3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • kakaoskalacs
    Szerintem egy probát megér . én is számtalanszor aztan börig ipoddal(touch-al) a kezemben nemlett semmi baja érdekes. ha annyira nem zavaro a pixelhiba akkor nemkell aggodni

Lattam kerestel fülest is Sennheiser vagy AKG ez a 2 mrka ami megbizhato. Üdv
  • vixo
    Sziasztok!

Tegnap elkapott egy hatalmas zuhé és bőrig eláztam,természetesen az ipodom is velem volt,kb már keresztet vetettem rá,de amikor haza értem és előkaptam a zsebemből láttam,h nem is olyan súlyos a helyzet,éppen,h egy kicsit nedves volt(ugyanis tokban volt),mára viszont előjött egy-két pixel hiba,nem olyan súlyos,csak azért mégis zavaró,viszont még garanciális a készülék,szerintetek érdemes megpróbálni visszavinni? Vagy rájönnek,h beázásról van szó és nem javítják garanciálisan? illetve még attól tartok,h ha szétszedik javítják,akkor mennyire fog sérülni a nano háza(5.generációs,nem tudom mennyire lehet könnyen biztonságosan sérülés mentesen szétkapni) ugyanis az iphone 2g-ről hallottam olyat,hogy nagyon nehezen lehet szétszedni és ha ez mégis megtörténik,akkor az meglátszik rajta,tudom,h ipod-iphone más kategória,csak azért mégis.Szóval kíváncsi lennék a véleményeitekre.
  • vixo
    Sziasztok! Ipod nano-hoz tudtok ajánlani vmi jóféle,strapabíró fülest,mert az eredeti apple-ből már elegem van,mindig olyan hamar tönkre megy :S
  • gossipgirl29
    Hali!Lehet,hogy nagyon hülye kérdés,de nem tudom,hogy a képeket meg néhány számot hogy töröljek le az iPod nano-ról,mert amikor a régi mp4-emet felraktam az USB-re az rögtön berakta,mint valami háttértárat,de az iTunes-szal én nem bírok számokat törölni.Lécci segítsetek!
  • vass17
    Sziasztok!
    milyen fülhallgatót ajánlanátok, ami megbízható és jól szól?
    a lényeg a megbízhatóság, eddig sennheiser CX300-II-t használtam, nem is lenne gond a hangzásával, sőőőt...csak kár, hogy már a második adta meg magát fél év alatt. Konkrétan az utóbbi csak 1,5 hónapot bírta, tesómnak is ugyanilyen van, neki már a 3. romlott el, a hiba természetesen mindig ugyanaz.
    Az oké, hogy van rá garancia, de már kezdem unni, hogy visszavigyem és várjak rá 2 hetet, ezt játszhatnám a végtelenségig, mert soha nem fog kibírni két évet...
    ugyanezen okból kifolyólag az AKG 324 sem érdekel, mert ha jól tudom közös gyártmány.

Ha van esetleg ötletetek, és tapaszalat vele kapcsolatban, azt megköszönném.
  • xxxpaulxxx
    Az itunes is ugyan olyan, mintha windows fájlkezelőben csinálnád a dolgot... viszont engem megtanított az itunes és az ipod arra, hogy rendszerezzem a zenéimet... minden zenének konvertálom az id3 tagjét, mielőtt felrakom ipodra:D
  • BlackShadow
    na ahogy nézem vki bebúrta előlem, de erről van/volt szó: ja és 8gigás, szétvagyok szórva :)
  • LoDMaSt
    Hanyadik genes a nano?
    Itunes-al semmi probléma nincs, csak előbb kell gondolkodni, és utána kattintani. :)
  • BlackShadow
    sziasztok!
    mp3 lejátszó vásárlás előtt állok, s amazonon rátaláltam egy régebbi használt 2gigás nanora ami 15k szállítással együtt, szal elég baráti..
    a kérdésem az lenne, hogy nagyon sok helyről hallom, h itunes-al elég problémás az mp3k fel-le pakolása csak úgy.. erről tudtok adni vmi infót? valamint aki rendelkezik egy régebbi nanoval meg tudja mondani mennyire strapabíró a dög? nincs kedvem belefutni egy olyanba, h pár hónap múlva bekrepál..
    előre is köszi a segítséget!!
  • Bence94
    nekem is írhattok ha kell :)
    amúgy hogy van ez a kiárusítás ? mikor szokott lenni? azt tudom, hogy hónap végefele... hány óra körül?
  • xxxpaulxxx
    még1 kérdés:
    ha bedugom gépbe az ipodot, akkor ugye tölti a gép...
    Felmerült bennem a kérdés, hogy ha feltöltötte, és rajta marad a gépen, akkor vajon a gép feszkójáról működik-é tovább a cumó?:D
  • auris15
    jó éstét mindenkinek
    hirdetni szeretnék egy honlapot a neve LOCKERZ
    pontokat kell gyújteni és azokat beválthatod értékes dolgokra
    néhány pl:xbox,ps3,psp,apple ipod,ipad,MacBook,ipod touch
    nekem 2 hét és meglesz az apple ipod touch 8gb:)
    viszont csak meghívóval lehet bejutni
    akinek kell meghívó azt írjon nekem
    e-mail:[email protected]
  • xxxpaulxxx
    Ipod classi 6.g

Probléma: Néhány zene bekerült a "compilation" menübe... előadóval, albummal együtt és nem akar onnan kijönni
    Kérdés: hogy lehet onnan kiszedni az előadókat és betenni az "artistok" közé?
  • Milka
    oké,most meg kitöröltem a mappákat kb az ipodomról.hogy lehet visszakreálni őket?mert igy ha felteszek egy "mp3"mppát nem találja benne a zenéket meg a vidiket semmit. need a bit help
  • Milka
    oké,fasz voltam bocs:)
  • Milka
    mivan akkor ha még régen tettem egy matricát az ipodomra,de meguntam és leszedném.simán lejön,nem marad utána ragacs meg ilyenek? a matrica rendes előlap szerűség vagy mi...amit ugye lehet ipodokhoz kapni... szal valaki probálta már leszedni miután megunta?
  • ellington
    please wait, very low battery

ezt írja ki, miután az utcán egyszerűen egy szám elindítása után elmosódott a kép és kikapcsolt. az usb kábel teljesen új, most használom talán harmadszor.
    fali töltőbe is bepróbáltam, ott rendesen be is kapcsol, tudok is zenét hallgatni, de amint lehúzom az áramról, kikapcsol és semmire sem reagál.
    ötlet?
  • vass17
    20eFt egy rádióvevőért?:D Ebayen ennek a töredékéért is találsz, nem nagy beruházás.
  • masoma
    nanoban van (csak a legújabb-->5. generációsban), 80gigás ipodhoz venni lehet, asszem 20e ft. touchot nem tudom.
  • LoDMaSt
    Egyikben sincs.
  • Milka
    hello,ipod vásárlás elött állok ,kérdésem hogy a 80gigás ipodban van rádio?vagy az csa a nanoban van,meg mondjuk a touchban?
  • Sund
    én bevittem az xms-be, amikor leafgyott, és megcsinálták grátisz. :)
  • fepapa
    Sziasztok!
    Valaki segitsen véletlenül felmásoltam az ipod-ra flac kiterjesztésű zenét és lefagyott.Márpróbáltam resetelni de semmire nem reagál,a gépem nem látja igy le sem tudom törölni.Mit tegyek.
  • vixo
    megoldódott az alkalmazásaim telepítési problémája az itouch.hu oldal leírásának köszönhetően ^_^
  • vixo
    Hát annak nagyon örülnék,ha eszedbe jutna majd,mert nekem ötletem sincs rá,h mi lehet a gond,ugyanis most van először touchom,már próbálkoztam a tpot plugin-nal való átmásolgatással is,de azzal sem jártam sikerrel,szóval jó lenne ha megoldódna az itunes-os probléma.
  • vass17
    Ez egyszer nekem is előjött, ha jól emlékszem éppen a gt racing kapcsán. Tudom égő, de már elfelejtettem hogy oldottam meg, még gondolkozok rajta, ha eszembe jut, akkor leírom.
    Az biztos h nem volt szükség frissítésre, annál egyszerűbben megoldható, csak tudnám, hogy:S
  • vixo
    De próbálgatok többfélét,de nem engedi,mindig kidob egy error üzit:
    "The application "a program neve" was not installes on iPod Viktor's iPod because an unknow error occured (0xE8008001)"

Ez a hiba jelentkezet annó az iphoneomon is,de azt megoldota egy jailbreak update. :S
    De itt meg nem merem cydiaból lefuttatni a frissítést,nem tudom mi lehet a gond, vki nem találkozott már ilyen hiba üzenettel???
  • vass17
    Akkor marad a Gt racing:D...szvsz az egyik legjobb, engem csak ez az egy játék tudott eddig lekötni. Most komolyan, van millió, ennyire fontos neked ez a néhány?
  • NEOreg3
    iphone os = ipod touch os

nem tesznek ilyen szempontból különbséget, ha az egyiken 3.0 kell, akkor a másikon is
  • vixo
    Akkor ez csak iphone-nál van,mert ott a játék telepítésnél konkrétan az volt a gond,h nagyobb fw-t igényelt és utána működött,de akkor nem értem,h a touchra miért nem tudom feltölteni a gammákat:S
  • NEOreg3
    konkrétan resident evil 4-re ezt találtam:
    REQUIREMENTS: Compatible with iPhone and iPod touch. Requires iPhone OS 2.2.1 or later.

őszintén szólva nem láttam még olyan app-ot, ami 3.0-nál nagyobb fw-t kért volna
  • vixo
    resident evil 4,assassin's creed1(bár nem is biztos,h ezzel van gond,de most próbálok játékokat felrakni ituns-on keresztül,amiket letöltöttem gammákat ipa kiterjesztésben,de telepítés végén egy error üzenet fogad,hasonló,ami az iphone 2G alkalmazás telepítésénél is,de ott meg tudtam oldani egy jailbreak frissítéssel és ezért gondoltam,h itt is ez lehet a gond,de már ötletem sincs,h mi lehet a probléma :S
  • LoDMaSt
    viszont van progi, ami elhiteti a játékkal, hogy 3.1.3 van a telódon asszem.
  • NEOreg3
    pl?
  • vixo
    hát pár alkalmazás/játék 3.1.3 fw-t igényel
  • NEOreg3
    szerintem semmi olyat nem tartalmaz a 3.1.3 amiért érdemes lenne megkockáztatni a jailbreak elvesztését
  • vixo
    Sziasztok!

Szeretném jailbreakelni az 1,generációs touchomat 3.1.2-ről 3.1.3-ra.
    A Cidyaban írja,h onnan frissíthetem 3.1.3-ra,ha onnan frissítem,akkor normálisan fog sikerülni a jailbreakelés? vagy esetleg máshogy kellene?
    Előre is thx a választ!
  • kakaoskalacs
    Yess
    iPod Touch 3G üveg + érintőfelület: 12999Ft
  • kakaoskalacs
    kölcsönadtam havernak én barom : D asszem utoljara adtamm ki a kezemkozul
  • vass17
    Keress rá, biztos találsz több helyet is, egy példa: LINK
    Egyébként mi történt vele, leesett? magától nem hiszem, hogy csak úgy megrepedne. Garancia nem érvényes rá, esetleg kérdezz rá?

Nem tudom, hogy van-e tokkod, vagy sem, de mindenképpen ajánlom.. nekem Switcheasy neotouch-om van, és nagyon meg vagyok vele elégedve, 3 rétegből épül fel, a mérete sem zavaró, igazából fel sem tűnik, amikor zsebemben van, de ha leejted mindenképpen hasznos, ha nem az üvegre esik, hanem a keretre. és még jobban is néz ki, mint gyárilag:)