Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NandorHUN
bolttal kapcsolatban mire gondolok? iPod Touch 3g vagy 2g
theone91
Mire gondolsz? Touch 3g, 2g?

theone91
Szerintem az csak a belátási szög miatt van.

NandorHUN
amugy szerintetek hol éri meg venni privátban valaki tud ajánlani boltot?
NandorHUN
ok köszi a videok alapján a legszembe ötlöbb talán a képernyõk fényerejének külömbsége, na mindegy...
theone91
Laggolás nem a legjellemzõbb. Elõfordulhat, de a töltési idõkön lehet leginkább érezni.

De a pénztárcának sem mindegy, hogy Touch 2g vagy 3g...

theone91
Itt egy videó példának. De YT-on még van egy jópár összehasonlító videó, ne egy alapján vonj le következtetéseket.

NandorHUN
és annak van avalmi érezhetõ hatása, laggolás, vagy valami töltés esetleg? illetve akkor mennyi a proci sebessége a sima 3g-nek és a 3gs-nek? thx
NEOreg3
igen, olyan gyorsak, mint az iphone 3gs

a 8gb-os csak olyan gyors, mint az iphone 3g

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NandorHUN
akkor a 32 Gb-os és a 64 Gb-os gyorsabb is, mint a sima 8 Gb-os?
theone91
Ja igen, ezt elfelejtettem hozzátenni.

NEOreg3
igen, de az csak a 32, vagy 64 gigás változatokra érvényes, a 8 gb-os 3g ugyanolyan gyors, mint a 2g

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

theone91
*Ha iPhone 3GS sebességet akarsz...

theone91
"nem érdekel, hogy van rajta mobilinternet, vagy, h lehet rajta telefonálni"

Akkor vegyél Touch-ot. Miért akarnád majdnem a dupláját kipengetni, ha pont az iPhone (hangsúlyozom PHONE) fõ profilja (ismét: TELEFON) hagy hidegen? Ha a iPhone sebességet akarsz, akkor a harmadik generációs iPod Touch az ami neked kell.

Ha a tapikijelzõ minõsége az, amit képminõség alatt értesz: Nem sokban különbözik. Sokak szerint van egy hajszálnyi különbség, én nem tapasztaltam differenciát.

Ez a táblázat, talánb elõbbre visz:

NEOreg3
Képminõség? iPod Touchban nincs kamera.

3gs-ben van még GPS meg beépített mikrofon (ezáltal hangvezérlés pl.), többiben azt hiszem, hogy megegyezik a kettõ.

NandorHUN
Hello, az lenne a gondom, hogy nem tudom eldönteni, hogy iPod Touch-ot vagy iPhone 3gs-t vegyek, mivel engem az iPhone abból a szempontból nem érdekel, hogy van rajta mobilinternet, vagy, h lehet rajta telefonálni, szoval a többi funkciókkal egybevetve szerintetek melyik a jobb és miért? Föként a telefonáláson kívüli funkciók és a képminõség érdekelne. köszi a választ.
tdu Toyota
Nem tudja valaki mikor jön ki az ipod touch 4g?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Uhh tényleg, az a nagy izé az... Bakker, nem semmi cucc. <#wow1>

andrejfej, az a cucc a dokkoló. Amúgy nagyon komoly cucc!
Hümm, a vaterán most exkluzív iPodot lehet egy ezresért leütni. BW ZEPPELIN tuning.
Meg valahol még dokkolót is olvastam, két ezresért nem lenne rossz.

theone91
Ja most olvasom, hogy nyárra tervezed.

theone91
Most az Andrássy úti iStyle elköltözik (ugyanúgy Andrássy, csak az Oktogonhoz közelebb) és az elsõ száz 8gb-os iPod Touch csak 29 990.- május 18-tól.

Infó itt.

Nagyon reklámszagú tudom, de rendkívül figyelemreméltó akció.

Az áráról annyit, hogy 200-as dollárárfolyamon 35e-be került, most magasabb az árfolyam és ha megvámolják, akkor már kb. annyi, mint linkelt oldalon, szóval érdemes meggondolni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Én ebayrõl rendeltem usa-ból még októberben. Az a lényeg, hogy megbízható eladót kell találni (többezer eladás + 99%+ visszajelzés). Az ilyenek nem fognak átverni, de jól olvasd el a termék adatlapját is, emlitse, hogy eredeti Apple ipod touch és nem valami hamisítvány.
Ha javasolhatom angol ebayen keress (ebay.co.uk), mivel az amerikait megvámolhatják, ha nincs szerencséd (nekem az volt, de tartottam tõle, hogy elkapják).

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

tdu Toyota
Én errõl rendeltem katt
Ez egy nagyon korrekt cég. És az ára sem gáz, én is innen rendeltem szeptemberbe és nem bántam meg, annyira szeretem. Amerikából hozzák hajóval

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Sziasztok!
A nyáron szeretnék venni egy 8gb-s touchot ebay-rõl.
Ha valaki már rendelt külföldrõl akkor kérem írja le a tapasztalatait,hogy mennyire biztonságos meg hasonlók😊.
elõre is kösz

értem. Köszi szépen a választ

Gabor1990
Touchban nincs GPS, szóval nem fog mûködni, csak ha veszel hozzá pl egy ilyet.

vixo
Köszi szépen a segítséget! a pixel hiba mintha már halványodna, az ajánlott márkákkal meg teszek egy próbát. ^^

Hellosztok! Itouch-omra szeretnék GPS progit letölteni(Igo-t). Az lenne a kérdésem,hogy ezek csak Iphone-n mûködnek vagy Itouch-on is? Szóval Itouchon is talál majd GPS jelet?

kakaoskalacs
Szerintem egy probát megér . én is számtalanszor aztan börig ipoddal(touch-al) a kezemben nemlett semmi baja érdekes. ha annyira nem zavaro a pixelhiba akkor nemkell aggodni

Lattam kerestel fülest is Sennheiser vagy AKG ez a 2 mrka ami megbizhato. Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

vixo
Sziasztok!

Tegnap elkapott egy hatalmas zuhé és bõrig eláztam,természetesen az ipodom is velem volt,kb már keresztet vetettem rá,de amikor haza értem és elõkaptam a zsebembõl láttam,h nem is olyan súlyos a helyzet,éppen,h egy kicsit nedves volt(ugyanis tokban volt),mára viszont elõjött egy-két pixel hiba,nem olyan súlyos,csak azért mégis zavaró,viszont még garanciális a készülék,szerintetek érdemes megpróbálni visszavinni? Vagy rájönnek,h beázásról van szó és nem javítják garanciálisan? illetve még attól tartok,h ha szétszedik javítják,akkor mennyire fog sérülni a nano háza(5.generációs,nem tudom mennyire lehet könnyen biztonságosan sérülés mentesen szétkapni) ugyanis az iphone 2g-rõl hallottam olyat,hogy nagyon nehezen lehet szétszedni és ha ez mégis megtörténik,akkor az meglátszik rajta,tudom,h ipod-iphone más kategória,csak azért mégis.Szóval kíváncsi lennék a véleményeitekre.

vixo
Sziasztok! Ipod nano-hoz tudtok ajánlani vmi jóféle,strapabíró fülest,mert az eredeti apple-bõl már elegem van,mindig olyan hamar tönkre megy :S

Hali!Lehet,hogy nagyon hülye kérdés,de nem tudom,hogy a képeket meg néhány számot hogy töröljek le az iPod nano-ról,mert amikor a régi mp4-emet felraktam az USB-re az rögtön berakta,mint valami háttértárat,de az iTunes-szal én nem bírok számokat törölni.Lécci segítsetek!
Sziasztok!
milyen fülhallgatót ajánlanátok, ami megbízható és jól szól?
a lényeg a megbízhatóság, eddig sennheiser CX300-II-t használtam, nem is lenne gond a hangzásával, sõõõt...csak kár, hogy már a második adta meg magát fél év alatt. Konkrétan az utóbbi csak 1,5 hónapot bírta, tesómnak is ugyanilyen van, neki már a 3. romlott el, a hiba természetesen mindig ugyanaz.
Az oké, hogy van rá garancia, de már kezdem unni, hogy visszavigyem és várjak rá 2 hetet, ezt játszhatnám a végtelenségig, mert soha nem fog kibírni két évet...
ugyanezen okból kifolyólag az AKG 324 sem érdekel, mert ha jól tudom közös gyártmány.

Ha van esetleg ötletetek, és tapaszalat vele kapcsolatban, azt megköszönném.

Az itunes is ugyan olyan, mintha windows fájlkezelõben csinálnád a dolgot... viszont engem megtanított az itunes és az ipod arra, hogy rendszerezzem a zenéimet... minden zenének konvertálom az id3 tagjét, mielõtt felrakom ipodra😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

BlackShadow
na ahogy nézem vki bebúrta elõlem, de errõl van/volt szó: ja és 8gigás, szétvagyok szórva 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

LoDMaSt
Hanyadik genes a nano?
Itunes-al semmi probléma nincs, csak elõbb kell gondolkodni, és utána kattintani. 😊

@ Hellomarci

BlackShadow
sziasztok!
mp3 lejátszó vásárlás elõtt állok, s amazonon rátaláltam egy régebbi használt 2gigás nanora ami 15k szállítással együtt, szal elég baráti..
a kérdésem az lenne, hogy nagyon sok helyrõl hallom, h itunes-al elég problémás az mp3k fel-le pakolása csak úgy.. errõl tudtok adni vmi infót? valamint aki rendelkezik egy régebbi nanoval meg tudja mondani mennyire strapabíró a dög? nincs kedvem belefutni egy olyanba, h pár hónap múlva bekrepál..
elõre is köszi a segítséget!!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bence94
nekem is írhattok ha kell 😊
amúgy hogy van ez a kiárusítás ? mikor szokott lenni? azt tudom, hogy hónap végefele... hány óra körül?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

még1 kérdés:
ha bedugom gépbe az ipodot, akkor ugye tölti a gép...
Felmerült bennem a kérdés, hogy ha feltöltötte, és rajta marad a gépen, akkor vajon a gép feszkójáról mûködik-é tovább a cumó?😄

jó éstét mindenkinek
hirdetni szeretnék egy honlapot a neve LOCKERZ
pontokat kell gyújteni és azokat beválthatod értékes dolgokra
néhány pl:xbox,ps3,psp,apple ipod,ipad,MacBook,ipod touch
nekem 2 hét és meglesz az apple ipod touch 8gb😊
viszont csak meghívóval lehet bejutni
akinek kell meghívó azt írjon nekem
e-mail:[email protected]
Ipod classi 6.g

Probléma: Néhány zene bekerült a "compilation" menübe... elõadóval, albummal együtt és nem akar onnan kijönni
Kérdés: hogy lehet onnan kiszedni az elõadókat és betenni az "artistok" közé?

Milka
oké,most meg kitöröltem a mappákat kb az ipodomról.hogy lehet visszakreálni õket?mert igy ha felteszek egy "mp3"mppát nem találja benne a zenéket meg a vidiket semmit. need a bit help

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Milka
oké,fasz voltam bocs😊

Milka
mivan akkor ha még régen tettem egy matricát az ipodomra,de meguntam és leszedném.simán lejön,nem marad utána ragacs meg ilyenek? a matrica rendes elõlap szerûség vagy mi...amit ugye lehet ipodokhoz kapni... szal valaki probálta már leszedni miután megunta?

please wait, very low battery

ezt írja ki, miután az utcán egyszerûen egy szám elindítása után elmosódott a kép és kikapcsolt. az usb kábel teljesen új, most használom talán harmadszor.
fali töltõbe is bepróbáltam, ott rendesen be is kapcsol, tudok is zenét hallgatni, de amint lehúzom az áramról, kikapcsol és semmire sem reagál.
ötlet?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

20eFt egy rádióvevõért?😄 Ebayen ennek a töredékéért is találsz, nem nagy beruházás.

nanoban van (csak a legújabb-->5. generációsban), 80gigás ipodhoz venni lehet, asszem 20e ft. touchot nem tudom.
LoDMaSt
Egyikben sincs.

@ Hellomarci