Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
kíváncsi leszek a gépigényekre <#guluszem1>

Kumiho #2179

hinar
Innen töltd le
csak jelszó kell.

STREEX
Megjelent egy új videó.Szerintem jó lesz ez a játék

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

böröczk
szerintem nézz meg egy ingame videot, és eldöntöd : - D

Kumiho #2179

alert
Nem jó hozzá. Illetve valószínûleg csak régebbi verziójú demóhoz. De ahhoz meg nem kell loader, csak felteszel egy hivatalos patchet hozzá és kész. Ez az új demókkal azonban -állítólag- nem mûködik. Keress olyan helyet ahová régebben rakták fel a demóját.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

hinar
Vegyetek Powercolor 9600 (Ati) video kártyát és ajándékba kaptok egy TR6-ot, ha még lehet kapni.

urbijoe
TR6 loader

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
akkor a lejebb irt T6loader kell hozzá?

Istencsászár
mivel nem demo hanem idõlimites verzsön😄 1 óra gém utánna unlockolni kell

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

urbijoe
akkor a demobol lehet full-t csinállni?

urbijoe
az hogy van hogy az angel of darknes demo majdnem olyan nagy méretü mint a full játék?

alert
Hát mivel újabb biztos fejlesztettek. Valószínüleg azt, hogy ne lehessen ingyen játszani ha patcheled 😊)) másban sztem kizárt, esetleg még bele integrálták a patcheket.

De ebben az újban van valami változás? Mert mintha a grafika jobb lenne, de nem tuti... fejlesztettek rajta valamit? Vagy ha a régi meglenne, az is elég lenne?

steam, origin: ACE_hun

alert
Aham. Hát régi cucc. Lehet hogy még az AOD elsõ kiadásához van.

A Loader képernyõ bejön, de hiába kattintok a Run-ra, vagy a Settings-re, nem csinál semmit... 😞

alert
Nem vagyok biztos benne, hogy megy, de próbáld meg hátha... TR6 loader

alert
OK. De visszaolvastál, hogy mirõl van szó? 😊

báttyó02
ez ugyvan hogy leszeded a demot,ami 1,3giga,ráteszel egy peccset,és full a játék

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Lehet, de a pöcsöm szedi le újra...

maozedong
1.3 gigás trial ??????!!!!! lál
lehet h ebben van törés is..

Resurrection!

ja, trial-t akartam írni, de érdekes módon nincs a játékhoz crack... A www.tombraider.hu -n is írják, hogy patch-el nem kell aktiválni, de úgy tûnik ezzel az új verzióval nem megy, a régi meg már nincs sehol.

alert
Trailer??? Trial maximum. De igen errõl beszéltem. Illetve ez tényleg új, lehetséges, hogy egy régebbi verzióval mûködik csak. De az is ugyanilyen 1.2 giga körül van, és kéri hogy aktiváld bankkártyával vagy ha nem akkor 60 percig játszhatsz vele. Na ekkor kell felrakni rá a javítást. Nekem anno mûködött, énis több fórumon láttam ezt a módszert és azután próbáltam ki. Keress akkor egy siteot ahova még régebben rakták fel 😊 egyébként valszeg egyszerûbb lenne ha egyszerûen letöltenél egy cracket.

http://www.fileshack.com/file.x?fid=7520

Biztos hogy egyrõl beszélünk? Mert ez a trailer, amit letöltöttem most lett felrakva az összes letöltõoldalra, köztük a Fileshack-ra...

Érdekes, én hiába patch-elem, nem indul el...

alert
Elírtam, treditor.hu -n vannak mapok.

alert
Egyébként nekem se tetszik ez az új generáció de már az 5 is borzalmas volt szerintem. Csak a pályaszerkesztõért vettem meg 😊 azóta már ingyenes lett de akkor még nem volt 😊 Mondjuk örültem is neki, mert már a 3 óta ki akartam próbálni a pályaszerkesztést és az akkori nem hivatalos editorok írtó gyengék voltak. Néhány jó levelt "gyártottam" is kár, hogy már nincsenek meg. De aki akarja még élvezni a régi tr-eket új mapokkal akkor a tombraider.hu-n van egy rakás pálya. Remélem a 7 überel mindent.

alert
Tökmind1. pl ezt: http://www.tombraider.hu/cgi-bin/schlabo/dl.pl?TR6patchV52

datango
mikor lesz ijen?

És akkor milyen patch-et kell felrakni?

hinar
Tomb1-5 "elsõ korszak".
Tomb6 (Angel of Darkness), Tomb (Legend), és a harmadik még nem jelent meg." második korszak"

Akkor a TR6 az az Angel of Darkness? De egy ilyen játék már megjelent 2003-ban is, annak is hasonló volt az alcíme...

hinar
Ugyanez lesz a Tomb7 is (remélem nem). Mind annak idején a Tomb6 -ból. Mekkorát nagy kudarc volt, nem volt átütõ sikere.

böröczk

felõlem átalakíthatják a régebbieket is (támogatom az ötletet, de nem rajtunk múlik: - D)
viszont ez a hetes nyilvánvaló, hogy jó húzás, ingame-ek és trailer-ek alapján mindenképp. azt meg nem engedhetik meg maguknak a készítõk, hogy ekkora dobpergés után csalódjunk <#vigyor2>
miért érzem azt, hogy nem is fogunk?

Kumiho #2179

hinar
Ahelyet, hogy a régebbi verziókat alakitanák át, hogy gond nélkül müködjön xp alatt is és szép legyen a grafika.
Vannak kisérletek, de jobb lenne ha játék fejlesztõi készitenék el.
http://www.resonantedge.com/trx/index.php

Ezt a demó-patch dolgot nyilván a készitõ,kiadó is felfedezte már a TR6-al kapcsolatban.Hogy nem tesznek ellene semmit,az asszem jól mutatja a játék minõségét...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

beszarás 😄

böröczk
atyaég...

azt nem tudom még, hogy lehetnek egyesek ennyire értetlenek <#szomoru2>

teljes játékot amellett, hogy demoból is lehet csinálni, már csak azért sem éri meg letölteni, mert ritkaszar, TR sorozat szégyene.

ez a 7es viszont állat lesz, méltó nagy híréhez : - D <#worship>

Kumiho #2179

alert
Na grat.. most mondtam el 😊 na még 1x: Letöltöd a demot és keresel hozzá patchet pl hcgamer.hu vagy mittomén hol. Az ki fogja ütni a "demo védelmet" és teljes játékod lesz.

Speedbreaker
honnan tudnám letölteni a 6-ot?
és nem torrentes fileban?
Nem tudja valaki? thx

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

alert
Ja hogy tisztázzam a TR6: Angel of Darkness-rõl beszélek.

alert
Milyen crackelt? ezt én nem értem 😊 Felrakod a sima demo-t vagyis trialt amit aktiválni kéne bankkártyával. (kb 1.2 giga) Ahhoz letöltöd az egyik hivatalos patch-et (javítást) amit kiadtak hozzá és kiüti a trial módot. Grat a fejlesztõknek 😊

nane, ezt nem hiszem... mármint a 2003-as verzióhoz, ami van? És crack-eltet kell felrakni?

alert
Tedd fel vmelyik patchet ami az eredeti verzióhoz van. Erre is jó. És láss csodát... full game 😄

Ez nem demo, hanem Trial, bankkártyával lehet aktiválni, és egyébként csak 1 órát mûkszik. Nincs valakinek crack hozzá? 😄

böröczk
max a kameramozgatásnál, legalábbis remélem. de tény, hogy grafikailag elsõosztályú lesz, valamint, ha igaz, amiket írtak, a sztorival is elégedett leszek, és, ha még az irányítással sem lesznek különösebb gondok, valamint az élvezhetõséggel, hát akkor leborulok az alkotók elõtt.

Kumiho #2179

rorr
Hát nem tudom elég konzolos a cucc az irányítással pc-n gamepad nélkül már most látom ,hogy gondok lesznek....

böröczk
ekkora beharangozás meg ováció uátán büntetne, ha mégsem ütné meg az elsõ négy rész szintjét. én bízom benne, hogy még jobb is lesz. trailerek és ingame videók után mindenképp.

Kumiho #2179

alert
A helyes útban én is bízom a trailerek alapján... legalábbis nem ártana. Nekik se lenne rossz üzlet.