Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit elavúlt már ez a topik, de nekem volna 2 kérdésem.
1. Meg van valakinek magyar kiadásban?
2. Akinek meg van, elküldené-e nekem a nyelvi fájlokat?
Elõre is köszi.
Utóirat: Pöcsös
Nekem rohattul bejönnek az ilyen tipusu jatekok. En szeretek mindegyik oldalon harcolni, mindegy kinek a fejet lövöm szet. Szerintem csinalhatnanak egy olyan jatekot ahol ki lehetne valasztani h. melyik orszag oldalan akarok harcolni. Csak hogy mindenkinek kielegitsek igenyet.
Chaos Anno Domini
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
de nem tom intel celeron p4 2,4ghz 512.ram és Geforce fx 5200 128ram-os videokártya mediumom remélem 35-45 fps lesz<#email>#email>
Onnantól le kellett vennem mediumra jópár dolgot.
És most nem arról van szó, hogy meghátrálok, de én az eddigi tapasztalataimról beszélek.
És mondjuk elég sok játékot ismerek, meg nem vagyok hazudozós.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
igaz, nincs antialiasing meg szûrõ vagy mi bekapcsolva, meg talán a fû mediumon van.
de a többi fullon.
Így is megy és szépen.
Nem tudom, hogy neked mit jelent az hogy szépen megy valami, de valószínû te másra gondoltál mint én.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szóval nem tudom, hogy miért nem csinálnak olyan FPS-t amiben a németekkel kell lenni.
Azért nem csinálnak ilyet, mert az antiszemitizmus és nácizmus lenne vagy mi?
Pedig a németek oldalán is voltak szép hadmûveletek.
koki:
Gépigényrõl:
800mhz-es celeron,384sdram,gf3ti200
Szinte minden maxon van.
Szóval hol itt a gépigény?
Szeretném meg tudni mi a különbség a 1cd-és és a DVD változat között.
Nem tudok választani a két variáció kozött.
Segitsetek ki köszi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Játssz pár eddigi II. VH-s játékkal, majd megérted...
gepigenye is egy katasztrofa szoval nem lesz egy nagy buum<#ejnye1>#ejnye1>
Egyébként a játékról annyit, hogy nagyon gyenge lett, a célzás teljesen röhelyes, a mozgás quake2 szintû (néha csúszva mennek az alakok), grafika se egy nagy durranás. Pedig mennyire mondták, hogy ez lesz az igazi játék! 😊 Valóban, mikor lehet már a németekkel nyomulni?
Most is azt mondom, hogy a Day of Defeatnél nincas jobb 2.vh-s fps (csak multi, a mohaa, cod se ér a közelébe!
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
úGY emléxek (lehet hogy rosszul), hogy a Call of Dutyban sem volt zene csak akkor, amikor "olyan" részhez értél....és szerintem az nagyon hangulatos volt 😊
A helyzet az, hogy ez a játék nem egy HL vagy egy Doom szintû megyek oszt lövök mint az állat játék...
Nem lehet külön kezelni az FPS-t a csapatirányítós taktikától.
Egy kicsit hasonlít a Swat3-ra, ilyen szempontból, csak nyílt terepen.
Tudom javasolni, hogy menjetek el egy Paintball meccsre, úgy, hogy legalább 5-6 fõ legyen csapatonként.
És ott próbáljatok meg irányítani.
Rá fogtok jönni, hogy ez a game egészen jól sikerült!
Célzásról: Hacsak nem kapcsolod be a pontos célzást a középsõ egér gombbal, akkor az tulajdonképpen csípõnõl való tüzelésnek számít.
Úgy meg próbálj már meg egy karabéllyal eltalálni valakit. Ráadásul ha még autómata is, akkor meg külön jó.
Nem véletlenül találták ki a rövid sorozatot!
Nekem volt szerencsém rajt irányítanom kiképzés alatt a seregben...
Hát mondhatom nem volt túl könnyû.
Rájöttünk a folyamatos rádiókapcsolat fontosságára a rajon belül is.
De ha belegondoltok a II. világháború alatt max. 1 szakasznak volt 1 rádiója...
Különben maradtak a kézjelek.
Szóval ez egy nagyon-nagyon jó játék...
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
A németek is alkottak nagyot a háború során, mert nem volt mindegyik náci... Érdekes gondolat, de legfõképp a két tagmondat viszonya és az indoklás alapja O.o
Nameg nekem az is pozitívum, hogy a 101. légiszállítású hadosztály 506.(?)ezredének F századából való emberkével kell rohangálni.
Lásd: Elit Alakulat címû sorozat (Band of Brothers), ott az Easy század volt a lényeg.
Egyébként meg egy FPS-tõl miért kellene elvárni, hogy több legyen mint lövöldözés?
A kár nem az, hogy a 23. WW2-es játék, hanem az, hogy MEGINT a szövetségesekkel kell menni.
Szívesen kipróbálnám mondjuk egy német katonával vagy egy orosszal.
Ott is alkottak nagyot a háború során, hisz nem minden német volt náci. A katona az katona, de úgy látszik senki se hajlandó ilyen játékot készíteni.
Remek.
Egyébként ez az egy dolog, ami nem tetszik a játékban, a többi egész jó, a csapatirányítás ötletes.
Valóban kár, hogy ez a 23. második világháborús fps.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
a lövés szempontjábol mindegy hogy pisztollyal lölek le, vagy puskával esetleg géppityuval 😊)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...