3942
-
#924 Én még csak most raktam fel a játékot,de csak ámulok milyen gyönyörű!
Next game kikapcsolva,mert úgy már rendesen szaggat!Végre egy normális játék! -
#923 kb 34% -
#922 matamm : én sajna még nem járok ott !! de azt szeretném megkérdezni hogy az a rész az hány százaléknál van??? -
#921 Help má pls.....fukk ki akarom tolni de fullra elakadtam benne:'( -
theodor #920 Gondolom hogy ennek a résznek hiper szuper gépigénye van. -
#919 Nem beszólás volt, hanem hozzászólás.
Nem kell magadra venni.
És kizárólag azért írtam mert úgy láttam, hogy itt sokan úgy játszanak, amit én nem szeretek. És h ezért nem sokat fogok szerintem itt olvasgatni. (Bár szerintem nem is nagyon fogok vele játszani. Egyelőre sztem gyenge lesz a gépen hozzá, de már lejött, majd minnyá megnézem, hogy fut.)
Szal egyátalán nem bántásból vagy leszólásból írtam, nem értem miért kell rögtön félreérteni. És ezért nincs is miért elnézést kérnem vagy ilyesmi. -
#918 és én téged? :)
A beszólásod miatt írtam :) -
#917 Most mi a fenének piszkálsz áruld már el? Bántottalak én? -
#916 Ügyes vagy, Nobel díjat nem parancsolsz esetleg?
Állt én is magamtól jövök rá mindenre, ebbe eddig 2 helyen akadtam el. 1ikre rájöttem másikra nem.. naés? -
#915 monnyuk nekem herótom van attól, ha le van írví h hol mit kell csinálni
én eddig minden játékban én jöttem rá mindenre -
#914 húú én most kezted el a gamet, és azt kell hogy mondjam hogy állati jó !! még csak peruban vok:D most nyomtam végig a motoros rész:D KURVA JÓÓÓ -
#913 Én is :) -
#912 már megoldottam! -
#911 Heelp :D
Kéne nekem 1 doboz, vagy valami nehéz dolog ide (X)
Ahoz hogy ez a 2 dolog megmozduljon. (-><-) és ki tudjam szedni ezt (x)
1ik feléhez alaból ott van: (_/)
De hol a másik? :)
Előre is thx :) -
még mindig itt vaok elakadva help pls mert sehmmit nem tok csinálni..... -
#909 Na, innentől fogva feladtam a Tomb Rairder-t! Már ki se írja, hogy melyik fájl hibás... -
Haversrác #908 szasztok! Arthur király sírjánál mit kell csinálni? Van egy harang meg az ellensúly és egy csillár amivel nem tudom betörni a kristályt. van még egy félbetört kőkoporsó ennek segítségével rá tudok ugrani az ellensúlyra így felemelem a harangot és ennyi PLS help!
-
#907 simán,ha elfelejted a nextgen opciót... -
#906 vagy valakinek van regje a wanadoora és kölcsön adná tiz percre?PLZ! -
#905 Köszönöm, télleg elindult. :) -
#904 #900 valaki? -
Crazy Mate #903 Az én gépem:Geforce 6600 GT videókártya,2.8 Ghz processzor,1 gb ram,ezen futna a tomb raider? -
#902 playware.hu -
#901 Sziasztok!
Nekem még mindig nem sikerült találni olyan oldalt, ahonnan le tudnám szedni a demot, pedig végignéztem az ide beszúrt linkeket. A képek nagyon megfogtak, én is TombRájdert akarok! :)
Esetleg, ha valakinek van tuti linkje, akkor mehetne a fejlécbe. Vagy, ha adtok 3-4 fontos linket (hivataos oldal, hivatalos magyar oldal, demo letöltés..), akkor csinálok egy szép fejlécet.
Előre is köszi legalább egy olyan linet,a honnan már valakinek sikerült ingyen letölteni! :)
Catti -
#900 hi all!valaki nem küldené el nekem a Reloaded verzió 41-es rar fájlt?ezenkeresztül.
E-mail:[email protected] -
#899 ird már le lécci hogy rakod egymás mellé a képeket? -
#898 öcsém, nem megy a játék, de azt már tudom, hogy miért szaggat egyeseknek a hang...na ez azért már durva :( -
#897 Vedd vissza a dxdiagba a hanggyorsítást standardra, vagy ha még mindig olyan, akkor kapcsold ki!!!tehát akkor húzd le teljesen arra, hogy no acceleration...
-
#896 de faxxa már megcsináltam hogy r51-ig ne legyen CRC hibás...már csak 500mb-t kell helyretennem... jó mi? Még mindig azon szenvedek... -
#895 Néd meg a minimum rendszerkövetelményt -
#894 Nah újabb elakadás :) Amandát hgyan kell elgyepálni az Excalibural? :D -
#893 A játék elindul a gépemen*??
*=Ati Radeon 8500 1600+ 512MB ram -
Lyan Kyj #892 Ha elindítom a játékot, akkor szaggatásokat lehet hallani a háttérben, de a zene, hangok mennek mellette, viszont élvezhetetlen így. Van vmi megoldás a hangproblémára? -
#891 Nah mint Rohamsisak már említett... én se tudok átjutni Merlin viziszörnyén... plííz help... csak azokat a szarokat tudom lehúzni :) plusz látom, hogy rezonálnak a szarkofágok :)
-
-
:) -
Khalel #888 Amikor mind a 4 gömböt belökted és elektromágneses mező keletkezett körbe a szobában, akkor az a világító gömb eltűnik, és képes leszel a grappe-el elvenni a kardot onnan. -
#887 Énis kivégeztem... Hát jah, ez amolyan egész estés mozi volt... Azt hittem nem fogok csalódni benne, de ez így édeskevés..:( -
#886 Fölöttem egy lilán világító gömb van. De én azzal mit csináljak? -
Khalel #885 Bezony.. ez az én bajom is látod.. semmi kedvem újracsinálni az egészet miattuk..