Tomb Raider Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább ezek az "újkori" Prince of Persia-k "hajaztak" jópár elemükben a Tomb Raider-re.Most Lara visszalop pár dolgos esetleg...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Gerbill
Nem lesz rossz, de szerintem egy kicsit a Prince of Persiára hajaz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

báttyó02
ehh 😄DDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bogyoka
húh, azta, tényleg az ugyanaz a ruha <#wow2>

Azzal is játszottam,a Bloodrayne-val, nagyon tetszett az is😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

SZilaJMaGGoT
Ja bocs... Azzal is játszottam, de azt nem nyomtam végig azért nem írtam... A quad eszméletlen jó volt benne... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Scott21
Csak jelenjen már meg a Legend!! <#smile>

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

alert
Ha a 2. és a 4. tetszett a 3-at nem hagyhatod ki. Eszméletlen hangulata van annak is szerintem.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Az ilyen lopásokat én csak támogatni tudom...<#buck>

Szerintem rettentõ hangulatromboló hogy a csávó végig mindent kommentál a "háttérbõl".Sokkal inkább a régi tipikus Tomb Raideres zenék kellenének ide.
Hát igen,Lara még mindig lazán mozgat embernyi kõtömböket...<#vigyor4>,de ezt már megszoktuk.Checkpoint-ok elég sûrûn vannak ez alapján,talán nem lesz ez kritikus pont.
Auto aim az tényleg nem kéne,de félek hogy ezt pc-n se fogják kihagyni.
Irányitásban mindenre felkészültem,gamepad,bill,minden van,ha igy se lehet majd irányitani,akkor elmehetnek a ...

Maxtreme
1ébként szerintetek honnan lophatták LARA estélyi szerkóját? Nekem valahonnan ismerõs :p
Várjatok, készítettem 1kis segítséget 😄

SZilaJMaGGoT
Hát remélem jó lesz valamire... Én csak a 2.-t a 4.-t, és a Chronoclis-t játszottam végig, és azok iszonyat jók voltak és hangulatosak, de ahogy fejlõdött a technika, a bugok is fejlõdtek, és amíg a régrbbi játékokba max egy clip hibán akadtam ki, a 6. része az már abszolút nem akart tecceni...(TRAOD)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Huhh, végignéztem a videót. Már most félek kicsit a játéktól, nekem úgy tûnt nehezebb lesz az eddigi összes résznél.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Maxtreme

Utolsó képen elég érdekes Lara lábfeje :-D

15 perces Ingame videjó a PS2 demobol

A ps2 videó alapján:
- Játékmenet: oks. Kicist olyan splinter cell, meg pop keveréknek tûnik. Vannak bent nagyon érdekes helyzetek/megoldások. Kalitka a falak között rula 😄
Remélem auto aim nem lesz pc-n, mert akkor befonom a hajam.
- Hangok: a videó miatt tompa, de ezen kívül ok.
- Graf: Pc-n szebb lesz. Itt randa 😊
- Fizika: Na ez elég fura, nézzétek meg, rájöttök mirõl beszélek 😊

Amitõl félek hogy az irányítást nagyon el fogják b@szni PC-n..

u.i: Nem tudom videó kodolási hiba vagy mi, de olyan mintha néha szaggatna a game ps2-õn :-D

Scott21
Jó ez a kép, ez arról tanúskodik, hogy lesz valami változás a grafikán. Úgy néz ki, mintha NFS MW lenne. <#vigyor2><#smile>

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Scott21
Aha láttam, de ez hülyeség. Van egyáltalán 512 MB-os videokártya??
Akkor nekem tuti szaggatni fog 128 megával. 😊

rage
Azért kérdeztem, mert az optimális futáshoz azt javasolták 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Scott21
várom már nagyon, hogy kiadják a játékot..
kíváncsi vagyok nagyon.. de már demo is jöhetne..

Scott21
Hol látod azt, hogy 512 MB-os VGA kártyám lenne? 😊
én nem látok ilyet, de jó lenne 😊

Hát a alap checkpoint rendszer,hogy õ dönti el hol lehet save,az tényleg bajos.

rage
Csak konzolon volt úgy, szerencsére PC-n nem.
PC-n megmaradtak a kristályok, így lehetett látni, hogy elég kevés volt belõlük 😊 De csak az életerõt vitték feljebb végül.

Nem kell percenként menteni, de az sem nyerõ, ha valami frusztráló részt egy ilyennel nehezítenek meg.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

3. rész mentési rendszere volt szerintem a legtutibb.Gyüjtögethetted a kristályokat,ahány kristály volt annyit menthettél (legalábbis konzolon),igy nem lehetett egy percenként save,de te dönthetted el hol akarsz menteni.

rage
Amitõl félek, az nem is a hardware igény, hanem a mentési rendszer
Minden részben voltak olyan szemét elemek, amik még azonnali mentéssel
is kihozták az emberbõl az állatot, hátha még megspékelik azzal, hogy 120.kísérletre végre sikerül modjuk egy idõkapcsolón átjutni, de mondjuk a következõ mentési pont elõtt beleesünk egy rejtett csapdába... 😊

Azt ígérték a fejlesztõk, sûrûn lesznek mentési pontok.
Remélem...

Nálam is ugyanez a szitu, de azért meglepõdnék ha szaggatna..

rage
512 MB-os VGA kártyád van ?😊

Nekem 6600GT, meg egy elég erõs gép, szóval én is high-on kezdem
Max visszaveszem, ha szaggat 😊

Scott21
Hát nekem remélem optimálisan fog futni! 😊)
És remélem ez meg is fog mutatkozni a játékon is.

rage
Legjobban a 9.9 GB free disk space tetszik :-)

rage
Minimum system requirements are: Microsoft Windows 2000, XP, Pentium 3 1.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 256MB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible 64MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series).
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Quad-speed (4x) DVD-ROM drive, 9.9GB free disk space, 100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard.

Recommended system requirements are: Pentium 4 2.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 512MB RAM, 100% DirectX 9.0c-compatible 256MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 5900 / Ati 9800XT), Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster, 9.9GB free disk space.

Optimal system requirements are: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP/64bit Equivalent, 1GB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible 512MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800).

Biztosan nem erre gondoltál, hiszen még meg sem jelent :p

ThugEdge
amindenit,neked má meg is van?<#nevetes1>
ügyes vagy

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sziasztok! Tudna valaki segiteni.Végigjátszást keresek a Tomb Raider Legendához.Köszi.
leslieboy
Legyen igazad! <#lookaround>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

dinomano
nem olyan biztos az, sztem egyertelmü, h. promo-video eseten lövöldözesre helyezik hangsulyt; elvegre "az fogja meg jobban a szemet", arra hamarabb odafigyelnek... RPG-ben sem terkepen rohangalast, hanem harcot nyomnak be gémvideoba+scriptelt event-et... sztem lesz ben böven logikazas/kalandozas is...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

leslieboy
Hát, az az igazság, errõl a képrõl inkább a bloodrayne 2, mint a TR jut eszembe..<#szomoru1>Meg láttam is gamespoton pár hajmeresztõ videot! Attól félek, túl sok lesz a hangsúly a lövöldözésen, és csak átvezetõ rész lesz a kalandozás!!
Mert a videókon nagyon ez jött át..<#sir>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Maxtreme

dinomano
nekem réginél is gondjaim voltak iranyitassal; nem allt kezre vhogy... nah, nekem egesz gém nem jött be, igaz ez egyeni szoc.problema; vhogy nem nekem talaltak ki a T.R. sorozatot... a jatekmenet nem tetszett...nah mind1; OFF; vegülis hangosan gondolkozok scak a gémröl, nem kell komolyan venni commentjeimet...

Scott21
jah mirõl koppintották?

Istencsászár
Koppintás? Sorold!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Scott21
A csajodnak? Majd õ játszik vele, helyetted? 😊

Koppintás az egész de csajomnak jó lesz

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Ahogy a videót néztem ott is falon szaladgálos köteles cucc

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

alert
Te az AOD-ra gondolsz? Az AOD tényleg egy kalap sz*r. Játszottál az elõzõ részekkel is? Ott az irányítással nem kell szenvedni, teljesen megfelelõ volt.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

dinomano
nem is teszem...akkor bennem van a hiba, total nem tetszett az egesz...vhogy nem fogott meg, pedig szeretem akcio/kaland gémeket...

Miért kéne átalakítani a dolgokat? A Tomb Raider sorozatnak pont ez a varázsa. Nekem sosem volt gondom az irányítással, pedig az eddig megjelent összes részt végigjátszottam. Ha neked nem tetszik ne rakd fel, ilyen egyszerû.

dinomano
nekem tomb raider-el kapcsolatban nincsenek vagyalmaim; rohadtul rühellem a jatekmenetet; a "be vagy zárva-juss ki, idöre müködö kapcsolok segitsegevel, ezutan ellenfelek gyürüjében talalod magad, de nem velük küzdessz, hanem az iranyitassal... "...ehh... Eidos neha nyom jo gémeket, de a "TombRadir" nalam az uninstall-kategorias gém...nagyon at kell nyurniuk mindent, h. jo legyen...

ThugEdge
a maga stílusában verhetettlen a pop<#worship>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Nagyon remélem hogy nem a Prince of Persia-ra fog hasonlitani,ahol a játékmenet fele hadakozás az ellenfelekel.
Ötletes ügysességi meg kisebb-nagyobb logikai részeket szeretnék látni.Hogy újra elõjöjjön a "felfedezõs" hangulat,mint az elsõ részekben.

Johnny23
sztetek ütni fogja a Prince of Perzsia-t ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Well, megnézem htx.

A Hardwired-en van egy új videó.
A "gyalogos" részek marha jónak tûnnek,de szerintem meg pont ez a motoros üldözés marhára nem hiányzott bele...

rossz link