3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
#3069 Bocs rossz link :D nem is tudom mit keres itt scooter nem is halgattam :D
-
#3068 Hello! Azt írják hogy az IPHONE4 kamerája jobb mint a TOUCh4 é.
Ezt nem értem.
Itt a videó. Ez alapján szerintem a touch kamerája jobb. Vagy valamit nem figyeltem elég jól? Mi a külömbség? -
Bucsek #3067 Van az ipod touch ban FM radio? vagy elő lehet varázsolni? -
Bucsek #3066 Azt hiszem mégis ebayről veszem meg. már csak az a kérdésem hogy: szerintetek, 8gb-os elég e: film,játék,programra? kb mennyit foglal 1 másfél órás film? vagy 1 játék? akár ingyenes, akár fizetős?
másik hogy rádió van a 4. genes ipodban? -
Bucsek #3065 értem én, de filmet ugyanugy lejátszik, játék ugyanugy van, mennyivel lassabb egy 3. generációs egy 4. től? tényleg annyira észrevehető? -
vass17 #3064 Nem is a tárhely miatt mondtam.
Egyszerűen csak gyorsabb (jobb processzor), nagyobb felbontású kijelző, videófelvevő, jobb készenléti idő !!! és még sorolhatnám...
Neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb. Nekem elég a 8gb is, szóval biztos, hogy a 4 gen.-t választanám.
Egy teszt róla: LINK -
Bucsek #3063 hát ezt miért kérdezed?
vegyek inkább 8gbosat? 3. generációs se rossz, nem?
nem értem miért lenne jobb a 8gbos jobb lenne ?:) -
vass17 #3062 Majdnem annyiba kerül, mint a 8gb-os 4gen. Biztos vagy benne, hogy jó döntés?:D -
Bucsek #3061 na, asszem ez a Apple iPod Touch 32GB 3.Gen. MC008LL/A tetszetős :D az ára miatt. csak kellene rá lóvé is, remélem megbízható a bolt/eladó -
Bucsek #3060 nagyon köszi a linket, meg a többi hasznos infót mindenkitől. már csak kikellene néznem, 50körül gondolkodom, de azt hittem 4. generációs 8gb-os már nincs :D na mind1, utánanézek, persze nem most venném, mert nincs fizetés :D majd következőre, v utána. remélem a bolt még élni fog.
átnyálazom jobban, köszönöm mégegyszer. -
vass17 #3059 Nem reklám, csak egy példa, érdemes körülnézni:
LINK -
vass17 #3058 Kb. 1 éve vettem a sajátomat ebayről, akkor is ennyi volt a dollár árfolyama és 35-öt fizettem érte (teljesen új). Természetesen ott van a kockázat, hogy megvámolják, ami még igencsak megdobhatja az árát.
Még egyszer én se kockáztatnék, inkább az angol ebayről rendelnék (.co.uk végű), mivel az nem vámköteles.
A másik lehetőség szétnézni kicsit a hardveraprón, ott biztos találsz újat és használtat is. -
#3057 Nekem is az van (teljesen elégedett vagyok vele), de már két generációval beljebb van. Most erősen filózok, hogy lecseréljem majd jövőre, egy negyedik gen-re. Csak kússzon lejjebb az ára. -
Bucsek #3056 köszönöm nektek, egyre jobban kedvet kaptam hozzá, csak nagyon drága itthon, még a 8gigás is :( ebayen 30ezer körül találok eredetit, de azért neten nem rendelnék ekkora összegért :( de itthon meg 60k körül :-\
originált szeretnék persze. szerintem ez a 2g egész jó lenne. -
#3055 *hangjegyeket* -
#3054 Igen, azért előnye is van az iTunes-nak. A hozzárendelhető tulajdonságok pl. Cover flow-ban sokkal inkább nézegetek, büngészgetek borítókat, mint szürkés hangjegyet... :D -
vass17 #3053 Az itunes-os zenefelrakás miatt nem kell aggódni, meg kell szokni, nem olyan bonyolult. Ráadásul én azóta rendesen kitöltöm vagy átírom a hiányos id3-at, borítót rendelek hozzá, szóval sokkal áttekinthetőbb és igényesebb lett a zenetáram:)
Elvileg itunes-al nem tudsz letölteni zenét ipodokról, de néhány programmal ez is könnyen megoldható: én a Xilisoft iPod Rip-et használom, ezzel le tudom szedni bármelyik ismerősöm zenéit a saját ipodjáról. -
Bucsek #3052 köszönöm, utánanézek :) -
#3051 Ahol az van feltüntetve, hogy harmadik generációs és 8 gigás, az nem (teljesen) igaz. Csak gyárilag a 3-ik generációs szoftverével jön, de a hardver második generációs. A "valódi" harmadik generációs csak 32 és 64 gigás.
A modellek egy kicsit bővebben.
Most nem igazán tudnék hátrányokat említeni. Talán amit te is említettél, a flash hiánya (Viszont ehhez totál hozzászoktam, szerencsére elenyésző a teljes flashtartalmú oldalak száma.) A YouTube kliens segítségével a beágyazott Youtube videók simán megtekinthetőek. A zenefelrakás pofon egyszerű, én iTunes használok, de így-úgy megoldahetó anélkül is. AppStore-ból (alkalmazásboltból) tudsz letölteni játékokat (ott is vannak fizetősek/ingyenesek), illetve ott an még a w_rez is a prémium tartalmakért, de azért fel kell törni a készüléket (jailbreak), gugli a jóbarátod... ;D
Hasznos oldal lehet még neked az iTouch.hu, remek írások kerülnek fel -
Bucsek #3050 Köszi.
én 8gb osat néztem ki, de nemtudom ez milyen, 2. vagy 3. generációs, a 4. nekem szerintem baromi drága lenne, lehet nincs is 8gb-os "méretben", meg hát videotelefonálás nem is kell nekem, van külön telefonom :D, csak szeretnék egy multifunkciós kütyüt. Mik a hátrányai a ipod táccsnak? Olvastam, hogy interneten, mármint wifinél nincs flash, ez nagy hátrány?
játékokat honnan tudok rá letölteni? Ennek is van saját "boltja"?
Hallottam, hogy zenét csak itunes-al lehet felrakni, ez pontosan micsoda? Hogy működik a zene felrakása?
nagyjából egyelőre megint csak ennyi :D -
#3049 Mindegyik multitouch-os, van wifi, játék, film stb.
Hardver sebességben van különbség, illetve a nemrégiben megjelent negyedik generációs iPod Touch képes videótelefonálásra azonos iPod Touch, és iPhone4 közt. (értsd van egy kisfelbontású előlapi és egy HD-felbontású hátlapi kamera), továbbá a negyedik generációs iPod Touch kijelzőjének a felbontása akkora, hogy nem, vagy csak nehezen érzékeled szabad szemmel az egyes pixeleket.
A legfrissebb oprendszert, az iOS 4-et csak második (alapból korlátozott funkciókkal) és harmadik generációra tudod feltenni.
Azaz: Első generációt már ne vegyél, mert megszűnt hozzá a szoftvertámogatás (újonnan, boltból már nehéz is lenne hozzájutni).
Ha kérdésed van még tedd fel nyugodtan, majd válaszol valaki, ha más nem én este... :D -
Bucsek #3048 Üdv. szeretnék érdeklődni ipod touch felől. eddig a lejátszóm egy samsung yp-t10 volt. tökéletes volt, kezd meghalni sajnos, kicsit idős már. Gondolkodtam hogy vennék egy ájpod táccsot, de tökre értetlen vagyok hozzá. Először is. nem kell nekem nagy méretü, elég a 8gb-os, de abból is láttam csomó fajtát, több generációsat.
Miben különböznek?
Mindegyik "multitouch?" és wifi, játék, film stb. elérhető rajta?
egyelőre ennyi, köszönöm. -
vass17 #3047 Ebayen mindent megtalálsz, ráadásul olcsóbban, mint itthon:) -
masoma #3046 sziasztok!
nem tudjátok, hogy hol tudok venni bőrtokot egy ipod nano 4. generációhoz?
előre köszi a segítséget -
#3045 Sziasztok!
Akiket érdekel eladó Ipodok:
Nano 5.G 8GB - Szürke
Nano 1.G 1GB - Fehér
Shuffle 2.G 1GB - Kék -
#3044 Hogy a fenébe lehet beregisztrálni istoréba. Hiába irok bármilyen jelszót nem engedi... -
#3043 Valakinek van eladó 1. vagy 2. generációs iPod-ja? :) -
puma1 #3042 Sziasztok! Van egy 2G Touch-om. Eddig JB-es OS volt rajta. Frissíteni akartam 4.0.2-re. A régi OS-t letörölte,viszont az újat nem tette fel rá.(shift+restor-al próbáltam). A gép felismeri az ipodot belép itunsba is. Rámegyek simán,hogy restor, 1 darabig fut is a csík,de a következő hibaüzenetet kapom: The ipod could not restored! The device isn't eligible for the requestet build. Ha shift+restorral betallózom az os fájlt akkor is hibát dob ki. Mi lehet a probléma,illetve a megoldás? :S -
#3041 Hogy lopták el, ha nem vagyok pofátlan? -
Freshke #3040 Én meg pont olyan vagyok hogy van egy sima telefonom, amit telefonálásra használok és emellé kéne egy ilyen IpodTouch mert a maradék hiányzó funkciókat maradéktalanul ki tudná elégíteni. Ez az új modell meg tényleg nagyon ütős lett, HD videofelvétel, nem gondoltam volna hogy ez is lesz benne. #3028 az hozzászólást nézd meg!
@analfa: 8gb-at lehet nyerni de szerintem bőven jó ha ingyen van,nem?:) Ilyenkor én nem válogatnék:) -
#3039 Én totál azt hittem, hogy a Retina Display (aminek amúgy nagyobb a felbontása, mint az átlag ember szemének felbontóképessége), drasztikusan megnő az új modell ára, de az Apple-nek sikerült a Touch-nál megszokott kellemes árszabást is átimportálni az új készülékre.
És maradtak a lekerekített élek +1 pont.
Valószínüleg én leálltam az iPod Touch-csal. Maradok a 2G-nél (azt is már csak ágybanfekvős internetgépnek és handheld konzolnak használom). Egy Androidos készülék mellé értelmetlen lenne megvennem a 4G-t, csak zsebballaszt lenne. -
jetskci #3038 Az nem néz ki rosszul az az uj touch! Bár nekem a régivel is az a bajom h nálunk elég kevés helyen van wifi és ezért a funkciók legnagyobb részét nem tudom kihasználni kellően.
Nagyon tetszik az uj de ettől függetlenül a régit is elfogadnám, tekintve, hogy nem rég lopták el a 16GB-os 'régi' touchomat... :(
Ujat nem veszek egy ideig az biztos de ezt a játékot majd bepróbálom! Uj touchot nem lehet valahol nyerni? :D Vagy inkább nézzek körül a kocsmákban, hátha ottfelejtenek egyet valahol, mint az uj iphone-nal történt? -
#3037 http://www.ipon.hu/hir/ismet_termekfrissitest_hajtott_vegre_az_apple/13826
Uj Touch : ) (Y) -
#3036 És ez melyik ipod touch? Mert én a 8 gigással nem érem be ám!! :) Vicc nélkül, melyiket adják? Mondjuk egy kattintást a 8GB-os is megér ha igaz amit írtok, és tényleg csak ennyi kell hozzá. -
#3035 Szerintem ilyen kérdéseket itt tegyél fel, ott biztosan tudnak is válaszolni, amúgy meg #3028 hozzászólásra válaszolva azis egy módja lehet hogy az ember szerezzen egy Touch-ot, próba szerencse az ilyen, de ha csak annyiból áll hogy regisztrálni kell akkor mért ne...! -
#3034 Akkor de. -
#3033 De meglehet csinálni.Cydiaban van egy plugin amivel megoldható -
#3032 Nem. -
#3031 Hello!
Én is ipod touch ot szeretnék venni. Egy kérdésem lenne.
Olyat tudok vele csinálni hogy olyan helyen tartózkodok ahol van wifi és youtube on videot nézek. Akkor azt el tudom úgy menteni hogy olyan helyen is meg tudjam nézni ahol nincs internet?
Szóval le tudom menteni vele a videókat netről? -
masoma #3030 piacon szeretnék venni ipod touchot, hogyan tudom megkülönböztetni a 3. generációsat a 2.-tól? előre köszi a választ