Apple iPod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milka
hello,ipod vásárlás elött állok ,kérdésem hogy a 80gigás ipodban van rádio?vagy az csa a nanoban van,meg mondjuk a touchban?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

én bevittem az xms-be, amikor leafgyott, és megcsinálták grátisz. 😊
Sziasztok!
Valaki segitsen véletlenül felmásoltam az ipod-ra flac kiterjesztésû zenét és lefagyott.Márpróbáltam resetelni de semmire nem reagál,a gépem nem látja igy le sem tudom törölni.Mit tegyek.
vixo
megoldódott az alkalmazásaim telepítési problémája az itouch.hu oldal leírásának köszönhetõen ^_^

vixo
Hát annak nagyon örülnék,ha eszedbe jutna majd,mert nekem ötletem sincs rá,h mi lehet a gond,ugyanis most van elõször touchom,már próbálkoztam a tpot plugin-nal való átmásolgatással is,de azzal sem jártam sikerrel,szóval jó lenne ha megoldódna az itunes-os probléma.

Ez egyszer nekem is elõjött, ha jól emlékszem éppen a gt racing kapcsán. Tudom égõ, de már elfelejtettem hogy oldottam meg, még gondolkozok rajta, ha eszembe jut, akkor leírom.
Az biztos h nem volt szükség frissítésre, annál egyszerûbben megoldható, csak tudnám, hogy:S

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

vixo
De próbálgatok többfélét,de nem engedi,mindig kidob egy error üzit:
"The application "a program neve" was not installes on iPod Viktor's iPod because an unknow error occured (0xE8008001)"

Ez a hiba jelentkezet annó az iphoneomon is,de azt megoldota egy jailbreak update. :S
De itt meg nem merem cydiaból lefuttatni a frissítést,nem tudom mi lehet a gond, vki nem találkozott már ilyen hiba üzenettel???

Akkor marad a Gt racing😄...szvsz az egyik legjobb, engem csak ez az egy játék tudott eddig lekötni. Most komolyan, van millió, ennyire fontos neked ez a néhány?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

NEOreg3
iphone os = ipod touch os

nem tesznek ilyen szempontból különbséget, ha az egyiken 3.0 kell, akkor a másikon is

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

vixo
Akkor ez csak iphone-nál van,mert ott a játék telepítésnél konkrétan az volt a gond,h nagyobb fw-t igényelt és utána mûködött,de akkor nem értem,h a touchra miért nem tudom feltölteni a gammákat:S

NEOreg3
konkrétan resident evil 4-re ezt találtam:
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone and iPod touch. Requires iPhone OS 2.2.1 or later.

õszintén szólva nem láttam még olyan app-ot, ami 3.0-nál nagyobb fw-t kért volna

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

vixo
resident evil 4,assassin's creed1(bár nem is biztos,h ezzel van gond,de most próbálok játékokat felrakni ituns-on keresztül,amiket letöltöttem gammákat ipa kiterjesztésben,de telepítés végén egy error üzenet fogad,hasonló,ami az iphone 2G alkalmazás telepítésénél is,de ott meg tudtam oldani egy jailbreak frissítéssel és ezért gondoltam,h itt is ez lehet a gond,de már ötletem sincs,h mi lehet a probléma :S

LoDMaSt
viszont van progi, ami elhiteti a játékkal, hogy 3.1.3 van a telódon asszem.

@ Hellomarci

NEOreg3
pl?

vixo
hát pár alkalmazás/játék 3.1.3 fw-t igényel

NEOreg3
szerintem semmi olyat nem tartalmaz a 3.1.3 amiért érdemes lenne megkockáztatni a jailbreak elvesztését

vixo
Sziasztok!

Szeretném jailbreakelni az 1,generációs touchomat 3.1.2-rõl 3.1.3-ra.
A Cidyaban írja,h onnan frissíthetem 3.1.3-ra,ha onnan frissítem,akkor normálisan fog sikerülni a jailbreakelés? vagy esetleg máshogy kellene?
Elõre is thx a választ!

kakaoskalacs
Yess
iPod Touch 3G üveg + érintõfelület: 12999Ft

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
kölcsönadtam havernak én barom : D asszem utoljara adtamm ki a kezemkozul

Keress rá, biztos találsz több helyet is, egy példa: LINK
Egyébként mi történt vele, leesett? magától nem hiszem, hogy csak úgy megrepedne. Garancia nem érvényes rá, esetleg kérdezz rá?

Nem tudom, hogy van-e tokkod, vagy sem, de mindenképpen ajánlom.. nekem Switcheasy neotouch-om van, és nagyon meg vagyok vele elégedve, 3 rétegbõl épül fel, a mérete sem zavaró, igazából fel sem tûnik, amikor zsebemben van, de ha leejted mindenképpen hasznos, ha nem az üvegre esik, hanem a keretre. és még jobban is néz ki, mint gyárilag😊

kakaoskalacs
Srácok gáz van : D az ipod touch 3G-m kijelzöjen az üveglapon egy jo nagy repedes keletkezett de az lcd része nem hibasodottmeg csak az üveg mit lehet tenni ezzel? ki lehet cserélni vagy cseréltetni?

nekem is ilyen van, egy átlátszó belkin mûanyag tok és tökéletes!
Hali!

Ipod Touch 3.gen-t szeretnék venni. Pár dologgal nem vagyok tisztában, hátha tudtok segíteni, mert ez lesz az 1. ipodom.

A kinézett készülék jailbreakelt és világ garanciás. Ez mit jelent? Egyáltalán a jailbreakelt készülékeken még él a gari és ha igen akkor mi az, hogy világgar? Hol tudom érvényesíteni a garanciát ha esetleg elromlik az ipod?

Thy!

kakaoskalacs
megjegyzem msnezésre jo meg netezésre de mivel flash cucc nincs ezert nehany oldal elég megcsonkitott

videos oldalak mind mukodnek : ))

Aha így már értem köszi szépen a gyors segitséget😊.
kakaoskalacs
Wireless router kell
kis antennat routerbe becsavarod
Internetexploreren belul beirod a megfelelo ipt beallitasoknal megadod hogy kerjen-e jelszot vagy ne elmented a beallitasokat

Majd ipodot a Wi-Fi fulnel a ON és meg talalja

sziasztok

Nekem olyan problémám lenne, hogy szeretnék wi-fi-vel netezni ipod touch-omon csak nem nagyon vágom ezt a témát hogy most mi kell hozzá vagy kell-e hozzá valami mert nem nagyon tudom vele bekeresni a netemet a segitséget elöre is köszönöm.
vixo
hát jah,végig google-ztam már pár oldalt,de nem találtam megfelelõ tokot,ráadásul a legtöbb helyen 2G-3G-hez hirdetik...
nehéz 1.generációhoz jóféle tokot találni :S

Valószínûleg jobban is járnál egy ilyennel, legalább véd is😊
ez a márka elég jó, szóval érdemes utánanézni: Switcheasy

vixo
jaja,csak a hátlap kellene,találtam olyat,ahol csak azt hirdetik,viszont ott simán ipod touch hátlapnak volt feltüntetve,itt pedig 2g és 3g-hez ajánlják,szóval ezért voltam összezavarodva,de akkor teszek vele 1próbát.
Am ez az,ami még nagyon tetszik: link
csak ilyet sajna sehol nem találok 😞

kakaoskalacs
hátlap még oké de a többi full felesleges meg bóvli ceruza OMG

vixo
Konkrétan erre gondoltam:

hátlap

ugyan itt írják,h 2G és 3G-hez,csak az 1G-nek a hátlapja is annyira hasonló,h gondoltam hátha,ezért is kérdezlek titeket,hátha van vkinek tapasztalata ezzel kapcolatban.

kakaoskalacs
jah szerintem tökjo azis annyit nem valtozott a hatlap

kakaoskalacs
file-library menuben asszem

Sziasztok!
Az iTunes-ba berakott zenéket, hogyan tudom elmenteni?
Ezalatt azt értem, hogyha esetleg ujra kéne raknom az operációs rendszert, vele együtt az iTunes-t akkor ne kelljen ujra összeszedni a zenéket, hanem meg legyen egy teljes listába. Ha meg nincs ilyen opció akkor ti hogy csináljátok?
Elõre köszi a válaszokért.
vixo
Sziasztok!

Érdeklõdnék,hogy ipod touch 1.generációhoz lehet vhol hátlapot venni? 2.-3. generációs touch hátlapok használhatóak az 1.nél is vagy olyan nagy a különbség,hogy a 2.-3.generációs hátlapok elütnek az 1.-tõl,mint iphone-nál?

Elõre is köszi a választ!

Nem kellett volna frissíteni a firmware-t, ahhoz lehet köze a dolognak, valószínûleg még nem adtak ki ehhez a verzióhoz jailbreake-t. Mivel eddig mindent feltörtek, gyanítom, hogy elõbb-utóbb ez is meglesz, de az is megoldás lehet, ha visszaállítod a 3.1.2-t, pl ebben a videóban is ezt részletezik link Többet nem tudok róla, szerintem rövid idõn belül megoldják a 3.1.3-t is.

kakaoskalacs
3G-s 8gb-s (az valojaban 2G csak gyarilag a frissebb szoftverrel.)
ergo szerintem siman lehet aztis jailbreakelni itouchon minden verziot leirjak hogykell

tdu Toyota
Hello van egy ipod touch 3g 8gb készülék amit jailbreakelni szeretnék.Leszedtem hozzá a 3.1.3 updatet és elolvastam az itouch.hu-n hogy amelyik ipod touch verziószáma MC-vel kezdõdik azt nem lehet jailbreakelni? Ez most igaz, ez feltörhetetlen? Nem lehet jailbreakelnem? Kérlek írjatok vissza köszi

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Hellosztok! Valaki tudna segíteni,hogytudnék PDF fájlokat feltenni a Touchomra? Köszi elõre is a segítséget

zoltan93
ott néztem.azt hogy hogyan kell tört alkalmazásokat felrakni. "azt írja, hogy a mobileinstallation crack 3.0-t kell letölteni. Amikor azt töltöttem le utána kellet itunes-ból rakni rá ingyenes alkalmazást, de nem sikerült. elvileg rá raktam, de utána mindig azt írta, hogy csatlakozzak az itunes-hoz és nem ismerte fel." ezt volt amikor azt csináltam.

NEOreg3
legfontosabbak menüpont alatt hogy nem böki ki a szemedet?

zoltan93
itt néztem én is, de nem ment. hogyan tudok leszedni alklamazásokat és honnan ?

NEOreg3
az agile-t nem a cydiaból tudod letölteni, hanem... itt megtalálsz mindent

zoltan93
nem találok agile-t. a szifon oldalán azt írja, hogy a mobileinstallation crack 3.0-t kell letölteni. Amikor azt töltöttem le utána kellet itunes-ból rakni rá ingyenes alkalmazást, de nem sikerült. elvileg rá raktam, de utána mindig azt írta, hogy csatlakozzak az itunes-hoz és nem ismerte fel. Ezért nyomtam egy restore-t.

NEOreg3
vegyél egy ilyet, de azt ne tõlem kérdezd, hogy hány mAh-s kell, mert van 300-as is, meg még 1000-est is láttam

msn-hez meg agile IM, vagy ha van kedved szophatsz a beejiveim-el is (én sajnos nem tudtam az istennek se megváltoztatni az UDID-emet)

zoltan93
köszi sikerült.
Lenne még 2 kérdésem.
Az elsõ: Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne csak géprõl lehessen tölteni? Kipróbáltam egy régi usb-s adapter, de nem mûködött azzal. Mert ha elmegyek nem tudom géprõl tölteni ezért kéne vmi megoldás.
A második kérdés: Az ipod touch-ommal, hogy tudok letölteni alkalmazásokat Cydia-val? vagyis letöltöttem elvileg, de sehol se találom az ikonját. én a szifon forrását használom. Tudtok jobbat, ahol lehet találni jó alkalmazásokat? pl egy msn jó lenne r mert az ebuddy-t utálom.
elõre is köszi

kakaoskalacs
nekem , ugye mielott lemerul 20x kiirja hogy low battery ,de ha a jelzest nem veszed figyelembe és fullosan lemerül akkor csak gépre kell kötni és ennyi . nekem igy mukodik aztan varni hogy teljesen feltoltse

NEOreg3
tényleg nem szabad teljesen lemeríteni az ipod touch-t?

játszottam rajta, amikor tejesen lemerült az aksija, rádugtam az usb-re és hagytam futni vagy fél órán keresztül, utána be akartam kapcsolni, de csak az apple logó jött elõ fekete háttérrel, majd pár másodperc múlva kikapcsolt. A itunes sem érzékelte. DFU mód megoldotta a problémát, de azért elmondhatná valaki, hogy a jövõben hogyan lehet ezt megelõzni

tdu Toyota
kérem aki tudna segíteni hogy kell ipod touch 3g 8gbos készüléket jalibrakelni az vegyen fel msnen [email protected] elõre is köszönöm

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!