Apple iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Valaki segitsen véletlenül felmásoltam az ipod-ra flac kiterjesztésû zenét és lefagyott.Márpróbáltam resetelni de semmire nem reagál,a gépem nem látja igy le sem tudom törölni.Mit tegyek.
Az biztos h nem volt szükség frissítésre, annál egyszerûbben megoldható, csak tudnám, hogy:S
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"The application "a program neve" was not installes on iPod Viktor's iPod because an unknow error occured (0xE8008001)"
Ez a hiba jelentkezet annó az iphoneomon is,de azt megoldota egy jailbreak update. :S
De itt meg nem merem cydiaból lefuttatni a frissítést,nem tudom mi lehet a gond, vki nem találkozott már ilyen hiba üzenettel???
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
nem tesznek ilyen szempontból különbséget, ha az egyiken 3.0 kell, akkor a másikon is
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone and iPod touch. Requires iPhone OS 2.2.1 or later.
õszintén szólva nem láttam még olyan app-ot, ami 3.0-nál nagyobb fw-t kért volna
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szeretném jailbreakelni az 1,generációs touchomat 3.1.2-rõl 3.1.3-ra.
A Cidyaban írja,h onnan frissíthetem 3.1.3-ra,ha onnan frissítem,akkor normálisan fog sikerülni a jailbreakelés? vagy esetleg máshogy kellene?
Elõre is thx a választ!
iPod Touch 3G üveg + érintõfelület: 12999Ft
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Egyébként mi történt vele, leesett? magától nem hiszem, hogy csak úgy megrepedne. Garancia nem érvényes rá, esetleg kérdezz rá?
Nem tudom, hogy van-e tokkod, vagy sem, de mindenképpen ajánlom.. nekem Switcheasy neotouch-om van, és nagyon meg vagyok vele elégedve, 3 rétegbõl épül fel, a mérete sem zavaró, igazából fel sem tûnik, amikor zsebemben van, de ha leejted mindenképpen hasznos, ha nem az üvegre esik, hanem a keretre. és még jobban is néz ki, mint gyárilag😊
Ipod Touch 3.gen-t szeretnék venni. Pár dologgal nem vagyok tisztában, hátha tudtok segíteni, mert ez lesz az 1. ipodom.
A kinézett készülék jailbreakelt és világ garanciás. Ez mit jelent? Egyáltalán a jailbreakelt készülékeken még él a gari és ha igen akkor mi az, hogy világgar? Hol tudom érvényesíteni a garanciát ha esetleg elromlik az ipod?
Thy!
videos oldalak mind mukodnek : ))
kis antennat routerbe becsavarod
Internetexploreren belul beirod a megfelelo ipt beallitasoknal megadod hogy kerjen-e jelszot vagy ne elmented a beallitasokat
Majd ipodot a Wi-Fi fulnel a ON és meg talalja
Nekem olyan problémám lenne, hogy szeretnék wi-fi-vel netezni ipod touch-omon csak nem nagyon vágom ezt a témát hogy most mi kell hozzá vagy kell-e hozzá valami mert nem nagyon tudom vele bekeresni a netemet a segitséget elöre is köszönöm.
nehéz 1.generációhoz jóféle tokot találni :S
ez a márka elég jó, szóval érdemes utánanézni: Switcheasy
Am ez az,ami még nagyon tetszik: link
csak ilyet sajna sehol nem találok 😞
hátlap
ugyan itt írják,h 2G és 3G-hez,csak az 1G-nek a hátlapja is annyira hasonló,h gondoltam hátha,ezért is kérdezlek titeket,hátha van vkinek tapasztalata ezzel kapcolatban.
Az iTunes-ba berakott zenéket, hogyan tudom elmenteni?
Ezalatt azt értem, hogyha esetleg ujra kéne raknom az operációs rendszert, vele együtt az iTunes-t akkor ne kelljen ujra összeszedni a zenéket, hanem meg legyen egy teljes listába. Ha meg nincs ilyen opció akkor ti hogy csináljátok?
Elõre köszi a válaszokért.
Érdeklõdnék,hogy ipod touch 1.generációhoz lehet vhol hátlapot venni? 2.-3. generációs touch hátlapok használhatóak az 1.nél is vagy olyan nagy a különbség,hogy a 2.-3.generációs hátlapok elütnek az 1.-tõl,mint iphone-nál?
Elõre is köszi a választ!
ergo szerintem siman lehet aztis jailbreakelni itouchon minden verziot leirjak hogykell
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
msn-hez meg agile IM, vagy ha van kedved szophatsz a beejiveim-el is (én sajnos nem tudtam az istennek se megváltoztatni az UDID-emet)
Lenne még 2 kérdésem.
Az elsõ: Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne csak géprõl lehessen tölteni? Kipróbáltam egy régi usb-s adapter, de nem mûködött azzal. Mert ha elmegyek nem tudom géprõl tölteni ezért kéne vmi megoldás.
A második kérdés: Az ipod touch-ommal, hogy tudok letölteni alkalmazásokat Cydia-val? vagyis letöltöttem elvileg, de sehol se találom az ikonját. én a szifon forrását használom. Tudtok jobbat, ahol lehet találni jó alkalmazásokat? pl egy msn jó lenne r mert az ebuddy-t utálom.
elõre is köszi
játszottam rajta, amikor tejesen lemerült az aksija, rádugtam az usb-re és hagytam futni vagy fél órán keresztül, utána be akartam kapcsolni, de csak az apple logó jött elõ fekete háttérrel, majd pár másodperc múlva kikapcsolt. A itunes sem érzékelte. DFU mód megoldotta a problémát, de azért elmondhatná valaki, hogy a jövõben hogyan lehet ezt megelõzni
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!