459
-
pasquale #179 ez sztem reménytelen :)) de ha sikerül akkor grat -
#178 Nem lehet megcsinálni, hogy a sima Postal 2-es Paradiseban lehessen bóklászni Postal 2: Apocalypse Weekend-es fegyverekkel? (meg a darabolás lehetősége is jó lenne) Tudnillik a kiegben nincs sok szabad bóklászás... -
pasquale #177 akkor ne hallj meg... :P -
#176 a katoásos bázisnál mindig meghalok nincs élet -
#175 Megy. -
#174 A kiegészítő megy gamestar-os magyar verzióval? -
#173 vagy innen -
#172 innen -
tosatt #171 Honnan tudnám letölteni a Postal 2:Apocalypse Weekend-et? -
#170 -
#169 nem van meg -
#168 nekem nem van meg a game, de meglestem az nfo-ját (amit ajánlok neked is ilyen esetekben), és ott sincs szó kulcsokról.
dobd föl az egészet újra, és csak a kiegészítő crackjét eröltesd a végén. -
susubaba #167 de kell mert nem indul el és key-t kér
-
#166 Úgy tudom a kieghez nem kell serial. -
susubaba #165 Sziasztok gémguruk!!!!!
tudtok nekem adni szériaszámot?
Nagyon kellene!!!!!!!
köszi Réka
-
#164 -
#163 Nah, azért ne túlozzunk! -
#162 grat,nagy vagy! -
#161 Nah, töltsétek a POSTAL2:APOCALYPSE WEEKEND HUN 1.0 BY GAMEPLUS-t
INNEN -
#160 Még kb 1 óra, max 2, amígy egy szép telepítőt és egy licensz-readme párost rakok össze nektek. -
#159 Tudom nem ennek a fóruma de nemtudna nekem valaki ftp címet adni privibe.
Postal 2:Share the Pain kellene.
Lehet fizetős is. -
#158 -
#157 Srácok! Holnap jön a fordításom, itt keressétek majd:
http://fhun.uw.hu
vagy
http://www.magyaritasok.hu
Holnap délelőtt tesztelés, aztán feltöltöm!!! -
#156 R betű lenyomásával. -
#155 Majd meglátjuk. A fordításra már nem kell sokat várni, mert a héten non-stopos vagyok, mint általában nyáron (fizetésnap kivételével :D). Nos, szerintem a hét végére elkészülök, de ezt halkan jegyzem meg (vélhetően tartani tudom ezt az időpontot). -
#154 Akkor vegul hogy kell pisilni? -
#153 Én még nem játszottam vele,pedig megvan,mert várom a magyarítást.
-
#152 Az jó lesz! De már sztem késő! Az emberek ilyen játékot nem játszanak végig többször! -
#151 Azaz: Hitler büszke lenne rád! -
#150 Készül a játék fordítása. Hamarosan letölthető!!! -
BlueGold #149 Közben rájöttem mi a megoldás: A Szörny feje fölül le kell löni a "köveket" ezután megszünik az "erőtér védelme" és lehet löni 1000-el.Egész jóra sikerült a játék kiegészitö létére. Average módban végig vittem kód nélkül és a végén csak azt írták ki az értékelésnél " Hitler would be proud ". -
BlueGold #148 A híd után azt a nagy darab szörnyet mivel lehet kiírtani? Eddig bármivel löttem rá se ba****k. -
#147 Mitagadás kell hozzá csalás még a legkönyebb módban is. Legalábbis nekem a katonás pályán kellett.
Különben, hogy a végén volt egy fő szörny eléggé általánossá tette de ez túlzás... inkább régimódivá tette az AW-et. -
#146 jah és se leltem a sliccet noh de mind1
Opelfan Köszi a segítséget már végigvittem : Ex-Military Killing Machine vagyok a játék szerint!
a gond az volt hogy túl sok csalással akartam végigvinni... -
#145 De en nem lelem :D -
#144 Egérgörgővel lehet nagy nehezen elővarázsolni a nadrág ikont. 10 perc után mondtam azt hogy vagy vak vagyok vagy nincs benne a controlls-ban a slicc gomb. Mindidáig nem is találtam meg. Ugyanott a normál P2-ben megtaláltam a slicc gombot (R) :) -
cleric #143 Nemtom, szerintem olyan szar lett, nekem meg pisilni sem volt kedvem benne :)
Egérgörgővel próbáltad a zipzárat fókuszba hozni? -
#142 Akkor hogy kell? -
#141 Őőőő, akkor nemtom, én igazából csak az alap Postal2-vel játszottam, abban így volt, a kiegben nemtom -
#140 Nekem így nem sikerült :D