Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Lenne egy kis problémám az új ipod touch-ommal. Nem tudok itthon csatlakozni a wifi-re, pedig az én gépem is azt használja. Suliban tudok. Mit kéne beállítani a routeren és hogyan?
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
hát nekem nem sok kedvem van ahhoz, hogy mindig rákössem a gépre, csak azért mert lemerült
(persze az is megoldás, hogy soha nem hagyod lemerülni, a kérdés csak az, hogy az akksi ezt meddig fogja bírni)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ihackintosh.com > én itt csináltam blackra1n el...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ha valamit nagyon utálok, akkor az az, ha így átbasznak és ha valamire sokat kell várni. Ha alapból odaírják, hogy határozatlan idõn belül tudják csak szállítani, akkor meg sem rendelem.
hamarosan egy 8gb-os 2g-s ipod touch tulajdonosa leszek (ha találok végre egy helyet/személyt ahonnan/akitõl megvehetem)
a kérdésem az lenne, hogyha használtan veszek egyet, akkor mire kell odafigyelnem, ha lehetõségem van vásárlás elõtt megtekinteni élõben? tudom, hogy ne legyen szarrákarcolva, meg repedve, de lehet-e a cuccnak valami olyasmi hardveres, baja ami esetleg elsõre nem is tûnhet fel?
a mostani os 2.2.1, de mind1 4juro nem sok ugyis megveszem
copipészt nekem nincs 2gen be, a blutusz benne van csak kell hozzá az update.
Vagy Cydia nem isk el ahhoz hogy letoltot gameket tudjak touchra rakni?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Vagy én nemértem mit szeretnél
jól mûködõ, doboza megvan... garancia nincs, én minden nap ezt hallgatom
privátban mondasz egy árat, ha tetszik akkor biznisz

második körben szervíz
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Az elöbb néztem meg total commanderrel a fájljait, és vazze a DCIM mappában bennevan a saját felvett video, és kitudom másolni simán belöle!<#zavart1>#zavart1><#pias>#pias>
Nemis gondoltam erre, mert az almábol kiindulva, azthittem, hogy mégcsak látnisem fogja a total c...
Azért kösz a segitséget!<#integet2>#integet2>
És ez lehet hogy ezen az oldalon 32gb csak ennyibe kerül vagy ez nem is 3. generációs csak elvan írva vagy nem is új hanem használt mert nincs oda írva? Valaki rendeltmár innen ettõl a cégtõl, megbízható?
Elõre is köszönöm, és Boldog karácsonyt mindenkinek!
A videot sikerült felrakni rá végre, bekellett pipálni a videoknál nemtommár mit is, aztán ujra szinkronizáltam!<#idiota>#idiota>
Bár az, hogy nemlehet lementeni gépre az ipoddal készült videokat, azzal most tényleg mi a baja az almának?😊
Ilyet öcsém...leszedem holnap a kocsimrol a gumikat, és elmegyek az almaház elé elégetem elöttük, és tüntetni fogok!<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Kép lennt

Azt a progit szedtem le, mert lentebb is irtad, de az itunes-be bemegy, de amikor szinkronizálom, nincs az ipodon, pedig MPG4-ben van már!
Egyáltalán ez lejátszik ilyen videokat?
(ajándék volt, nemakartam én ipodot!)😊
És amit felveszek a kamerával? Kisem lehet szedni pc-re?
Az itunes mégcsak látni se látja, a sajátgépben pedig nincs semmi video...
Videot pedig a XviD4PSP 5.0 nevu programmal feliratot is éget meg minden .
Ha igen ==> 16GB
Milyen formátumúak a zenéid?
MP3-hoz legtöbbször elég 8GB, de losslesshez kevés lesz!
De az árkülönbség a döntõ: ha nem olyan sok, akkor érdemes a nagyobbat venni!
Asus P5W DH Deluxe Intel Core 2 Duo E7400 Sapphire Radeon HD4850 512MB
@ Hellomarci