Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
A másik kérdésem az azlenne, ha van itt valaki, és méltat a válaszra, hogy amit csinálok vele vidot, azt hogy tudom lementeni, mert még az ájtunsz sem látja!

ajem kisa
Hello!
Van egy 5G 8gb-os ipod nano-m, és azután keresek a neten, hogy lehet-e pc-rõl videot felvinni rá, mert már átkonvertáltam MPG4-be egy videot probaképp, de hiába szinkronizálom, nemkerül az ipodra...
Ez az elsõ ipodom, ha valaki adna alapinfokat, hogy mit hogyan...?!
A video érdekelne engem, a zene az egyértelmû...
Viszont a képek a zenéhez az albumba miért csak párhoz rakja be, holott a többi albumnak is van fotoja (jpeg), de azt nemjeleniti meg, és nemtom hozzárakni sem az itunes-ban sem!
Köszi!

Beast Machine
Itt kinézel magadnak egyet, és innen megveszed.

...vágod?

Sziasztok! A napokban szert tettem egy Ipod touch-ra és netrõl szeretnék hozzá rendelni 1 zöld védõtokot.Google-ba kerestem de sajnos nem találtam. Tudtok esetleg olyan üzletet ahonnét tudnék netrõl rendelni zöld tokot hozzá? Köszönöm a segítségeket elõre!

kakaoskalacs
ja elmegy

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Ha mondjuk 3-as skálán 1-es a wi-fi erõsség, akkor azzal még lehet netezni bõven a táccsal?
kakaoskalacs
XviD4PSP 5.0 nevu programmal

Thaison
sziasztok! ipod touch-om van, filmet szeretnék tenni rá ami rendelkezik beégetett felirattal. milyen programmal tudom ezt megvalósítani ?
lehetõleg olyat mondjatok hogy egy program meg tudja csinálni, ne kelljen hozzá két program.

minek kéne stop?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kakaoskalacs
stop gomb egyiken sincs asszem play meg pause van nem is kell más

CroftManor
Hali
Kb két hete vettem egy Apple Ipod Shuffle mp3 lejátszót, scak egy gondom van vele, nincs rajta stop gomb <#conf> csak play meg pause

Nothing is True, Everything is Permitted

jó a szerviz. lassan két hete várok a fülesre.
1, a mondatnak nem sok értelme volt.
2, argep.hu-val sok ilyet találsz és nagyon olcsón

Soldiers
megtudtok olyan online boltot ahol megbízhatóak és van Ipod??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
honnan tudok játékot szerezni??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

theone91
Nyálazd át a garancialevelet.

Hello!
letöltöttem egy podcastot a gépre de nem tudom berakni a podcast könyvtárba ugyanis baloldalt az itunes-ban csak annyi jelenik meg h music, tv shows, meg movies...tehát csak a zenék közé tudom berakni.így is simán meg tudom hallgatni csak jobban szeretném ha ott lenne ahol a helye van.Vki segítsen.elõre is köszi

kakaoskalacs
gyári fülest szerintem siman kicserélik ha szar nem genyoznak 😊

ipod garancia ezek szerint a tartozékokra is érvényes?
Sziasztok! A hétvégén vásároltam egy iPod Shufflet, és mikor iTuneson belül próbálnám engedélyezni a VoiceOvert azt írja, hogy nem megy mert nincs netre kötve a gép. Pedig a Store gond nélkül megy. Op rendszer Xp. Nem tudjátok mi lehet a gond?
The FlashBack
nem kell félni a netes rendeléstõl. engem még nem basztak át, volt hogy egy honap alatt ért ki a cucc, de kiért. ne aggodj. értelmes helyrõl kell rendelni, nem nevenincs oldalakrol, olyan helyrõl ami ismert. Árgép tartalmaz ilyet. Pixmania az egyik legjobb, és legolcsobb. tudom ajánlani.

Eladó 1db Apple - iPod shuffle 4GB mp3 lejátszó dobozával, t ávirányítós fülhallgatóval, leírással..stb Teljesen új!
Garancia: 1 év

* TEL: 0620-5013582
Beast Machine
reklámszevasz

...vágod?

hi!
ha valakit érdekel olcsón apple termék az vegye fel velem a kapcsolatot!!!
email: [email protected]
msn: [email protected]
kakaoskalacs
hat odamész egy apple kereskedesbe ahol vetted megmutatod ez a helyzet aztan ha mukodik a csere akkor kicserélik ..

ipod nano garanciába beletartozik az is hogyha a fülhallgató elhalkul (elég durván), de mûködik akkor kicserélik?
a legtöbb boltba mikor megrendeled, választhatsz személyes átvételt is

Agy Halott
megoldodott, akarmit beirhatok, csak a lenyeg, hogy amikor a Touch-on is keri a jelszot, akkor oda is azt kell beirni es maris parositva van a laptoppal.
theone91
A legtöbb bluetooth-os készülékben az alapértelmezett kód 1234 vagy 0000 szokott lenni, de gondolom ezeket próbáltad már... 😊

Agy Halott
van nekem egy 2generacios iPod Touch-om 3.1.2-es firmware-rel es szereztem egy bluetooth progit a laptopomra es szeretnem parositani a touchot a laptoppal, de sajnos passkeyt ker.

koszi

az lenne a kerdesem, hogy mi a default passkey ezekben?
koszi
csak az a gond, hogy ahogy látom ez ilyen rendelõs hely...és én helyben akarom megvenni mert:
1, látom, hogy valóban azt kapom
2, itthon nem gyanakodnának, hogy honnan van zsebbõl ennyim, meg hogy minek költök ennyit😄

Nem tudsz egy ilyen boltot, ahol ennyiért, ott helyben át tudom venni?

(ja és 44ért már találsz touchot is, de te tudod minek örülne az illetõ meg mennyit szánsz rá)

bízhatsz az ilyen helyekben, király hogy ilyen olcsó árakat tudnak tartani nem kérdés hol kell megvenni itt vagy nagyáruházban

kakaoskalacs
Ár: 26.250 Ft + Áfa (Br. 32.813 Ft)

siman megéri 😊 nem atbaszas

ipod nano 5. gen 8 giga... ugye ilyet szeretnék venni ajándékba
boltban 40-50 között látom, de neten, árgép szerint 30akért is lehet kapni:
itt
lehetséges ekkora árkülönbség bolt és bolt között?😄

hát én nem bírnék úgy zenét hallgatni, hogy kapom mástól. az olyan mintha rádiót hallgatnék. mondd meg neki töltsön le magának zenéket és hallgassa azokat

Trade
az a baj hogy õ is kapta az ipodot már zenékkel együtt.
Manualra állítottam pedig a zenék szinkronizációját.Mégis letörlõdtek
Kérte hogy elõtte mentsem le és csak azután piszkáljak hozzá.

ne aggódj, õ majd szinkronizál egyet a saját gépérõl és rámennek a zenék

Trade
Trade

Miért nincs nálam olyan hogy Enable Disk use ??

Trade
Sziasztok,
töltöttem pár képet a touchra,ki is volt kapcsolva a szinkronizáció,
úgy emlékeztem de miután a fotók megjelentek az ipodon a zenék meg eltûntek.Egy imserõsömé a kütyü és nem szeretnék vele rossz viszonyt.
Hogy lehet visszaállítani a zenéket?

theone91
Mekkora egy kuki vagyok... 😄

Tíz perc után, csak leesett... 😄

theone91
Jaja, iTouch.hu-n volt róla egy írás nemrégiben.

Itt elvileg le van írva, hogy kell mûködésre bírni külsõ gps vevõvel. Valamikor ki kellene próbálni, de sajnos nincs egységem hozzá. Egyébként jobbak ezek a külsõ vevõk, mivel kevesebb igénybevételnek van kitéve az akksi, szóval nem hülyeség, ráadásul annyira nem drágák (pl Nokia).

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kakaoskalacs
elvileg van Touch-ra akaszthato GPS vevö de az nemtudom milyen

Beast Machine
Ilyen nincs, haverodnak iPhone kell.

...vágod?

MirP
Halihó! Lenne egy kérdésem! Haver akar venni iPod-ot, de olyat amiben van GPS vevõ is! Csak kíváncsiságból kérdezném, hogyha van valakinek ilyen, akkor hogyan mûködik rajta a GPS? Navigál-e vagy sem vagy a térképeket honnan szedi, vagy esetleg külön szoftver van erre vagy netrõl szedi? Köszi a választ!

kakaoskalacs
jo sry 😄 akkor megse

Jah megbizhato 😊

BlastR
Szerintetek ez megbízható bolt?

AppleBolt

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

120as classicra?
Aha, biztos😄