Sudeki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó látom hogy olyasmi játék mint a final fantasy? nem tûnik rossznak, leszedem és kipróbálom
Mivel nálam a játék elejétõl a végéig nem volt semmi probléma ezért ez megint csak ötlet : ha valami gond van a játékkal próbáljátok meg megnézni a játék könyvtárában található „error_log.txt” hátha mond valami okosat ami segít a probléma megoldásában.
Próbáltam vele is, nélküle is
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Hi!
Tudna valaki segíteni Gef4 Ti 4200-as VGA-m van amin elvileg futnia kénne a játéknak. Simán felinstalálom. Lemegy az intro és minden jónak tûnik. Aztán nem töltõdik be a main mebu hanem elsötétedik a képernyõ és kifagy a játék :( Ez gondolom valami VGA hiba lehet…. Letöltöttem a patch-et és a kártyám legújabb driver-ét de semmi változás. Reloaded féle törésem van. Aki tapasztalt hasonlót vagy ismeri a megoldást légy szíves segítsen. köszönöm
Tudna valaki segíteni Gef4 Ti 4200-as VGA-m van amin elvileg futnia kénne a játéknak. Simán felinstalálom. Lemegy az intro és minden jónak tûnik. Aztán nem töltõdik be a main mebu hanem elsötétedik a képernyõ és kifagy a játék :( Ez gondolom valami VGA hiba lehet…. Letöltöttem a patch-et és a kártyám legújabb driver-ét de semmi változás. Reloaded féle törésem van. Aki tapasztalt hasonlót vagy ismeri a megoldást légy szíves segítsen. köszönöm
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
éljen, ma mentés közben elszállt, és még nem is az lenne a baj, hogy régebbi mentést kell nyomnom, hanem egyszerûen nem indul el. bejön a fõmenü, rányomok a Continue-ra, aztán úgy megfagy, hogy se elõre se hátra...újrainstalláltam, ugyanez. letöröltem az utolsó (elrontott) mentést, ugyanez. semmi új driver vagy ilyesmi nem került fel azóta, szóval kezdek teljesen tanácstalan lenni... pedig nem szeretném abbahagyni most hogy belelendültem :(
Szóval a powert kardosnál, a skillt pedig távolságinál nem kell annyira erõltetni :)
Ez érdekes mert az ember azt hinné hogy a power a kardosoknak fontos de az igazi killerek a távolságiak, karddal lehetetlen olyan hatékonynak lenni mint pl. a fluximatorral, a kardosok szerepe legalább is nálam fõleg az volt hogy lekössenek pár ellent amíg én Ailish/Encoval kinyírok mindenkit.
Ailish/Elco nagyon megéri a powert erõltetni és a wizardwood/ion fluximatort hagyni náluk ha nem te irányítod õket (ilyenkor tiszta StarWars fíling sugárnyalábok mindenfelé meg fröcssenõ hullák :D, Bukinál én a powert nyomtam de így utólag õt is és Talt is inkább varázslónak kellett volna képezni (essence) mert ha partiban vannak a többiek megvédik õket egyedül meg a skilljeikkel sztem jobban tarolnak mint a kardokkal.
Tal-nak az életerõt mindenképpen ki kell maxolni!
A másik az essence mert bossfightnál nem a kard számít (hacsak vki nem rohatt jó vivó) hanem a skill és spirit power amire a sebzésbónuszt az essence adja, ahogy korábban írtam normál csatáknál meg tökmindegy hogy 50-et vagy 250-et sebez a karddal amikor én a wizardwood-dal 2000 sebzek egyszerre 2-3 monszteren :)
Talán a skill aminek nincs sok értelme (elég csak pár pont) mert normál harcok skillpowerek nélkül is simán lemennek és ha mégis kell pl. bossfightoknál akkor lötyikkel fel lehet mindig tölteni, igazán lötyiket csak akkor használtam amikor egyedül kellett egy kardos karival megzúzni vkit (mondjuk ilyenkor a fél bárpultot beléjük is kellett nyomnom, távolságiak meg pillanatok alatt újratöltik magukat manalopós-több monsztertérõ lövésekkel.
Ailish/Elco nagyon megéri a powert erõltetni és a wizardwood/ion fluximatort hagyni náluk ha nem te irányítod õket (ilyenkor tiszta StarWars fíling sugárnyalábok mindenfelé meg fröcssenõ hullák :D, Bukinál én a powert nyomtam de így utólag õt is és Talt is inkább varázslónak kellett volna képezni (essence) mert ha partiban vannak a többiek megvédik õket egyedül meg a skilljeikkel sztem jobban tarolnak mint a kardokkal.
Tal-nak az életerõt mindenképpen ki kell maxolni!
A másik az essence mert bossfightnál nem a kard számít (hacsak vki nem rohatt jó vivó) hanem a skill és spirit power amire a sebzésbónuszt az essence adja, ahogy korábban írtam normál csatáknál meg tökmindegy hogy 50-et vagy 250-et sebez a karddal amikor én a wizardwood-dal 2000 sebzek egyszerre 2-3 monszteren :)
Talán a skill aminek nincs sok értelme (elég csak pár pont) mert normál harcok skillpowerek nélkül is simán lemennek és ha mégis kell pl. bossfightoknál akkor lötyikkel fel lehet mindig tölteni, igazán lötyiket csak akkor használtam amikor egyedül kellett egy kardos karival megzúzni vkit (mondjuk ilyenkor a fél bárpultot beléjük is kellett nyomnom, távolságiak meg pillanatok alatt újratöltik magukat manalopós-több monsztertérõ lövésekkel.
annyit segíthetnél, hogy kinek mit érdemes kifejleszteni és mi az aminek abszolút semmi haszna
PSN ID.: Beegabor
SPOILER
(bár sztem mindenki tudja már a legelején hogy mi lesz a vége :)
Na végigvittem, a röhej az egészben hogy Tal már tegnap is fullon volt de mondom a Void így kemény lesz szal ma csak a többiek ultimate cuccait gyûjtöttem be meg tápoltam õket magasabb szintre hogy majd milyen király vérengzést rendezek a Voidban ráadásul Tal az egyetlen akivel tényleg meg KELL szerezni a RuneSword-öt ami már régesrég megvolt, Ailishnál és Elconál gagyi a végsõ cucc a railgunokhoz képest Bukinál meg pont a trial az egyetlen ahol szükség lenne rá de ugye ott még nem lehet meg :D
Szóval fullos partyval teleport a voidba és... ennyi :D
Fõgenya felszólít hogy vki küzdjön meg vele erre én naív gondolom sültgenyát csinálok belõle Ailishal hiszen õ az örököse Illumina császárságának, a legnagyobb varázsló, megbosszulja anyja halálát stb stb.
Persze a kardos parasztgyerek lép elõre MEGINT aki gondolom mellékesen a szegényember legkisebb fia is meg ilyen közhelyek, elsõre a genya ki is nyírt egy pillanat alatt mert skillpowerezik ám õ is ezerrel :o
tipp: legalább egy kardban legyen dispell különben nonstop regenerálja meg boostolja magát, ráadásul a kesztûje neki is dispelles szal lesznek izgi helyzetek :)
mindenesetre régen volt olyan hogy egy gémet addig nem hagytam abba amíg a végére nem értem és ez egy ilyen gém, mindenkinek csak ajánlani tudom talán a Summoner-re hasonlít de azt is imádtam :)
Az egyetlen problémám vele (a beragadó hangokon kívül bár ha eredetim lenne akkor a patch ezt megoldaná szal kussolok :D) hogy igazán csak egyféleképpen lehet/éri meg a karaktereket fejleszteni és így elsõre is sikerült az ÖSSZES küldit megcsinálnom ezért az újrajátszásnak nincs sok értelme :/
De azért egy év múlva amikor már nem emlékszem mindenre biztos hogy mégegyszer elõveszem :)
(bár sztem mindenki tudja már a legelején hogy mi lesz a vége :)
Na végigvittem, a röhej az egészben hogy Tal már tegnap is fullon volt de mondom a Void így kemény lesz szal ma csak a többiek ultimate cuccait gyûjtöttem be meg tápoltam õket magasabb szintre hogy majd milyen király vérengzést rendezek a Voidban ráadásul Tal az egyetlen akivel tényleg meg KELL szerezni a RuneSword-öt ami már régesrég megvolt, Ailishnál és Elconál gagyi a végsõ cucc a railgunokhoz képest Bukinál meg pont a trial az egyetlen ahol szükség lenne rá de ugye ott még nem lehet meg :D
Szóval fullos partyval teleport a voidba és... ennyi :D
Fõgenya felszólít hogy vki küzdjön meg vele erre én naív gondolom sültgenyát csinálok belõle Ailishal hiszen õ az örököse Illumina császárságának, a legnagyobb varázsló, megbosszulja anyja halálát stb stb.
Persze a kardos parasztgyerek lép elõre MEGINT aki gondolom mellékesen a szegényember legkisebb fia is meg ilyen közhelyek, elsõre a genya ki is nyírt egy pillanat alatt mert skillpowerezik ám õ is ezerrel :o
tipp: legalább egy kardban legyen dispell különben nonstop regenerálja meg boostolja magát, ráadásul a kesztûje neki is dispelles szal lesznek izgi helyzetek :)
mindenesetre régen volt olyan hogy egy gémet addig nem hagytam abba amíg a végére nem értem és ez egy ilyen gém, mindenkinek csak ajánlani tudom talán a Summoner-re hasonlít de azt is imádtam :)
Az egyetlen problémám vele (a beragadó hangokon kívül bár ha eredetim lenne akkor a patch ezt megoldaná szal kussolok :D) hogy igazán csak egyféleképpen lehet/éri meg a karaktereket fejleszteni és így elsõre is sikerült az ÖSSZES küldit megcsinálnom ezért az újrajátszásnak nincs sok értelme :/
De azért egy év múlva amikor már nem emlékszem mindenre biztos hogy mégegyszer elõveszem :)
szerintem is eszetlenul jo a game! :) akinek gondja lenne a brightnessel, (gondolok itt az atisokra) azoknak ajanlom a radlinkert(omegadriver) amivel konnyeden allitgathat fsaat is illetve azinosztropot stb. jatekokhoz merten..csakmert ense lattam semmit a Mo templomba vagy hol..mondjuk azt mar most sajnalom hogy skillpontot pazaroltam Talnal a kulonfele kepessegekre:( Aki mar elegge benne van a dologba neha leirhatna ilyen trukkoket hogy hol merre talalt valami ritkasagot.En nem gyozom lejegyezni hogy hol talaltam a falon inda't stb,hogy kesobb visszamehessek az elrejtett ladaker :)
imádom ezt a gémet,pedig nem mondanám,hogy vágom az rpg-ket,már amennyiben ez az vagy hasonló,de ez szenzációs,nincs az a mingyáfelkötömmagamBloodrayne2 érzése,én spec ezt várom egy játéktól,nem ostoba hent végig,kellõképpen megmozgatja a klavit és az egeret,de semmi képpen sem basz fel agyilag a plafonig:)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
No, lassan megállíthatatlan leszek :) , eddíg nem nagyon használtam ezeket a turbós dolgokat (2x-es sebzés, meg 70%-os védelem stb...), mindíg csak a támadásokat nyomattam, de így azért máris könnyebb
Azt én is furcsálltam ,hogy az eddigi ilyen stílusú játékokban egyre jobb és jobb cuccokat találtam itt meg Tal-nak a Mojot mindjárt az elején meg kaptam oszt utána jó sokáig csak vackabb fegyvereket találtam.
Még egy tipp: megéri a páncélokba CombatBoostert rakni, nálam Ailish a wizardwooddal(2db razor) 2089-et sebez lövésenként mindenkin aki elõtte áll így a normál monszták azonnal halnak.
Vicces hogy Ailish és Elco UltimateWeaponja gyengébb a "railgunoknál" ráadásul Elco alapból már a Fluximatorral kezd :)
Vicces hogy Ailish és Elco UltimateWeaponja gyengébb a "railgunoknál" ráadásul Elco alapból már a Fluximatorral kezd :)
Ömlesztve ami az eszembe jut :
Nehezebb csatáknál/fõelleneknél az IronWarrior -ot nagyon tudom ajánlani számomra ez volt a leghasznosabb skill a játékban. Ha nagy a felfordulás akkor szerintem is ajánlatos a gépre bízni a közelharcosokat ,viszont ha kevés az ellenfélnél akkor már közel sem nyomja olyan jól a gép mint én(jaj de szerény vagyok:). A RazorEdged plusz támadási értéke a távolsági fegyvereknél erõsen eltér ,nem ugyanannyit ad minden fegyverre jó példa az IonFluxinator vagy a Wizardwood amikre+35 és ez már egész kellemes. A lõfegyvereknél érdemes arra figyelni ,hogy minél több ellen sorakozzon fel egymás mögött és úgy tüzelj ,mert így mindegyik sebzõdik. Ha Elco -nak már megvan a IonFluxinator vagy az OmniumRocketGun érdemes beletenni egy RazorEdged+BatFang párost és a fenti módszerrel tulképp legyõzhetetlenné válik. Ailish fegyverébe én a SpiritBite/EssenceGnaw –okat kedvelem a legjobban. Tal –al szinte sosem használtam semmi skillt az IronWarrior –on kívül ,úgyhogy nála nekem a Bat/VampireFang a best. Buki –nál ugyanez volt a helyzet mert skillekbõl vele is csak a Regeneratet használtam.
Nehezebb csatáknál/fõelleneknél az IronWarrior -ot nagyon tudom ajánlani számomra ez volt a leghasznosabb skill a játékban. Ha nagy a felfordulás akkor szerintem is ajánlatos a gépre bízni a közelharcosokat ,viszont ha kevés az ellenfélnél akkor már közel sem nyomja olyan jól a gép mint én(jaj de szerény vagyok:). A RazorEdged plusz támadási értéke a távolsági fegyvereknél erõsen eltér ,nem ugyanannyit ad minden fegyverre jó példa az IonFluxinator vagy a Wizardwood amikre+35 és ez már egész kellemes. A lõfegyvereknél érdemes arra figyelni ,hogy minél több ellen sorakozzon fel egymás mögött és úgy tüzelj ,mert így mindegyik sebzõdik. Ha Elco -nak már megvan a IonFluxinator vagy az OmniumRocketGun érdemes beletenni egy RazorEdged+BatFang párost és a fenti módszerrel tulképp legyõzhetetlenné válik. Ailish fegyverébe én a SpiritBite/EssenceGnaw –okat kedvelem a legjobban. Tal –al szinte sosem használtam semmi skillt az IronWarrior –on kívül ,úgyhogy nála nekem a Bat/VampireFang a best. Buki –nál ugyanez volt a helyzet mert skillekbõl vele is csak a Regeneratet használtam.
Távolságiaknál nyomni a Force-ot és az Essence-t, közelharcosnál a force-ot és az életerõt. Ha kezdõdik a harc akkor a távolságiakat irányítsd mert a kardosokat a gép úgyis jobban kezeli.
Skillekbõl sztem a nanovalami Elconál a legjobb minden csatát azzal nyitok hogy ellövöm aztán Ailish haste spelljét is, mostanában a legnagyobb problémám hogy a csaták 5-10 másodperc alatt végetérnek és nem tudom a dobott cuccost mind fölszedni mert mire körbefutom a csatateret egy részük eltûnik <#idiota>#idiota>
Skillekbõl sztem a nanovalami Elconál a legjobb minden csatát azzal nyitok hogy ellövöm aztán Ailish haste spelljét is, mostanában a legnagyobb problémám hogy a csaták 5-10 másodperc alatt végetérnek és nem tudom a dobott cuccost mind fölszedni mert mire körbefutom a csatateret egy részük eltûnik <#idiota>#idiota>
harcoknál én folyamatosan mozgok, amíg bírok skilleket használok, illetve ha feltöltõdött az a sárga csík (ez most nem volt túl szakszerû), akkor lehet idézni egy rohadt nagy támadást. tehát:
-folyamatos mozgás
-kombók
-skillek
+ figyelembe lehet venni esetlegesen az aktuális szörny gyengéit/erõsségeit
+ érdemes bevásárolni potion-ökbõl
+ érdemes tápolni a páncélokat/fegyvereket
-folyamatos mozgás
-kombók
-skillek
+ figyelembe lehet venni esetlegesen az aktuális szörny gyengéit/erõsségeit
+ érdemes bevásárolni potion-ökbõl
+ érdemes tápolni a páncélokat/fegyvereket
Valakinek van valami használható taktikája a csatákhoz??, Néha kurvanehéz és combozni se lehet mert állandóan lecsapnak. A közelharc teljesen használhatatlan a harcok többségében (pölö most egy genya farkas valakit kéne legyõznöm a másik világban, alig bírok hozzáérni,spec képességek nélkül lehetetlen, a távolsági fegyveresekkel viszont könnyû, de soká tart)
már meg van a crack, csak nekem a link nem mûködött már, thx
törölték a nodvd crack-et a gcw-rõl. Valaki el tudná küldeni?
THX
THX
aha... temp-en rakta... sajnos vannak crc-k... pedig azt írták, hogy így mûxik... shit!
az csapott be, hogy a zip-bõl telepítettem, így eldugta a temp-be a txt-t. pedig hogy megörültem! <#sir>#sir>
az csapott be, hogy a zip-bõl telepítettem, így eldugta a temp-be a txt-t. pedig hogy megörültem! <#sir>#sir>
Abba a könyvtárba ahonnan a patchet futtatod
nekem nem csinált ilyen fájlt... hova szokta tenni???
thx megvan szedem :)(
A PatchReport.txt -ben nem írt crc hibákat?
A PatchReport.txt -ben nem írt crc hibákat?
nyitó oldalon, a híreknél:
Week 33: 14 - 20 August 2005
Patches & Fixes Game Index
...
Added the No-DVD for: Sudeki v1.0 (PC) //// - Thanks anonymous.
itt a link
Week 33: 14 - 20 August 2005
Patches & Fixes Game Index
...
Added the No-DVD for: Sudeki v1.0
itt a link
azt mondta, "OK" hibát meg nem írt ki (vagy én nem vettem észre)
gcw-n én sehol se látok a sudekihez cuccokat <#help>#help>
És gyakorlatilag is felment?
Régi mentések mûködnek vele?
Régi mentések mûködnek vele?
:)

A játék egyébként iszonyat hangulatos, minden rpg fannak kötelezõ, akinek nem mániája az ultrarealisztikus képi világ.
Ez persze nem azt jelenti, hogy a játék csúnya!!! <#vigyor>#vigyor>
1024x768, 4xAA
Ez persze nem azt jelenti, hogy a játék csúnya!!! <#vigyor>#vigyor>
1024x768, 4xAA
Nálam 1024x768-ban, minden maxon tökéletesen fut és nem is fagy ki ATI 9600XT-vel.
(Az árnyékoktól mondjuk én is hamar megszabadultam...)
Patch felrakás:
1. Gamecopyworld-rõl nodvd letölt, felrak
2. patch install
elvileg így felmegy, mert van benne egy javított protection dll is.
(Az árnyékoktól mondjuk én is hamar megszabadultam...)
Patch felrakás:
1. Gamecopyworld-rõl nodvd letölt, felrak
2. patch install
elvileg így felmegy, mert van benne egy javított protection dll is.
áááá, megvaaan, valamiért nem vettem észre, hogy ki lehet kapcsolni az árnyékokat, így már sokkal jobb. mellesleg azt még akkor is kikapcsoltam volna, ha nem akad, mert szerintem az árnyékok elég rútra sikerültek. na belevetem magam...
nekem ilyen 10-15 fps között szokott mozogni a játék, akárhogy állítom a grafikát/hangot. pedig nem hiszem, hogy így kéne menjen...
p4 2.4 GHz, 1 GB DDR 333, radeon 9600 (5.7-es driverrel)
ötlet?
p4 2.4 GHz, 1 GB DDR 333, radeon 9600 (5.7-es driverrel)
ötlet?
nincs
Hali mindenkinek!!!
Tudja v.ki hogy van-e hozzá magyarosítás?
Ha igen, hol lehet letölteni? Elõre is köszi!!!
Nekem nincsen vele gond, 1280*1024-ben naggyon szép a játék és "még" nem akadtam el sehol, csak élvezhetõbb lenne ha "mindent" értenék...
Elõre is kösszi!!!
Naggyon jó GAME!!!!!
Tudja v.ki hogy van-e hozzá magyarosítás?
Ha igen, hol lehet letölteni? Elõre is köszi!!!
Nekem nincsen vele gond, 1280*1024-ben naggyon szép a játék és "még" nem akadtam el sehol, csak élvezhetõbb lenne ha "mindent" értenék...
Elõre is kösszi!!!
Naggyon jó GAME!!!!!
Nyugodtan adhatod a totemeket egyenként, nem számít. Viszont a 21 brightwater perarl-ért egy kulcsot fox kapni a kissráctól, ami egy házat nyit fent, Brightwaterben és egy macskatotem van benne. Még mindíg nem éri meg odaadni? <#vigyor3>#vigyor3>
Egyébként az összes karakternél az egyik totemet egy gyûjtögetõs küldibõl lehet megszeterzni. Pl. Talnál a hajtõtörést szenvedett hajó rakományait kell visszavinni a városban a gazdájuknak.
Egyébként az összes karakternél az egyik totemet egy gyûjtögetõs küldibõl lehet megszeterzni. Pl. Talnál a hajtõtörést szenvedett hajó rakományait kell visszavinni a városban a gazdájuknak.
Ja :) Nyomtam a hátra felét ezerrel oszt beleesett ,igazság szerint olyan nagyon nem bántam ,hogy ez történt.
asszem elbasztam:(
totemeket gondolom nem egyenkent hanem egyben kell odaadni es akkor kapom meg ultimate fegyvert mi?:(
totemeket gondolom nem egyenkent hanem egyben kell odaadni es akkor kapom meg ultimate fegyvert mi?:(
Eddig nekem ez volt a kedvenc harcom, szerencsétlent szarrá aláztam ahogy kidugta a fejét már merült is le megint a bazi sebzéseimtõl <#hehe>#hehe>
Ja én is azt csinálom, ahogy kezdõdik a harc már nyomom is a Q-t és ha meglátok vmi szárnyast bespawnolni már veszem is a hangot nullára <#idiota>#idiota>
Kész mázli hogy szintfüggõek a szörnyek és a táposabbak hangjával nincs gond :D
Kész mázli hogy szintfüggõek a szörnyek és a táposabbak hangjával nincs gond :D
Teljesítsd a küldetéseket <#wilting>#wilting>
Ha már van teleportod shadowlandba többé nem lesz gond a pénz szal megéri odaadni mindenkinek mindent :)
ez a játék egyszerûen QRVA JÓÓÓÓ<#eljen>#eljen>
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!