Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
(8 gigásat szemezgetem barátnõmnek😊)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Használtam szeretnék venni egy iPod touch-ot.
Ki is néztem kettõt; egy elsõ és egy második generációsat.
8 ezer forintos különbség van a kettõ között.
Kérdés, hogy érdemes e megvenni a második generációsat 8 ezer forinttal többért? Tud annyival többet, hogy megérje ?
ui. nem fejrerakosra gondoltam hanem fülbedugósra😊
kaptam kölcsönbe egy ipod touchot.Szeretnék rá pdf olvasót telepíteni de nem vágom hogy kell.Itunesba letöltött az application de innentõl hogy kell csinálni.Próbáltam ráhúzni az ipodra mint a zenéket de ezt nem engedi vmiért,a szinkronizáció után meg nem jelent meg a touchon a program
elõre is köszönöm
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
jo fej/fülhallgatoval mindegyik jol szol.
mondjuk én iTunes-ban minden számra +hangeröt tolok , és Touchon is a hangero korlat ki van véve , illetve ottis fel van tolva minden hogy jo hangos legyen .
Jailbreak-hez nemértek ..
énism indig biztosra megyek ha elektronikai cuccot veszek
iTouchban hidegen hagy a hangszóró, tökéletesen feleslegesnek tartom.
Jailbreak mennyire éri meg a dolgot? Ha jól értem, ugrik vele a garancia, meg az iTunes-os szolgáltatások, van értelme?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de mielõtt elektronikai cuccot veszek, szeretek a a lehetõ legalaposabban tájékozódni 😊
...vágod?
Touch : 1 hete van meg a 3.gen-es 32gb-s Touchom , akku csak akkor fogy vészesen ha egesznap jatszok rajta vagy netezek , hangminõségben nemtudom hova tenni , mindenesetre hangosabb mint az elözö ipodom ami egy nano volt . Hát meg a Touch az Fun ipod 😄 de teljes mértékben megéri , 1 valami nem tetszik benne a beepitet hangszoro , amelyik zeneben sok a basszus akkor berecseg , de ez lenyegtelen mert ugyis fülesröl hallgatja az ember .
Nos tudok véleményt mondani a Classicrol is van egy régebbi 5G-es 30gb-s ipodom , akkuja kiemelkedöen jol birja pedig már nem mai darab , és hangzásban nalam ö a nyerõ 😊 az Uj Clasic ipodok gondolom még jobban szolnak.
Jah meg Nemárt egy jo füles az ipod mellé mert a gyári nem a legjobb.
Sennheiser HD 435 fejes az pl kurvajo 😊 AKG meg Sennheiser márkát ajánlok.
Készülök venni iPodot, de nem nagyon tudok dönteni a Classic és a Touch között. Valóban igaz, hogy a Touch elmarad hangminõségben és hangerõben a Classic mögött? Az akkuja tudom, hogy gyengébb (vagy legalábbis kevesebbet bír, de ez érthetõ az extra funkciók miatt).
Van egy Sennheiser HD 435 fejesem, amit a régi mp3 játékosom képes annyira kihajtani torzítás nélkül, hogy a 3-as metrót egyáltalán nem hallom (pedig nyitott füles). Képesek lennének ilyesmire az iPodok?
...vágod?
http://www.hardverker.hu/catalog.php?category_id=148560&product_id=275458&s=MP3 / MP4 / iPod
Hibás darabokat árulnak vagy mi?
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Ámulok bámulok nagyon ottvan minden tekintetbem tapikijelzõ állat 😄 netezés is jo otthon probaltam routerröl 😄
Ennek ellenére nekem úgy tûnik, hogy jobban bírja az akksi, szerintem megéri az árát (40-45e körül az alap)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mellesleg nano is tökéletes , a touch meg Fun ipod 😄
Ösztönzõleg, mondjatok már pár olyan dolgot, ami miatt érdemes lenne rá beruházni egy nano helyett... (a nagy kijelzö és a multi touchot kivéve)
ゾルターン
ゾルターン
ah. ez elkeseritö, hogy csak a tmobile arulja...sztem kurvara igazsagtalan az ilyen am.(angoloknal am arulnifogja a voda 2010 elejen)
amugy aki nem megszálott zene hallgato meg gagyi minosegbe hallgat zenet annak tök8 , hogy milyen fülessel hallgatja.
Én eléggé meglepödtem amikor lecseréltem az apple fülesemet egy agybadugos AKG-ra ég és föld 😊
tudom am, h nem témába illõ, de megkérdezem. Nemtud valaki véletlenül arról, hogy most a voda fog-e forgalmazni ájfónt valaha? Ha igen, akkor mikor?
állitolag 20-22 ora
füles szar
4,5Gb-s dvd filmet ne tomorits szedj le 700mb-verziot ugyse nezi senki
az akksi szerintem jol birja nekem van régebbi ipodom 2,5 éves és tök jol birja 😊 NEm hiába drága .. :_D
Lenne pár kérdésem iPod 5g-vel kapcsolatban.
Ez a 24órás zenelejátszási idõ valós?
Ugye ennek nem lehet cserélni az aksiját, vagy ha lehet az borsos árral jár. Mennyi ideig bírja átlagban az aksija? (élettartamra gondolok itt) ( elõzõ iPodokbol kiindulva ofc.)
Amit adnak hozzá füles, az tényleg annyira szar? (nem fikázni akarom, ne értsetek fére)
4.5 gigás dvd filmet mekkorába lehet összetömöríteni, hogy az iPodon nézhessem?
Köszi a válaszokat elõre is.
iPod 30GB kijelzohibas .... Van arra mod hogy lementsem rola a zeneket , fenykepeket ???
koszi
ゾルターン
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>