3942
-
Khalel #884 Azt pedig grapple-el szedd le miután az elektromágneses tér megvan, mert máshogy nem fog menni:) -
#883 Nagyon rövidke! Nekem valami 80% írt ki, ezért duplán meglepődtem az uccsó videónál, hogy vége. Aszittem lesz még 1-2 pálya. Ezek szerint össze kéne szedni az összes szart a 100%-hoz? -
#882 Ott az a trükk, hogy nem is kell megölni a szörnyet! Nézd meg mi van fölötted! ;) -
#881 Nos, a Kazahsztáni pályán a főellenséget. "Amanda szelleme" hogy a rákba győzzem le.
1. Főkapcsolókat felkapcsoltam.
2. A gömböket lökködöm, és képződik elektromágneses tér.
3. G-vel fogom a szörnyet és belelököm a nyalábokba, de folyton újjáéled.
Mit kell csinálnom? -
Hegemonix #880 ez 1értelmű :)) -
#879 Még valami, hátrafelé menni, ugrani nem lehet? -
Khalel #878 "F" betű:P -
#877 Ha kapaszkodom egy szegélyen azt hogy lehet elengedni? -
Gabe18 #876 "Én akkor is szebb vagyok!"
-
Hegemonix #875 Biztos a dupla textúra-készlet miatt...
Amúgy kár, h ilyen rövid, mint írjátok, régen órákat töltöttem egyetlen (!) szinttel. -
Neakardtudni #874 Örök hála :) -
Khalel #873 A számítógépes srácnál a laptopot kell megbütykölni, és kinyílik egy széf, amiben benne van a grapple. -
Khalel #872 Installálva 7,6 GB a játék.. elég durva, ahhoz képest, hogy milyen rövid.. -
Matt9HUN #871 HELLO! Plíz vki csak annnyit mondjon hogyan hasznaljam a Curerom-ot és kell e vmi plusz fájl(vmi mds/mdf) az iTWINS verzióhoz!!! THX -
Hegemonix #870 Nem 4,26 GB a reloaded?? -
Neakardtudni #869 Croft Manor-t valaki kivesézte? Nem találom a Magnetic Grapple-t. -
#868 Naja, 40%-körül járok, pedig alig kezdtem el... Innentől sehogy sem értem mi ebben 7 és fél giga..:D -
#867 micsoda?? tovább tart letölteni mint végigjátszani basszus, ez botrány -
#866 Köszi, így már egész egyszerű volt! -
#865 Akkor valaki megtudja mondani, hogy a Kazakhstan-os pályán a fekete szörnyet hogy kell kinyírni? Nagyon jó lenne, mert ott nagyon elakadtam -
#864 Szupi viasz bábút csináltak Larából... -
#863 hát ez tényleg rövid... -
Hegemonix #862 "minden évben kell egy TR"
Azért pont az AoD volt az, ami kb.3 év alatt készült el, féléves megjelenési csúszásokkal :) -
Khalel #861 Kb. 5-6 óra játékidő volt mediumon. -
Khalel #860 Lövöldözz sokat a tornyok ajtajára, és amikor már elég nagy a hangja, a szörny oda fog fordulni és elkezdi hallgatni.. akkor pedig húzd meg a kart a köteleddel, és ráesik a szöveg ketrec. Szólj ha vmi nem érthető, mert akkor átfogalmazom:D -
#859 Hát igen. -
#858 Kb milyen hosszú volt a game? -
#857 Hát baromira nem csodálkozom képzeld, csak kérdeztem!!! -
Gabe18 #856 Örülj neki,nincs min idegesiteni magad... -
#855 Help please! Aki esetleg már megcsinálta a viziszörnyes részt Angliában, adjon némi instrukciót annak a mocsok, szarházi kibelezésére! Köszönöm... -
Khalel #854 Elég ütős a játék, mégszebb Lara, mint volt, csak kár, hogy ilyen rövidre sikeredett.. legalábbis rövidnek tűnt eléggé.. Lehet, hogy csak azért, mert olyan jó volt:) Az igazat megvallva nincs sok kedvem újra végigmenni az összes pályán aranymedálokat keresgélve, hogy meglegyen a 100%.. De azért kíváncsi vagyok a többi extrára. -
#853 Mivel az a kártya baromira nem tud sm3-at, ne csodálkozz. -
#852 Basszus 2.4ghz radeon9600 128mb és 1gbram mellett jól látom a menüben hogy a next gen opciót alapból szürkén hagyja és nem is választhatom?
Másnál is így van? -
#851 nah látom megjelent ez is:DD
valaki röviden és tömören összefoglalná milyn lett
hozza a régi tombraider-ek hangulatát mert ami utoljára jött ki hát az hogyis mondejam jónagy sz@r volt az egész... -
Pocy #850 Szevasztok tud nekem valaki segíteni, mert én már az elején a barlangba, a fogaskerekeknél elakadtam? Ahogy bemegyek, állandóan bejön egy video és szanaszét darabolják a csajt a lapátok. -
#849 Segíts nekem a longest journey topicba, köszi.! -
#848 Én is csak az AoD -ot hagytam félbe. Nagyon eröltették azt a kiforratlan motort, ill. érződött rajta a "minden évben kell egy TR" biznic.. -
#847 Ööö igaz. De a 4 is ugy kezdődk nem? Sivatagban szenvedve egy barlangba menekülve indulunk neki a témának:) Igaz ott valóban nem kopterrel dobnak le. -
Hegemonix #846 Amikor barlanggal kezdődik, az a 2-ik rész volt a kínai falnál, nem a 4-ik. -
#845 amikor elkezdtem játszani anno 97-ben még psx-en a TR1-el kezdtem...
végig is toltam mindet kivéve az AoD-t...