Postal 2 : Apocalypse Weekend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Létezik egy progi amit szerintem joggal lehet nevezni egy kicsi kiegészítõnek, ugyanis össze rakja a Postal hetet azaz hétfõtõl vasárnapig játszhatunk. A kiegészítõnek kell az AW és a Share the Pain. További új dolog a játékban, hogy kiválaszthatjuk, hogy az egész héten játszunk vagy csak a hétköznapokat vagy csak a hétvégét csináljuk. A játék a kiegészítõvel kapottegy kis bárdot amivel lehet darabolni, vasvilla, vadnyugati colt stb stb ja és a kedvencem méreginjekció 😊.
Kiegészítõ kb 140MB nagyon remélem, hogy mûködik az url.
Patch a kiegészítéshez kb. 10 MB
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Én nekem megvan eredetiben ez a játék de nem tudok vele multizni.
Miért van ez?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Plz Help!!
Feltettem de ezt irta ki:
" Can't bind to native class Shell.SubActionTitle
History: UClass::Bind <- (Class Shell.SubActionTitle) <- ULinkerLoad::CreateExport <- (SubActionTitle 684762) <- ULinkerLoad::CreateImport <- IndexToObject <- ULinkerLoad::CreateExport <- (SubActionTitle0 318740) <- IndexToObject <- ULinkerLoad<<UObject <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad80 318740)) <- FPropertyTag::SerializeTaggedProperty <- LoadStream <- (Count 0) <- UStruct::SerializeTaggedProperties <- (SubActions<-1>-1>) <- UObject::Serialize <- (ActionPause awstartup.MyLevel.ActionPause2) <- LoadObject <- (ActionPause awstartup.MyLevel.ActionPause2 318740==318740/323904 318731 46) <- ULinkerLoad:😛reload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel awstartup.fuk) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine "
A kieg EZEKET nem javítja, hiszen egy külön játékként kell elindítani, melyben csak szombat és vasárnap van.
Ha megszerzed a kiegészítõt és föltelepíted, észreveszed, hogy nem tudsz vizelni. Nos, a kiegészítõhöz ajánlott RÖGTÖN letölteni az 1411-es patch-et, amely kijavítja ezt az apró figyelmetlenséget.
igazából arra lennék kíváncsi hogy ez most ugye új kiegészítõ, ami mennyivel teszi jobbá az alapjátékot, megéri e mégegyszer letölteni, mert az alapjáték nem nagyon fogott meg, és dühömben töröltem még iso-ból is a picsába mikor install után nem mûködött
Ha valaki tud egy magyar leírást a Postal 2 szerkesztõjéhez, akkor legyen szíves ossza meg privátban/itt a linket.
És nem vagyok expert pályaszerkesztõ... <#rinya>#rinya>
Elõzmény: InitialClientActor <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor None) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop segítsetek pls.
__|__ ________(*)________
__|__ ________(*)________
dobd föl az egészet újra, és csak a kiegészítõ crackjét eröltesd a végén.
tudtok nekem adni szériaszámot?
Nagyon kellene!!!!!!!
köszi Réka
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn