Sudeki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah közbe leesett hol van Hexam,már csak a robot szívét kéne megtalálnom csak nemtom hol keressem 😞
Van két küldetés amihez némi segítség kéne:Transentiába a csaj robot szívét nem találom 😞 illetve kaptam egy botot valakitõl,már azt is elfelejtettem hogy kitõl és ezt a botot kell elvinni a Shadowlandba egy bizonyos Hexamnak ha minden igaz..De õt se találtam még meg..Most tartok ott hogy a "hasonmásaimmal" kell mennem.Ha valaki tudja hogy hol kell keresnem az említett dolgokat stb akkor írja le plz 😊
FF7hez nincs magyarosítás?Régen mintha láttam volna de most csak a 8hoz találtam 😞
Seth
akkor bard's tale, azon ráadásul hülyére röhögheted magad, mert nagyon idióta poénok vannak ( a fõhõs nemegyszer beszól a mesélõnek is)

PSN ID.: Beegabor

ThugEdge
hát azért nem csak hentelni akarok,de olyan bonyi se legyen😊so?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Seth
hát ahogy nézzük, ha rpg-t akarsz, akkor bard's tale, ds2 jó választás, ha viszont a sudekiben is inkább a harcot kedveled, akkor enclave(amiben semmiféle rpg elem nincs azon túl hogy felszerelést választhatsz, csak mész és leölsz mindenkit).

ThugEdge
hát nagyon kellemeset csalódtam ebben a játékban,aszem figyelni fogok az ilyen gémekre a jövõben,kérdezném,hogy a bards tale-t vagy a ds2-t ajánlanátok?hasonlóak,az enclave-nek leszedtem a demóját az is jó,majd még kostolgatom

Hát ez így tényleg gáz, de hátha valahogy megoldják.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Seth
Asszem Brightwaterben egy kis kölyök fogja kérni....és majd egy macskatotem lesz az ajándék

New Brightwaterben az az armorer elõtt álló kissrácnak aki idegenvezetõnek ajánlkozott

Köszönöm!Megtaláltam,már szedem is 😊 Mondjuk azt nem értem hogyhogy csak 4cd..Nekem anno 7CD volt a PC verzió hmm..Sebaj most belehúzok a Sudekibe aztán kideríccsük miapálya 😊 Amúgy a 21 Brightwater Pearl-t kinek kell odaadni?Csakmert nekem ott nem adott még senki gyûjtögetõs küldetést,pedig már lassan van 15 BP-m és mivel a 3 Eeagle Totemem megvan,jól jönne a 4. is amit ha jól olvastam itt vissza akkor a Brighwater toronyba találok meg.
musha
FF VII...<sóhajt> <#rolleyes> de szép ia volt az. pletyka szerint jön majd felújítva ps3-ra...na az lesz még a nem semmi.

Mustang2005
1 szekcióban

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Seth
ITT fennt van, asszem 1 v 2 szekcióban

Nem tudja valaki véletlenül hogy honnan tudom megszerezni a Final Fantasy VII -et?Régebben megvolt csak eladtam és most nem találom FTP-n se,DC-n meg ahogy számoltam kb soha+pár nap amíg lejön 😞(
nem az a gond, hanem a szövegek egy 800+ Mb-os fájlban vannak, azt meg nemigen lehet magyarításként letölthetõvé tenni. koldfírnél más volt a gond, ez inkább a PoPWW-re hasonlít...
de persze lehet, hogy késõbb lesz megoldás.

A Cold Fear-re is azt írták, hogy nem lesz magyarítás, sztán most mégis magyarul tolom. Hátha ehhez is tudnak valahogy csinálni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Közbevetõleg van egy rossz hírem (már akinek ez rossz):
Sajnos a játék nem fordítható... <#shakehead>

Methylisocloro
Severance:Blade of Darkness

30 a plafon annál több nem lehetsz

ooh köszönöm 😊 amúgy kb mi a végsõ szintje a karaktereknek? már ha van ilyen..én még csak 14-15 ön vagyok 😞
Seth
Na a spirit orbon kívül még ezeket gyüjtögesd mert elõbb utóbb kellenek(maradékot eladhatod):

Woluf Pelt-5 db
Gnat Stinger-5 db
Arconite Skull-5 db
Brightwater Pearl-21 db
Cyantine Eye-3 db
Shadowstone-21 db
Omnium-21 db
Eden Coral-10 db

CS@
#130 - Item/MerchantFAQ

A pancélokat meg a nem használatos fegyvereket nem lehet eladni?Csakmert gondolom az jó pénzt érhet 😊 Jameg nekem most kezdenek jönni azok a küldetések ahol gyûjtögetni kell ezt azt,és jó lenne tudni hogy pl miket nem érdemes eladni stb,mert mondjuk a késõbbiekben azokból kellhet sok,gondolok itt pl a spirit orbra vagy mire,mert 25 olyanért fegyvert kapok a csúnya öregembertõl..szal ha valaki emléxik még nagyjából hogy miket érdemes tartogatni,akkor leírhatná 😊
ThugEdge
jaja azt tudom,de nekem egyszerûen nem megy ez a dzsojos téme,havernál néha elpiszmogok ezen azon,de áááá😊pc rula

musha
de ha ez bejön, akkor érdemes beruháznod egy ps2-be, az tele van ilyesmi típusú játékokkal.

ThugEdge
na ezekbõl a jedi cuccokat ösmerem,bloodrayne a minap baszott fel úgy,hogy höjjj,a többit megnézem és köszönöm

Ja a Summoner az nem, ott másmilyen a harc

Jedi Outcast, Jedi Academy, Enclave, Crusaders of Might&Magic, Summoner, Bloodrayne 1-2 stb.

ThugEdge
hali
tudtok mondani ilyen hasonló klassz gémeket?olyasmi ami nem ilyen klikkelgetõsen harcolós,hanem ilyen külsõ nézetes,tehát én irányítom a billentyûzettel az emberkéket,naon bejön a styl...lemaradtam volna vmirõl?<#fejvakaras>

CalebJoe
Próbáltam sima meg omega driverrel is.
musha
nekem is ilyesmivel fagyott, de nekem játékba lépés elõtt. ha bármi tweak progit használsz, azt érdemes lenne megpróbálni kikapcsolni, nekem pl. az omegás ati driver saját `tray tools` programját nem viselte el.

CalebJoe
Ez nemigaz. hogy 5perc játék után mindig kifagy tiszta ideg vagyok.
Próbáltam már mindent felbontás, árnyék levétel, driveren is állítgattam de semmi ugyanúgy fagy.
Mielõtt lefagy a hang elkezd pattogni és megáll a kép.

HELP!!!!
musha
a felváltott mentés mûködni látszik, mert ha az egyik beszarik, akkor csak az elõzõ mentéspontot töltöm vissza.

musha
<#taps>
szõrszálhasogató (de igazad van) ^^

Seth
Nálam ugyanez volt, csal elõszörre mindíg egy mentõhelyet használtam, felülírtam mindíg a következõ mentésnél. Aztán lefagyott, damaged save-et jelzett, kezdhettem elõlrõl. Azóta minden save külön van ( lehet vagy 80 mega a savekönyvtár 😊) Azóta persze egyszer se csinálta.....

Seth
Szerintem passzol a zene. Mangásat meg nem tudnának csinálni, mivel az képregény, azt meg olvasod, nem hallgatod ;D

musha
ez egyre érdekesebb...ma ugyanott rontotta el a mentést, ahol tegnap. csak most hál`isten két mentést használtam felváltva, így az elõtte levõ mentésem kb. 10 perccel régebbi. de akkoris...nem értem én ezt <#confused>

Mustang2005
A játék zenéje kicsit jobb is lehetett volna!

Mangásabb😊

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Azért nem mükszik szerintem a link, mert egy az egybe a Reloaded(lenygel) verzióból szedték ki a fájlokat, szal ha ilyen verziód van, márpedeig gondolom nem eredetiben szerezted be - nem is lehet kapni, Mo.-n. A lényeg, hogy semmilyen crack nem kell a gémhez!!!
circa
Szóval semmi olyan dolog amit kihagytam volna, csak menni és hentelni?
Ya, volt egy mentéshely, ahol egy deszkabudit lehetett rángatni, mögötte meg ilyen bozótos fal volt, aminek a tetelyén valamilyen szobor csücsült, az ilyen falon csak a karmoscsajszi tud felmászni?

musha
na csak megoldottam a parámat (már ha érdekel valakit).

Seth
A menüben (alapértelmezésben M gomb) van egy grafikon ikon, ott lehet a pontokat szétosztani a tulajdonságok közt

érdemes 😊

az a gólemgenya a siege ogre?

circa
Bazzz..<#boxer>, állandóan meghalok, olyan béna lennék?, vagy valamit nagyon elnéztem a játék során, 4. szinten vok, valami kalóz ház mellett egy nagy sik terepen, jön egy banda, utánna meg egy nagy gólemgenya oszt feszt megölnek, hiába nyomogatom az egérgombokat, meg a védekezést, szaladgálok körbe körbe töltöm az életem, és már épp megöltem volna a nagy gólemgenyát, felrobbantja magát, de még a többi csicska is ott volt, árghh!!! <#mf3>ezt nekik. Nem kell ebben valahogy szintet lépni, vagy fejleszteni a csávót vagy valami, amit az ilyen vakegér mint én figyelmenkivülhagyhat??? <#wilting>

musha
0 byte-os az error.log-om 😞

Fasszentos gáma lett, egyedül egy dolog zavart benne igazán, hogy Buki-nak miért kellett nagymama hangot adni.

Extra jó ez a játék, bár még nagyon az elején vagyok (a kariaim kb. 14-15-ös szintûek). A spirit orbokat érdemes gyûjtögetni? Ad az atag valami jó fegyvert akinek ezeket az orbokat le kell adni? Totemekbõl remélem nem csak 4-4 db van mindegyikbõl mert egy eagel totemet már beváltottam. Ja nálam egyébként nem volt gond Mo templomában a fényerõvel, teljesen jól láttam mindent.

Seth
attól azért messze van, de tényleg tûrhetõ lett 😄