66
  • _Atti_
    én is meglepődtem amikor elsőzsör láttam,de egy gránátom leszakitotta egy német mindkét lábát..
  • Diocles
    "Ott is alkottak nagyot a háború során, hisz nem minden német volt náci."

A németek is alkottak nagyot a háború során, mert nem volt mindegyik náci... Érdekes gondolat, de legfőképp a két tagmondat viszonya és az indoklás alapja O.o
  • Randal
    Valszeg a hadsereg elrendezésről hülyeséget írtam, de az tuti, hogy 101-esek.
  • Randal
    Szerintem egy elég kellemes kis lődözős játékot sikerült összehozniuk. Itt végre nincsenek egészségügyis csomagok.
    Nameg nekem az is pozitívum, hogy a 101. légiszállítású hadosztály 506.(?)ezredének F századából való emberkével kell rohangálni.
    Lásd: Elit Alakulat című sorozat (Band of Brothers), ott az Easy század volt a lényeg.

Egyébként meg egy FPS-től miért kellene elvárni, hogy több legyen mint lövöldözés?

A kár nem az, hogy a 23. WW2-es játék, hanem az, hogy MEGINT a szövetségesekkel kell menni.
    Szívesen kipróbálnám mondjuk egy német katonával vagy egy orosszal.
    Ott is alkottak nagyot a háború során, hisz nem minden német volt náci. A katona az katona, de úgy látszik senki se hajlandó ilyen játékot készíteni.
  • rage
    Messze van a valóságtól az, amikor szemben állunk egymással az ellenséggel, s lőjük egymást mint az állat. Mindketten találunk, mert az ellenfél vérzik , én meg jajgatok, de aztán egyikünk meghal, másikunk fut tovább...

Remek.

Egyébként ez az egy dolog, ami nem tetszik a játékban, a többi egész jó, a csapatirányítás ötletes.
    Valóban kár, hogy ez a 23. második világháborús fps.
  • Hamlet
    A célzás és a sebzés nagyon jó. Nem arcad, hanem kellemesen nehéz.
  • Cicero
    A karakterek aránytalanok és gyerekesek szvsz... a rife meg no comment...
  • Kelta
    Nos, ezek elvileg II.vh fegyverek, ugye? aakori löszerek áltban, olom alapuak voltak, vagy acélmagvasak.ha egy olommal megszornak 10m röl szétszakadsz :))és a találatnál nem is a luk a lényeg rajtad, hanem a becsapodás hidrosztatikai hatása.
    a lövés szempontjábol mindegy hogy pisztollyal lölek le, vagy puskával esetleg géppityuval :))
  • Ren
    Nem haragszom, de kerlek vilagosits fel mit nem ertek jol :)
  • Sephi
    Ohh csodas egy ujjab WW2-on alapulo Full Spectrum Warrior clonnal van dolgunk!

• aDannyBoy
    Atti:
    Amikor gránátot dobtam nem nagyon néztem utána :P

Illetve lehet nem volt egyértelmű, de azt akarta sejtetni a mondat, hogy nem lehet darabokra cafatolni a hullákat, meg ilyenek. Illetve nem nagyon láttam olyat sem, hogy valakinek ellövöd a lábát és az leszakad... stb

Ren: őrmester nem őrnagy.. bocs :) írtam, hogy nem voltam háborúban, de a játék szempontjából ez mind1.
  • Kelta
    Ne is haragudj, de nagyon nem értesz hozzá....
  • Ren
    Ez nagyon lőszerfüggő, a puskalőszerek ugye ilyen szempontból nem túl jók, a pisztolylőszerek már igen. Ugye nem véletlenül ragagaszkodtak/nak az amerikaiak a jó öreg M1911-es Colthoz :) De azt hiszem te is nagyon jól ismered a stophatás és adrenalin c. mesét. (FBI vs. feyveres bűnözők tanmese)
  • _Atti_
    amugy probáljátok ki a multiját nagyon nagy
  • _Atti_
    7 nappal utána kezdődik csak utána visszaugrik dnapra..és a 8-on fejeződik be:)
  • _Atti_
    eltaláltad?:P
    nekem egytől mindig meghalnak ha talál,max 2 től..
  • Kelta
    nos, 10m-röl ha csak 1-2 golyó talál el, az is széttép rendesen, nemhogy tovább szaladj, és a tár vége már 1-2m-röl ment bele, de erröl nem akarok vitát nyitni..mivel volt szerencsém sok automata fegyverrel löni.
  • Ren
    Csak néhány megjegyzés:
    -A játék a D-napon kezdődik nem 7 nappal késöbb (akkor ér véget btw)
    -Biztos hogy nem őrnagy a játékos rangja, merthogy nem tiszt, hanem vmi altiszt v. tisztes

A kommentekhez:
    -ha valakibe megpróbálsz belereszteni egy thomson tárat, akkor jó eséllyel a 3-4. lövés már nem találja el, ha folyamatosan húzod a ravaszt baromi nagy lesz szórás. (Én sima pisztollyal próbáltam ki, ha gyorsan kilövöd a tárat, azaz nem célzol a lövések között, akkor alig néhány golyó toláljka el a célt és az sem kifejezetten ott, ahová az ember célzottt :) )
  • Kelta
    Na!! pont erröl beszéltem...
    A pacific assaultban volt olyan hogy egy felém szalado japcsiba kb 10M!-röl beleszortam a thompson egész! tárját, na lazán ledöfködött:)))))
    ebben a játékban is hasonlo dolgokat tapaszataltam...sajna....
  • aderill
    Az még hagyján lenne hogy megint egy 2. világháborús játék, mert attól mág lehet feelinges. Jók az új 5letek (csapatirányítás stb...) de sajna a lényeget elbaszták. Az lehetetlen hogy 2 méterről csak a 4. golyóval tudom leölni az ellent, úgy hogy mindig full fejbe találom :(, ha meszebb vagy akkor meg egyszerűen "lehetetlen" Hajrá Call of duty 2 !!!!!!!!!!
  • gakoska
    ennek a játénak az a baja, h nem a cod, a mohaa, és a mohpa előtt jelent meg.
    ha igy lenne, abszolút befutó lenne, de az a 2.világháboru annyira lerágott csont már h nagyon nagy ujitás kell ahhoz h vki jó gémt csinálhasson
  • Kelta
    Egyet értek veled, teljesen elrontották az FPS érzést...
    Egyszerüen nem jön be nekem, a sebzés meg egyszerüen röhejes, pont olyan rosz mint a pacific assault-ban volt..sajna.
    Ugyhogy uninstall.
    már nagyon várom a stalkert, esetleg a call 2-t !!
  • Yurij
    Nagyon jo kis játék,nekem kimondotan tetszet a csapat irányitása.És végre valami ujdonság nem ugy mint a mohaa-ba.Szerintem mindenképpen megér egy probát mindenkinek.
  • BlueGold
    Probálkoznak, probálkoznak a játék fejlesztök, de szerintem nem kellene tulkombinálni az FPS-eket vagy lövök vagy stratégiázok. Úgy látszik újabban ez a divat ( Doom 3, HL 2 stb... ) kiadják az alapjátékot utána a multiért külön bört akarnak lehuzni a szegény rókáról.
  • _Atti_
    "A fiatalabbak kedvéért viszont nem szakadnak a testrészek.."

akkor te még nem használtál gránátot:)
  • Nyers
    Korrekt elemzés.