4.3(8f190)-es ipod touch firmware-hoz létezik-e untethered jailbreak, mert már nagyon nyögvenyelősek a tethered jailbreakek :/
    A segítséget előre is köszönöm. :)
  • Jim Morrison
    erdekes, mert legeloszor egybol jo volt. de mindegy vegulis, a lenyeg hogy most van.
  • csokalaci
    Általában így szokott lenni.
  • Jim Morrison
    vegul lett, de csak az sql databe upgrade utan :o
  • csokalaci
    Ha elindítod, majd lesz.
  • Jim Morrison
    feltettem a 4.3.3 at de nincs cydia logo :/
  • Jim Morrison
    best :D
  • kakaoskalacs
    LIKE
  • xxxpaulxxx
    Jajj de szeressem az olyan albumokat, amikhez mellékelve vannak a coverek^^
  • xxxpaulxxx
    Tegnap be kellett mennem az egyetemre ügyintézés céljából és tesómékkal mentem kocsival... de neki fogalma se volt hogy kell odatalálni, ezért gondoltam kipróbálom az ipadem GPS funkcióját ezzel a programmal... hát bakkerOo Ugye alapból elég erős proci van benne (gps gépekhez képest) és fullra realtime mutatja a dolgokat (apámnak volt eddig 3gps-e... mindegyik "gagyi" volt ilyen szempontból:D
    Előre mutatja kisablakban, hogy milyen kereszteződés következik, meg tényleg olyan klassz az egész... nem nagyon tudom körbeírni, próbáljátok ki:) (nem tudom touchra van-e:D)

#3311: Az olyan rajzolós-kitalálós?:D Olyasmi nekem is van, bár sztem nem ez a neve, de az is multis és igen, én is nagyon jól el szoktam vele lenni:)
  • csokalaci
    Azt hiszem rátaláltam az egyik legjobb multiplayeres játèkra :D Ez a neve : guess a sketch próbáljátok ki ;) ( van ingyenes verzió is)
  • Jim Morrison
    meselj :p