Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
vegyél ujat baratnönek aztan cseréld el vele 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

és jól látom, hogy csak 3-4 ezer forintnyi különbség van közöttük?😄
(8 gigásat szemezgetem barátnõmnek😊)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

theone91
Az a nyolc ezer nem vág földhöz. Gyorsabb, kellemesebb dizájn, hangszoró stb. Mindenképp a 2.gen-t vedd.

kakaoskalacs
rádio meg kicsivel nagyobb kijelzö

Azt meg tudnátok mondani, hogy a 4. és 5. generációs ipod nano között a kamerán kívül mi a különbség?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kakaoskalacs
jah azert a 2.gen jobb gyorsabb hangszoros, vekonyabb meg nem hiába 2.gen 😊 1. nem ajanlanam

Thaison
Sziasztok!
Használtam szeretnék venni egy iPod touch-ot.
Ki is néztem kettõt; egy elsõ és egy második generációsat.
8 ezer forintos különbség van a kettõ között.
Kérdés, hogy érdemes e megvenni a második generációsat 8 ezer forinttal többért? Tud annyival többet, hogy megérje ?

kakaoskalacs

milyen fülhallgatót ajánlotok ha minõségben (sokágig bírja, nem recseg egy idõ után stb.) és hangzásban keresek jót. olyan max 10e de örülnék ha olcsóbban is lenne. elõre köszi
ui. nem fejrerakosra gondoltam hanem fülbedugósra😊
Trade
sziasztok,
kaptam kölcsönbe egy ipod touchot.Szeretnék rá pdf olvasót telepíteni de nem vágom hogy kell.Itunesba letöltött az application de innentõl hogy kell csinálni.Próbáltam ráhúzni az ipodra mint a zenéket de ezt nem engedi vmiért,a szinkronizáció után meg nem jelent meg a touchon a program
elõre is köszönöm

Pontosan, a füllhallgató a titka! Aki a touch hangzását leszólja valószínûleg még mindig az Apple gyári készletét használja, nekem is teljesen máshogy szól a Sennheiser Cx300II-vel. Mindkettõt le tudom tesztelni, szinte semmi különbség (eleve nem vennék iPodot a hangzása miatt😊, de ha ez kell, sztem inkább touch, ha nincs szükséged 160gb-ra.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kakaoskalacs
ugy fogalmaznék hogy nem sokban marad el , közel áll a Classic hangzásához , kiporbáltam jofajta agybadugos ( AKG K324P) fülessel .
jo fej/fülhallgatoval mindegyik jol szol.

mondjuk én iTunes-ban minden számra +hangeröt tolok , és Touchon is a hangero korlat ki van véve , illetve ottis fel van tolva minden hogy jo hangos legyen .

Jailbreak-hez nemértek ..

énism indig biztosra megyek ha elektronikai cuccot veszek

Beast Machine
Köszi! Touch mennyiben marad el hangminõségben a Classictól? Nagyon észrevehetõ? Hangerõ hacket raktál rájuk, jelentkezik torzítás?

iTouchban hidegen hagy a hangszóró, tökéletesen feleslegesnek tartom.

Jailbreak mennyire éri meg a dolgot? Ha jól értem, ugrik vele a garancia, meg az iTunes-os szolgáltatások, van értelme?

Bocs, hogy ennyit kérdezek, de mielõtt elektronikai cuccot veszek, szeretek a a lehetõ legalaposabban tájékozódni 😊

...vágod?

kakaoskalacs
Üdv! Nos az én észrevételeim

Touch : 1 hete van meg a 3.gen-es 32gb-s Touchom , akku csak akkor fogy vészesen ha egesznap jatszok rajta vagy netezek , hangminõségben nemtudom hova tenni , mindenesetre hangosabb mint az elözö ipodom ami egy nano volt . Hát meg a Touch az Fun ipod 😄 de teljes mértékben megéri , 1 valami nem tetszik benne a beepitet hangszoro , amelyik zeneben sok a basszus akkor berecseg , de ez lenyegtelen mert ugyis fülesröl hallgatja az ember .

Nos tudok véleményt mondani a Classicrol is van egy régebbi 5G-es 30gb-s ipodom , akkuja kiemelkedöen jol birja pedig már nem mai darab , és hangzásban nalam ö a nyerõ 😊 az Uj Clasic ipodok gondolom még jobban szolnak.

Jah meg Nemárt egy jo füles az ipod mellé mert a gyári nem a legjobb.
Sennheiser HD 435 fejes az pl kurvajo 😊 AKG meg Sennheiser márkát ajánlok.

Beast Machine
Üdv!

Készülök venni iPodot, de nem nagyon tudok dönteni a Classic és a Touch között. Valóban igaz, hogy a Touch elmarad hangminõségben és hangerõben a Classic mögött? Az akkuja tudom, hogy gyengébb (vagy legalábbis kevesebbet bír, de ez érthetõ az extra funkciók miatt).

Van egy Sennheiser HD 435 fejesem, amit a régi mp3 játékosom képes annyira kihajtani torzítás nélkül, hogy a 3-as metrót egyáltalán nem hallom (pedig nyitott füles). Képesek lennének ilyesmire az iPodok?

...vágod?

somdav95
Apple Ipod touch 8gb eladó ! 😊 Ha érdekel írj pm-et, ott részletesebben leírom 😊

ehhez hasonló kis szaküzletekben mindig olcsóak az ilyen cuccok

sherlock1
Valaki nem tudja miért ilyen olcsó az ipod nano a hardverkerben?
http://www.hardverker.hu/catalog.php?category_id=148560&product_id=275458&s=MP3 / MP4 / iPod
Hibás darabokat árulnak vagy mi?

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Kihagytam, de term. olyan is van, hogy csak jobbra-balra engedi.

Touchon mitõl függ, hogy csak felfele/lefele tudok görgetni, vagy szabadon? Eddig számomra tök randomnak tûnik a dolog. (persze azt még értem, hogy ha a képernyõ szélén húzom lefele, akkor nem engedi jobbra-balra)

kakaoskalacs
megjött az ipod touch 3.Gen 32gb

Ámulok bámulok nagyon ottvan minden tekintetbem tapikijelzõ állat 😄 netezés is jo otthon probaltam routerröl 😄

nemtom, nekem csak a nagy és gyönyörû képernyõje miatt kellene inkább a Touch, 70 ropiért találtam 3.gen 36gigás táccsot...hát nemtom, majd valamelyik nap lemegyek mediamarkt-ba meglesni a nano képernyõjét...de én 70ezret soknak tartok érte...használtan meg nem naon szeretnék venni, nemszeretem a zsákbamacskát...wi-fi funkciót meg nemigazán tudom kihasználni, mert csak itthon tudnám esetleg, suliban ha van akkor gyenge, ( diamondom az egyes jelerösségûn nem tud se msnezni se netezni, nemtudom/hinném hogy a touch beérné annyi wi-fi jellel) plusz le is van kódolva, neked gondolom fõsuliban van ingyen wi-fi amit kitudsz használni.
Te kértél tanácsot.., szerintem is nagyon jól használható a wifi BÁRHOL, én pl. gyakran ezen kérem le az emaileket, de böngészni sem utolsó. A videók is sokkal szebbek rajta.., én a nano-t szinte semmi másra nem használtam zenehallgatáson kívül, ez viszont egyfolytában a kezemben van😄
Ennek ellenére nekem úgy tûnik, hogy jobban bírja az akksi, szerintem megéri az árát (40-45e körül az alap)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Az oké, hogy van benne wi-fi, és ezáltal tényleg fényévekkel többet tud, DE, te ezt hol használod ki? otthon?😄 akkor már ott van az asztali gép v notebook. Iskolában? általában le van védve a wi-fi hálózati kulccsal. Esetleg egy netes kávézó jöhet szóba, ahol ingyé van vájfáj, de nem tudom, hogy neked mennyi idõd van ott ücsörészni, de nekem sosincs rá idõm.. x) (ne érts félre, nem vitatkozni akarok veled!)
milyen video convertert ajánlotok a legjobban?
meg 8g, igaz abba nincs gyorsabb proci, de wifin van

nézz utána, 40-50 között van új 2g sõt 3g is, igaz 8giga. de a 16 sem 100k ha utánanézel

wi-fi, ennek minden elõnyével: net, mail kliens, google maps, widgetek, facebook, msn, sok letölthetõ és jól használható program. gyorsulásmérõ is van benne. ég és föld mint a nano

kakaoskalacs
öö 3.Genböl 32Gb-s és 64Gb-s van csak ..

Mellesleg nano is tökéletes , a touch meg Fun ipod 😄

Ez csak egy vicc, vagy tényleg 100péz a 3. generációs 16gb-s iPod touch?<#wow1><#buck><#idiota>
hát gyerekek, én most utánanéztem ennek az iPod touchnak, de csak arra jutottam, hogy ez nem más, mint egy herélt iPhone. Azért is néztem utánna, mert nekem fontos lenne a nagy kijelzö filmezésre, mert sokat utazok, és élvezhetöbb lenne az iPod nanonál nagyobb képen nézni filmeket, de tud egy csomó olyan fölösleges dolgot, amit nem nagyon használnék ki.

Ösztönzõleg, mondjatok már pár olyan dolgot, ami miatt érdemes lenne rá beruházni egy nano helyett... (a nagy kijelzö és a multi touchot kivéve)
gurubefree
Itt a voda az egyik legszarabb ettol mar csak az orange gatyabb . T-mobil nem olyan rossz .... az O2 meg a "3" a legjobb . Amugy nagyon rossz feltetelekkel lehet hozzajutni az uj iPhone-hoz . Egyszerubb ha megveszi az ember "pay as you go". £330 igy is ugy is lock-os .. csak 24 honapos szerzodessel van ingyen es akkor is £45 havonta !! Az kurva sok penz . Ha £10 feltoltod a top-up kartyad annyit dumalsz amennyit akarsz es meg az SMS sem korlatozott persze O2-n belul .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

kakaoskalacs
Ilyenem van AKG 1
meg ilyenem AKG 2

ezek beválltak nekem 😊

theone91
Akkor valamelyik másik ország...

De a voda 2010 elejetöl arulni fogja nalluk az iPhone-t.
gurubefree
O2 , nem az Orange es meg mindig kizarolagossaggal bir az O2 az iPhone forgalmazasaval.

AKG-böl milyen fülest vettel? azok komoly fülhallgatót csinálnak, tudom. Nekem fontos lenne a jo minöseg, mivel mindennap hallgatom az mp3-t buszon 😊

ah. ez elkeseritö, hogy csak a tmobile arulja...sztem kurvara igazsagtalan az ilyen am.(angoloknal am arulnifogja a voda 2010 elejen)
theone91
Megtörténhet a multiszolgáltatós árusítás, ahogy Angliában is megtörtént a múlt hónapban... A kizárólagos szolgáltatónak (nálunk a T-mobil, náluk azt hiszem az Organge volt) lejárt a szerzõdése az Apple-el és nem hosszabbította meg azt, így majdnem minden szolgáltató igényt tartott az iPhone forgalmazására. De nem hiszem, hogy ez a közeljövõben megvalósulna nálunk, mert eddig a T-mobil jól jött ki ebbõl a dologból, mivel erre az egyediségre voltak/vannak rákényszerülve a vásárlók...

kakaoskalacs
Szerintem t-mobile forgalmaz csak , tudomásom szerint voda nemtudom fog-e :S

amugy aki nem megszálott zene hallgato meg gagyi minosegbe hallgat zenet annak tök8 , hogy milyen fülessel hallgatja.

Én eléggé meglepödtem amikor lecseréltem az apple fülesemet egy agybadugos AKG-ra ég és föld 😊

nemértem, 43ropiért igazán adhatnának hozzá egy normális fülest...mondjuk olyat, amilyet sunyierikszonék adnak a vókmenjükhöz.

tudom am, h nem témába illõ, de megkérdezem. Nemtud valaki véletlenül arról, hogy most a voda fog-e forgalmazni ájfónt valaha? Ha igen, akkor mikor?
kakaoskalacs

állitolag 20-22 ora
füles szar
4,5Gb-s dvd filmet ne tomorits szedj le 700mb-verziot ugyse nezi senki

az akksi szerintem jol birja nekem van régebbi ipodom 2,5 éves és tök jol birja 😊 NEm hiába drága .. :_D

sziasztok

Lenne pár kérdésem iPod 5g-vel kapcsolatban.
Ez a 24órás zenelejátszási idõ valós?
Ugye ennek nem lehet cserélni az aksiját, vagy ha lehet az borsos árral jár. Mennyi ideig bírja átlagban az aksija? (élettartamra gondolok itt) ( elõzõ iPodokbol kiindulva ofc.)
Amit adnak hozzá füles, az tényleg annyira szar? (nem fikázni akarom, ne értsetek fére)

4.5 gigás dvd filmet mekkorába lehet összetömöríteni, hogy az iPodon nézhessem?

Köszi a válaszokat elõre is.
kakaoskalacs
Mellesleg ahol én veszem ott szépen kivannak rakva egy üveges szekrényben rábökök az adott ipodra és már ki is veszi az elado 😊

theone91
Nem úgy írta, hogy bemegy egy üzletbe aztán az eladó gyökci és nem képes különbséget tenni a két generáció közt, hanem hogy leemeli a polcról, ahogy általában vásárlásnál szokás lenne... 😊

LoDMaSt
mivan?

@ Hellomarci

theone91
Csak általánosítani akart.

amúgy én még nem láttam polcon apple cuccokat😊 boltban kérni kell õket, vagy neten rendelni

gurubefree
Sziasztok

iPod 30GB kijelzohibas .... Van arra mod hogy lementsem rola a zeneket , fenykepeket ???

koszi

Atika :o)
Sziasztok mit tudok csinalni olyankor ha van egy ipod shufflem a 3generacios es ha raszurom gepre dfu modban van hogy tudom visszarakni rendes modba hogy az itunes felismerje??? Koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

kakaoskalacs
Hulye kérdés volt bocs közben rájöttem 😊 ami rávan ragasztva a Touchra az a folia szerü papir amin ikonok vannak , ami 3.Gen-es azon a minta papiron több ikon van 😄