459
  • NeoMaN
    Nem, az kettessel kezdődött...
    :))))

Amúgy kúvajó az első is, de teljesen más kategória:

• cr3ativ3
    Létezik postal 1?
  • Opelfan
    Csak annyit kellett volna tenned mielőtt ilyen hülyeséget beírsz, hogy elolvasod a legutolsó hozzászólást (ami történetesen akkor az enyém volt), abban le van írva, hogy minden fegyvert az aw-ből sőt csomó plusz cuccot belehet pakolni a síma Postal 2 STP-be és máris megvan a szabadság + a király fegyverek pl szöges baseball ütő, katana és még néhány dolog ezeken kívül.
    Mondjuk kissé meglepett az, hogy erre senki még a füle botját se mozgatta de mindegy, ha más nem is veszi a fáradtságot, hogy kipróbálja és csak azon síránkozik hogy jó fegyverekkel pályához van kötve, akkor az magára vessen.
  • gabf1
    Hi. Már k régen játszottam a postal 1-el és nemtom mit kell csinálni ha kinyírtam mindenkit. Vki tud segíteni?
  • _Atti_
    ezt elszurtam, ha rányomsz töröld az sg.hu részt
  • _Atti_
    postal 2 topicjában sims kódot kérni :D

keress egyet itt
  • dave02
    addja valiki meg a sims2 install kódot
    előre is kössz
  • Fido4life
    2Pacalypse Weekend
  • neoplan
    Hello rájöttem mi a hiba és arra jutottam hogy a rld-p2aw.r12 a hibás!!!
    Valaki felvenne MSN-be és elküldené a hibás fájlt!!
    MSN címem: [email protected]
    PLS segítsen valakki....
  • neoplan
    Hello egy kis hiba lehet az Postal 2 Apocalypse Weekend nevű
    játékkal mer amikor ki akarom csomagolni akkor ezt írja ki
    "CRC hiba a rld-p2aw.bin-ban. A fájl sérült". Szerintem a
    "rld-p2aw.rar" fájl hibás.
    Valaki felvenne MSN-be és elküldeni a hibás fájlt!!
    MSN címem: [email protected]
  • RED BULL F
    végigvittem a gamet és nekem ezt írta ki:ex military killing machine-------ha jól értelmezem valami katonai gyilkológép lennék???
  • RED BULL F
    jah.nekem az R betűvel sikerült sielni de én feltettem a hugya peccset
  • RED BULL F
    már haverom adoot god modot de azért megosztom veletek is.tehét a halhatatlanság kód:set p2player bgodmode true
  • Cat 02 #206
    macskákat ? :D mikro megtámadnak lenézel és shot ...
  • RED BULL F
    hy.én nekem kellene az apocalypse weekendhez egy god (halhatatlanság9 kód, mert én nem tudom azokat a kis törpe embereket kinyírni, meg a macskák isa kibéblédeznek.Alamode kódot próbáltam de az az energiámat lehúzza 1-re.
  • Cat 02 #204
    kasza, bozotkés kapapács kárpotol :D
  • xy21
    Ez a legjobb!!!!Csak az a baj hogy ebbe nincs akkora szabadság mint a Postal2-ben:(
  • Opelfan
    Azt hiszem erről nem volt még szó, ha igen akkor bocsi.
    Létezik egy progi amit szerintem joggal lehet nevezni egy kicsi kiegészítőnek, ugyanis össze rakja a Postal hetet azaz hétfőtől vasárnapig játszhatunk. A kiegészítőnek kell az AW és a Share the Pain. További új dolog a játékban, hogy kiválaszthatjuk, hogy az egész héten játszunk vagy csak a hétköznapokat vagy csak a hétvégét csináljuk. A játék a kiegészítővel kapottegy kis bárdot amivel lehet darabolni, vasvilla, vadnyugati colt stb stb ja és a kedvencem méreginjekció :).

Kiegészítő kb 140MB nagyon remélem, hogy működik az url.
    Patch a kiegészítéshez kb. 10 MB
  • Opelfan
    Itt a pisilős patch ha valakinek nem sikerül pisilni: Pisi peccs :)
  • good charlotte
    valaki nem tudna adni egy örökélet kódot mert már végig vittem angyon klafa a gém csak most szeretnék hülyéskedni benen meg rendesen brutálisan gyilkolászni csak ahhoz kéne egy örökélet kód kérlek mondjatok egyet
  • Cat 02 #199
    nekem se azzla hugyozik :D
  • gameplusz
    R billentyű... :)
  • Truck Driver001
    mivel hugyozik ez a haramia?controlst megnéztem,billt végignyomtam,semmi.mivel lehet elökapni?:D.a játék elején 1x már sikerült:S
  • SD456
    Szevasztok!

Én nekem megvan eredetiben ez a játék de nem tudok vele multizni.
    Miért van ez?

Előre is köszönöm!
  • hrvp
    Nekem is ue. a hibaüzenet!
    Plz Help!!
  • bricsi01
    Mit tegyek?
  • bricsi01
    Helló!

Feltettem de ezt irta ki:

" Can't bind to native class Shell.SubActionTitle

History: UClass::Bind <- (Class Shell.SubActionTitle) <- ULinkerLoad::CreateExport <- (SubActionTitle 684762) <- ULinkerLoad::CreateImport <- IndexToObject <- ULinkerLoad::CreateExport <- (SubActionTitle0 318740) <- IndexToObject <- ULinkerLoad<<UObject <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad80 318740)) <- FPropertyTag::SerializeTaggedProperty <- LoadStream <- (Count 0) <- UStruct::SerializeTaggedProperties <- (SubActions[-1]) <- UObject::Serialize <- (ActionPause awstartup.MyLevel.ActionPause2) <- LoadObject <- (ActionPause awstartup.MyLevel.ActionPause2 318740==318740/323904 318731 46) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel awstartup.fuk) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine "
  • reménytelen
    Akkor neked nem ajánlom.
  • steweee
    nem a magyar verzióra gondoltam, a magyarítások sosem érdekeltek mert jobb az angol eredeti. inkább arra vagyok kíváncsi hogy a kieg ua fizikai enginnel rendelkezik mint az eredeti(ami alapvetően nem lenne rossz mert unrealos)mert az tréül volt megcsinálva. csak azért nem akarok vele játszani hogy macskát húzhassak a fegyverre hangtompítónak, az alap epizód elindult nálam de nem ragadott meg a történet és az npc-k mozgása sem
  • reménytelen
    A magyar Share the Painben vannak olyan hibák, amelyek az angolban nincsenek. (Patch fönt van)
    A kieg EZEKET nem javítja, hiszen egy külön játékként kell elindítani, melyben csak szombat és vasárnap van.
    Ha megszerzed a kiegészítőt és föltelepíted, észreveszed, hogy nem tudsz vizelni. Nos, a kiegészítőhöz ajánlott RÖGTÖN letölteni az 1411-es patch-et, amely kijavítja ezt az apró figyelmetlenséget.
  • steweee
    a kieggel már jó játék, úgy értem javítja az alapjáték hibáit?
  • reménytelen
    A Share the Pain meg is van.
  • csari89
    Hát ritka nagy baromságot műveltél... de hol lehet megrendelni? És hallotam meg lesz magyarosítva!
  • steweee
    unreal engines, a graf nem is rossz, viszont vhogy tök szar a fizika meg olyan nyomorultu mozog mindenki. elnézést, csak az eredetit próbáltam ki, mikor ezt rátelepítettem vmiért nem működött, de talán azért mert először telepítés után elfelejtettem a crack könyvtárat rámásolni és úgy akartam indítani, utána meg már hiába. nem kapott második esélyt.

igazából arra lennék kíváncsi hogy ez most ugye új kiegészítő, ami mennyivel teszi jobbá az alapjátékot, megéri e mégegyszer letölteni, mert az alapjáték nem nagyon fogott meg, és dühömben töröltem még iso-ból is a picsába mikor install után nem működött
  • reménytelen
    Még valami:
    Ha valaki tud egy magyar leírást a Postal 2 szerkesztőjéhez, akkor legyen szíves ossza meg privátban/itt a linket.
  • reménytelen
    Custom map-ként be tudok rakni a sima Postal 2-ből pályarészleteket, de ott nincs darabolás, mert nem azokat a modelleket használja...
    És nem vagyok expert pályaszerkesztő...
  • zsolesz92
    éjjel még működött
  • zsolesz92
    sziasztok. a share the pain multiplayerbe szeretnék menni, ez meg is va de amikor csatlakozik ezt irja ki : Assertion failed: InActor [File:C:\Projects\Postal2\prog\Warfare\Engine\Src\UnChan.cpp] [Line: 760]

Elõzmény: InitialClientActor <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor None) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop segítsetek pls.
  • jointeer
    hát csítelni nem szokásom.
  • Opelfan
    csalj egy kicsit! Én is ott csaltam először.