Postal 2 : Apocalypse Weekend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Tudom nem ennek a fóruma de nemtudna nekem valaki ftp címet adni privibe.
Postal 2:Share the Pain kellene.
Lehet fizetõs is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

andriska
<#worship>

gameplusz
Srácok! Holnap jön a fordításom, itt keressétek majd:

http://fhun.uw.hu

vagy

http://www.magyaritasok.hu

Holnap délelõtt tesztelés, aztán feltöltöm!!! <#wink>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
R betû lenyomásával.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Majd meglátjuk. A fordításra már nem kell sokat várni, mert a héten non-stopos vagyok, mint általában nyáron (fizetésnap kivételével 😄). Nos, szerintem a hét végére elkészülök, de ezt halkan jegyzem meg (vélhetõen tartani tudom ezt az idõpontot).

Sephi
Akkor vegul hogy kell pisilni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

andriska
Én még nem játszottam vele,pedig megvan,mert várom a magyarítást.
<#worship>

Apokrif
Az jó lesz! De már sztem késõ! Az emberek ilyen játékot nem játszanak végig többször!

Apokrif
Azaz: Hitler büszke lenne rád!

gameplusz
Készül a játék fordítása. Hamarosan letölthetõ!!!

Közben rájöttem mi a megoldás: A Szörny feje fölül le kell löni a "köveket" ezután megszünik az "erõtér védelme" és lehet löni 1000-el.Egész jóra sikerült a játék kiegészitö létére. Average módban végig vittem kód nélkül és a végén csak azt írták ki az értékelésnél " Hitler would be proud ".
A híd után azt a nagy darab szörnyet mivel lehet kiírtani? Eddig bármivel löttem rá se ba****k.
Opelfan
Mitagadás kell hozzá csalás még a legkönyebb módban is. Legalábbis nekem a katonás pályán kellett.

Különben, hogy a végén volt egy fõ szörny eléggé általánossá tette de ez túlzás... inkább régimódivá tette az AW-et.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Apokrif
jah és se leltem a sliccet noh de mind1
Opelfan Köszi a segítséget már végigvittem : Ex-Military Killing Machine vagyok a játék szerint! <#violent><#nevetes1>
a gond az volt hogy túl sok csalással akartam végigvinni...

Sephi
De en nem lelem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Opelfan
Egérgörgõvel lehet nagy nehezen elõvarázsolni a nadrág ikont. 10 perc után mondtam azt hogy vagy vak vagyok vagy nincs benne a controlls-ban a slicc gomb. Mindidáig nem is találtam meg. Ugyanott a normál P2-ben megtaláltam a slicc gombot (R) 😊

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Nemtom, szerintem olyan szar lett, nekem meg pisilni sem volt kedvem benne 😊
Egérgörgõvel próbáltad a zipzárat fókuszba hozni?
Sephi
Akkor hogy kell?

Seth
Õõõõ, akkor nemtom, én igazából csak az alap Postal2-vel játszottam, abban így volt, a kiegben nemtom

PSN ID.: Beegabor

Opelfan
Nekem így nem sikerült 😄

Sephi
Ohh man! Koci! 😄

Seth
R-el sliccet le oszt tûz 😊Ö

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Na most ez lehet hulyen fog hangzani de

HOGYA banatba lehet ebbe a jatekba pisilni? 😄

Apokrif
Köszi

Opelfan
Utána nézek! Nem vagyok benne biztos de mintha ki kellene, lépnie a proginak abból a szobából és valami más helyre el kellene, hogy tegyen.
Megnézem mi az uccsó mentésem, megpróbálok segíteni.

Opelfan
Úgy lehet kicsinálni mint a crochy vagy milyen figurát a normál Postal2-ben. A rakétavetõvel kell aprítani a gyereket, kb 4-5 jó célzás után megfekszik. Ha a rakétavetõvel lõsz láthatod is, hogy fél és menekül ezért néha nehéz eltalálni.

Apokrif
Bocs hogy 2x ment!

Apokrif
Hello Mindenki!

A Postal 2: Apocalypse Weekend-nél a Publisher office után amikor megölöm azt a rakétás szoftverkalóz fõnököt, utána mit kell csinálni, mert nem enged ki, és utána csak abban a szobában vagyok. Ott ahol a fellegekbõl hullanak a dollárok. Ahol bementem az az ajtó zárva, másik ajtó meg nincs. Csak a széfek ajtaja van nyitva, de azok meg be vannak falazva pénzzel, amit meg nem lehet összeszedni. Neked meg van a mentés utána? És hogy lehet Pisilni, nekem görgö se viszi oda? Nem küldenéd el nekem a mentésed vagy valami megoldást írj légyszi: [email protected] Köszi

Apokrif
Hello Mindenki!

A Postal 2: Apocalypse Weekend-nél a Publisher office után amikor megölöm azt a rakétás szoftverkalóz fõnököt, utána mit kell csinálni, mert nem enged ki, és utána csak abban a szobában vagyok. Ott ahol a fellegekbõl hullanak a dollárok. Ahol bementem az az ajtó zárva, másik ajtó meg nincs. Csak a széfek ajtaja van nyitva, de azok meg be vannak falazva pénzzel, amit meg nem lehet összeszedni. Neked meg van a mentés utána? És hogy lehet Pisilni, nekem görgö se viszi oda? Nem küldenéd el nekem a mentésed vagy valami megoldást írj légyszi: [email protected] Köszi

Methylisocloro
sajnos közelitettek a hagyományos fps-ek felé

azt a rakétás szoftverkalóz fõnõköt hogy kell megölni?

Opelfan
Sziasztok!

Éppen ma nyomtam végig a gémet. Hááát...nekem a sima Postal 2 sokkal jobban tetszett. Nem tudom, Ti hogy látjátok ezt. A régiben sok olyan szitu volt amelyeken jókat lehetett nevetni, most meg azt vettem észre, hogy félek, ami utoljára a Wolfeistein 2-ben és a Doom 1-2-ben fordult elõ <#nevetes1>, olyan rémálom szerû az egész gém. Cheat nélkül a katonás pályát nem tudom, hogy lehet megcsinálni mert olyan kevés a fegyver (nincs Macheta) az elsõsegélydoboz és a golyóállómellény, a katona fejét meg lehet csapkodni a kalapáccsal napestig, semmi baja se lesz <#nevetes1>.
Egyébként HL1-es motívumokat véltem felfedezni a játékban (fõként a katonai bázisra gondolok).
Egy kérdés: Hogyan lehet pisilni? Mert nem találtam a Controllsnál beállítási lehetõséget viszont ha az egér görgõjét használom akkor megtalálom a nadrág ikont és lehet dobni a sárgát.<#smile>

ez minden esetben így van; mountold be az image file-t (vagy tedd be a CD-t) és amikor kiírja ezt megint, akkor simán indítsd el a setup exe-t! Tuti mûködni fog.
Cicero
Miért van az, hogy berakom az AW cd-t és azt írja hogy hogy "this disc is damaged or dirty", nemértem.. semmi sérülés, kosz nincs rajta, lehet hogy az a gond hogy RW a cd? <#fejvakaras><#help>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
Nincs fent csak az orosz verzióé, már néztem

SNAKE01
Cue fájlt te is tudsz csinálni!!!!

Duddits
Ha van MSN-ed vegyél föl és átküldöm!

Duddits
Cicero
a cue az kb 74kb 😊)) Serialt tudsz adni?

nemhiszem mivel a freenail tárheje (asszem ) nem több 6 megánál...<#ejnye1>

__|__ ________(*)________

Cicero
Valaki eltudna küldeni egy 743mb-os bin fájl cue társát a [email protected]? <#fejvakaras><#worship>

Cicero
Dehogyha feltelepítem a Share The Paint és a telepítés után rögtön felteszem az AW-t akkor se? <#confused>

eleve nem tudsz mind2vel jáccani, mert az aw-t a share the painre teszed.. szal hétfõtõl péntekig nysomod.. utána ráteszed az awt és ugy játsz6tsz szombat.vas..

__|__ ________(*)________

Istencsászár
nemhinném az hozzá kapcsolodik majd

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Cicero
Sziasztok!

Lehet, hogy felmerült ez a kérdés, de ha elkezdem nyomni kiegészítõvel a Postal 2-õt Hétfõtõl, akkor tudom használni majd az expes fegyókat?

Methylisocloro
Muszáj volt kiszedni ezt a városban mászkálást mert a sok agyatlan FPS játékos eltévedt a városban. <#beka2>

végigtoltam. Nem volt valami nagy szám, szvsz az alap Postal 2 jobb volt. Nem teccett az, hogy nem lehetett szabadon mászkálni a városban(csak 2x), hanem folyamatosan jöttek a küldik. A fõmenüben lévõ csajszi is hiányzott a gémbõl<#gonosz3><#ejnye1>

Sziasztok!
Dude szive nalam is dobog mar!
Jo kis moka!
Kar hogy az ellenseg eleg buta de amugy kiralysag!
Igazi szorakozas.
Ami piszkosul hianyzik az hogy 2 nyomjuk egymas mellett.
Asszem a Quake ben volt olyan.
Legnehezebben nyomtuk a kolykokkel egyutt hol ketten hol harman.
Ha lenne ilyen a Postalban mindent verne sztem. (Single ben)
Felraknank legnehezebre es GYIIIILOOOOOOK!
Kar hogy nincs ilyen! <#szomoru1>

Egy jo bableves sose rossz!!

fitutufi
új vidikártya

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

dardevil
Végigvittem !

dardevil
Hogyan lehetne javítani rajta ?