Brothers in Arms: Road to Hill 30
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atti:
Amikor gránátot dobtam nem nagyon néztem utána 😛
Illetve lehet nem volt egyértelmû, de azt akarta sejtetni a mondat, hogy nem lehet darabokra cafatolni a hullákat, meg ilyenek. Illetve nem nagyon láttam olyat sem, hogy valakinek ellövöd a lábát és az leszakad... stb
Ren: õrmester nem õrnagy.. bocs 😊 írtam, hogy nem voltam háborúban, de a játék szempontjából ez mind1.
Amikor gránátot dobtam nem nagyon néztem utána 😛
Illetve lehet nem volt egyértelmû, de azt akarta sejtetni a mondat, hogy nem lehet darabokra cafatolni a hullákat, meg ilyenek. Illetve nem nagyon láttam olyat sem, hogy valakinek ellövöd a lábát és az leszakad... stb
Ren: õrmester nem õrnagy.. bocs 😊 írtam, hogy nem voltam háborúban, de a játék szempontjából ez mind1.
Ez nagyon lõszerfüggõ, a puskalõszerek ugye ilyen szempontból nem túl jók, a pisztolylõszerek már igen. Ugye nem véletlenül ragagaszkodtak/nak az amerikaiak a jó öreg M1911-es Colthoz 😊 De azt hiszem te is nagyon jól ismered a stophatás és adrenalin c. mesét. (FBI vs. feyveres bûnözõk tanmese)
amugy probáljátok ki a multiját nagyon nagy
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
7 nappal utána kezdõdik csak utána visszaugrik dnapra..és a 8-on fejezõdik be😊
eltaláltad?😛
nekem egytõl mindig meghalnak ha talál,max 2 tõl..
nekem egytõl mindig meghalnak ha talál,max 2 tõl..
nos, 10m-röl ha csak 1-2 golyó talál el, az is széttép rendesen, nemhogy tovább szaladj, és a tár vége már 1-2m-röl ment bele, de erröl nem akarok vitát nyitni..mivel volt szerencsém sok automata fegyverrel löni.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Csak néhány megjegyzés:
-A játék a D-napon kezdõdik nem 7 nappal késöbb (akkor ér véget btw)
-Biztos hogy nem õrnagy a játékos rangja, merthogy nem tiszt, hanem vmi altiszt v. tisztes
A kommentekhez:
-ha valakibe megpróbálsz belereszteni egy thomson tárat, akkor jó eséllyel a 3-4. lövés már nem találja el, ha folyamatosan húzod a ravaszt baromi nagy lesz szórás. (Én sima pisztollyal próbáltam ki, ha gyorsan kilövöd a tárat, azaz nem célzol a lövések között, akkor alig néhány golyó toláljka el a célt és az sem kifejezetten ott, ahová az ember célzottt 😊 )
-A játék a D-napon kezdõdik nem 7 nappal késöbb (akkor ér véget btw)
-Biztos hogy nem õrnagy a játékos rangja, merthogy nem tiszt, hanem vmi altiszt v. tisztes
A kommentekhez:
-ha valakibe megpróbálsz belereszteni egy thomson tárat, akkor jó eséllyel a 3-4. lövés már nem találja el, ha folyamatosan húzod a ravaszt baromi nagy lesz szórás. (Én sima pisztollyal próbáltam ki, ha gyorsan kilövöd a tárat, azaz nem célzol a lövések között, akkor alig néhány golyó toláljka el a célt és az sem kifejezetten ott, ahová az ember célzottt 😊 )
Na!! pont erröl beszéltem...
A pacific assaultban volt olyan hogy egy felém szalado japcsiba kb 10M!-röl beleszortam a thompson egész! tárját, na lazán ledöfködött😊))))
ebben a játékban is hasonlo dolgokat tapaszataltam...sajna....
A pacific assaultban volt olyan hogy egy felém szalado japcsiba kb 10M!-röl beleszortam a thompson egész! tárját, na lazán ledöfködött😊))))
ebben a játékban is hasonlo dolgokat tapaszataltam...sajna....
Az még hagyján lenne hogy megint egy 2. világháborús játék, mert attól mág lehet feelinges. Jók az új 5letek (csapatirányítás stb...) de sajna a lényeget elbaszták. Az lehetetlen hogy 2 méterrõl csak a 4. golyóval tudom leölni az ellent, úgy hogy mindig full fejbe találom 😞, ha meszebb vagy akkor meg egyszerûen "lehetetlen" Hajrá Call of duty 2 !!!!!!!!!!
ennek a játénak az a baja, h nem a cod, a mohaa, és a mohpa elõtt jelent meg.
ha igy lenne, abszolút befutó lenne, de az a 2.világháboru annyira lerágott csont már h nagyon nagy ujitás kell ahhoz h vki jó gémt csinálhasson
ha igy lenne, abszolút befutó lenne, de az a 2.világháboru annyira lerágott csont már h nagyon nagy ujitás kell ahhoz h vki jó gémt csinálhasson
Egyet értek veled, teljesen elrontották az FPS érzést...
Egyszerüen nem jön be nekem, a sebzés meg egyszerüen röhejes, pont olyan rosz mint a pacific assault-ban volt..sajna.
Ugyhogy uninstall.
már nagyon várom a stalkert, esetleg a call 2-t !!
Egyszerüen nem jön be nekem, a sebzés meg egyszerüen röhejes, pont olyan rosz mint a pacific assault-ban volt..sajna.
Ugyhogy uninstall.
már nagyon várom a stalkert, esetleg a call 2-t !!
Nagyon jo kis játék,nekem kimondotan tetszet a csapat irányitása.És végre valami ujdonság nem ugy mint a mohaa-ba.Szerintem mindenképpen megér egy probát mindenkinek.
Probálkoznak, probálkoznak a játék fejlesztök, de szerintem nem kellene tulkombinálni az FPS-eket vagy lövök vagy stratégiázok. Úgy látszik újabban ez a divat ( Doom 3, HL 2 stb... ) kiadják az alapjátékot utána a multiért külön bört akarnak lehuzni a szegény rókáról.
"A fiatalabbak kedvéért viszont nem szakadnak a testrészek.."
akkor te még nem használtál gránátot😊
akkor te még nem használtál gránátot😊
← ElőzőOldal 2 / 2