Sudeki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kössz a választ, Xp-m van, de azért megpróbálom, szóval hogy tudom a dghelp.dll-t frissíteni? amúgy a Geforceos dolgot én is olvastam, ha jól tudom az antianalisinges hiba csak Geforce4 esetén lép fel, nekem egy 6600Gt-m van, szóval télleg nem tudom mi lehet a baj...
Methylisocloro
és geforce esetén nem lehet antialiasing-ot használni

Methylisocloro
Valahol olvastam hogy a windows2000-en ez a hiba van:
The Procedure Entry Point MiniDumpWriteDump Could Not Be Located In The Dynamic Link Library Dbghelp.dll
A Dbghelp.dll-bõl kell frisebb

Hali, mindenkinek ment a RELOADED verzió? Mert nálam a feltelepítés után az exe-t elindítva a windows egy hibaüzenetet dob vissza. Szóval ha volt valakinek hasonló hibája és talált rá megoldást, annak elõre köszönöm válaszát!
Hát, szó-mi-szó, Írországban is Colin 2005-öket adogatnak és más hasonló nyalánkságokat..mindegy, lényeg, h a Sudeki jó játék!😛

Smuge
Ez Magyarország ha eddig nem tünt volna fel ahol élsz.... 😊

Ilyen játékok jelennek meg Lengyelországban magazinhoz?????<#wow1><#wow1><#wow1>

Methylisocloro
Kiderült miért nem jó a patch.
A game Starforce védett, de Lengyelországban megjelent egy magazinban védelem nélkül és ezt adta ki a RELOADED. A patch meg persze a Starforce-os példányhoz van.

Methylisocloro
Ez a játék tényleg meseszép 😊 a grafika meg a hangulat is

Sajnos Geforce4 esetén nem megy az antialiasing és a gamma állitás se akar müködni 😞

De nekem nem sikerült felrakni a patch-et - állandóan crc hibát ir ki.
Van valaki tudja használni a patch-et és elmondaná honnan szedte le?

Nincs semmilyen multi, csak kemény single. De ettõl függetlenül is nagyon ott van, én személy szerint a Dungeon Siege 2-nél is jobban élvezem a világát...bár tény, h az RPG-része nem annyira erõs, mint a DS2-ben.

BBird
Engem az érdekelne majd idõvel, hogy netes coop van-e!? ;-)
BBird
Mármint magyarosítás? :-)
ThugEdge
hát ez rohadt szép,tehát szép,nem shader meg fityfene csak szép😊amúgy fájin lenne ehhez egy kis hun pöcs

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Seth
Ohhh, mégcsak most veszem észre hogy kijött ez a gyöngyszem ( remélem akkorát nem kell csalódni 😊)
Saját képeket vki kérem szúrjon be.......

PSN ID.: Beegabor

CalebJoe
Nálam a training rész után mikor bemegyünk a városba lefagy a tököm kivan!
Istencsászár
Nálam Final Fantasy az etalon holnapleszedm azér kiváncsi vagyok egy olyasfélére...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ezt rendesen lehet kezelni egér+bill. kombóval. Az egyetlen prob. esetleg az, hogy a kombókhoz nem a megszokott "minél gyorsabban kattintom az egér mindkét gombját" sémát követi, hanem szépen, csak pár másodperc után lehet benyomni a 3 egérkattból álló kombókat, meg kell szokni, hogy lassan kell kattintgatni...de a kamera tökéletesen mûxik, a szokásos egérrel forgatod módszer...

Képek - Engem meggyõzött...
...arról, hogy ne töltsem le... 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

[Jakuza]
Engem inkabb az iranyitasrol nehany velemeny erdekelne, mert a konzol atiratokon nem igazan szokott megfeleloen mukodni a dolog.
Gondolom eger nem muxik es hasonlo finomsagok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

grebber
Valaki szurhatna be pár képet azt eldöntöm hogy szedjem-e vagy sem.

Next PC upgrade: 2022

BBird
Hát nekem egy jóval gyengébb van, de reménykedem, hogy 320x240-ben fut. ;-))
Ezt tanisítani tudom, mert nekem is pontosan ilyen konfigom van😛

Hát ez jó kérdés. Nálam a következõ a helyzet: intel P4 2,6 GHz, 1GB RAM, ATI Radeon 9600+ video kártya. Ezzel a géppel 1024x768-ban minden max-on 4x antialiasing bekapcsolva, tökéletesen rezzenéstelenül fut.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

BBird
Szokásos butakérdés: Milyen gépigénye van ennek a gyöngyszemnek? Vagy én vagyok vaksi ilyen (nekem) hajnal tájt, vagy tényleg se a honlapon, se a fejlesztõk oldalán nem találtam róla infót.
Pedig tényleg magából a játékból van. Én is kiipróbáltam és azt kell mondjam, hogy nagyon ott van a játék a szeren. A grafika nagyon szép, nekem egy picit túl szines, de nagyon stílusos. Maga a játék tulképpen egy hack and slash stílus rpg elemekkel megtûzdelve. Jópofa játék ez, aki ezt a stílust kedveli az nehogy kihagyja!!!

Minden videója a játék motorjával készült!!!! Elképesztõen részletgazdag, csodaszép!!! Már-már GW szinten gyönyörû😊 A karakterek rohadt sok poligonból állhatnak! Nagyon ott van a játék, egyedi világa van, és nekem nagyon bejön....szép volt Climax!

Methylisocloro
Nem hiszem el hogy ez a kép a játékból való. Lehet hogy videóból van kivágva?

Ja, akkor azért egy fokkal jobb a helyzet 😊)))

musha
mivel már márciusban megjelent a játék...csak mi `most férünk hozzá`.

Hehe, elég érdekes, most megy a PC-s oldal, és amint ott olvasható, már is van egy 31 megás patch 😊))))))))

Mustang2005
Wanadoo-n is kint van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VÉGRE!!!!!

YEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<#eljen><#eljen>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Mustang2005
ja nem tudtam hehe!!!

Kicsit off de miért pakolod be a hozzászólásaidba a lófasz-a-seggedbe szmájlit? <#fejvakaras>

Mustang2005
Wanadoo-n is kint van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#mf1><#mf1><#mf1>

VÉGRE!!!!!

YEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ááááááááááááá! Most akarom!!! Már jön is! Nem is tudtam, hogy lesz PC-re is!!!! YESSSSSSSSSSS!!!

Mustang2005
Jó a játék??

Müködõképes a reloaded verzió???

Mustang2005
http://www.sudeki-pc.com/ nekem is megy😊))

musha
hát ha az FF VII-nek az ötödét teljesítené hangulatban, akkor ez lenne az év játéka számomra 😊

musha
http://www.sudeki-pc.com/
ez most megy legalábbis...

A PC-s oldal nálam sem jön be de az XBOX-os igen. ITT is van pár információ a game-ról...

Tatyla
hogy én ezt már hogy vártam...
FFVII. érzés végre...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

musha
most nálam se megy...a játék azért remélem fog.

Mustang2005
www.sudekipc.com vagy www.sudeki-pc.com se jön be😞(

Mustang2005
A hivatalos oldal nekem nem tölti be😞

Valakinek betölti???

Mustang2005
www.dox.uw.hu-n is fent van!!

Reloaded DVD verzió

59x50 MB

Hurrá!!!!!<#mf1><#mf1><#mf1>

Megnéztem a trailert, a weblapján, ténlyeg elég jónak tûnik a cucc. Habár nekem van egy kis fenntartásom a konzol átiratokkal szemben, de bár ne legyen igazam. Egy próbát tuti, hogy megér. Ha valaki már kipróbálta ne tartsa magában a véleményét!

musha
igenigenigen

NA VÉGRE!

Rohattul vártam ezt a cuccost JÚ ÁR MÁJ HIRÓ! <#worship>

grebber
2005-08-17 Sudeki (c) ZOO Digital Publishing *DVD* RELOADED 59x50 MB

Torrent

Next PC upgrade: 2022

rorr
starforce...