428
  • haxoror
    :)
  • mike369
    A játék egyébként iszonyat hangulatos, minden rpg fannak kötelező, akinek nem mániája az ultrarealisztikus képi világ.
    Ez persze nem azt jelenti, hogy a játék csúnya!!!
    1024x768, 4xAA
  • mike369
    Nálam 1024x768-ban, minden maxon tökéletesen fut és nem is fagy ki ATI 9600XT-vel.
    (Az árnyékoktól mondjuk én is hamar megszabadultam...)

Patch felrakás:
    1. Gamecopyworld-ről nodvd letölt, felrak
    2. patch install
    elvileg így felmegy, mert van benne egy javított protection dll is.
  • musha
    áááá, megvaaan, valamiért nem vettem észre, hogy ki lehet kapcsolni az árnyékokat, így már sokkal jobb. mellesleg azt még akkor is kikapcsoltam volna, ha nem akad, mert szerintem az árnyékok elég rútra sikerültek. na belevetem magam...
  • musha
    nekem ilyen 10-15 fps között szokott mozogni a játék, akárhogy állítom a grafikát/hangot. pedig nem hiszem, hogy így kéne menjen...
    p4 2.4 GHz, 1 GB DDR 333, radeon 9600 (5.7-es driverrel)
    ötlet?
  • haxoror
    nincs
  • Hector01
    Hali mindenkinek!!!
    Tudja v.ki hogy van-e hozzá magyarosítás?
    Ha igen, hol lehet letölteni? Előre is köszi!!!
    Nekem nincsen vele gond, 1280*1024-ben naggyon szép a játék és "még" nem akadtam el sehol, csak élvezhetőbb lenne ha "mindent" értenék...
    Előre is kösszi!!!

Naggyon jó GAME!!!!!
  • Caine
    Nyugodtan adhatod a totemeket egyenként, nem számít. Viszont a 21 brightwater perarl-ért egy kulcsot fox kapni a kissráctól, ami egy házat nyit fent, Brightwaterben és egy macskatotem van benne. Még mindíg nem éri meg odaadni?
    Egyébként az összes karakternél az egyik totemet egy gyűjtögetős küldiből lehet megszeterzni. Pl. Talnál a hajtőtörést szenvedett hajó rakományait kell visszavinni a városban a gazdájuknak.
  • CS@
    Jééé tényleg ,ezt nem is tudtam így azért sokkal jobb. Köszi !
  • CS@
    Eddig a CPU volt a kedvencem (Nekem Eicoval a legkönnyebb harcolni).
  • CS@
    Ja :) Nyomtam a hátra felét ezerrel oszt beleesett ,igazság szerint olyan nagyon nem bántam ,hogy ez történt.
  • Methylisocloro
    Nálam ha lejebb vettem a gammát 0.60-ra akkor lett világosabb :D
  • magus
    asszem elbasztam:(

totemeket gondolom nem egyenkent hanem egyben kell odaadni es akkor kapom meg ultimate fegyvert mi?:(
  • haxoror
    Eddig nekem ez volt a kedvenc harcom, szerencsétlent szarrá aláztam ahogy kidugta a fejét már merült is le megint a bazi sebzéseimtől
  • haxoror
    Ja én is azt csinálom, ahogy kezdődik a harc már nyomom is a Q-t és ha meglátok vmi szárnyast bespawnolni már veszem is a hangot nullára

Kész mázli hogy szintfüggőek a szörnyek és a táposabbak hangjával nincs gond :D
  • haxoror
    Teljesítsd a küldetéseket
  • haxoror
    Ha már van teleportod shadowlandba többé nem lesz gond a pénz szal megéri odaadni mindenkinek mindent :)
  • CS@
    minden a játékról
  • ThugEdge
    ez a játék egyszerűen QRVA JÓÓÓÓ
  • magus
    marmint az owl-os totem van new brightwaternel
  • magus
    640*480-ban fut csak de igy is szep

egy kerdesem lenne, a new brightwaternel levo totemhez a 2. darabot honnan lehet beszerzeni? mert a wolfos totemhez new brightwaterben egy quest adta meg a 2. darabot. mar minden questet megcsinaltam de nem talalom.

ja es sztem nem eri meg a 20 pearlt odaadni a sracnak mert semmi ertelmeset nem ad, de buksz 2k-t. (bar a vegere igy is 5k-m lett az osszes kuli vegen)
  • Mustang2005
    elakadtam:

Ailish csapatom tagja lett és utána???

• Seth
    Jézus mód???.....:D
  • CS@
    FrankóBug
  • Mustang2005
    Legujabb Ati driverrel már normálisan müködik????

(5.8-as driver)
  • Mustang2005
    Már töltöm lefele
  • Mustang2005
    Köszike
  • Seth
    ment...
  • Mustang2005
    nekem!!
  • Seth
    Ha vkinek kell wanadoos belépőkód ( hétfő délig érvényes) az jelentkezzen....first come first serve :D
  • CS@
    Nálam eddig semmiféle probléma nem volt a játékkal úgyhogy ez csak egy tipp : próbáld meg átállítani az audio/audio quality –et hátha jó valamire.

Ez a sellő barlang engem igazán kiborít ,szinte semmit sem látok még a közvetlen elém rakott ládát/hordót sem.
  • Laczy
    Hmm találtam 1 egyszerű megoldást, ha vkinek így akad a hang miatt a "sound effect" hangerejét vedd le 0-ra, és mentsél.Tudom így nem a legjobb,de a kritikus részteket át lehet hidalni így.
  • Laczy
    Szóval akkor a hang miatt szaggat be?Ez durva főleg a selő barlangjában,amikor jönnek a hal emberk(főleg mikora a másik fajtái jönnek).Egyszerűen játszhatatlan már ott.
  • Seth
    Hahaaa, most nagyon örülök, már elég soká elvitem, mentettem mindíg ugyanarra a save-re, erre mentés közben lefagy, gép újraindít, játék betölt, save game damaged, nem lehet vele semmit kezdeni, buktam........
  • haxoror
    Az Ati kártyák el vannak átkozva, legközelebb vegyél Nvidiát :D
  • CS@
    Kipróbáltam én is ezt a játékot és szerintem nagyon ötletes és még szórakoztató is ez a harcrendszer. Nekem sokkal jobban bejön mint az általam eddig ismert hasonló stílusú játékokban (FF7-8,ChronoCross,Xenogears).
    Ami viszont egyáltalán nem tetszik az a sötétség ,időnként már idegesítő ,hogy nem látok semmit és ezen a brightness állítgatása(játékon kívül mert a játékban lévő nálam sem müxik) sem nagyon segít.
  • CalebJoe
    Fasz kivan, hogy állandóan fagy.
    1024-ben meg 800x600-ban árnyékok le, de akkor is fagy amikor levittem 640x480-ra nagyon ocsmány lett de úgy fagyás nélkül megy.
    Ezért utálom a konzol átiratokat 2005-ben 640x480-ban játszom ez vicc.
  • haxoror
    hát ha tényleg konzolra jön az ilyen gémek többsége akkor lehet hogy beruházok egyre mert iszonyatosan jó ez a játék

(Végre megvan mind a négy ember a csapatban :)
  • Irvine Kinneas
    zsír ez a game,tegnap óta játszok vele de nagyon megtetszett!
  • haxoror
    Na megvan, a röpködő izék csinálják a belassulást vagyis az a hang amikor támadnak mindig beragad.
    Nem tudja vki hogy a patch exe-jéből hogyan lehet kivenni a hangfájlokat?