Postal 2 : Apocalypse Weekend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Postal 2:Share the Pain kellene.
Lehet fizetõs is.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
http://fhun.uw.hu
vagy
http://www.magyaritasok.hu
Holnap délelõtt tesztelés, aztán feltöltöm!!! <#wink>#wink>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Különben, hogy a végén volt egy fõ szörny eléggé általánossá tette de ez túlzás... inkább régimódivá tette az AW-et.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Opelfan Köszi a segítséget már végigvittem : Ex-Military Killing Machine vagyok a játék szerint! <#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>
a gond az volt hogy túl sok csalással akartam végigvinni...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Egérgörgõvel próbáltad a zipzárat fókuszba hozni?
PSN ID.: Beegabor
HOGYA banatba lehet ebbe a jatekba pisilni? 😄
Megnézem mi az uccsó mentésem, megpróbálok segíteni.
A Postal 2: Apocalypse Weekend-nél a Publisher office után amikor megölöm azt a rakétás szoftverkalóz fõnököt, utána mit kell csinálni, mert nem enged ki, és utána csak abban a szobában vagyok. Ott ahol a fellegekbõl hullanak a dollárok. Ahol bementem az az ajtó zárva, másik ajtó meg nincs. Csak a széfek ajtaja van nyitva, de azok meg be vannak falazva pénzzel, amit meg nem lehet összeszedni. Neked meg van a mentés utána? És hogy lehet Pisilni, nekem görgö se viszi oda? Nem küldenéd el nekem a mentésed vagy valami megoldást írj légyszi: [email protected] Köszi
A Postal 2: Apocalypse Weekend-nél a Publisher office után amikor megölöm azt a rakétás szoftverkalóz fõnököt, utána mit kell csinálni, mert nem enged ki, és utána csak abban a szobában vagyok. Ott ahol a fellegekbõl hullanak a dollárok. Ahol bementem az az ajtó zárva, másik ajtó meg nincs. Csak a széfek ajtaja van nyitva, de azok meg be vannak falazva pénzzel, amit meg nem lehet összeszedni. Neked meg van a mentés utána? És hogy lehet Pisilni, nekem görgö se viszi oda? Nem küldenéd el nekem a mentésed vagy valami megoldást írj légyszi: [email protected] Köszi
azt a rakétás szoftverkalóz fõnõköt hogy kell megölni?
Éppen ma nyomtam végig a gémet. Hááát...nekem a sima Postal 2 sokkal jobban tetszett. Nem tudom, Ti hogy látjátok ezt. A régiben sok olyan szitu volt amelyeken jókat lehetett nevetni, most meg azt vettem észre, hogy félek, ami utoljára a Wolfeistein 2-ben és a Doom 1-2-ben fordult elõ <#nevetes1>#nevetes1>, olyan rémálom szerû az egész gém. Cheat nélkül a katonás pályát nem tudom, hogy lehet megcsinálni mert olyan kevés a fegyver (nincs Macheta) az elsõsegélydoboz és a golyóállómellény, a katona fejét meg lehet csapkodni a kalapáccsal napestig, semmi baja se lesz <#nevetes1>#nevetes1>.
Egyébként HL1-es motívumokat véltem felfedezni a játékban (fõként a katonai bázisra gondolok).
Egy kérdés: Hogyan lehet pisilni? Mert nem találtam a Controllsnál beállítási lehetõséget viszont ha az egér görgõjét használom akkor megtalálom a nadrág ikont és lehet dobni a sárgát.<#smile>#smile>
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
__|__ ________(*)________
__|__ ________(*)________
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lehet, hogy felmerült ez a kérdés, de ha elkezdem nyomni kiegészítõvel a Postal 2-õt Hétfõtõl, akkor tudom használni majd az expes fegyókat?
Dude szive nalam is dobog mar!
Jo kis moka!
Kar hogy az ellenseg eleg buta de amugy kiralysag!
Igazi szorakozas.
Ami piszkosul hianyzik az hogy 2 nyomjuk egymas mellett.
Asszem a Quake ben volt olyan.
Legnehezebben nyomtuk a kolykokkel egyutt hol ketten hol harman.
Ha lenne ilyen a Postalban mindent verne sztem. (Single ben)
Felraknank legnehezebre es GYIIIILOOOOOOK!
Kar hogy nincs ilyen! <#szomoru1>#szomoru1>
Egy jo bableves sose rossz!!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^