3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
  • kakaoskalacs
    Srácok gáz van : D az ipod touch 3G-m kijelzöjen az üveglapon egy jo nagy repedes keletkezett de az lcd része nem hibasodottmeg csak az üveg mit lehet tenni ezzel? ki lehet cserélni vagy cseréltetni?
  • pirosBoci
    nekem is ilyen van, egy átlátszó belkin műanyag tok és tökéletes!
  • eNorti
    Hali!

Ipod Touch 3.gen-t szeretnék venni. Pár dologgal nem vagyok tisztában, hátha tudtok segíteni, mert ez lesz az 1. ipodom.

A kinézett készülék jailbreakelt és világ garanciás. Ez mit jelent? Egyáltalán a jailbreakelt készülékeken még él a gari és ha igen akkor mi az, hogy világgar? Hol tudom érvényesíteni a garanciát ha esetleg elromlik az ipod?

Thy!
  • kakaoskalacs
    megjegyzem msnezésre jo meg netezésre de mivel flash cucc nincs ezert nehany oldal elég megcsonkitott

videos oldalak mind mukodnek : ))
  • Haffner
    Aha így már értem köszi szépen a gyors segitséget:).
  • kakaoskalacs
    Wireless router kell
    kis antennat routerbe becsavarod
    Internetexploreren belul beirod a megfelelo ipt beallitasoknal megadod hogy kerjen-e jelszot vagy ne elmented a beallitasokat

Majd ipodot a Wi-Fi fulnel a ON és meg talalja
  • Haffner
    sziasztok

Nekem olyan problémám lenne, hogy szeretnék wi-fi-vel netezni ipod touch-omon csak nem nagyon vágom ezt a témát hogy most mi kell hozzá vagy kell-e hozzá valami mert nem nagyon tudom vele bekeresni a netemet a segitséget elöre is köszönöm.
  • vixo
    hát jah,végig google-ztam már pár oldalt,de nem találtam megfelelő tokot,ráadásul a legtöbb helyen 2G-3G-hez hirdetik...
    nehéz 1.generációhoz jóféle tokot találni :S
  • vass17
    Valószínűleg jobban is járnál egy ilyennel, legalább véd is:)
    ez a márka elég jó, szóval érdemes utánanézni: Switcheasy
  • vixo
    jaja,csak a hátlap kellene,találtam olyat,ahol csak azt hirdetik,viszont ott simán ipod touch hátlapnak volt feltüntetve,itt pedig 2g és 3g-hez ajánlják,szóval ezért voltam összezavarodva,de akkor teszek vele 1próbát.
    Am ez az,ami még nagyon tetszik: link
    csak ilyet sajna sehol nem találok :(
  • kakaoskalacs
    hátlap még oké de a többi full felesleges meg bóvli ceruza OMG
  • vixo
    Konkrétan erre gondoltam:

hátlap

ugyan itt írják,h 2G és 3G-hez,csak az 1G-nek a hátlapja is annyira hasonló,h gondoltam hátha,ezért is kérdezlek titeket,hátha van vkinek tapasztalata ezzel kapcolatban.
  • kakaoskalacs
    jah szerintem tökjo azis annyit nem valtozott a hatlap
  • kakaoskalacs
    file-library menuben asszem
  • masoma
    Sziasztok!
    Az iTunes-ba berakott zenéket, hogyan tudom elmenteni?
    Ezalatt azt értem, hogyha esetleg ujra kéne raknom az operációs rendszert, vele együtt az iTunes-t akkor ne kelljen ujra összeszedni a zenéket, hanem meg legyen egy teljes listába. Ha meg nincs ilyen opció akkor ti hogy csináljátok?
    Előre köszi a válaszokért.
  • vixo
    Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy ipod touch 1.generációhoz lehet vhol hátlapot venni? 2.-3. generációs touch hátlapok használhatóak az 1.nél is vagy olyan nagy a különbség,hogy a 2.-3.generációs hátlapok elütnek az 1.-től,mint iphone-nál?

Előre is köszi a választ!
  • vass17
    Nem kellett volna frissíteni a firmware-t, ahhoz lehet köze a dolognak, valószínűleg még nem adtak ki ehhez a verzióhoz jailbreake-t. Mivel eddig mindent feltörtek, gyanítom, hogy előbb-utóbb ez is meglesz, de az is megoldás lehet, ha visszaállítod a 3.1.2-t, pl ebben a videóban is ezt részletezik link Többet nem tudok róla, szerintem rövid időn belül megoldják a 3.1.3-t is.
  • kakaoskalacs
    3G-s 8gb-s (az valojaban 2G csak gyarilag a frissebb szoftverrel.)
    ergo szerintem siman lehet aztis jailbreakelni itouchon minden verziot leirjak hogykell
  • tdu Toyota
    Hello van egy ipod touch 3g 8gb készülék amit jailbreakelni szeretnék.Leszedtem hozzá a 3.1.3 updatet és elolvastam az itouch.hu-n hogy amelyik ipod touch verziószáma MC-vel kezdődik azt nem lehet jailbreakelni? Ez most igaz, ez feltörhetetlen? Nem lehet jailbreakelnem? Kérlek írjatok vissza köszi
  • puma1
    Hellosztok! Valaki tudna segíteni,hogytudnék PDF fájlokat feltenni a Touchomra? Köszi előre is a segítséget
  • zoltan93
    ott néztem.azt hogy hogyan kell tört alkalmazásokat felrakni. "azt írja, hogy a mobileinstallation crack 3.0-t kell letölteni. Amikor azt töltöttem le utána kellet itunes-ból rakni rá ingyenes alkalmazást, de nem sikerült. elvileg rá raktam, de utána mindig azt írta, hogy csatlakozzak az itunes-hoz és nem ismerte fel." ezt volt amikor azt csináltam.
  • NEOreg3
    legfontosabbak menüpont alatt hogy nem böki ki a szemedet?
  • zoltan93
    itt néztem én is, de nem ment. hogyan tudok leszedni alklamazásokat és honnan ?
  • NEOreg3
    az agile-t nem a cydiaból tudod letölteni, hanem... itt megtalálsz mindent
  • zoltan93
    nem találok agile-t. a szifon oldalán azt írja, hogy a mobileinstallation crack 3.0-t kell letölteni. Amikor azt töltöttem le utána kellet itunes-ból rakni rá ingyenes alkalmazást, de nem sikerült. elvileg rá raktam, de utána mindig azt írta, hogy csatlakozzak az itunes-hoz és nem ismerte fel. Ezért nyomtam egy restore-t.
  • NEOreg3
    vegyél egy ilyet, de azt ne tőlem kérdezd, hogy hány mAh-s kell, mert van 300-as is, meg még 1000-est is láttam

msn-hez meg agile IM, vagy ha van kedved szophatsz a beejiveim-el is (én sajnos nem tudtam az istennek se megváltoztatni az UDID-emet)
  • zoltan93
    köszi sikerült.
    Lenne még 2 kérdésem.
    Az első: Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne csak gépről lehessen tölteni? Kipróbáltam egy régi usb-s adapter, de nem működött azzal. Mert ha elmegyek nem tudom gépről tölteni ezért kéne vmi megoldás.
    A második kérdés: Az ipod touch-ommal, hogy tudok letölteni alkalmazásokat Cydia-val? vagyis letöltöttem elvileg, de sehol se találom az ikonját. én a szifon forrását használom. Tudtok jobbat, ahol lehet találni jó alkalmazásokat? pl egy msn jó lenne r mert az ebuddy-t utálom.
    előre is köszi
  • kakaoskalacs
    nekem , ugye mielott lemerul 20x kiirja hogy low battery ,de ha a jelzest nem veszed figyelembe és fullosan lemerül akkor csak gépre kell kötni és ennyi . nekem igy mukodik aztan varni hogy teljesen feltoltse
  • NEOreg3
    tényleg nem szabad teljesen lemeríteni az ipod touch-t?

játszottam rajta, amikor tejesen lemerült az aksija, rádugtam az usb-re és hagytam futni vagy fél órán keresztül, utána be akartam kapcsolni, de csak az apple logó jött elő fekete háttérrel, majd pár másodperc múlva kikapcsolt. A itunes sem érzékelte. DFU mód megoldotta a problémát, de azért elmondhatná valaki, hogy a jövőben hogyan lehet ezt megelőzni
  • tdu Toyota
    kérem aki tudna segíteni hogy kell ipod touch 3g 8gbos készüléket jalibrakelni az vegyen fel msnen [email protected] előre is köszönöm
  • kakaoskalacs
    hat nalam routeren csak wireless-t kapcsoltam be semmi védelem meg semmi és mukodik
  • zoltan93
    Ha ipod-al is akarom használni a wifi-t akkor dynamic ip, static ip, vagy pppoe kell? ha egyáltalán azt kell választani. PPPoE-n van most és a gépemnél működik.Dynamic ip-t kipróbáltam de úgy a gép se volt jó.
  • zoltan93
    Hello!
    Lenne egy kis problémám az új ipod touch-ommal. Nem tudok itthon csatlakozni a wifi-re, pedig az én gépem is azt használja. Suliban tudok. Mit kéne beállítani a routeren és hogyan?
  • tdu Toyota
    jó már megvan tudom hogy kell már csak jailbrakelni nem tudok :S
  • Prince of Máté
    Sziasztok!

Valaki betudna linkelni pár webshopot, ahol nem csak az 5. generációs Nano kapható?
  • tdu Toyota
    Hogy lehet ipod touchra ituneson zenét,filmet feltölteni? előre is köszönöm
  • NEOreg3
    azt olvastam, hogy a 3g-s 8 gigás verziónál valami tethered a JB és csak addig működik, amíg újra nem indítod a cuccot

hát nekem nem sok kedvem van ahhoz, hogy mindig rákössem a gépre, csak azért mert lemerült

(persze az is megoldás, hogy soha nem hagyod lemerülni, a kérdés csak az, hogy az akksi ezt meddig fogja bírni)
  • pirosBoci
    a 3g-s touchot is tudod jailbrakelni gond nélkül, sőt egyszerübben mint a 2g t...
    ihackintosh.com > én itt csináltam blackra1n el...
  • Gabor1990
    Jah, értem:)
  • NEOreg3
    néztem már, csak az baj, hogy nekem mindenképp 2g-s kéne, mivel a JB azon viszonylag még zökkenőmentes, ahogy olvastam:)