Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztárcának sem mindegy, hogy Touch 2g vagy 3g...
a 8gb-os csak olyan gyors, mint az iphone 3g
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Akkor vegyél Touch-ot. Miért akarnád majdnem a dupláját kipengetni, ha pont az iPhone (hangsúlyozom PHONE) fõ profilja (ismét: TELEFON) hagy hidegen? Ha a iPhone sebességet akarsz, akkor a harmadik generációs iPod Touch az ami neked kell.
Ha a tapikijelzõ minõsége az, amit képminõség alatt értesz: Nem sokban különbözik. Sokak szerint van egy hajszálnyi különbség, én nem tapasztaltam differenciát.
Ez a táblázat, talánb elõbbre visz:

3gs-ben van még GPS meg beépített mikrofon (ezáltal hangvezérlés pl.), többiben azt hiszem, hogy megegyezik a kettõ.
Meg valahol még dokkolót is olvastam, két ezresért nem lenne rossz.
Infó itt.
Nagyon reklámszagú tudom, de rendkívül figyelemreméltó akció.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha javasolhatom angol ebayen keress (ebay.co.uk), mivel az amerikait megvámolhatják, ha nincs szerencséd (nekem az volt, de tartottam tõle, hogy elkapják).
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ez egy nagyon korrekt cég. És az ára sem gáz, én is innen rendeltem szeptemberbe és nem bántam meg, annyira szeretem. Amerikából hozzák hajóval
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
A nyáron szeretnék venni egy 8gb-s touchot ebay-rõl.
Ha valaki már rendelt külföldrõl akkor kérem írja le a tapasztalatait,hogy mennyire biztonságos meg hasonlók😊.
elõre is kösz
Lattam kerestel fülest is Sennheiser vagy AKG ez a 2 mrka ami megbizhato. Üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Tegnap elkapott egy hatalmas zuhé és bõrig eláztam,természetesen az ipodom is velem volt,kb már keresztet vetettem rá,de amikor haza értem és elõkaptam a zsebembõl láttam,h nem is olyan súlyos a helyzet,éppen,h egy kicsit nedves volt(ugyanis tokban volt),mára viszont elõjött egy-két pixel hiba,nem olyan súlyos,csak azért mégis zavaró,viszont még garanciális a készülék,szerintetek érdemes megpróbálni visszavinni? Vagy rájönnek,h beázásról van szó és nem javítják garanciálisan? illetve még attól tartok,h ha szétszedik javítják,akkor mennyire fog sérülni a nano háza(5.generációs,nem tudom mennyire lehet könnyen biztonságosan sérülés mentesen szétkapni) ugyanis az iphone 2g-rõl hallottam olyat,hogy nagyon nehezen lehet szétszedni és ha ez mégis megtörténik,akkor az meglátszik rajta,tudom,h ipod-iphone más kategória,csak azért mégis.Szóval kíváncsi lennék a véleményeitekre.
milyen fülhallgatót ajánlanátok, ami megbízható és jól szól?
a lényeg a megbízhatóság, eddig sennheiser CX300-II-t használtam, nem is lenne gond a hangzásával, sõõõt...csak kár, hogy már a második adta meg magát fél év alatt. Konkrétan az utóbbi csak 1,5 hónapot bírta, tesómnak is ugyanilyen van, neki már a 3. romlott el, a hiba természetesen mindig ugyanaz.
Az oké, hogy van rá garancia, de már kezdem unni, hogy visszavigyem és várjak rá 2 hetet, ezt játszhatnám a végtelenségig, mert soha nem fog kibírni két évet...
ugyanezen okból kifolyólag az AKG 324 sem érdekel, mert ha jól tudom közös gyártmány.
Ha van esetleg ötletetek, és tapaszalat vele kapcsolatban, azt megköszönném.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Itunes-al semmi probléma nincs, csak elõbb kell gondolkodni, és utána kattintani. 😊
@ Hellomarci
mp3 lejátszó vásárlás elõtt állok, s amazonon rátaláltam egy régebbi használt 2gigás nanora ami 15k szállítással együtt, szal elég baráti..
a kérdésem az lenne, hogy nagyon sok helyrõl hallom, h itunes-al elég problémás az mp3k fel-le pakolása csak úgy.. errõl tudtok adni vmi infót? valamint aki rendelkezik egy régebbi nanoval meg tudja mondani mennyire strapabíró a dög? nincs kedvem belefutni egy olyanba, h pár hónap múlva bekrepál..
elõre is köszi a segítséget!!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
amúgy hogy van ez a kiárusítás ? mikor szokott lenni? azt tudom, hogy hónap végefele... hány óra körül?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ha bedugom gépbe az ipodot, akkor ugye tölti a gép...
Felmerült bennem a kérdés, hogy ha feltöltötte, és rajta marad a gépen, akkor vajon a gép feszkójáról mûködik-é tovább a cumó?😄
hirdetni szeretnék egy honlapot a neve LOCKERZ
pontokat kell gyújteni és azokat beválthatod értékes dolgokra
néhány pl:xbox,ps3,psp,apple ipod,ipad,MacBook,ipod touch
nekem 2 hét és meglesz az apple ipod touch 8gb😊
viszont csak meghívóval lehet bejutni
akinek kell meghívó azt írjon nekem
e-mail:[email protected]
Probléma: Néhány zene bekerült a "compilation" menübe... elõadóval, albummal együtt és nem akar onnan kijönni
Kérdés: hogy lehet onnan kiszedni az elõadókat és betenni az "artistok" közé?
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
ezt írja ki, miután az utcán egyszerûen egy szám elindítása után elmosódott a kép és kikapcsolt. az usb kábel teljesen új, most használom talán harmadszor.
fali töltõbe is bepróbáltam, ott rendesen be is kapcsol, tudok is zenét hallgatni, de amint lehúzom az áramról, kikapcsol és semmire sem reagál.
ötlet?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt