3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#2989 nagyon kösz, azt véletlen nem tudod, hogy mikor jön ki ez a 4.0-ás OS, illetve akkor ezért fizetni kell nem? thx -
#2988 A képernyő minőségét nem tudom miből következteted, mivel tudtommal nem történt kijelző revizió a 2nd illetve a 3rd generáció közt.
Kellemes sebességgel töltenek az oldalak de ez erősen függ a Wifi jelerősségétől, vételi erősségétől és az oldalak összetettségétől.
Az appok mérete szintán a komplexitástól függ. Nem mindegy, hogy egy 3D-s akciójátékról vagy egy (pl.) moziajánló appról van szó.
Lehet warezolni appokat de ehhez Jailbreak-elni kell a kütyüt. A jailbreakről ITT egy cikk. iTouch.hu-n vannak remek írások a JB menetéről, ha belevágnál.
Hivatalos OS upgrade iPhone-ra ingyen van, de Touch-ra pénzbe kerül (tíz dollár ha jól tudom).
A Jailbreak után megszűnik, de ha visszaállítod az eredeti OS-t akkor újra él a garancia. De ha beüt a krakk, akkor az lehet hogy olyan hiba amivel már nem tudod visszállítani az OS-t, és bukik a jótállás. Szóval van benne kockázat. A magyarításhoz is kell a JB, biztos vannak szipi-szupi írások róla, ez is egy olyan témakör ami engem hidegen hagy... -
#2987 *bocs csak még egy utolsó kérdés: magyarítást, azt hol tudnék felrakni? illetve mi az a jailbreak, update-t érdemes-e felrakni, illetve a garancia megmarad-e, ha valamelyiket felrakom (magyarítás, update,jailbreak)? -
#2986 persze, csak szerintem tök jópofa, de persze különösebb értelme nincs, tömegközlekedésen még hátrány is, én a legfőbb külömbséget, amik a videok alapján lejött és szerintem észrevehető külömbség, az a böngésző töltése, illetve a képernyő minősége (csak árnyalatnyi). apropó, neked átlagosan mennyi a töltési ideje a böngészőnek? illetve arról esetleg nem tudsz, hogy az alkalmazásokat vásárlás nélkül lehene-e futtatni, azaz warez letöltésekkel? egy alkalmazás játék kb mennyit foglal? köszi -
#2985 Hidegen hagy ez a voice control téma, így csak annyit tudok róla, hogy hivatalosan nem létezik 2nd gen-re. Vannak kiskapuk, keress rá, esetleg kérdezz rá itouch.hu-h.
Én nem látom értelmét. Jópár nyelvet támogat, de magyar nincs köztük, nem tudom mennyire van akcentusra kihegyezve. Mellesleg bugyután hangzik/néz ki a tömegközlekedésen, de ez csak az én álláspontom. Szerintem ne ez legyen a döntő tényező a generációk közt. -
#2984 akkor az Ipod Touch 8/16/32/64 Gb 2.gen= iPod Touch 8/16 Gb 3. gen?
illetve lenne még egy fontos kérdésem: azt hallottam, hogy hangvezérlés csak a 3. gen 32 és 64 Gb-os Touch-ban van, ha veszek mikrofont a 8 Gb-osomba, akkor azon is lesz? illetve mennyire hasznos, jó ez a hangvezérlés? köszi a választ! -
#2983 Igen. Második gen. -
#2982 amúgy neked 8 Gb-os van? -
#2981 ok, köszi -
#2980 Árgép a barátod... :)
Tehát summázva: Ne tévesszen meg a nyolc gigás 3g. Ugyan olyan a sebessége, mint a 2g-nek, csak gyárilag a 3.0-ás OS fut rajta. Első generációba már nincs értelme beruházni, mivel nincs az oldalán hangerőszabályzó és beépített hangszóró, és a (ez már szubjektív) dizájn/kialakítás sem olyan letisztult, ami csak a hátlapon és a vastagságon mutatkozik meg...
Első gen (8-16-32 Gb): Proci: 400 Mhz RAM: 128 Mb
Második gen (8-16-32Gb): Proci: 533 Mhz RAM: 128 Mb
Harmadik gen (32-64Gb): Proci: 833 Mhz RAM: 256 Mb -
#2979 bolttal kapcsolatban mire gondolok? iPod Touch 3g vagy 2g -
#2978 Mire gondolsz? Touch 3g, 2g? -
#2977 Szerintem az csak a belátási szög miatt van. -
#2976 amugy szerintetek hol éri meg venni privátban valaki tud ajánlani boltot? -
#2975 ok köszi a videok alapján a legszembe ötlöbb talán a képernyők fényerejének külömbsége, na mindegy... -
#2974 Laggolás nem a legjellemzőbb. Előfordulhat, de a töltési időkön lehet leginkább érezni.
De a pénztárcának sem mindegy, hogy Touch 2g vagy 3g... -
#2973 Itt egy videó példának. De YT-on még van egy jópár összehasonlító videó, ne egy alapján vonj le következtetéseket. -
#2972 és annak van avalmi érezhető hatása, laggolás, vagy valami töltés esetleg? illetve akkor mennyi a proci sebessége a sima 3g-nek és a 3gs-nek? thx -
#2971 igen, olyan gyorsak, mint az iphone 3gs
a 8gb-os csak olyan gyors, mint az iphone 3g -
#2970 akkor a 32 Gb-os és a 64 Gb-os gyorsabb is, mint a sima 8 Gb-os? -
#2969 Ja igen, ezt elfelejtettem hozzátenni. -
#2968 igen, de az csak a 32, vagy 64 gigás változatokra érvényes, a 8 gb-os 3g ugyanolyan gyors, mint a 2g -
#2967 *Ha iPhone 3GS sebességet akarsz... -
#2966 "nem érdekel, hogy van rajta mobilinternet, vagy, h lehet rajta telefonálni"
Akkor vegyél Touch-ot. Miért akarnád majdnem a dupláját kipengetni, ha pont az iPhone (hangsúlyozom PHONE) fő profilja (ismét: TELEFON) hagy hidegen? Ha a iPhone sebességet akarsz, akkor a harmadik generációs iPod Touch az ami neked kell.
Ha a tapikijelző minősége az, amit képminőség alatt értesz: Nem sokban különbözik. Sokak szerint van egy hajszálnyi különbség, én nem tapasztaltam differenciát.
Ez a táblázat, talánb előbbre visz:
-
#2965 Képminőség? iPod Touchban nincs kamera.
3gs-ben van még GPS meg beépített mikrofon (ezáltal hangvezérlés pl.), többiben azt hiszem, hogy megegyezik a kettő. -
#2964 Hello, az lenne a gondom, hogy nem tudom eldönteni, hogy iPod Touch-ot vagy iPhone 3gs-t vegyek, mivel engem az iPhone abból a szempontból nem érdekel, hogy van rajta mobilinternet, vagy, h lehet rajta telefonálni, szoval a többi funkciókkal egybevetve szerintetek melyik a jobb és miért? Föként a telefonáláson kívüli funkciók és a képminőség érdekelne. köszi a választ. -
#2963 Nem tudja valaki mikor jön ki az ipod touch 4g? -
andrejfej #2962 Uhh tényleg, az a nagy izé az... Bakker, nem semmi cucc. -
mohopasi #2961 andrejfej, az a cucc a dokkoló. Amúgy nagyon komoly cucc! -
andrejfej #2960 Hümm, a vaterán most exkluzív iPodot lehet egy ezresért leütni. BW ZEPPELIN tuning.
Meg valahol még dokkolót is olvastam, két ezresért nem lenne rossz. -
#2959 Ja most olvasom, hogy nyárra tervezed. -
#2958 Most az Andrássy úti iStyle elköltözik (ugyanúgy Andrássy, csak az Oktogonhoz közelebb) és az első száz 8gb-os iPod Touch csak 29 990.- május 18-tól.
Infó itt.
Nagyon reklámszagú tudom, de rendkívül figyelemreméltó akció. -
vass17 #2957 Az áráról annyit, hogy 200-as dollárárfolyamon 35e-be került, most magasabb az árfolyam és ha megvámolják, akkor már kb. annyi, mint linkelt oldalon, szóval érdemes meggondolni. -
vass17 #2956 Én ebayről rendeltem usa-ból még októberben. Az a lényeg, hogy megbízható eladót kell találni (többezer eladás + 99%+ visszajelzés). Az ilyenek nem fognak átverni, de jól olvasd el a termék adatlapját is, emlitse, hogy eredeti Apple ipod touch és nem valami hamisítvány.
Ha javasolhatom angol ebayen keress (ebay.co.uk), mivel az amerikait megvámolhatják, ha nincs szerencséd (nekem az volt, de tartottam tőle, hogy elkapják). -
#2955 Én erről rendeltem katt
Ez egy nagyon korrekt cég. És az ára sem gáz, én is innen rendeltem szeptemberbe és nem bántam meg, annyira szeretem. Amerikából hozzák hajóval -
MuthaFucka #2954 Sziasztok!
A nyáron szeretnék venni egy 8gb-s touchot ebay-ről.
Ha valaki már rendelt külföldről akkor kérem írja le a tapasztalatait,hogy mennyire biztonságos meg hasonlók:).
előre is kösz -
puma1 #2953 értem. Köszi szépen a választ -
#2952 Touchban nincs GPS, szóval nem fog működni, csak ha veszel hozzá pl egy ilyet. -
#2951 Köszi szépen a segítséget! a pixel hiba mintha már halványodna, az ajánlott márkákkal meg teszek egy próbát. ^^ -
puma1 #2950 Hellosztok! Itouch-omra szeretnék GPS progit letölteni(Igo-t). Az lenne a kérdésem,hogy ezek csak Iphone-n működnek vagy Itouch-on is? Szóval Itouchon is talál majd GPS jelet?