3429
Minden ami iPod-al kapcsolatos!
-
trabiubi #3029 Szerintem te félreértettél valamit. Ha benevezel, akkor nem veszel részt az ipod-ot nyerő játékban, csak ha szavazol (is). Olvasd el még egyszer :) De kösz az oldalt, egy regisztrációt megér nekem, hátha nyerek :D -
#3028 az olyan szegényeknek mint amilyen én is vagyok, megpróbálkozhatnak ezen a pályázaton videóval, de asszem ha csak simán szavazol az is elég, hogy megkaphasd (pontosabban esélyed lehet) az 5 ipod touch közül valamelyikre! :) van még egy csomó más is, minden info ott van. -
masoma #3027 ipod nano 4gen-t nem lehet jailbreakelni? szal játékokat raknék fel rá. -
#3026 Szerintem még várj a vásárlással és a 4 generáciosat vedd majd meg:) Bár nem tudom menyibe fog kerülni -
mopsar #3025 Én olvasgattam az ilyen frissítésről és számomra mindenféle megoldás eléggé problémásnak tűnt. Legalábbis szenvedősnek. Szóval én szerintem veszek egy alap harmadik generációsat. Persze megtudom érteni azokat akik szeretnék frissíteni a régebbit de nekem nem éri meg a szenvedést. Úgyhogy a valamit valamiért elvből adódóan ezért ez nekem jó sok pénzbe fog kerülni:D:D -
eatmerr #3024 Ez így van. Volt is ilyenhez balszerencsém..:S -
trabiubi #3023 Ennél kicsit több információra lenne szükség. Igazából a wikipédián utánaolvashatsz ennek. Az biztos, hogy nem a haramdik generáció, vagyis ha frissítesz is rá, akkor azok a képességek le lesznek tiltva, amik le vannak az iPhone 3G-ben. -
tzjh89 #3022 Hali
Ipod touch 8gb-osom van. Akkor ez még ipod 2g vagy 3g?
Valaki leírná h tudnom az új ios4-t jailbreak-elni redsh0w-al.
Privátba is jó lesz a választ előre is köszönöm -
#3021 Próbáld meg másik USB csatlakozóba bedugni vagy esetleg egy másik gépen megcsinálni -
tzjh89 #3020 Hali
Adott egy 8GB-os Ipod (2g azthisztem) ráakarom rakni a legújabb os-t letölteni elkezdi csinálni és úgy 5perc múlva hibát észlel (1611) és leáll. Nem tudok mit tenni vele már többször megpróbáltam de nem megy rá.
Aválaszt előre is köszönöm! -
#3019 Sziasztok!
Valaki le tudná írni nekem a downgrade pontos menetét ios4-ről 3.1.3-ra 3g esetén???
Előre is köszi! -
pirosBoci #3018 tartsd az ujjad hosszan a program ikonján, elkezdenek rezegni és ott X ld ki. -
#3017 Települt,viszont alapból a micimackót telepítette és teljesen jól megjeleníti(angolul) a books kiadásoknál,viszont,amit én felraktam alkonyat könyveket pdf formátumbán már csak a pdf könyveknél jeleníti meg és eléggé nagy a különbség az ibooks és a pdf könyvek közötti különbség,az ibooks rendesen tördeli a könyveket,viszont a pdf-nél zoomolgatni kell,ami nem pont kényelmes megoldás... -
#3016 4.0-val települt a könyvolvasó is. Másról nem tudok, szerintem a App letöltéseknél kategóriánál keresgélhetsz. Sokféle van. -
#3015 -> Innen <-
Amiket én használok: MediaCoder iPod Edition ill. Tipard MKV Video Converter (ez tud 1001 meg egyet, de van külön iPhone részlege) Ez utóbbi elég gyors és "tiszta". -
#3014 Még lenne egy olyan kérdésem,hogy nem tudok véletlenül olyan ebook olvasó programot,mint pl a stanza? Csak amibe a saját általunk letöltött ebookokat is betölthetnénk? vagy a stanzában van ilyen funkció csak én nem találom? -
#3013 megint előbb írtam,mint gondolkoztam,nem szóltam! :D -
#3012 Ipod touch-ról,hogy lehet eltávolítani a felrakott progikat itunes segítségével? Mer ha kiikszelem őket,akkor visszaszinkronizálja az alkalmazás után :S :S pls help! -
#3011 üdv! tudna valaki linkelni nekem egy progit amivel lehet ipodra filmet konvertálni? ha lehet reg keyyel.mert elég nehéz találni.fontos lenne!köszi -
#3010 Nem tudja valaki hogy mikor várható az Ipod touch 4g? Csak mert gondolkodom rajta hogy veszek egy 3g-t de ha szeptember környékén megjelenik az új akkor inkább azt vennék,csak mert nagyon tetszik ez az újfajta giroszkópos dolog,elég jól lehet rajta játszani,bár nem kimondottan erre venném,de ha már touchot veszek akkor miért ne:) Szóval ha van valami infótok akkor plz osszátok meg velem:) -
#3009 Jah most látom,h ott van az opciók között az install cydia,nem szóltam! :) -
#3008 Köszi az eddigi segítséget!
Találtam egy jó magyar leírást jailbreakhez: itouch.hu oldalán.
Sztem majd ez alapján neki ugrok,ez alapján nem hiszem,h bármit is el lehetne rontani.
Viszont még egy kérdés:
A 13.lépésnél írják,hogy a Cydiát kell elindítani,ez jailbreak alat települ vagy ezt külön kell nekem felrakni/letölteni? -
pirosBoci #3007 halho!
Én >INNEN< töltöm le a programokat ipodra, minden muxik:),
IGEN, Ha Jailbreakeled akkor minden törlödik róla, vannak program(fizetős:/),de a meglehet buherálni ehhez ajánlom a szifon.com oldalt.
IGEN, az apple szereti "korlátozni" a dolgokat...De a jailbreak során te tudod bepipálni mitszeretnél használni az ios4ben.
-
#3006 Nah,megérkezett a 2g tacskóm 4.0-val,vki megtudná mondani,h hol tudom megnézni,hogy jailbreakelt-e? -
#3005 U.i.: Jailbreak-kor törlődik róla minden? Számos fizetős, vagy 1 napra ingyenes /amúgy fizetős/ programom van.
Úgy jártam, hogy mikor vettem 1Euró alatt terméket, SMS-ben értesítés szerint 1Ft-ot vontak le a számlámról. Utána olvastam, és azt mondták, hogy 1 euró alatti összeget nem tud kezelni a rendszer. Aztán véletlen kezembe került ennek a kártyának a számlakivonata és bizony levonták az éppen aktuális árfolyamon, így hát van egy rakás appom, pazaroltam a pénzt rendesen. :-)
Zs. -
#3004 Sziasztok.
Több kérdésem is lenne. Először is örülök, hogy rátaláltam erre a TOPIC-ra.
2G 16Gb-s iOS4-es iTouchom van. Sajnos már csak 2.5 giga szabad hellyel. Kb. 1000 zeneszám van rajta és megannyi app. Szeretem a minőséget így a zenék többsége magas bitrátás, ~320kb/seces. Azért sem sajnáltam eddig a helyet, mert egy jó fülessel fantasztikusan szól róla a zene. Viszont... kevés a hely és azon gondolkodtam, éljek-e az iTunes azon opciójával, ami konvertálja a zenéket 128kbps AAC-re. Ennek kapcsán arra gondoltam, hogy nem véletlenül kínálja fel ezt a lehetőséget, csak nem lehet annyira rossz. Ti mit gondoltok? Érdemes inkább pár számmal tesztelni előtte?
Másik: Most láttam, hogy linkelek JBreakes oldalt. Elolvastam és arra nem jöttem rá, hogy van kapacitása az iPod 2G-nek is a multitaskingra csak a mocsok Apple letiltotta? :-) Szóval minden iOSX4 funkció ami megnyílt iPhone 4 és 3GS-re elérhető lenne iTouchra is?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Zs -
#3003 Hello, valaki nem tudja hogy kéne filmeket, illetve zenét rakni az iPod-ra, mert iTunes első alkalommal minden zenét, ami a gépen volt rárakott, most meg nem tudom hogy kéne, valaki tud segíteni? -
pirosBoci #3002 Hai!
Mi EZZEL csináltuk, szerintem egyáltalán nem egy bonyolult dolog, de ha nem menne annyira az angol akkor szifon.com-on szerintem találsz leírást.Sok Szerencsét!:) -
#3001 TÉK. Háromezredik komment. :) -
#3000 Hello!
Nah,nekem is megérkezik hamarosan a 2g-s touchom,tisztán jailbreak mentesen,de tervezem,hogy felrakom majd a ios 4.0 jailbreak-et rá. Írnál róla kicsit bővebben,milyen változásokat tartalmaz és stb...
Meg esetleg az ios 4.0-ás jailbreakelését leírhatnád nekem,ha gondolod,akár pm-be is mert nem nagyon mozgok otthonosan az ilyesmiben.
Előre is köszi! -
pirosBoci #2999 Na végre JB, 4.0 as szoftver, ipod2g, nekem nagyon bejön csak jót mondok róla eddig.+pár kép ajánlom mindenkinek.)
-
#2998 sziasztok. nincs valakinek innen 1G vagy 2G Touch iPod-ja? ami eladó persze:) szeretnék egy ilyet, de leginkább leharcoltaaat. PM-be jelezze:) -
#2997 kb -
#2996 Az iPod touch 8 gb 3. gen sebessége = az Iphone 8gb 2. generációséval is? -
#2995 Amugy arról nem tud valaki, hogy mikorra, vagy mikorrra nem jön ki flash player az iPhone, illetve a touch böngészőjére? -
#2994 Az Appstore-ban fellelhető alkalmazások nagyrésze ingyenes, és vannak demók (ezek is természetesen ingyenesek, dühh ki gondolta volna). Minden egyes alkalmazásnál jelölve van, hogy ingyenes-e, vagy ha nem akkor mennyibe kerül. Értelem szerűen akkor a demók is ingyenesként vannak megjelölve, de a címbe illetve a leírásba beleírják, hogy "Demo" vagy "Lite" verzióval van épp dolgod.
A "Free" teljesen ingyenes, semmilyen illetékkel nem jár. -
#2993 Hello!
Valakinek van ipod shuffle 3g-je? Mi a tapasztala vele.Igaz van nekem ipod touchom de azt sportoláshoz nem merem használni. Ez az ipod shuffle alkalmas lenne rá.Ja és ha elromlik a fülhallgatója akkor mivan? Egyátálán lehet olyat kapni ami jó hozzá? És nem ugyan annyiba kerül mint maga a készülék? És nem tud valaki hol lehet még kapni új ipod shuffle 2g-t? Nekem jó lenne egy ipod shuffle 2g-s clone is. pl.katt
Ilyet hol lehet kapni? Előre is köszönöm a válaszokat. És bocsi a sok kérdésért. -
#2992 bocs, még lenne egy legutolsó kérdésem: amik az apple.hu-n a letöltéseknél / game -nél vannak, és az van kiirva, h free, azok totál ingyenesek? vagy csak ilyen demo-k? köszi -
#2991 :D ok kösz, akkor most már mindent tudok :D -
#2990 Nyáron jelenik meg valamikor. Mondom: Hivatalos OS-frissitésért fizetni kell. Ez alól sem kivétel a 4.0.